29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jak se ti může plnit, když sis nepřála. musela jsi něco chtít, na něco myslet. třeba i jindy.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jak se ti může plnit, když sis nepřála. musela jsi něco chtít, na něco myslet. třeba i jindy.
Nu, ta přání přeciž souvisí s tím - Když chcete Boha rozesmát,... Však jsi to četla u Morpha
jojo, to je pravda
Není tady
Majko,
neuvážená přání jsou něco jiného než cílený rituál.
Nu a naprostý průšvih je, pokud cílený rituál je neuvážený.......
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Majko,
neuvážená přání jsou něco jiného než cílený rituál.
Nu a naprostý průšvih je, pokud cílený rituál je neuvážený.......
Nedělám ani jedno, protože mám tady velké mezery.
Teda vědomě to nedělám, doufám, že ani nevědomě. Ale kdoví?
No..je vyzkoušené, že když do svých přání zahrneš i prospěch pro někoho dalšího, opravdu jen pro něho nezávisle na tobě, tak to funguje
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No..je vyzkoušené, že když do svých přání zahrneš i prospěch pro někoho dalšího, opravdu jen pro něho nezávisle na tobě, tak to funguje
Zapoměla jsi dotat, pokud jsi božská, né kus vola.
Není tady
AnB napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Zapoměla jsi dotat, pokud jsi božská, né kus vola.
Máš s tím nějaký problém? Svěř se, třeba správně pochopím, oč ti jde
Není tady
Tak první věc, kterou jsem si přála - vyšla a to, že jsem sehnala podnájem a ode dneška mám od bytu klíče.
Není tady
hééééj, taky se mi začíná plnit! A na zakřiknutí nevěřím. To jsem byla vždycky samý "to nesmím řikat nahlas, abych to nezakřikla.." a ono to stejně bylo kolikrát houby platný
Není tady
teda vám se všem plní a já pořád ještě nic
Není tady