29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To je případ mého ženatého milého. Btw já jeho ženu nechápu... Možná ho nemiluje a tělesná přitažlivost žádná.
majko, vy s přítelem probíráte jeho manželské sexuální (ne)aktivity?
A jak to máte VY ženský?
Jinak... My si to holt potřebujeme "důkladně probrat", popovídat si o tom... vykecat se (předpona vy- je důležitá - znamená taky směr ven - vypustit = zbavit se); kdežto Vy chlapi přijdete s přímočarým řešením "problému".
Asi takhle - když mě naštve šéf, rozeberu s kámoškou jeho nedostaky i přednosti, vyplavím ze sebe frustraci a ráno mu normálně uvařím kafe... zatímco když totéž povím chlapovi, dozvím se: "Tak si najdi jiný místo"... aneb pochopení/politování/vyslechnutí versus "rázná" akce. Ono je to taky tím, že chlap, když viděl tygra, musel okamžitě jednat, zatímco ženský při sběru bobulí šveholily o tom, který jsou lepší
Upravil(a) helena (27. 6. 2011 8:56)
Není tady
helena napsal(a):
To je případ mého ženatého milého. Btw já jeho ženu nechápu... Možná ho nemiluje a tělesná přitažlivost žádná.
majko, vy s přítelem probíráte jeho manželské sexuální (ne)aktivity?
Probrali před 3 lety, když jsme se seznámili. Nedá se to nazvat - probrali. Řekl mi, že hledá zatím jenom milenku, protože svého syna neopustí, chce ho vidět každý den. S manželkou už dlouho nic nemá, chybí mu sex a měl milenky snad po celé manželství a k jedné odešel a vrátil se kvůli synovi. Tenkrát mi tento stav vyhovoval.
Když jsem se k němu 3x vracela, tak jen konstatoval, že situace je stále stejná. To je celé probírání.
helena napsal(a):
[A jak to máte VY ženský?
Jinak... My si to holt potřebujeme "důkladně probrat", popovídat si o tom... vykecat se (předpona vy- je důležitá - znamená taky směr ven - vypustit = zbavit se); kdežto Vy chlapi přijdete s přímočarým řešením "problému".
Asi takhle - když mě naštve šéf, rozeberu s kámoškou jeho nedostaky i přednosti, vyplavím ze sebe frustraci a ráno mu normálně uvařím kafe... zatímco když totéž povím chlapovi, dozvím se: "Tak si najdi jiný místo"... aneb pochopení/politování/vyslechnutí versus "rázná" akce. Ono je to taky tím, že chlap, když viděl tygra, musel okamžitě jednat, zatímco ženský při sběru bobulí šveholily o tom, který jsou lepší
Přesně tak.
Majkafo, nechci Ti kazit náladu, ale kdesi jsi myslím psala i časový údaj, že on má milenky po celých 17 let manželství. A jeho synovi že je 15.... Tedy aspoň mě z toho vyplývá, že on měl milenky i když s manželkou měl ještě sex (musel mít, když mají toho syna), a že (toto si jen domýšlím, třeba v tomto nemám pravdu) - možná měl milenky i po dobu manželčina těhotenství (když bylo řečeno po celou dobu manželství....
Ono to hledání příčiny- následku může být jako přemýšlení co bylo dřív - zda vejce nebo slepice... Tady to totiž klidně můžer být tak, že on měl od začátku milenky, a tím se manželce zprotivil, už s ním nechtěla proto nic mít. Já bych tedy s takovým manželem taky nic nechtěla mít. No a ta manželka (možná) nechtěla být na kluka úplně sama, tak nepodala žádost o rozvod.
Chci říct, že slova "s manželkou si nerozumím a už dávno spolu nespíme" říkají milence zřejmě skoro všichni záletní ženáči, ale jen někdy je toto skutečně pravda...
majkafa napsal(a):
helena napsal(a):
majko, vy s přítelem probíráte jeho manželské sexuální (ne)aktivity?Probrali před 3 lety, když jsme se seznámili. Nedá se to nazvat - probrali. Řekl mi, že hledá zatím jenom milenku, protože svého syna neopustí, chce ho vidět každý den. S manželkou už dlouho nic nemá, chybí mu sex a měl milenky snad po celé manželství a k jedné odešel a vrátil se kvůli synovi. Tenkrát mi tento stav vyhovoval.
Když jsem se k němu 3x vracela, tak jen konstatoval, že situace je stále stejná. To je celé probírání.
Nepsala jsem 17 let. Nikdy jsem se o letech nezmiňvala.
To si možná pleteš s mým BM. Vím, že to říká většina ženatých mužů.
A jak už jsem psala heleně, my neprobíráme, takže já nevím, jestli v těhotenství, nebo ne, nebo jo, takhle podrobně fakt neprobíráme.
Nemám potřebu řešit jeho minulý život.
Upravil(a) majkafa (27. 6. 2011 10:59)
měl milenky snad po celé manželství a k jedné odešel a vrátil se kvůli synovi. Tenkrát mi tento stav vyhovoval
Noo - každá jsme jiná... Informace "měl milenky snad po celé manželství" by pro mě byla docela varující - já docela ráda vím, s kým spím
Není tady
Zdravotně pro mě není varující. Má silnou cukrovku, 4x denně si píchá inzulin a je pod pečlivým lékařským dohledem.
A já nejsem ty, heleno.
Zdravotně pro mě není varující. Má silnou cukrovku... je pod pečlivým lékařským dohledem.
Mňo, lékař diabetolog pravděpodobně kontroluje jiné hodnoty životosprávu
A já nejsem ty, heleno.
Zaplaťpánbůh...
Copak tvrdím něco jiného?
Není tady
helena napsal(a):
Mňo, lékař diabetolog pravděpodobně kontroluje jiné hodnoty životosprávu
Mňo (to slovo se mi tak nelíbí ) a já chodím darovat krev. Naposledy před necelými dvěma týdny.
Btw lékař diabetolog kontroluje i krev. Moje maminka má taky cukrovku, něco o tom vím.
DarkAngel napsal(a):
Pavlo a o čem mluví Pox ? Co se týče tématu, nikdy nejde déle diskutovat přímo k věci, téma by se muselo uzavírat po dvaceti příspevcích, kdy jsou možnosti úplně vyčerpány, babinetky zde neustále opakují stejné zážitky, možná i nevědomky stále dokolečka - dokola
Prosím, neoslovujte mě DA, aby jste se pak nedivily, kdyz vás já budu oslovovavat M, RP, NP, NEP a neptejte se co ty zkratky znamenají, někdy je lepší nevědět. Líbilo by se mi oslovení Andělko
Jenže já tě oslovuju zkratkou tvého nicku, ty - kdo ví čím ...
pro mně je tohle morphe asi nejpřijatelnější, když už sem musíš chodit pod tímhle nickem. andělko tě fakt oslovovat nebudu, měla bych pocit, že se tu jako chlap promenáduješ v ženských šatech ..
Není tady
Pox napsal(a):
Myslel jsem to úplně všeobecně - na jakémkoli tématu. Kdy jedna holka XY začně říkat "špatnosti, házet špínu, pomlouvat,..." na jinou holku YX, a pak se to už rozjede jak lavina.
Já jsem kdysi poznal něco podobného na brigádě. Jedna kolegyně přišla ráno do práce s pláčem a jakmile ostatní kolegyně zjistili proč, tak se sešly vedle v kanceláři to "důkladně probrat". Nestačil jsem zírat, co je možné.
-tehdy ani teď tomu nerozumím, proč když má někdo trápení a starosti, tak se jde to o něm za roh "rozebrat" než si s ním o tom třeba rozumně promluvit, jestli něco nepotřebuje.
-na té oné brígadě ony holky třeba neuměly nějaké fígle na PC, když jakákoli potřebovala pomoc, tak jsem jí ukázal jak na to a poradil, ještě se zeptal zda-li nepotřebuje něco víc; nikdy mě nenapadlo to hned ve vedlejší kanceláři "rozebírat" jak to neumí na PC apod.
jo, ženský jsou drbny. a některé si rády zgustnou na tom, že do očí politují, ale za zády už dotyčnou melou. ale tohle není jen u ženských, znám i chlapy, kteří jsou snad ještě horší. ale pravda je, že tohle dělají hlavně ženský. proto se mi dělá v práci líp s chlapama, jak s ženskýma.
Není tady
majkafa napsal(a):
Zdravotně pro mě není varující. Má silnou cukrovku, 4x denně si píchá inzulin a je pod pečlivým lékařským dohledem.
A já nejsem ty, heleno.
tak tos mě překvapila. cukrovkáři mají problém s impotencí. ti o kterých vím od kolegyň - manželek, berou viagru nebo podobné věci.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
A já nejsem ty, heleno.tak tos mě překvapila. cukrovkáři mají problém s impotencí. ti o kterých vím od kolegyň - manželek, berou viagru nebo podobné věci.
Noooo když je se mnou, rozhodně problém s impotencí nemá. A jinak nevím, když se mnou není.
Jen vím, že my jsme se našli. Tělesně k sobě prostě patříme. Se žádným mužem to pro mě nebylo takové, jako s ním. To nelze slovy popsat.
oni prý mají celkově, ať chlapi nebo ženský ... mamka má taky cukrovku, ale jí se na to ptát nebudu
Není tady
Ano, je to tak.
Ale my jsme asi výjimka, nevím. Nebo je to možná proto, že je o 10 let mladší než já.
Ale cukrovku má od dětství.
Upravil(a) majkafa (27. 6. 2011 18:59)
PPavlaa napsal(a):
jo, ženský jsou drbny. a některé si rády zgustnou na tom, že do očí politují, ale za zády už dotyčnou melou. ale tohle není jen u ženských, znám i chlapy, kteří jsou snad ještě horší. ale pravda je, že tohle dělají hlavně ženský. proto se mi dělá v práci líp s chlapama, jak s ženskýma.
S první částí první věty souhlasím, s druhou ne. Ženy drbny jsou o tom žádná diskuse, muži si dají raději po čuni ... takže drbou jen zženštělí kastráti...
Není tady
nemyslím si, že zženštělí kastráti, někdo už má prostě takovou povahu ..
Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
A já nejsem ty, heleno.tak tos mě překvapila. cukrovkáři mají problém s impotencí. ti o kterých vím od kolegyň - manželek, berou viagru nebo podobné věci.
Noooo
když je se mnou, rozhodně problém s impotencí nemá. A jinak nevím, když se mnou není.
Jen vím, že my jsme se našli. Tělesně k sobě prostě patříme. Se žádným mužem to pro mě nebylo takové, jako s ním. To nelze slovy popsat.
To píšeš ty, my si můžeme myslet opak, že ano ? Se nám tu nějak otvíráš... už víme o tobě skoro vše No, ale máme natolik dobré vychování, že nevkládáme osobní údaje, byť bychom mohly ...
Není tady
Podle mě je u většiny párů logický nesoulad. Sama povaha a podstata sexuality ženy a muže je totiž dost rozdílná. Jde jen o to, aby ten nesoulad nebyl moc velký. Opravdu pokud jeden chce každý den a druhý jednou za měsíc, je to už větší nesoulad a věc k řešení.
Není tady
.. u vetsiny paru... jo-jo-jo! S tim ostatnim souhlasim taky...
Akorat to: ..."pokud jeden chce každý den a druhý jednou za měsíc, je to už větší nesoulad a věc k řešení."... mi dnes uz, jako chytre vědmě prijde jako "vec k reseni" ponekud drive, nez jsme do te postylky vlezli...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
.. u vetsiny paru... jo-jo-jo!
S tim ostatnim souhlasim taky...
Akorat to: ..."pokud jeden chce každý den a druhý jednou za měsíc, je to už větší nesoulad a věc k řešení."... mi dnes uz, jako chytre vědmě prijde jako "vec k reseni" ponekud drive, nez jsme do te postylky vlezli...![]()
Já jsem, bohužel, schopna řešit jenom věci, o kterých vím. Takže myslíš probrat to někde v kavárně předem?
Není tady
Bramborka napsal(a):
...Já jsem, bohužel, schopna řešit jenom věci, o kterých vím. Takže myslíš probrat to někde v kavárně předem?
Treba.
A chci doufat, ze to jednou "oddavajici urady udelaji jako povinnost pro snoubence drive, nez budou oddani"
Nevim proc by to nejakym zpusobem nemelo byt povinnosti pred snatkem, , kdyz se potom drive se milujici pary nestydej pred soudem propirat spinave pradlo typu: ja chtel a ona ne, tak ja ju "propleskl" a ona volala 158...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Bramborka napsal(a):
...Já jsem, bohužel, schopna řešit jenom věci, o kterých vím. Takže myslíš probrat to někde v kavárně předem?
Treba.
A chci doufat, ze to jednou "oddavajici urady udelaji jako povinnost pro snoubence drive, nez budou oddani"
Nevim proc by to nejakym zpusobem nemelo byt povinnosti pred snatkem,, kdyz se potom drive se milujici pary nestydej pred soudem propirat spinave pradlo typu: ja chtel a ona ne, tak ja ju "propleskl" a ona volala 158...
![]()
![]()
Jo, tak ty hned myslíš na svatbu! To já měla na mysli předmanželský sex .
Jako, že si sdělíme zvyky, požadavky a četnosti v osobním sexuálním životě NEJPOZDĚJI před prvním sexuálním aktem.
Není tady
To nejni nijak v rozporu, nekdo to potrebuje resit pred "prvnim stykem", nekdo pred prvni svadbou...
a nekdo aj pred posledni, treba tou ctvrou...
Nikdy neni pozde...
Upravil(a) ViktorkaM (28. 6. 2011 18:32)
Není tady
Bramborka napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Treba.
Nevim proc by to nejakym zpusobem nemelo byt povinnosti pred snatkem,, kdyz se potom drive se milujici pary nestydej pred soudem propirat spinave pradlo typu: ja chtel a ona ne, tak ja ju "propleskl" a ona volala 158...
![]()
![]()
Jo, tak ty hned myslíš na svatbu! To já měla na mysli předmanželský sex
.
Jako, že si sdělíme zvyky, požadavky a četnosti v osobním sexuálním životě NEJPOZDĚJI před prvním sexuálním aktem.
No to je legrace, pokud by se měly sdělovat ty požadavky na četnost před prvním aktem. To je absolutně nemožné, navíc během let se toto mění jak u žen (za mlada chtějí většinou méně) tak i u mužů. Opravdu, toto je naprosto nereálné!
Není tady