29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přišel od čarodějky astroložky, tak se sestersky, čarodějky a čarodějové, s Vími podělím:
Tak a teď malý dárek. Zítra přesně ve 21:07 je historická astrologická konstelace "Čas splněných přání". Jedná se o završení konjunkce Urana a Jupitera, která znamená šťastné náhody a příležitosti, ale v esoterním smyslu také hovoří o nových zdrojích života a lásky (Ryby) o ochraně (Jupiter) a vývoji (Uran). Tato konjunkce završuje celoroční vliv Jupitera a Urana, který lidstvo posunul k zcela novým obzorům a urychlil vývoj na Zemi. Teď je důležité se rozloučit se vším starým a otevřít si cestu k novému. O tom také mluví Sabiánský symbol této konjunkce: Úplněk sklizně zalévá jasné podzimní nebe, který upozorňuje na završení a přináší „světlo naplnění a požehnání dobře vykonané práci“.
A co to znamená v praxi? V období mezi 21:06 - 21:08 si něco přej - požádej Vyšší Já o pomoc a vedení, soustřeď se a svá přání v duchu nebo nahlas vyslov. Ale pozor na to, co si přeješ - v časové posloupnosti se to splní ) Tato konstelace se bude opakovat opět za dvanáct let, ale už nebude podpořena Venuší, která přidává osobní vliv, takže už nikdy nebude mít takovou sílu, jako ta nynější.
(Teda mudlové si mohou taky přát , ale zacházejte s tím prosím opatrně
)
Není tady
Pan, díky za zprávu.
Tak mi napadlo, já si raději nebudu přát nic.
Hlavně si nebudu přát toho chlapa, bůhví, co by mi pak bylo zase posláno za exponát, když pořád neumím správně vyplňovat objednávky.
Nechám to na vyšší moci.
Přej si chlapa, "se kterým ti bude po všech stránkách dobře" Majko.
To mám z Bärbel - vypráví krásnou historku, jak zadala nějaký parametry, chlapa dostala - a nevyšlo to. Tak zadala víc parametrů pak ještě, až skončila tuším u 29 a myslela si, že je to už vyčerpávající soupis Jenže když nevyšlo ani to, tak pochopila, že na to musí jinak a vymyslela tuhle objednávku.
Ještě bys mohla dodat, aby ti vydržel, nebo tak něco....aby ta krása nevydržela třeba tejden
Není tady
jé, to je paráda, já se těším, už vím, co si budu přát
Není tady
lupi, dík za námět. Já už mám těch vlastností možná i 50 nebo víc a furt tam něco zapomenu. Třeba věk, zadaný, nebo je v tramtárii na kamionu jak je rok dlouhý, nebo mě jen drží X měsíců za ručičku a jinak nic,...
Raději si budu přát něco jiného a tohle nechám vyšší instanci. Jestli mám potkat toho pravého, tak to vyšší instance určitě v ten správný čas zařídí. A jestli ne, no tak třeba v příštím životě.
Stejně se podezírám, že si někde v podvědomí, i když netuším kde, přeji, aby se vrátil ten můj, aby naše rodina byla zase kompletní. Možná proto se nedaří.
To je krásný, Pan! Díky
Jen to přání ještě musím zaškatulkovat tak, aby z toho zase nebyl nějakej maglajs
Není tady
Zajímavé to s tou astrologickou konstelací. Já si nebudu nic přát, protože už dopředu vím, že si na to zejtra ani nevzpomenu a mobila zrovna nemám, abych si nastavil budík.
To s těma vašima chlapákama, holčiny. No já nevím, no, ale dokonalej kousek asi stejně nesežete. Prostě ten je jen o něco lepší než tamten a tak. My chlapi nejsme dokonalí. To ne-e. Co jsem tady na babinetu četl hafo příspěvků, tak mi přijde, že hodně z vás (teď nemyslím konkrétně majkafu) hledá štěstí v parterovi, mít partnera, pěkný vztah, jako kdyby to byl nějakej orgasmus štěstí. A pak v nějakém příspěvku přijde vyvrcholení typu - já jsem táák moc šťastná.
Přesto pokud jsi zejtra vzpomenu, tak do vzduchu té všudypřítomné energii povím, že partnerské záležitosti řešit už nebudu. Totiž vždycky když přišel první impulz z mé strany, nikam to nevedlo. Nějak na to nemám talent bo co. Takže řeknu Božínkovi, kamarádovi, že tuhle práci nechám na něm! Jako to máte v plánu některé z Vás, děvčata. A k tomu dodám, že když mi nějakou vyhlídne, ať to hlavně není nějaká nástraha. Táák a já už řešit nebudu!!!.... A pak ještě asi přání všem bytostem, ať cesta k trvalému štěstí pro není takovým bludištěm a na své pouti potkávají více příznivějších rozcestí.
Není tady
takže děvčata, nachystejte si stručný seznam, abyste ho mezi 21:06 a 21:08 stihly přečíst nebo odříkat
Není tady
jen škoda, že na to není víc minut
Není tady
Haiel , zrovna po přečtení příspěvku Pan jsem si říkala, jak to stihnu za ty dvě minuty odříkat, když toho mám na půl hodiny
. No, ale vypadá to, že mi nezbyde nic jiného než se krapánek uskromnit
.
Není tady
Supr Pan Když ono je to s těmi přáními problém, když člověk nechce být sobec...
Není tady
majkafa napsal(a):
lupi, dík za námět. Já už mám těch vlastností možná i 50 nebo víc a furt tam něco zapomenu. Třeba věk, zadaný, nebo je v tramtárii na kamionu jak je rok dlouhý, nebo mě jen drží X měsíců za ručičku a jinak nic,...
Raději si budu přát něco jiného a tohle nechám vyšší instanci. Jestli mám potkat toho pravého, tak to vyšší instance určitě v ten správný čas zařídí. A jestli ne, no tak třeba v příštím životě.
Stejně se podezírám, že si někde v podvědomí, i když netuším kde, přeji, aby se vrátil ten můj, aby naše rodina byla zase kompletní. Možná proto se nedaří.
Ja si želám, aby som dostala to, čo potrebujem (pre svoj vývoj), v tom je zahrnuté asi všetko
... Aj pri chlapovi som si želala, aby ten vzťah bol pre nás oboch prínosom a učil nás - no a čo som chcela, to mám.
Až mierou vrchovatou.
Není tady
Selima napsal(a):
majkafa napsal(a):
Stejně se podezírám, že si někde v podvědomí, i když netuším kde, přeji, aby se vrátil ten můj, aby naše rodina byla zase kompletní. Možná proto se nedaří.Ja si želám, aby som dostala to, čo potrebujem (pre svoj vývoj), v tom je zahrnuté asi všetko
![]()
... Aj pri chlapovi som si želala, aby ten vzťah bol pre nás oboch prínosom a učil nás - no a čo som chcela, to mám.
Až mierou vrchovatou.
Sel, tak jak jsi to napsala....tak je to přesné - ta první věta. tak by to mělo být..
Já ale, srabák, ji neřeknu. Budu konkretnější. Budu to přesto směrovat. A přitom vím, že bych TO měla nechat být a nechat běžet. Myslím si , že je to další vývojový stupeň po umění "přání si". Možná ten nejvyšší - ale já si furt netroufám....
Jiank bezvadné téma - přesně mi sedlo. Dík
Není tady
Sel, jj, tak takhle jsem to přesně formulovala u svého dítka. A někdy jsem z něho na prášky . No holt co jsem si přála, to mám
.
Není tady
tak nejako - občas sa asi cítime silnejšie
a realita nás potom doženie. Ale čo už, vývoj je vývoj.
Není tady
Sel, já si myslím, že je pro náš vývoj již vše připravené a to i bez přání. Prostě to tak na světě chodí. Spíš si přej něco, co není tak samozřejmé
Není tady
Tak povedzme jasnejšie znamenia a čím menej rozhodovania, nejasností, tápania a tak.
a silu prijímať veci tak, ako prichádzajú.
Není tady
Jak jste to zvládli?
Já jsem si přála, jak jsem psala, spíše konkretněji. Mám z toho docela dobrý pocit.
Není tady
Já jsem to zaspalááá - béééé! Žádné přání se mi nesplní - béééé!
Není tady
Jo, rovněž jsem si přál a doufám, že mě to z druhé strany neklepne
Není tady
Ivana napsal(a):
Splní, nebreč VOS prej funguje nepřetržitě bez ohledu na nějaké konstelace, tak to zkus tam
Není tady
Já taky doufám, přesně jako Kalik
Velmi pečlivě jsem formulovala, ale prostě vím, že nemusím vidět teď všechny aspekty toho (těch ) přání. To mám za to, že jsem byla srabák a nepřála si - jak psala sel - všechno pro můj rozvoj a mé dobro (necituji ji) . U toho jsem se bála, zpátečnicky, že si automaticky vykoleduju.
Pokud jo, tak se s tím budu muset poprat, no prostě...jako všichni..
Ale uvnitř doufám a věřím, že to bude stále lepší a lepší...
Ivano - ty jsi teda éro !
Já zase visela na hodinách od osmi večer. A mlela jsem raději minutu před a minutu po to uvedeném rozpětí - co kdyby mi šly blbě hodiny žejo?
Tak si Ivanko udělej soukromej přací "večírek", hezky se omluv za nepřítomnost a uvidíš, že povzbuzení /třeba znamení/ dostaneš.... a bude ti udělena vyjímka.
Není tady
haiel napsal(a):
Ivana napsal(a):
Splní, nebreč
VOS prej funguje nepřetržitě bez ohledu na nějaké konstelace, tak to zkus tam
Já si taky myslím, že napojení funguje neustále, ale tato hodina a minuta byla pro mě takovým umocněním přacího okamžiku
Není tady
Wiki napsal(a):
Jak jste to zvládli?
To se uvidi.
Není tady
Ivana napsal(a):
Ivano, pokud je NOV v kozorohu, můžeš "čarovat" znovu. Jen to chce co nejvíc zelené barvy - je to barva hojnosti - a přát si spíš něco "materiálního" - úspěch v práci, materiální zabezpečení a pomoc, hojnost příležitostí, přátel, zdraví....
Není tady