Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 28. 3. 2011 9:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Nechu k sexu

Carlos - něco na tom je. Sice se říká,že nezáleží na věku, ale asi jo.
čím je ženská zralejší, tím prožívá sex víc a víc . Dvacetiletá se teprve učí na sobě pracovat.
Jinak já třeba nikdy nebyla na zajíčky, starší muži prostě umí vychutnávat každou chvilku stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#52 28. 3. 2011 10:51

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tak kdo se prida s nechuti k sexu ? By me to vazne zajimalo, jake to mate "doma" nebo s milencem / milenkou  tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#53 28. 3. 2011 11:16

carlos
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Carlos - něco na tom je. Sice se říká,že nezáleží na věku, ale asi jo.
čím je ženská zralejší, tím prožívá sex víc a víc . Dvacetiletá se teprve učí na sobě pracovat.
Jinak já třeba nikdy nebyla na zajíčky, starší muži prostě umí vychutnávat každou chvilku stolt

Co se týče toho věku. Tak v sexu jsou na tom muži značně hůř. Nevím kde se tedy vzalo to, že muži údajně oproti ženám nestárnou. Podle mě možná v určité fázi třeba kolem 40-50 let mohou vypadat lépe zjevově, ale sexuálně už jsou dávno za zenitem. Takže k čemu jim to vlastně je..?Zato ženy se často zmátoří i po přechodu, po uklidnění hormonů, což u chlapů nehrozí. Tam už to jde jen dolů...

Upravil(a) carlos (28. 3. 2011 11:16)

Není tady

#54 28. 3. 2011 11:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Carlos - čemu dávaj ženy přednost - kvalitě nebo kvantitě? A kvalita uměrně k věku stoupá stolt
A čemu muži?

Upravil(a) dusička (28. 3. 2011 11:21)

Není tady

#55 28. 3. 2011 11:48

carlos
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Carlos - čemu dávaj ženy přednost - kvalitě nebo kvantitě? A kvalita uměrně k věku stoupá stolt
A čemu muži?

Tak asi ženy určitě kvalitě. Ovšem musí ten chlap bejt ještě schopnej kvalitní erekce, což překvapivé množství mužů už v ne tak zas vysokém věku (45+) už není. No a muži, pokud jim slábnou fyzické prožitky důvodem úbytku testosteronu atd, tak jim už moc "kvalitní" ženská nepomůže, naopak je možná utvrdí v tom, jak rozdílné jsou vnímání a hlavně možnosti ženské sexuality a to zvláště ve vyšším věku.

Není tady

#56 28. 3. 2011 12:17

morpheus
Babinet Klub
Web

carlos napsal(a):

Co se týče toho věku. Tak v sexu jsou na tom muži značně hůř. Nevím kde se tedy vzalo to, že muži údajně oproti ženám nestárnou. Podle mě možná v určité fázi třeba kolem 40-50 let mohou vypadat lépe zjevově, ale sexuálně už jsou dávno za zenitem. Takže k čemu jim to vlastně je..?Zato ženy se často zmátoří i po přechodu, po uklidnění hormonů, což u chlapů nehrozí. Tam už to jde jen dolů...

Jak dolu ? va Se musim zeptat mych milenek ...va

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#57 28. 3. 2011 12:35

carlos
♥♥♥♥---

morpheus napsal(a):

carlos napsal(a):

Jak dolu ? va Se musim zeptat mych milenek ...va

Já nevím kolik ti je let, ale prostě mezi staršími muži masivně stoupají poruchy erekce. No tím dolů myslím, že prostě a žádný chlap nepočítá, že např od 50ti do 60ti se bude například zlepšovat jeho sex aktivita, erekce či zlepšovat orgasmus. Chápeš? Kdežto u řady žen není  60 let  z hlediska sexu skoro žádný věk. Mohly by pořád a orgasmů mají také dost. Oproti tomu chlapům v pozdním věku už nepomáhá ani to že jsou "zdraví". Prostě testosteron věkem ubyde a je vymalováno.

Není tady

#58 28. 3. 2011 12:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Carlos - až takto jsem nepřemýšlela nad starými pány.
Já spíš porovnávala kvalita-kvantita 20tiletý a 40cetiletý. wink
30-40 beru střední věk stolt

Není tady

#59 28. 3. 2011 12:48

carlos
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Carlos - až takto jsem nepřemýšlela nad starými pány.
Já spíš porovnávala kvalita-kvantita 20tiletý a 40cetiletý. wink
30-40 beru střední věk stolt

Jo a ani nemusíš, přenechej to přemýšlení těm ženám co se s nimi zlobí. Já o tom taky raději nepřemýšlím. Zjistil bych totiž, že mi už nezbývá zase až tolik času, jak jsem si myslel dříve.. Jo a mᚠpravdu, že ten 40 pokud to není trouba toho 20 hravě strčí do kapsy zkušenostmi atd... smile

Není tady

#60 28. 3. 2011 19:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

carlos napsal(a):

Ovšem musí ten chlap bejt ještě schopnej kvalitní erekce, což překvapivé množství mužů už v ne tak zas vysokém věku (45+) už není.

Mluvte za sebe, pane kolego big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#61 28. 3. 2011 20:14

morpheus
Babinet Klub
Web

Mikesi, rad Te vidim, jsem myslel, ze Te prejela tramvaj, ze jsi nebyl videt na BBN, nebo ja lezu ( spis nelezu ) na jina fora, kuwa smile

Není tady

#62 28. 3. 2011 20:28

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

carlos napsal(a):

Ovšem musí ten chlap bejt ještě schopnej kvalitní erekce, což překvapivé množství mužů už v ne tak zas vysokém věku (45+) už není.

Mluvte za sebe, pane kolego big_smile big_smile big_smile

lol tummenupp

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#63 29. 3. 2011 7:52

agewa
♥♥♥♥♥♥-

carlos napsal(a):

dusička napsal(a):

A čemu muži?

Tak asi ženy určitě kvalitě. Ovšem musí ten chlap bejt ještě schopnej kvalitní erekce, což překvapivé množství mužů už v ne tak zas vysokém věku (45+) už není. No a muži, pokud jim slábnou fyzické prožitky důvodem úbytku testosteronu atd, tak jim už moc "kvalitní" ženská nepomůže, naopak je možná utvrdí v tom, jak rozdílné jsou vnímání a hlavně možnosti ženské sexuality a to zvláště ve vyšším věku.

Vážně si myslíš, že je to jen o erekci? to ses moc nenaučil.

Není tady

#64 29. 3. 2011 8:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Agewa - vážně dobrá připomínka tummenupp
Myslím, že ženské to berou jinak než chlapi. Chlapi se trápí jedním - erekcí a žena? My víme svý stolt
Ne ženský trápí to, že chlap na sebe moc myslí, aby neselhal, aby byl dokonalej. Ale o tom to není

Upravil(a) dusička (29. 3. 2011 8:05)

Není tady

#65 29. 3. 2011 8:13

morpheus
Babinet Klub
Web

Dusicka : Ja se neschopnosti erekce netrapim tongue Ale je fakt, ze mi neni 45, nybrz 88 tongue

Není tady

#66 29. 3. 2011 9:15

carlos
♥♥♥♥---

Samozřejmě že to není jen o erekci, to taky nikde nepíšu. Ale slyšel jsem stesky žen, které ten jejich uspokojí už jen "jiným" způsobem, ale ony se soukromě svěřily, že by si nicméně někdy pořádně rády "zaš..ly" a toto mi bylo řečeno doslova. Takže bych erekci nepřeceňoval ani nepodceňoval. A dále, pokud tady uvádím, že řada mužů má např po 45 letech problémy s erekcí, nemyslím tím nutně sebe (pro Mikeše), tím spíše že mi je 40 a zatím OK. Jen prostě mám oči otevřené, vnímám co kdo říká (starší ženy) a také čtu co se píše na diskusích a tak. Z toho jasně plyne, co jsem psal níže.

Není tady

#67 29. 3. 2011 9:22

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Carlos - a nechceš to raději přenechat starším mužům? Nemᚠproblém,je to fajn. Co může být v budoucnu, bych ted v současné době neřešila stolt PS:Takhle nějak si to psal i Ty mně. wink

Není tady

#68 29. 3. 2011 9:27

carlos
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Carlos - a nechceš to raději přenechat starším mužům? Nemᚠproblém,je to fajn. Co může být v budoucnu, bych ted v současné době neřešila stolt PS:Takhle nějak si to psal i Ty mně. wink

No nebudu tedy, ale nerad bych pak byl překvapen. Myslel jsem se na to včas připravit, třeba si najít nebo zintenzivnit nějakého koníčka. Podle mě je to pak menší rána.. pokud už más stejně hlavně jiné zájmy... Než si z toho pak dělat hlavu. Je to reálné?

Není tady

#69 29. 3. 2011 9:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

včas připravit - utužovat zdraví, procházky, jízda na kole, vhodná životospráva - tím nic nezkazíš stolt a jinak na koníčka není nikdy pozdě.
Až to přijde tak to přijde, prostě věk nejde zastavit, a myslím, že nejde ve stáří o erekci, ale o vzájemnou blízkost, prožívání chvilek a tak. stolt
Mmch - mᚠstejný věk jako já storstark

Upravil(a) dusička (29. 3. 2011 9:39)

Není tady

#70 29. 3. 2011 9:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Dvacítka je ideální na sex pro stašího muže.
Jojo - prej proto, že ještě neví, že to jdei dvakrát za sebou... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
mám oči otevřené, vnímám co kdo říká (starší ženy) a také čtu co se píše na diskusích
Taky nemůžeš všemu věřit - nebo líp, všechno, co slyšíš a čteš považovat za normu. Spíš si člověk někde postěžuje, že už to není, co bejvalo, než aby se chodil chlubit a jásal, že mu to porád funguje - taky proč, že?
se na to včas připravit, třeba si najít nebo zintenzivnit nějakého koníčka
Hahaha - abys nebyl přes veškerou přípravu překvapenej tongue Jediný, co ti pomůže, je totální ztráta paměti big_smile - ne sebelepší hobby.

Upravil(a) helena (29. 3. 2011 9:46)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#71 29. 3. 2011 9:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jediný, co ti pomůže, je totální ztráta paměti big_smile - ne sebelepší hobby lollollolloldumbom

Není tady

#72 29. 3. 2011 11:28

carlos
♥♥♥♥---

dusička napsal(a):

Jediný, co ti pomůže, je totální ztráta paměti big_smile - ne sebelepší hobby lollollolloldumbom

No díky, takže jedině nějaký vymytí mozku mi zbejvá? lol No asi to tak je, ale já chtěl jen řešit dopředu něco, ale zjevně to nejde. Přesto si dovedu představit lidi, pro které bude toto lehčí. prostě to pořádně nedělali ani předtím a to mi pak nikdo nevymluví, že by to měli stejně těžké jako někdo, kdo tím skoro žije.

Není tady

#73 29. 3. 2011 11:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Víš, když budu mluvit za sebe, dělala jsem to gloria a žila jsem tím, ale už je to pár let zpátky. Sice jsem v nejlepších letech ženy, ale... Dá se, když se na to nemyslí hmm

Není tady

#74 29. 3. 2011 11:53

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Víš, když budu mluvit za sebe, dělala jsem to gloria a žila jsem tím, ale už je to pár let zpátky. Sice jsem v nejlepších letech ženy, ale... Dá se, když se na to nemyslí hmm

Ale jde to těžko. smile A to mi bude za 2 roky 50.
Až když děti vyrostly, přišlo u mě to nejlepší období. Dokud jsem lítala kolem dětí, domácnosti, manžela, do práce, nebylo to ono. Ale pak jsem se vrátila do časů kolem dvaceti a to věru byly v této oblasti krásné časy. A teď jsou ještě lepší. Už jsem trošku moudřejší, zkušenosti... stoltgloria
Ale myslím, že je to u každého individuální, jak doba, tak "apetit".

#75 29. 3. 2011 12:12

morpheus
Babinet Klub
Web

Me by hlavne zajimalo, zda pri cteni cizich a psani svych prispevku mate, ci nemate chut k sexu smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí