Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 12. 3. 2011 19:54

Liciáš
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Frýdek-Místek

Re: CHAT: Zimnatka 2010/11 c.7 - naposledy v tehulkach

Ahoj holky!!!! V rychlosti jsem dočetla a přesun na nový BBN je mi vcelku jedno. Asi je fakt, že čím dřív, tím líp, i když se mi tady líbí přece jen trochu víc rodna My dnes byli taky na velkém výletě u rodičů, před chvílí jsme přijeli a malá mi spí v autosedačce a protože celý den bantovala, tak ji nechávám chvíli chrupnout.
Lazur teda ty to taky nemᚠjednoduché. Když už mlíko teče, tak malá nechce dumbom
Tetamon Jasminka je šikulka tummenupp navíc má nádherné jméno stolt
Bambi jelikož mi malá spí i 7 hodin, tak přebaluji po tom dlouhém spaní ( a to má někdy plínku skoro suchou va ) a pak, když se mi vbudí třeba po 2 hodinách, tak nepřebaluju, jen nakojím smile
K oblíkání : já dávám v tomto počasí - body, punčochy, dupky, lehký kabátek, slabší kombinézu, čepičku. V kočárku mám fusak s flísem.

Není tady

#1002 12. 3. 2011 21:09

tetamon
♥♥♥♥♥♥-

Zhruba to shrnu, protoze uz nervacim s tim zitrejsim presunem do phy. Nakonec se toho seslo tolik, ze se to malem nevleze do auta (no, malem, nektery veci tu proste musim nechat, nakoupila jsem spoustu veci do zasoby, v akci, a ted to nejak musim prevezt. treba takove pliny, ktere by uz po prijezdu sem nemusely byt...) Takze se zacinam desit, na co vsechno duleziteho jsem zapomnela (a kam vsechny ty kramy v pze nastrkam) Ono totiz musim vezt dve tasky obleceni na vraceni (to je ok, to dam pryc), ale taky velkou tasku toho, co nosi ted, a jeste vetsi tasku toho, co je dalsi velikost, kterou nejspis do leta uz taky nosit bude... Aaaa.

cizi: tak malou mam v planu oblikat podobne. Musela jsem vypustit zimni fusak, takze si beru jen zimni autosedackovy fusak, a kdyztak budu babuskat do dek. A vlastne bych mela nekde v pze mit ulozeny berankovy po nas, sice uz neni tip top, ale na preziti by to bylo, kdyby prisly tak treskute mrazy jeste :-o

A dneska uz byla venku taky jen dupajdy s fuskama pod nima (ma furt studeny nohy, asi po tatinkovi), bodycko, podsity kabatek, hunaty fusak a deku nahoru (fouka tu cely rok, tak at mi ji neofoukne smile) A mela jsem teda blby pocit, ze je malo oblecena, dokud jsem nestrcila do fusaku ruku, mela tam krasny teploucko smile I rucicky, tkery si furt vystrkovala z fusaku, tak mela teply..

bambi: v noci prebaluju..jako ve dne. Kdykoliv krmim (i kdyz dneska mi kamoska rekla, ze to zase nemusim tak prehanet, ze treba kdyz bude za dve hodky kojeni, tak pokud neni pokadena, tak by prebalovani proste neresila, tak uvidim, jestli budu umet to tak nechat). Ona vetsinou miva nacurany fest, ale taky je pravda, ze posledni dobou zacla spavat 7-8 h v kuse a pak si obcas dotahne jeste spani po 4 h... a pak uz jede sve dvou a pul az trihodinove cykly smile

http://lb4f.lilypie.com/Lfstp1.png

Není tady

#1003 12. 3. 2011 21:25

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Tak si ještě k večeru dáchla a protože se pořád kroutila, pomohla jsem jí se vykadit, no a pohodka, v 8 si vysosla vcelku obě prsíka a lahvinku a od 9 spí jak dudek, snad jí to vydrží na dlouho sova
Možná ji to fakt dneska v bříšku bouřilo, příčina všeho, měli jsme totiž včera celerové karbenátky, a s tatkou jsme teda málem lítali.. takže celer asi taky nadýmá :-( a přechází do mlíka..

Tak dobrou noc :-)

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#1004 12. 3. 2011 22:09

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Spanelsko
Web

Tak ja v noci prebaluju jenom jednou...no ona se mi taky mala budi jenom jednou lol Spi od deviti tak do tri-ctyr a pak se budi az tak mezi osmou devatou gloria Je to fakt zlaty detatko!!! tummenupp

Není tady

#1005 12. 3. 2011 22:15

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Spanelsko
Web

Tak holky, uzaviram tady diskuzi a presun do noveho domecku tady na starem BBN, ale uz v mimiskach! wink

Odkaz zde: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 4#p2631634

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí