29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
Jak jste to zvládli?
To se uvidi.
Já jsem nezapomněla přála si, ted by mně zajímalo za jak dlouho by se to mohlo splnit . Docela to spěchá
Není tady
Grainne napsal(a):
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
Jak jste to zvládli?
To se uvidi.
Já jsem nezapomněla přála si, ted by mně zajímalo za jak dlouho by se to mohlo splnit . Docela to spěchá
A kam spechas?
Není tady
Wiki napsal(a):
Jak jste to zvládli?
Já jsem si přála, jak jsem psala, spíše konkretněji. Mám z toho docela dobrý pocit.
Když jsem to tady o té ideální přací době četla, tak jsem si já (spíše nevěřící Tomáš v těchto věcech) tedy aspoň nařídila budíka na mobilu. No a když pak zazvonil, začla jsem odříkávat svá přání, ta hlavní mě vydala tak akorát na tu určenou minutu.
Beru to takhle: Ublížit to nemůže. Jestli pomoct? Nevím. Ale aspoň jsem to zkusila.
Pan, mám Tě v ignore,ale za upozornění děkuji. Věřím, že vyřčená přání ve správnou hodinu a správně vyslovená se splní. Nezapomínám též poděkovat . Jinak jsem byla velice skromná, ačkoliv je to přání veliké: zdraví pro celou rodinu!
Upravil(a) Vladena (7. 1. 2011 19:26)
Není tady
Taky jsem si přála Očima jsem rentgenovala budík řízený satelitem, aby to bylo přesně na minutu
No a pak jsem si přála a přála a když jsem se probrala z toho "přacího komatu", tak bylo 21:11. Nevadí, ne?
Není tady
Nepřála jsem si. Nechávám to na tom, kdo ví vše. Co se má stát, stane se.
Ještě bych to svým přáním zkazila, nejsem si jista, jestli si umím přát správně, tak, abych současně neublížila.
Tak tyto věci raději nechávám těm, kdo umí a já každý večer před spaním děkuji za všechny ty nádherné dary, kterých se mi každý den dostává nepočítaně.
Ja by som si aj priala, ale klasika - všetko zistím po "funuse" verím však, že niekde zostala nejaká sekunda i pre "opozdilcov" a tak som si priala
Není tady
Tak já jsem si přála v rozmezí +- tři minuty, nic jsem si nechystala, spíš jsem se naladila a jako první jsem si přála, ať mi přijdou na mysl důležitá přání, v souladu s plánem mé duše a ať jsou jejich formulace jasné... a pak to jelo jak dráha, akorát jsem si všechno začerstva zapsala a dost mě překvapilo, že tam zcela chybí řada věcí, které teď reálně řeším a vědomě (možná spíš rozumově) plánuju... Zasvětila jsem i přítele, ale nechali jsme si každý to svoje pro sebe
Některé věci už se plní
Upravil(a) Adelle (8. 1. 2011 10:14)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já jsem to zaspalááá - béééé! Žádné přání se mi nesplní - béééé!
Ivano, pokud je NOV v kozorohu, můžeš "čarovat" znovu. Jen to chce co nejvíc zelené barvy - je to barva hojnosti - a přát si spíš něco "materiálního" - úspěch v práci, materiální zabezpečení a pomoc, hojnost příležitostí, přátel, zdraví....
zdravím Tě Pan a kdy je prosím NOV v Kozorohu?........ asi bych zasloužila Ale jsem pouze malý kozorožík....
Není tady
Vladena napsal(a):
Pan, mám Tě v ignore,ale za upozornění děkuji.
Vladko, vy jste se postekaly ? Me osobne Pan nevadi, prave naopak. Je to podle meho az extremne inteligentni bytost a tudiz dost nebezpecna, ale clovek se od ni hodne dozvi, coz neni na skodu, ze ?
A ted k tomu prani 4.1. : Podle to nefunguje, ale muzete me zacit presvedcovat o opaku Vyzkouset si to nemohu, pac to ctu az dnes a tudiz je to uz davno pryc ... kuwa
Není tady
Lúth, tak já to měla stejně jako přes kopírák
Není tady
Já jsem si pro jistotu tento článek přečetl až měsíc "po" :-)
No, alespoň mám inspiraci. Ať mi nikdo neříká, že přát a dostat mohu jen jednou za 5-12 let. I když to asi byl nějaký super-vhodný-čas k přání.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Já jsem si pro jistotu tento článek přečetl až měsíc "po" :-)
No, alespoň mám inspiraci. Ať mi nikdo neříká, že přát a dostat mohu jen jednou za 5-12 let. I když to asi byl nějaký super-vhodný-čas k přání.
Jasnacka ze si muzes prat kazdy den.
Není tady
hirondel, myslím, že bez tebe by to nicolas nevěděl
Není tady
No vidis Pavlo a ono neni potreba brat to co je psano jako nejkou moji natvrdlou dylinarnu.
Není tady
jdu uplácat dort, přijď si
Není tady
Není tady
Ale - já jsem si v tu chvíli nic nepřála.
Musím zatukat, začíná se mi přání rýsovat.
Není tady
Nevíte někdo, co jsem si přála?
Není tady
haiel
Není tady
haiel
Já jsem si nepřála nic a divím se, co se mi plní.