6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky!!!! V rychlosti jsem dočetla a přesun na nový BBN je mi vcelku jedno. Asi je fakt, e čím dřív, tím líp, i kdy se mi tady líbí přece jen trochu víc My dnes byli taky na velkém výletě u rodičů, před chvílí jsme přijeli a malá mi spí v autosedačce a protoe celý den bantovala, tak ji nechávám chvíli chrupnout.
Lazur teda ty to taky nemá jednoduché. Kdy u mlíko teče, tak malá nechce
Tetamon Jasminka je ikulka navíc má nádherné jméno
Bambi jeliko mi malá spí i 7 hodin, tak přebaluji po tom dlouhém spaní ( a to má někdy plínku skoro suchou ) a pak, kdy se mi vbudí třeba po 2 hodinách, tak nepřebaluju, jen nakojím
K oblíkání : já dávám v tomto počasí - body, punčochy, dupky, lehký kabátek, slabí kombinézu, čepičku. V kočárku mám fusak s flísem.
Není tady
Zhruba to shrnu, protoze uz nervacim s tim zitrejsim presunem do phy. Nakonec se toho seslo tolik, ze se to malem nevleze do auta (no, malem, nektery veci tu proste musim nechat, nakoupila jsem spoustu veci do zasoby, v akci, a ted to nejak musim prevezt. treba takove pliny, ktere by uz po prijezdu sem nemusely byt...) Takze se zacinam desit, na co vsechno duleziteho jsem zapomnela (a kam vsechny ty kramy v pze nastrkam) Ono totiz musim vezt dve tasky obleceni na vraceni (to je ok, to dam pryc), ale taky velkou tasku toho, co nosi ted, a jeste vetsi tasku toho, co je dalsi velikost, kterou nejspis do leta uz taky nosit bude... Aaaa.
cizi: tak malou mam v planu oblikat podobne. Musela jsem vypustit zimni fusak, takze si beru jen zimni autosedackovy fusak, a kdyztak budu babuskat do dek. A vlastne bych mela nekde v pze mit ulozeny berankovy po nas, sice uz neni tip top, ale na preziti by to bylo, kdyby prisly tak treskute mrazy jeste :-o
A dneska uz byla venku taky jen dupajdy s fuskama pod nima (ma furt studeny nohy, asi po tatinkovi), bodycko, podsity kabatek, hunaty fusak a deku nahoru (fouka tu cely rok, tak at mi ji neofoukne ) A mela jsem teda blby pocit, ze je malo oblecena, dokud jsem nestrcila do fusaku ruku, mela tam krasny teploucko I rucicky, tkery si furt vystrkovala z fusaku, tak mela teply..
bambi: v noci prebaluju..jako ve dne. Kdykoliv krmim (i kdyz dneska mi kamoska rekla, ze to zase nemusim tak prehanet, ze treba kdyz bude za dve hodky kojeni, tak pokud neni pokadena, tak by prebalovani proste neresila, tak uvidim, jestli budu umet to tak nechat). Ona vetsinou miva nacurany fest, ale taky je pravda, ze posledni dobou zacla spavat 7-8 h v kuse a pak si obcas dotahne jeste spani po 4 h... a pak uz jede sve dvou a pul az trihodinove cykly
Není tady
Tak si jetě k večeru dáchla a protoe se pořád kroutila, pomohla jsem jí se vykadit, no a pohodka, v 8 si vysosla vcelku obě prsíka a lahvinku a od 9 spí jak dudek, snad jí to vydrí na dlouho
Moná ji to fakt dneska v bříku bouřilo, příčina veho, měli jsme toti včera celerové karbenátky, a s tatkou jsme teda málem lítali.. take celer asi taky nadýmá :-( a přechází do mlíka..
Tak dobrou noc :-)
Není tady
Tak ja v noci prebaluju jenom jednou...no ona se mi taky mala budi jenom jednou Spi od deviti tak do tri-ctyr a pak se budi az tak mezi osmou devatou Je to fakt zlaty detatko!!!
Není tady
Tak holky, uzaviram tady diskuzi a presun do noveho domecku tady na starem BBN, ale uz v mimiskach!
Odkaz zde: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 4#p2631634
Není tady