6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jak se ti můe plnit, kdy sis nepřála. musela jsi něco chtít, na něco myslet. třeba i jindy.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jak se ti můe plnit, kdy sis nepřála. musela jsi něco chtít, na něco myslet. třeba i jindy.
Nu, ta přání přeci souvisí s tím - Kdy chcete Boha rozesmát,... Vak jsi to četla u Morpha
jojo, to je pravda
Není tady
Majko,
neuváená přání jsou něco jiného ne cílený rituál.
Nu a naprostý průvih je, pokud cílený rituál je neuváený.......
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Majko,
neuváená přání jsou něco jiného ne cílený rituál.
Nu a naprostý průvih je, pokud cílený rituál je neuváený.......
Nedělám ani jedno, protoe mám tady velké mezery.
Teda vědomě to nedělám, doufám, e ani nevědomě. Ale kdoví?
No..je vyzkouené, e kdy do svých přání zahrne i prospěch pro někoho dalího, opravdu jen pro něho nezávisle na tobě, tak to funguje
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No..je vyzkouené, e kdy do svých přání zahrne i prospěch pro někoho dalího, opravdu jen pro něho nezávisle na tobě, tak to funguje
Zapoměla jsi dotat, pokud jsi boská, né kus vola.
Není tady
AnB napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Zapoměla jsi dotat, pokud jsi boská, né kus vola.
Má s tím nějaký problém? Svěř se, třeba správně pochopím, oč ti jde
Není tady
Tak první věc, kterou jsem si přála - vyla a to, e jsem sehnala podnájem a ode dneka mám od bytu klíče.
Není tady
hééééj, taky se mi začíná plnit! A na zakřiknutí nevěřím. To jsem byla vdycky samý "to nesmím řikat nahlas, abych to nezakřikla.." a ono to stejně bylo kolikrát houby platný
Není tady
teda vám se vem plní a já pořád jetě nic
Není tady