6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ViktorkaM napsal(a):
Ty sis nikdy nehrala "na reznika"?
Já jen nemám ráda přehánění. Od hlavy až k patě.
Ja neprehanela.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Ja neprehanela.
Něco jako povídačka o Čachtické paní?
No vis, kdyby to nebylo takove "hm" osemetne tema, napsala bych to. Ja totiz v te predchozi me reakci chtela puvodne napsat: Jako v masakru motorovou pilou...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Holky, taky když menstruujete, máte větší chuť na sex? Já jo.
Paní kolegyně, já tedy určitě ano
Není tady
Viktorko, máš hezký obrázek, ale nějaký malinkatý
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ty, a ty muzes sexovat? Ja myslela, ze jeptule nemuzou, kurnik, vsak na to se cpou mlady holky do klastera, aby z nich nebyly coury...
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Viktorko, máš hezký obrázek, ale nějaký malinkatý
Dik. Mne se taky libi. A malinkaty je proto, ze kdyz jsem chtela nahrat ten vetsi, tak tady zrovna Morf nebyl (on mi to vzdycky dela - teda obrazky... ) a ten vellkej se tam nevesel, tak jsem nasla tenhle a ten je zas tuuuze malinkej, ale roztomilej, ze jo?
Upravil(a) ViktorkaM (7. 7. 2011 22:58)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ty, a ty muzes sexovat? Ja myslela, ze jeptule nemuzou, kurnik, vsak na to se cpou mlady holky do klastera, aby z nich nebyly coury...
Viktoria, jak muzes nazyvat nevestu Kristovo jeptuli ??? Musim se Ti s necim sverit Tak jak jsem psal o tech kockach, ze jim nasimuluju nejakou nemoc a moje nastavajici chot bude behat po veterinarich celou noc a ja budu sam s tou 17-ti letou divenkou, ktera je nyni u nas, tak si predstav, nemam to srdce to tem kockam udelat Ale vymyslel jsem genitalni vec a zira mi prikyvla, ze se mnou pujde na obed ! To bude neco
Není tady
Morfisko jedno skarede, ja to te tvoji bonznu! Ty chces to mládě sezrat? K vobedu???
Není tady
Holky, taky jsem se s nechutenstvím hodně dlouho potýkala. Rady typu "vyměňte chlapa" neberte vůbec vážně. Tak to nefunguje:-) Ale můžete vyzkoušet ArginMax pro ženy. S tím mám velmi dobré zkušenosti.
Není tady
Karolín_a napsal(a):
Holky, taky jsem se s nechutenstvím hodně dlouho potýkala. Rady typu "vyměňte chlapa" neberte vůbec vážně. Tak to nefunguje:-) Ale můžete vyzkoušet ArginMax pro ženy. S tím mám velmi dobré zkušenosti.
To bude asi nějaká reklama, viď? Žes vyhrabala starý příspěvek.
Btw mně "výměna chlapa" funguje.
Každý jsme originál.
majkafa napsal(a):
Karolín_a napsal(a):
Každý jsme originál.
Jednoznačná reklama, ArgiMax podle mě nefunguje ani na muže, natož na ženy!
Není tady
Pro ženy čo nemaj chúťku na chlapa mám radu: Námalujtě si slnéčko na papier a skůste si ho vystrihnúť núžkama.
Není tady
majkafa napsal(a):
Karolín_a napsal(a):
Každý jsme originál.
Aha, to je reklama jako prase.
Normálně funguje výměna chlapa, případně změna antikoncepce.
A tu reklamu si, děvče, narvi do špic
Není tady
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Karolín_a napsal(a):
Každý jsme originál.Aha, to je reklama jako prase.
Normálně funguje výměna chlapa, případně změna antikoncepce.
A tu reklamu si, děvče, narvi do špic
mne vymena funguje urcite. S manzelem jsem mzslela, ze jsem snad frigidni , ale neni to pravda
Není tady
Graine, měla jsem to stejný. Taky jsem si myslela s BM, že jsem se stala frigidní. A taky to není pravda.
Jinak - moc ráda to čtu, co píšeš. Přeji hodně štěstí a tak vůbec všeho
Vymena chlapa funguje urcite!
Jenze ja mam ted jiny problem: jak na chlapa, ktery nechce sex? Nebo tak jednou dvakrat do roka?
A to uz jsem si myslela, ze to nepotrebuju....
Není tady
venuše, neřešilas to tady už někdy ? chlapa, co není na sex ? já mám nevím proč pocit, že tohle samý tu už od tebe kdysi bylo ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
venuše, neřešilas to tady už někdy ? chlapa, co není na sex ? já mám nevím proč pocit, že tohle samý tu už od tebe kdysi bylo ..
Jo, resila, je to stejny chlap. Tri roky jsme se nevideli, ale mame se porad radi, nejak to znovu zkousime, ale on to nepotrebuje a ja (asi) jeste jo....
Jinej chlap me nebavi.
Takze dost blby....
Není tady
aha, to je ten samej. já ani nevím, co ti poradit, mrzí mě, že to je takhle, jsi ještě mladá ženská ..
já bych asi nedokázala být s někým, kdo by chtěl sex tak málo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aha, to je ten samej. já ani nevím, co ti poradit, mrzí mě, že to je takhle, jsi ještě mladá ženská ..
já bych asi nedokázala být s někým, kdo by chtěl sex tak málo.
Ja to taky nepotrebuju, ale kdyz jsem s nim, tak jo. Strasne me pritahuje, mozna prave proto.
Chlapi, co chteji furt me po case taky prestanou bavit a nejradsi bych jim ho pak ufikla....
Není tady
a nejradsi bych jim ho pak ufikla....
venuše
Není tady
majkafa napsal(a):
Graine, měla jsem to stejný. Taky jsem si myslela s BM, že jsem se stala frigidní. A taky to není pravda.
Jinak - moc ráda to čtu, co píšeš. Přeji hodně štěstí a tak vůbec všeho
Majko, díky = bohužel jsem zjistila, že to nějak nefunguje. Zřejmě je ve mně něco špatného, nic mi nevychází.
Není tady
Ále nie, proste to chce asi viac hľadať.... a lepšie spoznávať seba. Držím päste.
Není tady