Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#276 7. 7. 2011 21:44

majkafa
Host

Re: Nechuť k sexu

ViktorkaM napsal(a):

Ty sis nikdy nehrala "na reznika"?

Já jen nemám ráda přehánění. Od hlavy až k patě. smile

#277 7. 7. 2011 21:45

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ja neprehanela.

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#278 7. 7. 2011 21:49

majkafa
Host

ViktorkaM napsal(a):

Ja neprehanela.

Něco jako povídačka o Čachtické paní? big_smile

#279 7. 7. 2011 21:56

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

No vis, kdyby to nebylo takove "hm" osemetne tema, napsala bych to. Ja totiz v te predchozi me reakci chtela puvodne napsat: Jako v masakru motorovou pilou... rodna

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#280 7. 7. 2011 22:30

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Modroočka napsal(a):

Holky, taky když menstruujete, máte větší chuť na sex? Já jo.

Paní kolegyně, já tedy určitě ano wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#281 7. 7. 2011 22:30

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Viktorko, máš hezký obrázek, ale nějaký malinkatý roll

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#282 7. 7. 2011 22:53

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ty, a ty muzes sexovat? Ja myslela, ze jeptule nemuzou, kurnik, vsak na to se cpou mlady holky do klastera, aby z nich nebyly coury...

Není tady

#283 7. 7. 2011 22:55

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Viktorko, máš hezký obrázek, ale nějaký malinkatý roll

hjarta Dik. Mne se taky libi. A malinkaty je proto, ze kdyz jsem chtela nahrat ten vetsi, tak tady zrovna Morf nebyl (on mi to vzdycky dela - teda obrazky... rodna ) a ten vellkej se tam nevesel, tak jsem nasla tenhle a ten je zas tuuuze malinkej, ale roztomilej, ze jo?

Upravil(a) ViktorkaM (7. 7. 2011 22:58)

Není tady

#284 7. 7. 2011 23:48

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

ViktorkaM napsal(a):

DarkAngel napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ty, a ty muzes sexovat? Ja myslela, ze jeptule nemuzou, kurnik, vsak na to se cpou mlady holky do klastera, aby z nich nebyly coury...

Viktoria, jak muzes nazyvat nevestu Kristovo jeptuli ??? mad Musim se Ti s necim sverit sad Tak jak jsem psal o tech kockach, ze jim nasimuluju nejakou nemoc a moje nastavajici chot bude behat po veterinarich celou noc a ja budu sam s tou 17-ti letou divenkou, ktera je nyni u nas, tak si predstav, nemam to srdce to tem kockam udelat sad Ale vymyslel jsem genitalni vec a zira mi prikyvla, ze se mnou pujde na obed ! To bude neco tongue tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#285 8. 7. 2011 0:24

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Morfisko jedno skarede, ja to te tvoji bonznu! Ty chces to mládě sezrat? va K vobedu??? va va va

Není tady

#286 13. 12. 2011 9:17

Karolín_a
♥------

Holky, taky jsem se s nechutenstvím hodně dlouho potýkala. Rady typu "vyměňte chlapa" neberte vůbec vážně. Tak to nefunguje:-) Ale můžete vyzkoušet ArginMax pro ženy. S tím mám velmi dobré zkušenosti.

Není tady

#287 13. 12. 2011 10:31

majkafa
Host

Karolín_a napsal(a):

Holky, taky jsem se s nechutenstvím hodně dlouho potýkala. Rady typu "vyměňte chlapa" neberte vůbec vážně. Tak to nefunguje:-) Ale můžete vyzkoušet ArginMax pro ženy. S tím mám velmi dobré zkušenosti.

To bude asi nějaká reklama, viď? big_smile Žes vyhrabala starý příspěvek. smile
Btw mně "výměna chlapa" funguje. smile
Každý jsme originál.

#288 14. 12. 2011 13:46

carlos
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Karolín_a napsal(a):

Každý jsme originál.

Jednoznačná reklama, ArgiMax podle mě nefunguje ani na muže, natož na ženy!smile

Není tady

#289 28. 12. 2011 22:56

Georg
♥♥♥----

Pro ženy čo nemaj chúťku na chlapa mám radu:    Námalujtě si slnéčko na papier a skůste si ho vystrihnúť núžkama.
dudlik   dudlik   dudlik

Není tady

#290 29. 12. 2011 6:40

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Karolín_a napsal(a):

Každý jsme originál.

Aha, to je reklama jako prase.
Normálně funguje výměna chlapa, případně změna antikoncepce.

A tu reklamu si, děvče, narvi do špic reta

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#291 29. 12. 2011 16:35

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Karolín_a napsal(a):

Každý jsme originál.

Aha, to je reklama jako prase.
Normálně funguje výměna chlapa, případně změna antikoncepce.

A tu reklamu si, děvče, narvi do špic reta

mne vymena funguje urcite. S manzelem jsem mzslela, ze jsem snad frigidni , ale neni to pravda big_smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#292 29. 12. 2011 20:41

majkafa
Host

Graine, měla jsem to stejný. Taky jsem si myslela s BM, že jsem se stala frigidní. A taky to není pravda. smile
Jinak - moc ráda to čtu, co píšeš. Přeji hodně štěstí a tak vůbec všeho par

#293 7. 1. 2012 16:22

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Vymena chlapa funguje urcite!
Jenze ja mam ted jiny problem: jak na chlapa, ktery nechce sex? Nebo tak jednou dvakrat do roka?
A to uz jsem si myslela, ze to nepotrebuju.... kapitulation

Není tady

#294 7. 1. 2012 17:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

venuše, neřešilas to tady už někdy ? chlapa, co není na sex ? já mám nevím proč pocit, že tohle samý tu už od tebe kdysi bylo ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#295 7. 1. 2012 19:07

venuše
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

venuše, neřešilas to tady už někdy ? chlapa, co není na sex ? já mám nevím proč pocit, že tohle samý tu už od tebe kdysi bylo ..

Jo, resila, je to stejny chlap. Tri roky jsme se nevideli, ale mame se porad radi, nejak to znovu zkousime, ale on to nepotrebuje a ja (asi) jeste jo....
Jinej chlap me nebavi.
Takze dost blby....

Není tady

#296 7. 1. 2012 19:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aha, to je ten samej. já ani nevím, co ti poradit, mrzí mě, že to je takhle, jsi ještě mladá ženská ..

já bych asi nedokázala být s někým, kdo by chtěl sex tak málo.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#297 7. 1. 2012 19:52

venuše
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

aha, to je ten samej. já ani nevím, co ti poradit, mrzí mě, že to je takhle, jsi ještě mladá ženská ..

já bych asi nedokázala být s někým, kdo by chtěl sex tak málo.

Ja to taky nepotrebuju, ale kdyz jsem s nim, tak jo. Strasne me pritahuje, mozna prave proto.
Chlapi, co chteji furt me po case taky prestanou bavit a nejradsi bych jim ho pak ufikla....

Není tady

#298 7. 1. 2012 20:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a nejradsi bych jim ho pak ufikla....

venuše lollol

Není tady

#299 8. 1. 2012 0:07

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Graine, měla jsem to stejný. Taky jsem si myslela s BM, že jsem se stala frigidní. A taky to není pravda. smile
Jinak - moc ráda to čtu, co píšeš. Přeji hodně štěstí a tak vůbec všeho par

Majko, díky = bohužel jsem zjistila, že to nějak nefunguje. Zřejmě je ve mně něco špatného, nic mi nevychází.

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#300 8. 1. 2012 11:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ále nie, proste to chce asi viac hľadať.... wink a lepšie spoznávať seba. Držím päste.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí