18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Carlos - něco na tom je. Sice se říká,e nezáleí na věku, ale asi jo.
čím je enská zralejí, tím proívá sex víc a víc . Dvacetiletá se teprve učí na sobě pracovat.
Jinak já třeba nikdy nebyla na zajíčky, starí mui prostě umí vychutnávat kadou chvilku
Není tady
Tak kdo se prida s nechuti k sexu ? By me to vazne zajimalo, jake to mate "doma" nebo s milencem / milenkou
Není tady
dusička napsal(a):
Carlos - něco na tom je. Sice se říká,e nezáleí na věku, ale asi jo.
čím je enská zralejí, tím proívá sex víc a víc . Dvacetiletá se teprve učí na sobě pracovat.
Jinak já třeba nikdy nebyla na zajíčky, starí mui prostě umí vychutnávat kadou chvilku
Co se týče toho věku. Tak v sexu jsou na tom mui značně hůř. Nevím kde se tedy vzalo to, e mui údajně oproti enám nestárnou. Podle mě moná v určité fázi třeba kolem 40-50 let mohou vypadat lépe zjevově, ale sexuálně u jsou dávno za zenitem. Take k čemu jim to vlastně je..?Zato eny se často zmátoří i po přechodu, po uklidnění hormonů, co u chlapů nehrozí. Tam u to jde jen dolů...
Upravil(a) carlos (28. 3. 2011 11:16)
Není tady
Carlos - čemu dávaj eny přednost - kvalitě nebo kvantitě? A kvalita uměrně k věku stoupá
A čemu mui?
Upravil(a) dusička (28. 3. 2011 11:21)
Není tady
dusička napsal(a):
Carlos - čemu dávaj eny přednost - kvalitě nebo kvantitě? A kvalita uměrně k věku stoupá
A čemu mui?
Tak asi eny určitě kvalitě. Ovem musí ten chlap bejt jetě schopnej kvalitní erekce, co překvapivé mnoství muů u v ne tak zas vysokém věku (45+) u není. No a mui, pokud jim slábnou fyzické proitky důvodem úbytku testosteronu atd, tak jim u moc "kvalitní" enská nepomůe, naopak je moná utvrdí v tom, jak rozdílné jsou vnímání a hlavně monosti enské sexuality a to zvlátě ve vyím věku.
Není tady
carlos napsal(a):
Co se týče toho věku. Tak v sexu jsou na tom mui značně hůř. Nevím kde se tedy vzalo to, e mui údajně oproti enám nestárnou. Podle mě moná v určité fázi třeba kolem 40-50 let mohou vypadat lépe zjevově, ale sexuálně u jsou dávno za zenitem. Take k čemu jim to vlastně je..?Zato eny se často zmátoří i po přechodu, po uklidnění hormonů, co u chlapů nehrozí. Tam u to jde jen dolů...
Jak dolu ? Se musim zeptat mych milenek ...
Není tady
morpheus napsal(a):
carlos napsal(a):
Jak dolu ? Se musim zeptat mych milenek ...
Já nevím kolik ti je let, ale prostě mezi starími mui masivně stoupají poruchy erekce. No tím dolů myslím, e prostě a ádný chlap nepočítá, e např od 50ti do 60ti se bude například zlepovat jeho sex aktivita, erekce či zlepovat orgasmus. Chápe? Kdeto u řady en není 60 let z hlediska sexu skoro ádný věk. Mohly by pořád a orgasmů mají také dost. Oproti tomu chlapům v pozdním věku u nepomáhá ani to e jsou "zdraví". Prostě testosteron věkem ubyde a je vymalováno.
Není tady
Carlos - a takto jsem nepřemýlela nad starými pány.
Já spí porovnávala kvalita-kvantita 20tiletý a 40cetiletý.
30-40 beru střední věk
Není tady
dusička napsal(a):
Carlos - a takto jsem nepřemýlela nad starými pány.
Já spí porovnávala kvalita-kvantita 20tiletý a 40cetiletý.
30-40 beru střední věk
Jo a ani nemusí, přenechej to přemýlení těm enám co se s nimi zlobí. Já o tom taky raději nepřemýlím. Zjistil bych toti, e mi u nezbývá zase a tolik času, jak jsem si myslel dříve.. Jo a má pravdu, e ten 40 pokud to není trouba toho 20 hravě strčí do kapsy zkuenostmi atd...
Není tady
carlos napsal(a):
Ovem musí ten chlap bejt jetě schopnej kvalitní erekce, co překvapivé mnoství muů u v ne tak zas vysokém věku (45+) u není.
Mluvte za sebe, pane kolego
Není tady
Mikesi, rad Te vidim, jsem myslel, ze Te prejela tramvaj, ze jsi nebyl videt na BBN, nebo ja lezu ( spis nelezu ) na jina fora, kuwa
Není tady
Mike napsal(a):
carlos napsal(a):
Ovem musí ten chlap bejt jetě schopnej kvalitní erekce, co překvapivé mnoství muů u v ne tak zas vysokém věku (45+) u není.
Mluvte za sebe, pane kolego
Není tady
carlos napsal(a):
dusička napsal(a):
A čemu mui?Tak asi eny určitě kvalitě. Ovem musí ten chlap bejt jetě schopnej kvalitní erekce, co překvapivé mnoství muů u v ne tak zas vysokém věku (45+) u není. No a mui, pokud jim slábnou fyzické proitky důvodem úbytku testosteronu atd, tak jim u moc "kvalitní" enská nepomůe, naopak je moná utvrdí v tom, jak rozdílné jsou vnímání a hlavně monosti enské sexuality a to zvlátě ve vyím věku.
Váně si myslí, e je to jen o erekci? to ses moc nenaučil.
Není tady
Agewa - váně dobrá připomínka
Myslím, e enské to berou jinak ne chlapi. Chlapi se trápí jedním - erekcí a ena? My víme svý
Ne enský trápí to, e chlap na sebe moc myslí, aby neselhal, aby byl dokonalej. Ale o tom to není
Upravil(a) dusička (29. 3. 2011 8:05)
Není tady
Dusicka : Ja se neschopnosti erekce netrapim Ale je fakt, ze mi neni 45, nybrz 88
Není tady
Samozřejmě e to není jen o erekci, to taky nikde nepíu. Ale slyel jsem stesky en, které ten jejich uspokojí u jen "jiným" způsobem, ale ony se soukromě svěřily, e by si nicméně někdy pořádně rády "za..ly" a toto mi bylo řečeno doslova. Take bych erekci nepřeceňoval ani nepodceňoval. A dále, pokud tady uvádím, e řada muů má např po 45 letech problémy s erekcí, nemyslím tím nutně sebe (pro Mikee), tím spíe e mi je 40 a zatím OK. Jen prostě mám oči otevřené, vnímám co kdo říká (starí eny) a také čtu co se píe na diskusích a tak. Z toho jasně plyne, co jsem psal níe.
Není tady
Carlos - a nechce to raději přenechat starím muům? Nemá problém,je to fajn. Co můe být v budoucnu, bych ted v současné době neřeila PS:Takhle nějak si to psal i Ty mně.
Není tady
dusička napsal(a):
Carlos - a nechce to raději přenechat starím muům? Nemá problém,je to fajn. Co můe být v budoucnu, bych ted v současné době neřeila PS:Takhle nějak si to psal i Ty mně.
No nebudu tedy, ale nerad bych pak byl překvapen. Myslel jsem se na to včas připravit, třeba si najít nebo zintenzivnit nějakého koníčka. Podle mě je to pak mení rána.. pokud u más stejně hlavně jiné zájmy... Ne si z toho pak dělat hlavu. Je to reálné?
Není tady
včas připravit - utuovat zdraví, procházky, jízda na kole, vhodná ivotospráva - tím nic nezkazí a jinak na koníčka není nikdy pozdě.
A to přijde tak to přijde, prostě věk nejde zastavit, a myslím, e nejde ve stáří o erekci, ale o vzájemnou blízkost, proívání chvilek a tak.
Mmch - má stejný věk jako já
Upravil(a) dusička (29. 3. 2011 9:39)
Není tady
Dvacítka je ideální na sex pro staího mue.
Jojo - prej proto, e jetě neví, e to jdei dvakrát za sebou...
mám oči otevřené, vnímám co kdo říká (starí eny) a také čtu co se píe na diskusích
Taky nemůe vemu věřit - nebo líp, vechno, co slyí a čte povaovat za normu. Spí si člověk někde postěuje, e u to není, co bejvalo, ne aby se chodil chlubit a jásal, e mu to porád funguje - taky proč, e?
se na to včas připravit, třeba si najít nebo zintenzivnit nějakého koníčka
Hahaha - abys nebyl přes vekerou přípravu překvapenej Jediný, co ti pomůe, je totální ztráta paměti - ne sebelepí hobby.
Upravil(a) helena (29. 3. 2011 9:46)
Není tady
Jediný, co ti pomůe, je totální ztráta paměti big_smile - ne sebelepí hobby
Není tady
dusička napsal(a):
Jediný, co ti pomůe, je totální ztráta paměti big_smile - ne sebelepí hobby
No díky, take jedině nějaký vymytí mozku mi zbejvá? No asi to tak je, ale já chtěl jen řeit dopředu něco, ale zjevně to nejde. Přesto si dovedu představit lidi, pro které bude toto lehčí. prostě to pořádně nedělali ani předtím a to mi pak nikdo nevymluví, e by to měli stejně těké jako někdo, kdo tím skoro ije.
Není tady
Ví, kdy budu mluvit za sebe, dělala jsem to a ila jsem tím, ale u je to pár let zpátky. Sice jsem v nejlepích letech eny, ale... Dá se, kdy se na to nemyslí
Není tady
dusička napsal(a):
Ví, kdy budu mluvit za sebe, dělala jsem to a ila jsem tím, ale u je to pár let zpátky. Sice jsem v nejlepích letech eny, ale... Dá se, kdy se na to nemyslí
Ale jde to těko. A to mi bude za 2 roky 50.
A kdy děti vyrostly, přilo u mě to nejlepí období. Dokud jsem lítala kolem dětí, domácnosti, manela, do práce, nebylo to ono. Ale pak jsem se vrátila do časů kolem dvaceti a to věru byly v této oblasti krásné časy. A teď jsou jetě lepí. U jsem troku moudřejí, zkuenosti...
Ale myslím, e je to u kadého individuální, jak doba, tak "apetit".
Me by hlavne zajimalo, zda pri cteni cizich a psani svych prispevku mate, ci nemate chut k sexu
Není tady