|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
prostě to pořádně nedělali ani předtím a to mi pak nikdo nevymluví, že by to měli stejně těžké jako někdo, kdo tím skoro žije
Máš pravdu v tom, že pokud to někoho nijak extra nebaví, může být třeba věk nebo choroba "báječná výmluva", jak se ctí skončit s těmi směšnými pohyby. Ale můžu tě ujistit, že když není zbytí, tak se to zvládnout dá... sice blbě, ale dá se. I pár let.
Není tady
morpheus napsal(a):
Me by hlavne zajimalo, zda pri cteni cizich a psani svych prispevku mate, ci nemate chut k sexu
Může tě to zajímat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat, pokud se mě týká. heh
majkafa napsal(a):
morpheus napsal(a):
Me by hlavne zajimalo, zda pri cteni cizich a psani svych prispevku mate, ci nemate chut k sexu
Může tě to zajímat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat, pokud se mě týká. heh
hihi 
Není tady
Je pravda, že když k tomu není atmosféra, ženská ve spěchu, tak si na milování asi ani nevzpomene. 
A vzpomene si chlap když je zaneprázdněný?
Jinak já musím říct, co každý porod - náslodovala moje zlepšení prožitků. Ale nevím,jestli porodem,nebo přibýváním zkušeností 
Upravil(a) dusička (29. 3. 2011 14:20)
Není tady
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
morpheus napsal(a):
hihi
Dekuji ( zatim ) obema za vycerpavajici odpoved
Takze mate 
Není tady
Ne MOrfe - odhaduješ špatně, písmenka mi nedělaj chut na sex.
Ale třeba v rádio pěkná písnička, nějaká vzpomínková, to ano 
Není tady
dusička napsal(a):
Ne MOrfe - odhaduješ špatně, písmenka mi nedělaj chut na sex.
Ale třeba v rádio pěkná písnička, nějaká vzpomínková, to ano
Tak to ja jo. Kdyz si vezmu napriklad avatar Natalie, tak si dokazu zive predstavovat, co vsechno bych s ni delal ( ale zde to psat nemohu, byt je to sexualogicka a Natalky by se to mohlo dotknout )
A kdyz by se ( hypoteticky ) k tomu pricetla jeste drazdiva pismenka, tak to by bylo uplne hotovo 
Ja vam stejnak neverim, pac s KAZDYM to neco dela, kdo neni uplne chladny
Ale je fakt, ze kazdy to ma jinak, ze ?
Není tady
Morphe, tobě je zbytečné cokoli říkat. Protože ty si tam stejně dosadíš to, co tam chceš vidět ty. A bohužel a hlavně ne jenom tady.
Morf si dosazuje a hádá, protože ženy a jejich tužby vlastně ani nezná. 
Není tady

morpheus napsal(a):
Ja vam stejnak neverim, pac s KAZDYM to neco dela, kdo neni uplne chladny
Ale je fakt, ze kazdy to ma jinak, ze ?
Morphe,
toto vlákno se jmenuje "Nechuť k sexu", tedy nikoli "Chuť na sex", jasný?
Takže je celkem logické, že sem budou psát spíše nesexující uživatelé, než chroničtí nadrženci Tvého typu

Není tady
Mikes : Hele Mikesu, na zacatku jsem psal, ze MAM NECHUT k sexu, s moji spolubydlou, to nemuzes poprit, prispevek je na predesle strane tusim.Nemuzu za to, ze se to tu zvrhlo no 
Dusicka : Ale, ale, ale, ale. Podivejmese na nasi Dusicku. Tak Morf nezna tuzby zen ? No tojsou mi alek veci, clovece ...
Myslim si, ze to co Morf zna mu vzdycky stacilo, staci a bude stacit i u mladsich rocniku
Je jiste, ze ta, ktera proste chut nema, tak nema a Morf ma smulu, ale zaplatpanbu je jich jeste mnoho takovych co chut maji 
Není tady
morpheus napsal(a):
Mikes : Hele Mikesu, na zacatku jsem psal, ze MAM NECHUT k sexu, s moji spolubydlou, to nemuzes poprit, prispevek je na predesle strane tusim.Nemuzu za to, ze se to tu zvrhlo no
Dusicka : Ale, ale, ale, ale. Podivejmese na nasi Dusicku. Tak Morf nezna tuzby zen ? No tojsou mi alek veci, clovece ...Myslim si, ze to co Morf zna mu vzdycky stacilo, staci a bude stacit i u mladsich rocniku
Je jiste, ze ta, ktera proste chut nema, tak nema a Morf ma smulu, ale zaplatpanbu je jich jeste mnoho takovych co chut maji
Ale,ale ,ale, vždyt píšu o tom, že to si Morf myslí. Ale myslí si to vážně žena. Hm
Morfovi to možná stačí,jemu samému, 
Není tady
Chut, nechut - záleží vždycky na obou 
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : Ale, ale, ale, ale. Podivejmese na nasi Dusicku. Tak Morf nezna tuzby zen ? No tojsou mi alek veci, clovece ...Myslim si, ze to co Morf zna mu vzdycky stacilo, staci a bude stacit i u mladsich rocniku
U mladších ročníků možná ano... 
morpheus napsal(a):
Majkfa : To je snad bonus, nebo ne ? Nebo jak tomu mam rozumet ?
Ted sis nahrál
Je poznat, že nerozumíš ženám vůbec. Zkušený muž by toto vůbec nevyslovil 
Není tady
Dusicka : Na zenach neni vubec, ale vubec nic k chapani ( vlastni zkusenost ) takze mi vubec nevadi, co ted pises
Mohu citovat jednoho borce, ale postval bych proti sobe celou zenskou cast Babinetu a to nechci
Jde o to, ze cil je jasny, pokud se dojde k cili, neni potreba kolem toho filozofovat a k tomu cili se dojde temer vzdycky, pac pro toto jedine jsme byli zrozeni, neni-liz pravda 
Není tady
morpheus napsal(a):
Nu, když myslíš, že bonus, nebudu ti to brát... 
pokud se dojde k cili,
když Ti stačí toto, nebudu Ti to brát, já osobně to mám tak, že chci dojít k lepšímu, k lepšímu, ještě k lepšímu a vím, že je ještě lepší ,kterého jsem nedosáhla. Nespokojím se s jedním cílem
Není tady

dusička napsal(a):
Morf si dosazuje a hádá, protože ženy a jejich tužby vlastně ani nezná.
Hi-hi 
Není tady

morpheus napsal(a):
...Dusicka : Ale, ale, ale, ale. Podivejmese na nasi Dusicku. Tak Morf nezna tuzby zen ? No tojsou mi alek veci, clovece ...
Myslim si, ze to co Morf zna mu vzdycky stacilo, staci a bude stacit i u mladsich rocniku
Hi-hi
Jo, a co u tech "starsich", to uz je co rict, vid, dedku? 
Není tady

dusička napsal(a):
...Ale,ale ,ale, vždyt píšu o tom, že to si Morf myslí. Ale myslí si to vážně žena. Hm
"Ale,ale ,ale, ..." Dusi, jak vis, co si Morf mysli??? 
Není tady

morpheus napsal(a):
Ale Morfule!
Cim starsi, tim zralejsi... Jako vino, ne? A narocnejsi. I na "konzumaci"... 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
dusička napsal(a):
...Ale,ale ,ale, vždyt píšu o tom, že to si Morf myslí. Ale myslí si to vážně žena. Hm
"Ale,ale ,ale, ..." Dusi, jak vis, co si Morf mysli???
Vždyt to psal, že ví, že a zná, co potřebuje žena a stačí mu to. Sama bych nehádala, to psal sám o sobě
Není tady
že ví, a že zná, co potřebuje žena a stačí mu to
Soudím, že si jen myslí, že ví a zná... a anžto mu to stačí, musí to přeci stačit i jí... 
Není tady