6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
To je případ mého ženatého milého.
Btw já jeho ženu nechápu. Nebo možná jo. Možná ho nemiluje a tělesná přitažlivost žádná. Až zmizela i u mého milého.
S timhle muzes argumentovat, pokud ti to rekne ona sama a pokud ona souhlasi bez problemu s tim, ze si manzel najde milenku. Jinak si lzes sama sobe. A podvadis ostatni.
Upravil(a) sahleb (6. 7. 2011 12:28)
Není tady
majkafa napsal(a):
Ty nejsi já, Kiaro.
Btw ty s námi jsi pod jednou střechou, že víš, jaké debaty a o čem vedeme?
Jake debaty vy dva vedete, jsi sem napsala uz vocekrat, zrovna tedka o jeho manzelsvi a milenkach. A ta odpoved patri k tomu.
Upravil(a) sahleb (6. 7. 2011 12:34)
Není tady
Tak teda já zrovna dneska na sex nemám chuť vůbec, zato ten můj poklad mám pocit, že má chuť furt, stále a pořád. Jsem zvědavá, kdy ho to přejde, je dvaapadesát a vypadá to, že s tímhle apetýtem vydrží do sta let. To ale nevydržím já, ač je mi o deset míň něž jemu. Jednou mě uštve a budu sexuálně úplně kaput
Není tady
Ocko, to jako myslis, ze "uz je dost starej na to, aby PRESTAL"???
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Ne ale někteří nemůžou už ve čtyřiceti a můj miláček má výkonnost jako mladej kluk, kolikrát si říkám, že mě fakt umiluje k smrti
Není tady
DarkAngel napsal(a):
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak tos mě překvapila. cukrovkáři mají problém s impotencí. ti o kterých vím od kolegyň - manželek, berou viagru nebo podobné věci.Noooo když je se mnou, rozhodně problém s impotencí nemá. A jinak nevím, když se mnou není.
Jen vím, že my jsme se našli. Tělesně k sobě prostě patříme. Se žádným mužem to pro mě nebylo takové, jako s ním. To nelze slovy popsat.To píšeš ty, my si můžeme myslet opak, že ano ? Se nám tu nějak otvíráš... už víme o tobě skoro vše No, ale máme natolik dobré vychování, že nevkládáme osobní údaje, byť bychom mohly ...
Ahá, to ona písala o tebe, že si sa tak ozval? Som si hovorila, že je to až do očí bijúce, ako sa vy dvaja ostentatívne nemáte radi...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Tak teda já zrovna dneska na sex nemám chuť vůbec, zato ten můj poklad mám pocit, že má chuť furt, stále a pořád. Jsem zvědavá, kdy ho to přejde, je dvaapadesát a vypadá to, že s tímhle apetýtem vydrží do sta let. To ale nevydržím já, ač je mi o deset míň něž jemu. Jednou mě uštve a budu sexuálně úplně kaput
zaklepej to, ať to nezakřikneš a za čas tu neřešíš opačnej problém.
Upravil(a) PPavlaa (6. 7. 2011 18:20)
Není tady
No, ja zacala brat antikoncepci a chut na sex nemam vubec zadnou.
Není tady
Tak to je dokonalá anitkoncepcia! Sorry, že sa smejem, ale nedalo mi.
Není tady
er a jak dlouho ji bereš, třeba to přejde, ta nechuť. nebo ji změň ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
zklepej to, ať to nezakřikneš a za čas tu neřešíš opačnej problém.
Uz to ctu asi po stopadesate, a furt mi neslo do hlavy, coze to ma "sklepat" (a predstavovala jsem si ruzne varianty "sklepavani"...)... az ted mi doslo, ze "vypadlo pismenko"... NO TEDA!!!
Není tady
jo aha
Není tady
eremuruss napsal(a):
No, ja zacala brat antikoncepci a chut na sex nemam vubec zadnou.
To jsou "psychotika"? Ne, teda omlouvam se, jde o vaznou vec, ja jen myslela na to, ze jsme sexik dostali do vinku jako darek pro osvezeni zivota, ale take jako prostredek k plozeni potomstva... tak mi to prislo jako ze kdyz ses rozhodla, ze "potomstvo zatim nebude", antikoncepce "ti udelala poradek v hlave"... = odeberala ti chut na sex...
Není tady
Ja se z tebe picnu
PS: Ne, opravuji:
Upravil(a) ViktorkaM (6. 7. 2011 18:29)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ted jsem zacala druhy mesic.Beru logest
Není tady
Ono sa to vraj neskôr trochu ustáli (kamoške to trvlao rok, ale ona brala silné, aj - alebo hlavne -kvôli iným problémom...), ale nejaké tsunami vášne už asi nebude.
Není tady
Modroočka napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Ne ale někteří nemůžou už ve čtyřiceti a můj miláček má výkonnost jako mladej kluk, kolikrát si říkám, že mě fakt umiluje k smrti
Ja na totok bastim takove specialni pililky a je to videt. Problem je ale s partnerkama, protoze ony dneska nic nevydrzi, kuwa
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ted jsem zacala druhy mesic.Beru logest
tak tos teprve začala, ono si to snad sedne. kdyby ne, zkusíš jinou, co už ..
Není tady
morpheus napsal(a):
Modroočka napsal(a):
...Ne ale někteří nemůžou už ve čtyřiceti a můj miláček má výkonnost jako mladej kluk, kolikrát si říkám, že mě fakt umiluje k smrti
Ja na totok bastim takove specialni pililky a je to videt. Problem je ale s partnerkama, protoze ony dneska nic nevydrzi, kuwa
a TY (!!!) VYDRZIS jenom diky specialnim pilulkam? Se mi nechce verit!!!
Není tady
Kdo už nemůže ve 40ti? Leda nějakej zhuntovanej jedinec (pokud nemá ještě cukrovku, nebo něco dalšího) Nestrašte lidi:)
Není tady
Carlos, bud v klidu, vsak me znas ze kecam, az to praska dverma a navic mi je 88
Není tady
Holky, taky když menstruujete, máte větší chuť na sex? Já jo.
Není tady
Jo. A kdyz potom vidim toho chlapa "zababranyho" od hlavy az k pate, tak to je dalsi orgazmus...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Jo. A kdyz potom vidim toho chlapa "zababranyho" od hlavy az k pate, tak to je dalsi orgazmus...
Fíha
Ty sis nikdy nehrala "na reznika"?
Není tady