Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 1. 2011 17:27

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Re: Nechuť k sexu

3x denně je trochu DOST ... je to kvantita na úkor kvality ... a to je škoda, ne?                       gloria
Tvůj přítel mi připomíná ty manažery z našich dálnic (když není po jejich, jsou agresivní)...
Dej si limit, sniž laťku na max. 2x, řekni mu, že potřetí už ti to nic neříká...
Uvidíš, jak zareaguje.
Myslím, že pokud to nyní bude vyžadovat potřetí, tak ti časem bude stejně nevěrný.
Bude to shánět jinde...

Není tady

#27 9. 1. 2011 17:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

prosím tě, jakej limit ? copak na tohle se dělají limity ? navíc podle toho co píše se milej přítel chová jako čuně, souhlasím s Tercilou, poslala bych ho někam.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 9. 1. 2011 18:14

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Připadá mi, že si přítel tím sexem nahrazuje nějaký nedostatek něčeho. Možná je pro něj sex vyjádřením pozornosti a lásky, které měl v dětství nedostatek. Protože ač nejsem odborník, tak mi připadá chuť na sex 3x denně lehce vyšinutá. A nebo má v nepořádku hormony...
Ale jak píšu, nejsem odborník, je to jen můj názor.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#29 9. 1. 2011 18:40

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Mně u dvacetiletého kluka nepřijde sex 3x denně nic nepatřičného, holt je to mladej, nevybouřenej kluk wink tady ale nejde o to, "kolikrát je to normální" ale o to, že Lucecitin přítel se chová nevhodně v jiných věcech, kdy o sex vůbec nejde stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#30 9. 1. 2011 18:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Mně u dvacetiletého kluka nepřijde sex 3x denně nic nepatřičného, holt je to mladej, nevybouřenej kluk wink tady ale nejde o to, "kolikrát je to normální" ale o to, že Lucecitin přítel se chová nevhodně v jiných věcech, kdy o sex vůbec nejde stolt

kiaro přesně tak stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 9. 1. 2011 19:04

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kiaro,
můžeš mít pravdu, říkám, nejsem odborník, jen mi prostě trvalá potřeba sexu 3x denně připadá spíš jako náhražka něčeho jiného. Ale můžu se mýlit smile

Není tady

#32 9. 1. 2011 19:11

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Tulipánko, velmi pravděpodobně se dotyčnému bude jeho sexuální apetit snižovat úměrně s věkem wink takže o "trvalé" potřebě sexu se zde nedá diskutovat. Ovšem - jak už jsem řekla - četnost sexuálního styku je zde pouze zástupným problémem, rozhodující je to, že se ten dotyčný mladý pán chová ke své slečně i mimo postel dost nevhodně stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#33 9. 1. 2011 19:22

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

To ano, trochu ohleduplnosti z jeho strany a pochopení partnerky by neuškodilo.

Není tady

#34 10. 1. 2011 14:04

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

lucecita napsal(a):

Umí se k holce chovat a je velmi pozorný.
Bohužel, když udělám něco co se mu nelíbí, a snažím se to nedělat, ale někdy to prostě nevyjde, tak je pak strašně naštvaný a uražený a sarkastický. Když se pak oba uklidníme.......Poté, většinou já, zase něco zkazím. Nedodržím, co jsem slíbila, dostatečně se mu nevěnuju, nechci řešit nějaký problém...

( Ohledně toho sexu...když jsem mu řekla ne, byl hodně naštvaný a vyčetl mi, že asi teda budu rozhodovat o našem sexu jen já a že to se mu nelíbí.

Mila lucecito, ani tenhle dalsi tvuj prispevek na mem nazoru nic nemeni. Cekala jsem to, ze neco podobneho napises. Ja opravdu vim, jake je to byt zamilovana a mit prvniho pritele v zivote. Ze si te nikdonevsiml? Uz 19 let? lol A taky ho nechces opustit. Ach jo!

Ale bez legrace, ja tenhle pocit znam, zazila jsem ho driv , je to hodne dlouho, jsem vic nez 2x starsi nez ty, ale vim to presne! Podtrhla jsem ti ty vety,ktere vubec, ale vubec nejsou k sobe. Ty vydis i to, ze ti za neco nevynada, jako dobre chovani a pozornost! A stale se krecovite snazis a snazis a pak to zkazis! A zase se uklidnujete a ty se snazis a snazis a snazis. A on vycita a vycita. A nehodla se nejak kratit v sexu. Ale antikoncepce mu moc nevoni. To je takhle zdalky dost ohavny na mukj zaludek. Zhuba a hrube receno: "ja chci sex kdykoli a ty se musis podridit a obstarej si definitivne antikoncepci , JA na to nemam chut. A kdyz to nepude, "stara" zacne valka a bud eto hodne neprijemny, tak zadny vytaceni a jde se na vec,"  ....rozumis mi,  Lucecito? Co tohle ma byt? JA ti na sto procent tvrdim,ze on zamilovany neni a dokonce te nema ani rad. On ma potrebu sexu s holkou, ktera je ochotna si zajistit antikoncepci a hlavne NEODMLOUVA a podridi se.

Vzdyt jses mlada holcina, proc se trapis? Vzdyt je to fajn byt i bez pritele? Co se stane, kdyz pri tomhle sexovani budes tehotna? Chces trikrat hadat nebo jen jednou? Neni to skoda? Tenhle cas mladi by mel byt fajn, prece! Ty hadky znamenaji jen a jen KONTROLU TVOJI POSLUSNOSTI! Chces si vazne udrzet nekoho, neopistit ho, jen a jen kvuli tomu, ze budes poslusna a bude te bolet telo i duse?

Koukam ze i agewa se divi.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#35 10. 1. 2011 14:14

javena
♥♥♥♥♥♥-

Je to skvělý kluk, umí se chovat, je velmi pozorný...
Ale jen, pokud má sex, jinak je naštvaný, sarkastický a uražený... roll

[b]Bohužel, když udělám něco co se mu nelíbí, a [b]snažím se to nedělat, ale někdy to prostě nevyjde, tak je pak strašně naštvaný a uražený a sarkastický. Když se pak oba uklidníme.......Poté, většinou já, zase něco zkazím. Nedodržím, co jsem slíbila, dostatečně se mu nevěnuju, nechci řešit nějaký problém...[/b][/b]
Tak tohle je manipulace jako prase... za pár let budeš k ničemu, i vodu připálíš, bez něj bys nevěděla, jak se jí příborem... podívej se na vlákno o domácím násilí. hmm
Souhlasím s Tulipánkou - jeho potřeba sexu kryje potřebu mít navrch, mít pravdu, být ten, kdo to vede... Je to náhražka... jeho sebevědomí. Zatím nemají společnou domácnost...

Moje rada - komunikovat, vysvětlit... a jestli bude dál uraženej, tak rychle pryč. hmm

Upravil(a) javena (10. 1. 2011 14:15)

Není tady

#36 10. 1. 2011 14:19

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Javeno presne.

Takhle totiz zacina subtilne domaci nasili. Lucecita uz psala, jak ji vyhrozoval, ze si ponese nasledky, kdyz se nedostavi ve 4, tak jak rekla. A Lucecita mela jine POVINNOSTI nebo za zpozdeni nemohla.

Je to slaboch a manipulant.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#37 10. 1. 2011 14:21

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

LENNO

proc tak tvrde?

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#38 11. 1. 2011 18:15

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Lucecito, poslala jsem Ti před časem SZ. Koukám, že jsi tady nováček, tak snad sis upozornění na zprávu všimla. Ahoj a držím palce.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#39 3. 2. 2011 8:58

evikik
♥------

můj přítel chce aby sme měli dítě ale já nejsem ještě připravená  jak mu to mám nejlíp říct že aš po svadbě a aby se nenesral dík

Není tady

#40 3. 2. 2011 12:02

javena
♥♥♥♥♥♥-

Evikiku... možná říct to narovinu. wink A když se nase.re... tak snad ani svatba, ani dítě... dumbom

Není tady

#41 3. 2. 2011 14:20

majkafa
Host

Eviku, kolik je ti let?

Btw na vedlejším vlákně jsi psala, že přítel řekl, že sex až po svatbě. To mi nějak s tím dítětem před svatbou neštimuje.

Upravil(a) majkafa (3. 2. 2011 14:28)

#42 24. 3. 2011 20:52

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Vladena napsal(a):

Tvoje tělo říká NE a tvůj rozum (proto tu píšeš) říká též NE. Tak poslechni......kdo jiný Ti může lépe poradit. tongue

Zavital jsem na sexuologickou a udelal jsem dobre tongue
Dobra "rada" nad zlato. Zapominas Vladko na spoustu dalsich faktoru, ktere rikaji ANO, napriklad ze se ji prave on libi, ze prave jeho miluje, ze prave s nim chce travit volny cas, ze jsme lide s dobrymi i spatnymi vlastnostmi a ze ona ho takoveho bere, coz dokaze dneska malokdo, kazdy chce ideala, ale vetsinou narazi, bo neexistuje. Ze prave s nim proziva momentalne tu "pravou" lasku a ze dejme tomu se ji ani nechce stridat partnery jako ponozky..
Je dobre si promluvit a jak pise Selima hned na zacatku, jsme lide ruzni s ruznou potrebou. Sex je korenim vztahu, nikoli vztah samotny, nekdo vsak sex povazuje za vic, nez jen koreni a ziji spolu spokojene X let, to je kdyz se dva lide stejneho razeni sejdou, jedna dvojice z tisice.
Moje skromna poznamka: my se spolubydlou spime spolu denne ( krome jejich dnu ) uz 10 let a jeste se nam to "neprejedlo", prave naopak, ted je to mnohem hezci, nez na zacatku a hlavne se vzajemne respektujeme, vime ze ten druhy ma pravo nemit chut na milovani tongue Jak prostinke.
Nejake otazky ? smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#43 24. 3. 2011 22:51

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

morpheus napsal(a):

...Nejake otazky ? smile

Jo

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#44 25. 3. 2011 8:19

morpheus
Babinet Klub
Web

ViktorkaM napsal(a):

morpheus napsal(a):

...Nejake otazky ? smile

Jo

Super ! Moje sexuologicka poradna je otevrena v pracovni dny od 8:00 do 16:00 hod, krome poledni pauzy od 12:00 do 14:00 hod na adrese morpheussynhypnuv at  gmail.com lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#45 25. 3. 2011 11:00

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Vladena napsal(a):

Tvoje tělo říká NE a tvůj rozum (proto tu píšeš) říká též NE. Tak poslechni......kdo jiný Ti může lépe poradit. tongue

Zavital jsem na sexuologickou a udelal jsem dobre tongue
Dobra "rada" nad zlato. Zapominas Vladko na spoustu dalsich faktoru, ktere rikaji ANO, napriklad ze se ji prave on libi, ze prave jeho miluje, ze prave s nim chce travit volny cas, ze jsme lide s dobrymi i spatnymi vlastnostmi a ze ona ho takoveho bere, coz dokaze dneska malokdo, kazdy chce ideala, ale vetsinou narazi, bo neexistuje. Ze prave s nim proziva momentalne tu "pravou" lasku a ze dejme tomu se ji ani nechce stridat partnery jako ponozky..
Je dobre si promluvit a jak pise Selima hned na zacatku, jsme lide ruzni s ruznou potrebou. Sex je korenim vztahu, nikoli vztah samotny, nekdo vsak sex povazuje za vic, nez jen koreni a ziji spolu spokojene X let, to je kdyz se dva lide stejneho razeni sejdou, jedna dvojice z tisice.
Moje skromna poznamka: my se spolubydlou spime spolu denne ( krome jejich dnu ) uz 10 let a jeste se nam to "neprejedlo", prave naopak, ted je to mnohem hezci, nez na zacatku a hlavne se vzajemne respektujeme, vime ze ten druhy ma pravo nemit chut na milovani tongue Jak prostinke.
Nejake otazky ? smile

Morfíku, co to píšeš na nesmysly.....že zapomínám? Nejsem staré železo...pokud se mi On bude líbit-tělo říká Ano, pokud ho miluji- sex ANO. Nějak si to převrátil........

Není tady

#46 25. 3. 2011 11:17

morpheus
Babinet Klub
Web

Vladena napsal(a):

Morfíku, co to píšeš na nesmysly.....že zapomínám? Nejsem staré železo...pokud se mi On bude líbit-tělo říká Ano, pokud ho miluji- sex ANO. Nějak si to převrátil........

Tak proc to "radis" JI ? :-) Ona asyk vi proc je s nim ne ?

Není tady

#47 26. 3. 2011 16:44

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Vladena napsal(a):

Tak proc to "radis" JI ? :-) Ona asyk vi proc je s nim ne ?

Ona píše o radu....,tak reaguji. Asyk budu zřejmě radit tvé Spolubydlo , jak nazýváš dámu,která s Tebou sdílí lože...

Není tady

#48 26. 3. 2011 18:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Vladko : Ja mam taky nechut k sexu, ale s moji spolubydlou, co mi poradis ? By me fakt zajimalo.. Ja to vidim jasne, ale mozna budes mit jiny nazor - potrebuji zmenit partnerku, to je cele. 10 let je uz dlouha doba, nemyslis ? Navic tam byla nevera a takove drobnosti ruzne, one je o 10 let starsi, ja o 10 let mladsi, atd...Vidim to na zenu kolem 20 let, maximalne 23.

Není tady

#49 26. 3. 2011 20:06

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Máš v sobě ,,zažranou" nevěru své dámy a nemůžeš odpustit.Ničíš se sám, Buď se přesto přenes nebo najdi tu dvacítku. Vela úspěchů!

Není tady

#50 28. 3. 2011 9:23

carlos
♥♥♥♥---

morpheus napsal(a):

Vladko : Ja mam taky nechut k sexu, ale s moji spolubydlou, co mi poradis ? By me fakt zajimalo.. Ja to vidim jasne, ale mozna budes mit jiny nazor - potrebuji zmenit partnerku, to je cele. 10 let je uz dlouha doba, nemyslis ? Navic tam byla nevera a takove drobnosti ruzne, one je o 10 let starsi, ja o 10 let mladsi, atd...Vidim to na zenu kolem 20 let, maximalne 23.

Dvacítka je ideální na sex pro stašího muže. S tou to budeš moct dělat většinou jen když budeš mít chuť. K tomu bude mít mladé tělo. Jen je velká šance, že si to nebude tolik užívat jako nějaké mnohem mnohem starší.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí