Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 29. 3. 2011 12:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nechuť k sexu

prostě to pořádně nedělali ani předtím a to mi pak nikdo nevymluví, že by to měli stejně těžké jako někdo, kdo tím skoro žije
Máš pravdu v tom, že pokud to někoho nijak extra nebaví, může být třeba věk nebo choroba "báječná výmluva", jak se ctí skončit s těmi směšnými pohyby. Ale můžu tě ujistit, že když není zbytí, tak se to zvládnout dá... sice blbě, ale dá se. I pár let.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#77 29. 3. 2011 12:25

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Me by hlavne zajimalo, zda pri cteni cizich a psani svych prispevku mate, ci nemate chut k sexu smile

Může tě to zajímat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat, pokud se mě týká. heh

#78 29. 3. 2011 14:13

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

majkafa napsal(a):

morpheus napsal(a):

Me by hlavne zajimalo, zda pri cteni cizich a psani svych prispevku mate, ci nemate chut k sexu smile

Může tě to zajímat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat, pokud se mě týká. heh

hihi reta

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#79 29. 3. 2011 14:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Je pravda, že když k tomu není atmosféra, ženská ve spěchu, tak si na milování asi ani nevzpomene. tillfreds
A vzpomene si chlap když je zaneprázdněný?
Jinak já musím říct, co každý porod - náslodovala moje zlepšení prožitků. Ale nevím,jestli porodem,nebo přibýváním zkušeností wink

Upravil(a) dusička (29. 3. 2011 14:20)

Není tady

#80 29. 3. 2011 14:18

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

dusička napsal(a):

majkafa napsal(a):

morpheus napsal(a):

hihi reta

Dekuji ( zatim ) obema za vycerpavajici odpoved tongue Takze mate tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#81 29. 3. 2011 14:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Ne MOrfe - odhaduješ špatně, písmenka mi nedělaj chut na sex.
Ale třeba v rádio pěkná písnička, nějaká vzpomínková, to ano tongue

Není tady

#82 29. 3. 2011 15:22

morpheus
Babinet Klub
Web

dusička napsal(a):

Ne MOrfe - odhaduješ špatně, písmenka mi nedělaj chut na sex.
Ale třeba v rádio pěkná písnička, nějaká vzpomínková, to ano tongue

Tak to ja jo. Kdyz si vezmu napriklad avatar Natalie, tak si dokazu zive predstavovat, co vsechno bych s ni delal ( ale zde to psat nemohu, byt je to sexualogicka a Natalky by se to mohlo dotknout ) tongue
A kdyz by se ( hypoteticky ) k tomu pricetla jeste drazdiva pismenka, tak to by bylo uplne hotovo lol
Ja vam stejnak neverim, pac s KAZDYM to neco dela, kdo neni uplne chladny tongue Ale je fakt, ze kazdy to ma jinak, ze ?

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#83 29. 3. 2011 16:17

majkafa
Host

Morphe, tobě je zbytečné cokoli říkat. Protože ty si tam stejně dosadíš to, co tam chceš vidět ty. A bohužel a hlavně ne jenom tady.

#84 29. 3. 2011 17:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Morf si dosazuje a hádá, protože ženy a jejich tužby vlastně ani nezná. stolt

Není tady

#85 29. 3. 2011 18:30

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ja vam stejnak neverim, pac s KAZDYM to neco dela, kdo neni uplne chladny tongue Ale je fakt, ze kazdy to ma jinak, ze ?

Morphe,
toto vlákno se jmenuje "Nechuť k sexu", tedy nikoli "Chuť na sex", jasný?
Takže je celkem logické, že sem budou psát spíše nesexující uživatelé, než chroničtí nadrženci Tvého typu lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#86 29. 3. 2011 18:49

morpheus
Babinet Klub
Web

Mikes : Hele Mikesu, na zacatku jsem psal, ze MAM NECHUT k sexu, s moji spolubydlou, to nemuzes poprit, prispevek je na predesle strane tusim.Nemuzu za to, ze se to tu zvrhlo no big_smile

Dusicka : Ale, ale, ale, ale. Podivejmese na nasi Dusicku. Tak Morf nezna tuzby zen ? No tojsou mi alek veci, clovece ... big_smile Myslim si, ze to co Morf zna mu vzdycky stacilo, staci a bude stacit i u mladsich rocniku wink Je jiste, ze ta, ktera proste chut nema, tak nema a Morf ma smulu, ale zaplatpanbu je jich jeste mnoho takovych co chut maji reta

Není tady

#87 29. 3. 2011 19:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Mikes : Hele Mikesu, na zacatku jsem psal, ze MAM NECHUT k sexu, s moji spolubydlou, to nemuzes poprit, prispevek je na predesle strane tusim.Nemuzu za to, ze se to tu zvrhlo no big_smile

Dusicka : Ale, ale, ale, ale. Podivejmese na nasi Dusicku. Tak Morf nezna tuzby zen ? No tojsou mi alek veci, clovece ... big_smile Myslim si, ze to co Morf zna mu vzdycky stacilo, staci a bude stacit i u mladsich rocniku wink Je jiste, ze ta, ktera proste chut nema, tak nema a Morf ma smulu, ale zaplatpanbu je jich jeste mnoho takovych co chut maji reta

Ale,ale ,ale, vždyt píšu o tom, že to si Morf myslí. Ale myslí si to vážně žena. Hm tongue Morfovi to možná stačí,jemu samému, stolt

Není tady

#88 29. 3. 2011 19:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Chut, nechut - záleží vždycky na obou stolt

Není tady

#89 29. 3. 2011 19:25

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

U mladších ročníků možná ano... smile

#90 29. 3. 2011 19:28

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkfa : To je snad bonus, nebo ne ? Nebo jak tomu mam rozumet ? lol

Není tady

#91 29. 3. 2011 19:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Ted sis nahrál rock Je poznat, že nerozumíš ženám vůbec. Zkušený muž by toto vůbec nevyslovil tillfreds

Není tady

#92 29. 3. 2011 19:52

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : Na zenach neni vubec, ale vubec nic k chapani ( vlastni zkusenost ) takze mi vubec nevadi, co ted pises reta Mohu citovat jednoho borce, ale postval bych proti sobe celou zenskou cast Babinetu a to nechci tongue Jde o to, ze cil je jasny, pokud se dojde k cili, neni potreba kolem toho filozofovat a k tomu cili se dojde temer vzdycky, pac pro toto jedine jsme byli zrozeni, neni-liz pravda pussa

Není tady

#93 29. 3. 2011 19:53

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Nu, když myslíš, že bonus, nebudu ti to brát... smile

#94 29. 3. 2011 20:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

pokud se dojde k cili,
když Ti stačí toto, nebudu Ti to brát, já osobně to mám tak, že chci dojít k lepšímu, k lepšímu, ještě k lepšímu a vím, že je ještě lepší ,kterého jsem nedosáhla. Nespokojím se s jedním cílem

Není tady

#95 30. 3. 2011 11:29

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

dusička napsal(a):

Morf si dosazuje a hádá, protože ženy a jejich tužby vlastně ani nezná. stolt

Hi-hi reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#96 30. 3. 2011 11:33

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

...Dusicka : Ale, ale, ale, ale. Podivejmese na nasi Dusicku. Tak Morf nezna tuzby zen ? No tojsou mi alek veci, clovece ... big_smile Myslim si, ze to co Morf zna mu vzdycky stacilo, staci a bude stacit i u mladsich rocniku wink Je jiste, ze ta, ktera proste chut nema, tak nema a Morf ma smulu, ale zaplatpanbu je jich jeste mnoho takovych co chut maji reta

Hi-hi reta
Jo, a co u tech "starsich", to uz je co rict, vid, dedku? kapitulation

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#97 30. 3. 2011 11:36

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

...Ale,ale ,ale, vždyt píšu o tom, že to si Morf myslí. Ale myslí si to vážně žena. Hm tongue Morfovi to možná stačí,jemu samému, stolt

"Ale,ale ,ale, ..." Dusi, jak vis, co si Morf mysli??? va

Není tady

#98 30. 3. 2011 11:39

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Ale Morfule! dumbom Cim starsi, tim zralejsi... Jako vino, ne? A narocnejsi. I na "konzumaci"... rodna

Není tady

#99 30. 3. 2011 11:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

...Ale,ale ,ale, vždyt píšu o tom, že to si Morf myslí. Ale myslí si to vážně žena. Hm tongue Morfovi to možná stačí,jemu samému, stolt

"Ale,ale ,ale, ..." Dusi, jak vis, co si Morf mysli??? va

Vždyt to psal, že ví, že a zná, co potřebuje žena a stačí mu to. Sama bych nehádala, to psal sám o sobě

Není tady

#100 30. 3. 2011 11:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že ví, a že zná, co potřebuje žena a stačí mu to
Soudím, že si jen myslí, že ví a zná... a anžto mu to stačí, musí to přeci stačit i jí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí