6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím jak řeit nechu k sexu. Nebo, neřekla bych přímo nechu, jen e někdy prostě nemám náladu, třeba e je moje vagina "unavená" z předelého sexu, e bych se raději s partnerem třeba jen vzájemně hladili nebo líbali. Občas se mi stane, e i kdy spolu leíme v posteli nazí a hladíme se po těle, tak se nemůu jakoby dostatečně uvolnit. Nejsem tzv. "mokrá" a nedá se s tím často ani nic udělat. Ani e mě tam dole přítel hladí nebo mi to dělá jazykem. To jsem pak "mokrá" ale jen od jeho slin. Kdy mu povím, e bych nechtěla a raději se jen mazlila tak je hned nas*aný, e má pěknou přítelkyni a ta s ním ani nechce sex. Nedokáe pochopit, e prostě jen zrovna nemám chu. Nechci se do toho nutit kdy vím e si to neuiju nebo to bude nepříjemné, ale asi budu muset. Přítel je úasný partner, sexuálně přitalivý, atraktivní. Ale kdy mu povím, e bych teď moc nechtěla, protoe bych si to neuila, překroutí si to tak, e sex s ním mě nebaví, e pro mě není dost přitalivý a dokonce mi u nesčetněkrát řekl, e kdy o něho v sexu nestojím, tak si najde na sex někoho jiného, e mě s tím teda obtěovat nebude, kdy je to pro mě takový problém. Co mám dělat? Nenamlouvám si něco? U jsem z toho zoufalá. Přitom jsem mu to za dobu naeho sex. ivota pověděla moná tak 3x.
Není tady
Kdy mu vysvětluju, e mě přitahuje a sex s ním mě baví a mám ho ráda tak mě akorát odrazí způsobem: "Bla bla bla, taková hromada blbostí, přitahuju tě ale odmítá mě. Nechápu proč je pro tebe sex takový problém kdy tě "přitahuju" ... " Co mám dělat? Jsem fakt tak divná? Nedokáu ho pochopit kdy mi říká, e má pěknou přítelkyni tak s ní chce mít sex který ho baví? Nebo on mě?
Není tady
Ono, záleí aj na tom, kožko máte rokov, ako často mávate sex, ako ste od prírody stavaní... akú máte kto potrebu sexu. Je to hrozne individuálne a veža sporov sa týka práve rozličnej poadovanej frekvencie sexu.
Není tady
Přítel 20 a já 19 a vídáme se docela často. Několikrát týdně, spím u něho a on zase u mě. Kdy jsme spolu míváme sex třeba i 3x denně. Je to dost vyčerpávající ale je to fajn. On ije v neúplné rodině a celkově tam mají ty vztahy takové poramocené. Já naopak iju s rodiči i bráchou a máme naprosto fajn vztahy...Chodíme spolu od srpna ale spát jsme spolu začali téměř po 4 měsících co svedl taky na mě a asi to i moje vina byla. Spíme spolu bez kondomu protoe jemu je to příjemnějí..já bych si sice byla raději jistějí i kdy beru HA ale přistoupila jsem na to bez větích problémů.
Není tady
Tak zkus nastavit jinou situaci. Třeba se domluvte na nějaké akci a Ty potom nebude mít ,,jako" čas. Pokud se hned urazí a bude vyčítat ,,ble,ble,ble", tak je to uráecí typ a radím utéci včas.
Upravil(a) Vladena (5. 1. 2011 16:39)
Není tady
Ano, přesně takhle by to dopadlo...vyčetl by mi, e kdy jsem řekla (co znamená slíbila) e někam půjdu a pak nebudu mít čas (nesplním slib) tak je konec světa a můu se postavit na hlavu. Protoe sliby se dodrují a kdy nechci dodrovat své slovo, tak nemusím ale pak mám brát v úvahu následky které si ponesu, tzn. nas*any přítel a probrečená minimálně jedna noc. Protoe on razí heslo e "Kdyby ti na mě opravdu záleelo tak by sis ten čas udělala" a je jedno jestli mi do toho vlezlo zpodění autobusu, e jsem zapomněla odevzdat nějakou práci do koly a musím to dodělat nebo třeba e jsem měla nehodu a přila o ruce...řekla jsem ve 4 tak jsem tam měla být ve 4. Přes to vlak nejede. Miluju ho a nechci s tím skončit ale takhle se hádáme u přes 2 měsíce Je to můj první kluk a taky první sexuální parter a nechci o něho přijít...ale někdy si říkám, e by nám oběma bylo lépe...v některých situacích ='(
Není tady
Kdyby mě do toho někdo takto nutil a vyčítal mi to a to...tak by mě to taky nebavilo. S takovým člověkem bych si teda budoucnost neplánovala i kdyby byl sebe krásnějí a přitalivějí.
Holt kadý má jiné potřeby a to nejen v sexu...a jde o to jen se sladit a chlavně pochopit, kdy ten druhý nemá náladu...
Není tady
Mám fakt strach ja to dopadne. U dlouho se bavíme o rozchodu. Kdy je to mezi námi fajn tak je straně milý a pozorný...ale kdy se hádáme tak mi říká "stará" a nechce(!) nic pochopit. Na to se mi vysměje kdy se mu snaím něco vysvětlit nebo ujistit e to není jak si myslí Je to mezi námi komplikované Velmi ='(
Není tady
lucecita napsal(a):
Přítel 20 a já 19 a vídáme se docela často. Několikrát týdně, spím u něho a on zase u mě. Kdy jsme spolu míváme sex třeba i 3x denně. Je to dost vyčerpávající ale je to fajn. On ije v neúplné rodině a celkově tam mají ty vztahy takové poramocené. Já naopak iju s rodiči i bráchou a máme naprosto fajn vztahy...Chodíme spolu od srpna ale spát jsme spolu začali téměř po 4 měsících co svedl taky na mě a asi to i moje vina byla. Spíme spolu bez kondomu protoe jemu je to příjemnějí..já bych si sice byla raději jistějí i kdy beru HA ale přistoupila jsem na to bez větích problémů.
Tak 3x denne by ma asi zabilo! Pravda, nemám u 20, ale ani vtedy som a takúto potrebu nemala... mono okrem prvých týdňov zamilovanosti. Lene je moné, e on meria tvoju lásku (a svoju hodnotu) tým, kožkokrát spolu spíte. To je potom na pi...kaču.
Není tady
Podža mňa ste ete obaja maldí a len sa hžadáte... a hžadáte spôsob, ako spolu existova, lene on si to predstavuje, e vetko pôjde podža neho.
Není tady
lucecita napsal(a):
Mám fakt strach ja to dopadne. U dlouho se bavíme o rozchodu. Kdy je to mezi námi fajn tak je straně milý a pozorný...ale kdy se hádáme tak mi říká "stará" a nechce(!) nic pochopit. Na to se mi vysměje kdy se mu snaím něco vysvětlit nebo ujistit e to není jak si myslí Je to mezi námi komplikované Velmi ='(
Nesnáím chlapy, co ve společnosti mluví jako o "staré". A pokud Tě přímo oslovuje "Stará", nevím, co řeí. Já bych na Tvém místě po oslovení "Stará" u neřeila nic.
Není tady
Leila napsal(a):
lucecita napsal(a):
Nesnáím chlapy, co ve společnosti mluví jako o "staré". A pokud Tě přímo oslovuje "Stará", nevím, co řeí. Já bych na Tvém místě po oslovení "Stará" u neřeila nic.
Něco na té odpovědi je , a navíc, kdy máte takové problémy na začátku vztahu, jak to bude vypadat (by vypadalo) po letech ?
Není tady
Lucecito, píe, e jste spolu od srpna a u dlouho se bavíte o rozchodu a neklape vám to....to není nic dobrého. Podle toho jak na tebe tlačí to bude tak trochu sobeček. On chce, tak to tak bude.
Kdysi mi bývalý přítel při doadování sexu řekl něco podobného "jak chce, já se podle toho zařídím". V ten moment jsem se na něj otočila a řekla mu "tak fajn, já ti podrím kdy chce" ... a lehla jsem si jako prkno
Já se bavila, ale ho to tenkrát fest sra..o a u mi tohle nikdy neřekl.
Na sex by jste měli mít chu oba a ne aby se jeden do toho nutil. Pokud to přítel nechápe, je jetě mladý a hloupý.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Lucecito, píe, e jste spolu od srpna a u dlouho se bavíte o rozchodu a neklape vám to....to není nic dobrého. Podle toho jak na tebe tlačí to bude tak trochu sobeček. On chce, tak to tak bude.
Kdysi mi bývalý přítel při doadování sexu řekl něco podobného "jak chce, já se podle toho zařídím". V ten moment jsem se na něj otočila a řekla mu "tak fajn, já ti podrím kdy chce" ... a lehla jsem si jako prkno
Já se bavila, ale ho to tenkrát fest sra..o a u mi tohle nikdy neřekl.
Na sex by jste měli mít chu oba a ne aby se jeden do toho nutil. Pokud to přítel nechápe, je jetě mladý a hloupý.
Něco na tom bude...
Časem na to třeba příjde..
Není tady
lucecita napsal(a):
Me se to moc nelibi.
Pokud jses tam dole unavena po sexu, coz se stava a nemuzes....a fyzicky s etvoje telo nepripravi, tak za to nemuzes. A NAVIC pokud te pritel takhle zacne psychicky vydirat, tak se nevzrusis automatiky. pokud nejsi v #EMOCIONALNIM KLIDU A BEZPECI#, tak to proste spis nepujde. Pod vyhruzkami a tlakem nechce nikdo. Pokud nejses vlhka bolesti se dostavi a pak to pokracuje stale dokola. Bohuzel.
A jeste ti vytyka, ze ses s nim vyspala az po 4 mesicich? Ze je to tvoje vina? A nepouziva prezervativ, protoze je mu to tak prijemnejsi?
Hele , chapu ze jsi zamilovana... ale ....tohle je maly egoista. Prezervativ s lubrigikantem by ti miozna pomohl. Zkus to navrhnout a rekni muj jasne, ze ti antikoncepce ubira chut na sex. A pak pozoruj jeho reakci...myslim, ze ti ublizuje.
Docetla jsem jeste dal.
Vidim, ze to je tvuj prvni kluk a je mi te lito. Moc lito a chapu te. Je nezraly sobec, mysli se , ze ma pravo te ovladat. A je presvedcen !!!!, ze ho musis poslouchat. A jeste navrch ti rika *stara* (naschval pred kamarady, aby jim ukazal jak dovede yzenu ponizit !) a tobe je 19 let. To je nechutny.
Me je vic nez dvakrat tolik, ale aby me nekdo nazval *moje stara*, tak zvracim. To je takovy spravne chglapacky. Bez ucty a respektu.
Prosim te , ten vztah se muze rozvinout jeste do horsi podoby. Ja bych ti radila aby ses s tak neprizpusobivym partnerem rozsesla. Za nejaky cas to na stoprocent preboli.
PS: ze je to mezi vama jinak fajn? Ale pouze v momente kdyz mu vyhovis a poslechnes ho.
TVOJE TELO RIKA NE!
Upravil(a) sahleb (6. 1. 2011 9:35)
Není tady
Tvoje tělo říká NE a tvůj rozum (proto tu píe) říká té NE. Tak poslechni......kdo jiný Ti můe lépe poradit.
Není tady
Opravdu bys s takovýmhle partnerem, který Tě, podle toho, co tu píe, nelibě oslovuje a chce dirigovat Tvůj ivot, chtěla trávit svůj ivot?
Není tady
Vladena napsal(a):
Tvoje tělo říká NE a tvůj rozum (proto tu píe) říká té NE. Tak poslechni......kdo jiný Ti můe lépe poradit.
Tak, tak... Taky jsem toho názoru, e rozdílné představy o frekvenci intimního styku, nikdo ničím nepřekoná.
Trvale spokojený a astný můe být pouze takový ivot, kde se OBA cítí jako ryby ve vodě.
Ale aby chtěl jeden stále jen plavat a ten druhý střídat plavání s vyhříváním na sluníčku...
To bohuel asi nebude fungovat.
Není tady
lucecita napsal(a):
Nevím jak řeit nechu k sexu. Nebo, neřekla bych přímo nechu, jen e někdy prostě nemám náladu, třeba e je moje vagina "unavená" z předelého sexu, e bych se raději s partnerem třeba jen vzájemně hladili nebo líbali. Občas se mi stane, e i kdy spolu leíme v posteli nazí a hladíme se po těle, tak se nemůu jakoby dostatečně uvolnit. Nejsem tzv. "mokrá" a nedá se s tím často ani nic udělat. Ani e mě tam dole přítel hladí nebo mi to dělá jazykem. To jsem pak "mokrá" ale jen od jeho slin. Kdy mu povím, e bych nechtěla a raději se jen mazlila tak je hned nas*aný, e má pěknou přítelkyni a ta s ním ani nechce sex. Nedokáe pochopit, e prostě jen zrovna nemám chu. Nechci se do toho nutit kdy vím e si to neuiju nebo to bude nepříjemné, ale asi budu muset. Přítel je úasný partner, sexuálně přitalivý, atraktivní. Ale kdy mu povím, e bych teď moc nechtěla, protoe bych si to neuila, překroutí si to tak, e sex s ním mě nebaví, e pro mě není dost přitalivý a dokonce mi u nesčetněkrát řekl, e kdy o něho v sexu nestojím, tak si najde na sex někoho jiného, e mě s tím teda obtěovat nebude, kdy je to pro mě takový problém. Co mám dělat? Nenamlouvám si něco? U jsem z toho zoufalá. Přitom jsem mu to za dobu naeho sex. ivota pověděla moná tak 3x.
Lucecito to co pises jsem si zazila tak nejak taky.Nasla jsem si v 17 letech kluka,o kterym jsem vedela,ze mel dost holek a byl dost na sex.Prvni milovani nastalo po pul roce vztahu,protoze ja se strasne bala,ze s takovym zkusenym proste selzu.Milovali jsme se pak pokazde,kdyz jsme byli spolu.Po case jsme se vzali a byli spolu denne,sex vyzadoval kazdy den.Ja presne vedela co bude kazdy den nasledovat,zacala jsem mit k sexu odpor.Vyhrozoval,ze si najde milenku a taky se tak stalo a my se rozvedli.CHci te rict,ze pokud nemate stejnou potrebu sexu,ze ten vztah driv nebo pozdeji skonci.Nema sanci na preziti.
Není tady
Ono, je to sloité. Moná právě proto, e je to můj první přítel. Moje první váná známost, první sexuální partner a taky pravděpodobně první kluk, který si mě za 19 let viml. Já ho mám doopravdy ráda a chci s ním být dále. Nechci se rozejít u kvůli řádků 1 a 2 a taky protoe je fakt skvělý kluk. Umí se k holce chovat a je velmi pozorný. Bohuel, kdy udělám něco co se mu nelíbí, a snaím se to nedělat, ale někdy to prostě nevyjde, tak je pak straně natvaný a uraený a sarkastický. "Stará" mi ale neříká před kamarády. To jen v koncerzaci kdy se bavíme pouze jen my dva. Kdy se pak oba uklidníme, vyříkáme si co bylo patně a co dělat nebudem nebo se budem snait to nedělat a podobně...ale stav "vrkání" větinou trvá tak 2 dny. Poté, větinou já, zase něco zkazím. Nedodrím, co jsem slíbila, dostatečně se mu nevěnuju, nechci řeit nějaký problém... je mi to trochu líto, pravda. Ale nechci ho opustit. Miluju ho. A s kadým usmířením nebo uklidněním nebo co to je doufám, e dalí hádky a rozpory nastanou nejdříve za nějaký týden...ale nějak to nefunguje. Ohledně toho sexu...kdy jsem mu řekla ne, byl hodně natvaný a vyčetl mi, e asi teda budu rozhodovat o naem sexu jen já a e to se mu nelíbí. e jestli by mi to udělalo takový problém. Třeba by se mi zvedla nálada...ale nevím. Asi se přítě zkusím přemoci a postupně se promazlit a k sexové náladě.. A děkuju za odpovědi, váím si toho
Není tady
Lu, ty se bude nutit, jen aby by byl vztah v pořádku a tvůj přítel spokojený. Podle toho, e píe, e je to asi jediný kluk, který si tě viml, nemá příli vysoké sebevědomí a tak se snaí plnit jeho přání, abys vztah udrela. Jak se snaí on? e by se uměl nějak chovat k dívce, mi nepřipadá, jenom má neustále nějaké poadavky.Proboha, co kazí? Asi chodí do koly, tak má nějaké povinnosti, nejsi snad přivázaná za nohu ke stolu?
Není tady
lucecita napsal(a):
Ono, je to sloité. Moná právě proto, e je to můj první přítel. Moje první váná známost, první sexuální partner a taky pravděpodobně první kluk, který si mě za 19 let viml. Já ho mám doopravdy ráda a chci s ním být dále. Nechci se rozejít u kvůli řádků 1 a 2 a taky protoe je fakt skvělý kluk. Umí se k holce chovat a je velmi pozorný. Bohuel, kdy udělám něco co se mu nelíbí, a snaím se to nedělat, ale někdy to prostě nevyjde, tak je pak straně natvaný a uraený a sarkastický. "Stará" mi ale neříká před kamarády. To jen v koncerzaci kdy se bavíme pouze jen my dva. Kdy se pak oba uklidníme, vyříkáme si co bylo patně a co dělat nebudem nebo se budem snait to nedělat a podobně...ale stav "vrkání" větinou trvá tak 2 dny. Poté, větinou já, zase něco zkazím. Nedodrím, co jsem slíbila, dostatečně se mu nevěnuju, nechci řeit nějaký problém... je mi to trochu líto, pravda. Ale nechci ho opustit. Miluju ho. A s kadým usmířením nebo uklidněním nebo co to je doufám, e dalí hádky a rozpory nastanou nejdříve za nějaký týden...ale nějak to nefunguje. Ohledně toho sexu...kdy jsem mu řekla ne, byl hodně natvaný a vyčetl mi, e asi teda budu rozhodovat o naem sexu jen já a e to se mu nelíbí. e jestli by mi to udělalo takový problém. Třeba by se mi zvedla nálada...ale nevím. Asi se přítě zkusím přemoci a postupně se promazlit a k sexové náladě.. A děkuju za odpovědi, váím si toho
Tak po téhle tvé odpovědi se mi chce u jen napsat: tak na co si tu proboha stěuje? Chce "poslouchat, dret hubu a krok" - tak si to dělej. Za čas pozná, jak ses mýlila, ale mládí asi fakt nestojí o rady, to si musí tu hubu rozbít samo.
Není tady
lucecita napsal(a):
holka , přečetla sis pozorně, co jsi napsala? Představ si, e by ti tohle řekla tvoje dobrá kamarádka. Co bys jí poradila?
Sbal si kufry a utííkej. Ne si začne tvojí NAPROSTOU poslunost vynucovat fyzicky. Podle mě k tomu není daleko.
Jsi svéprávný člověk a má právo dělat to, co chce TY SAMA. I kdyby jsi 100* předtím slíbila něco jiného.
Není tady
Jo, namlouvá si něco. e se ten kluk umí chovat.
Neumí.
A Tobě bych poradila pryč od něj, protoe jeho chování bude časem zřejmě jetě horí. Jakmile by pro mě neměl pochopení a "vyhrooval, e si najde jinou, řekla bych - tak padej a hned teď.
Není tady
lucecita napsal(a):
Lucecito, jakmile se začne přítě "přemáhat" a do sexu se bude "nutit", jen aby byl přítel spokojenej, zaručuju Ti, e tohle je pravá cesta do pekel. Ze sexu nebude mít nic a pomalu se propracuje k tomu, e bude mít odpor jak k příteli, tak k sexu s ním vůbec a nakonec se stejně rozejdete.
Já si myslím, e Tvoje "nechu k sexu" je jenom pička ledovce, která skrývá nesoulad ve vaem partnerském vztahu vůbec. Kdyby mezi vámi vechno klapalo, na sex by ses těila a uívala si ho. Kdy nám tady popisuje, jak hrubě se k Tobě přítel chová, jak naléhá, slovně si vynucuje styk, uráí se, nemluví s Tebou - a nemusí se jednat jenom o sex - tak takové jednání musí logicky kadou enskou znejistit, znechutit a otrávit a oblast sexu je právě ta oblast, kde se mizerné vztahy mezi partnery projeví nejdřív.
Tahle situace nemá řeení, Luc a po čase stejně přijde na to, e v tomhle vztahu nemůe svobodně dýchat, e je to k ničemu a e Ti takový vztah přináí místo příjemně strávených chvilek jenom aludeční křeče. Jsi mladá, nemysli si, e se pro Tebe nenajde někdo jiný. Chce to jen si více věřit a mermomocí nezůstávat v nefunkčním vztahu, protoe si zbytečně blokuje cestu k někomu daleko lepímu
Není tady