Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 6. 7. 2011 12:28

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Nechuť k sexu

majkafa napsal(a):

To je případ mého ženatého milého.
Btw já jeho ženu nechápu. Nebo možná jo. Možná ho nemiluje a tělesná přitažlivost žádná. Až zmizela i u mého milého.

S timhle muzes argumentovat, pokud ti to rekne ona sama a pokud ona souhlasi bez problemu s tim, ze si manzel najde milenku. Jinak si lzes sama sobe. A podvadis ostatni.

Upravil(a) sahleb (6. 7. 2011 12:28)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#252 6. 7. 2011 12:31

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

majkafa napsal(a):

Ty nejsi já, Kiaro.
Btw ty s námi jsi pod jednou střechou, že víš, jaké debaty a o čem vedeme? reta

Jake debaty vy dva vedete, jsi sem napsala uz vocekrat, zrovna tedka o jeho manzelsvi a milenkach. A ta odpoved patri k tomu.

kapitulation

Upravil(a) sahleb (6. 7. 2011 12:34)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#253 6. 7. 2011 12:35

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak teda já zrovna dneska na sex nemám chuť vůbec, zato ten můj poklad mám pocit, že má chuť furt, stále a pořád. Jsem zvědavá, kdy ho to přejde, je dvaapadesát a vypadá to, že s tímhle apetýtem vydrží do sta let. To ale nevydržím já, ač je mi o deset míň něž jemu. Jednou mě uštve lollollol a budu sexuálně úplně kaput grater

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#254 6. 7. 2011 12:47

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ocko, to jako myslis, ze "uz je dost starej na to, aby PRESTAL"??? va

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#255 6. 7. 2011 13:14

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Ne lol ale někteří nemůžou už ve čtyřiceti a můj miláček má výkonnost jako mladej kluk, kolikrát si říkám, že mě fakt umiluje k smrti godlike

Není tady

#256 6. 7. 2011 15:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

DarkAngel napsal(a):

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tak tos mě překvapila. cukrovkáři mají problém s impotencí. ti o kterých vím od kolegyň - manželek, berou viagru nebo podobné věci.

Noooo gloriaroll když je se mnou, rozhodně problém s impotencí nemá. A jinak nevím, když se mnou není. smile
Jen vím, že my jsme se našli. Tělesně k sobě prostě patříme. Se žádným mužem to pro mě nebylo takové, jako s ním. To nelze slovy popsat.

To píšeš ty, my si můžeme myslet opak, že ano ? Se nám tu nějak otvíráš... už víme o tobě skoro vše smile No, ale máme natolik dobré vychování, že nevkládáme osobní údaje, byť bychom mohly ...wink

Ahá, to ona písala o tebe, že si sa tak ozval? lol Som si hovorila, že je to až do očí bijúce, ako sa vy dvaja ostentatívne nemáte radi... vissla

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#257 6. 7. 2011 15:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Tak teda já zrovna dneska na sex nemám chuť vůbec, zato ten můj poklad mám pocit, že má chuť furt, stále a pořád. Jsem zvědavá, kdy ho to přejde, je dvaapadesát a vypadá to, že s tímhle apetýtem vydrží do sta let. To ale nevydržím já, ač je mi o deset míň něž jemu. Jednou mě uštve lollollol a budu sexuálně úplně kaput grater

zaklepej to, ať to nezakřikneš a za čas tu neřešíš opačnej problém.

Upravil(a) PPavlaa (6. 7. 2011 18:20)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#258 6. 7. 2011 18:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

No, ja zacala brat antikoncepci a chut na sex nemam vubec zadnou.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#259 6. 7. 2011 18:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to je dokonalá anitkoncepcia! lol dumbom Sorry, že sa smejem, ale nedalo mi.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#260 6. 7. 2011 18:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

er a jak dlouho ji bereš, třeba to přejde, ta nechuť. nebo ji změň ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#261 6. 7. 2011 18:18

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

zklepej to, ať to nezakřikneš a za čas tu neřešíš opačnej problém.

Uz to ctu asi po stopadesate, a furt mi neslo do hlavy, coze to ma "sklepat" (a predstavovala jsem si ruzne varianty "sklepavani"...)... az ted mi doslo, ze "vypadlo pismenko"... NO TEDA!!! dumbom

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#262 6. 7. 2011 18:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jo aha lol

Není tady

#263 6. 7. 2011 18:23

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

No, ja zacala brat antikoncepci a chut na sex nemam vubec zadnou.

To jsou "psychotika"? Ne, teda omlouvam se, jde o vaznou vec, ja jen myslela na to, ze jsme sexik dostali do vinku jako darek pro osvezeni zivota, ale take jako prostredek k plozeni potomstva... tak mi to prislo jako ze kdyz ses rozhodla, ze "potomstvo zatim nebude", antikoncepce "ti udelala poradek v hlave"... = odeberala ti chut na sex...

Není tady

#264 6. 7. 2011 18:27

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Ja se z tebe picnu dumbom
PS: Ne, opravuji: pussa pussa pussa

Upravil(a) ViktorkaM (6. 7. 2011 18:29)

Není tady

#265 6. 7. 2011 19:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Ted jsem zacala druhy mesic.Beru logest

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#266 6. 7. 2011 19:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ono sa to vraj neskôr trochu ustáli (kamoške to trvlao rok, ale ona brala silné, aj - alebo hlavne -kvôli iným problémom...), ale nejaké tsunami vášne už asi nebude. big_smile

Brita

Není tady

#267 6. 7. 2011 19:33

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Modroočka napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Ne lol ale někteří nemůžou už ve čtyřiceti a můj miláček má výkonnost jako mladej kluk, kolikrát si říkám, že mě fakt umiluje k smrti godlike

Ja na totok bastim takove specialni pililky a je to videt. Problem je ale s partnerkama, protoze ony dneska nic nevydrzi, kuwa hmm

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#268 6. 7. 2011 19:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ted jsem zacala druhy mesic.Beru logest

tak tos teprve začala, ono si to snad sedne. kdyby ne, zkusíš jinou, co už ..

Není tady

#269 6. 7. 2011 21:05

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Modroočka napsal(a):

...Ne lol ale někteří nemůžou už ve čtyřiceti a můj miláček má výkonnost jako mladej kluk, kolikrát si říkám, že mě fakt umiluje k smrti godlike

Ja na totok bastim takove specialni pililky a je to videt. Problem je ale s partnerkama, protoze ony dneska nic nevydrzi, kuwa hmm

a TY (!!!) VYDRZIS jenom diky specialnim pilulkam? va Se mi nechce verit!!! dumbom dumbom dumbom

Není tady

#270 7. 7. 2011 11:36

carlos
♥♥♥♥---

Kdo už nemůže ve 40ti? Leda nějakej zhuntovanej jedinec (pokud nemá ještě cukrovku, nebo něco dalšího) Nestrašte lidi:)

Není tady

#271 7. 7. 2011 14:41

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Carlos, bud v klidu, vsak me znas ze kecam, az to praska dverma a navic mi je 88 tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#272 7. 7. 2011 19:35

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, taky když menstruujete, máte větší chuť na sex? Já jo.

Není tady

#273 7. 7. 2011 19:46

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Jo. A kdyz potom vidim toho chlapa "zababranyho" od hlavy az k pate, tak to je dalsi orgazmus...

Není tady

#274 7. 7. 2011 21:20

majkafa
Host

ViktorkaM napsal(a):

Jo. A kdyz potom vidim toho chlapa "zababranyho" od hlavy az k pate, tak to je dalsi orgazmus...

Fíha va

#275 7. 7. 2011 21:27

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Ty sis nikdy nehrala "na reznika"?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí