1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Přiel od čarodějky astroloky, tak se sestersky, čarodějky a čarodějové, s Vími podělím:
Tak a teď malý dárek. Zítra přesně ve 21:07 je historická astrologická konstelace "Čas splněných přání". Jedná se o zavrení konjunkce Urana a Jupitera, která znamená astné náhody a příleitosti, ale v esoterním smyslu také hovoří o nových zdrojích ivota a lásky (Ryby) o ochraně (Jupiter) a vývoji (Uran). Tato konjunkce zavruje celoroční vliv Jupitera a Urana, který lidstvo posunul k zcela novým obzorům a urychlil vývoj na Zemi. Teď je důleité se rozloučit se vím starým a otevřít si cestu k novému. O tom také mluví Sabiánský symbol této konjunkce: Úplněk sklizně zalévá jasné podzimní nebe, který upozorňuje na zavrení a přináí světlo naplnění a poehnání dobře vykonané práci.
A co to znamená v praxi? V období mezi 21:06 - 21:08 si něco přej - poádej Vyí Já o pomoc a vedení, soustřeď se a svá přání v duchu nebo nahlas vyslov. Ale pozor na to, co si přeje - v časové posloupnosti se to splní ) Tato konstelace se bude opakovat opět za dvanáct let, ale u nebude podpořena Venuí, která přidává osobní vliv, take u nikdy nebude mít takovou sílu, jako ta nynějí.
(Teda mudlové si mohou taky přát , ale zacházejte s tím prosím opatrně
)
Není tady
Pan, díky za zprávu.
Tak mi napadlo, já si raději nebudu přát nic.
Hlavně si nebudu přát toho chlapa, bůhví, co by mi pak bylo zase posláno za exponát, kdy pořád neumím správně vyplňovat objednávky.
Nechám to na vyí moci.
Přej si chlapa, "se kterým ti bude po vech stránkách dobře" Majko.
To mám z Bärbel - vypráví krásnou historku, jak zadala nějaký parametry, chlapa dostala - a nevylo to. Tak zadala víc parametrů pak jetě, a skončila tuím u 29 a myslela si, e je to u vyčerpávající soupis Jene kdy nevylo ani to, tak pochopila, e na to musí jinak a vymyslela tuhle objednávku.
Jetě bys mohla dodat, aby ti vydrel, nebo tak něco....aby ta krása nevydrela třeba tejden
Není tady
jé, to je paráda, já se těím, u vím, co si budu přát
Není tady
lupi, dík za námět. Já u mám těch vlastností moná i 50 nebo víc a furt tam něco zapomenu. Třeba věk, zadaný, nebo je v tramtárii na kamionu jak je rok dlouhý, nebo mě jen drí X měsíců za ručičku a jinak nic,...
Raději si budu přát něco jiného a tohle nechám vyí instanci. Jestli mám potkat toho pravého, tak to vyí instance určitě v ten správný čas zařídí. A jestli ne, no tak třeba v přítím ivotě.
Stejně se podezírám, e si někde v podvědomí, i kdy netuím kde, přeji, aby se vrátil ten můj, aby nae rodina byla zase kompletní. Moná proto se nedaří.
To je krásný, Pan! Díky
Jen to přání jetě musím zakatulkovat tak, aby z toho zase nebyl nějakej maglajs
Není tady
Zajímavé to s tou astrologickou konstelací. Já si nebudu nic přát, protoe u dopředu vím, e si na to zejtra ani nevzpomenu a mobila zrovna nemám, abych si nastavil budík.
To s těma vaima chlapákama, holčiny. No já nevím, no, ale dokonalej kousek asi stejně neseete. Prostě ten je jen o něco lepí ne tamten a tak. My chlapi nejsme dokonalí. To ne-e. Co jsem tady na babinetu četl hafo příspěvků, tak mi přijde, e hodně z vás (teď nemyslím konkrétně majkafu) hledá těstí v parterovi, mít partnera, pěkný vztah, jako kdyby to byl nějakej orgasmus těstí. A pak v nějakém příspěvku přijde vyvrcholení typu - já jsem táák moc astná.
Přesto pokud jsi zejtra vzpomenu, tak do vzduchu té vudypřítomné energii povím, e partnerské záleitosti řeit u nebudu. Toti vdycky kdy přiel první impulz z mé strany, nikam to nevedlo. Nějak na to nemám talent bo co. Take řeknu Boínkovi, kamarádovi, e tuhle práci nechám na něm! Jako to máte v plánu některé z Vás, děvčata. A k tomu dodám, e kdy mi nějakou vyhlídne, a to hlavně není nějaká nástraha. Táák a já u řeit nebudu!!!.... A pak jetě asi přání vem bytostem, a cesta k trvalému těstí pro není takovým bluditěm a na své pouti potkávají více příznivějích rozcestí.
Není tady
take děvčata, nachystejte si stručný seznam, abyste ho mezi 21:06 a 21:08 stihly přečíst nebo odříkat
Není tady
jen koda, e na to není víc minut
Není tady
Haiel , zrovna po přečtení příspěvku Pan jsem si říkala, jak to stihnu za ty dvě minuty odříkat, kdy toho mám na půl hodiny
. No, ale vypadá to, e mi nezbyde nic jiného ne se krapánek uskromnit
.
Není tady
Supr Pan Kdy ono je to s těmi přáními problém, kdy člověk nechce být sobec...
Není tady
majkafa napsal(a):
lupi, dík za námět. Já u mám těch vlastností moná i 50 nebo víc a furt tam něco zapomenu. Třeba věk, zadaný, nebo je v tramtárii na kamionu jak je rok dlouhý, nebo mě jen drí X měsíců za ručičku a jinak nic,...
Raději si budu přát něco jiného a tohle nechám vyí instanci. Jestli mám potkat toho pravého, tak to vyí instance určitě v ten správný čas zařídí. A jestli ne, no tak třeba v přítím ivotě.
Stejně se podezírám, e si někde v podvědomí, i kdy netuím kde, přeji, aby se vrátil ten můj, aby nae rodina byla zase kompletní. Moná proto se nedaří.
Ja si elám, aby som dostala to, čo potrebujem (pre svoj vývoj), v tom je zahrnuté asi vetko
... Aj pri chlapovi som si elala, aby ten vzah bol pre nás oboch prínosom a učil nás - no a čo som chcela, to mám.
A mierou vrchovatou.
Není tady
Selima napsal(a):
majkafa napsal(a):
Stejně se podezírám, e si někde v podvědomí, i kdy netuím kde, přeji, aby se vrátil ten můj, aby nae rodina byla zase kompletní. Moná proto se nedaří.Ja si elám, aby som dostala to, čo potrebujem (pre svoj vývoj), v tom je zahrnuté asi vetko
![]()
... Aj pri chlapovi som si elala, aby ten vzah bol pre nás oboch prínosom a učil nás - no a čo som chcela, to mám.
A mierou vrchovatou.
Sel, tak jak jsi to napsala....tak je to přesné - ta první věta. tak by to mělo být..
Já ale, srabák, ji neřeknu. Budu konkretnějí. Budu to přesto směrovat. A přitom vím, e bych TO měla nechat být a nechat běet. Myslím si , e je to dalí vývojový stupeň po umění "přání si". Moná ten nejvyí - ale já si furt netroufám....
Jiank bezvadné téma - přesně mi sedlo. Dík
Není tady
Sel, jj, tak takhle jsem to přesně formulovala u svého dítka. A někdy jsem z něho na práky . No holt co jsem si přála, to mám
.
Není tady
tak nejako - občas sa asi cítime silnejie
a realita nás potom doenie. Ale čo u, vývoj je vývoj.
Není tady
Sel, já si myslím, e je pro ná vývoj ji ve připravené a to i bez přání. Prostě to tak na světě chodí. Spí si přej něco, co není tak samozřejmé
Není tady
Tak povedzme jasnejie znamenia a čím menej rozhodovania, nejasností, tápania a tak.
a silu prijíma veci tak, ako prichádzajú.
Není tady
Jak jste to zvládli?
Já jsem si přála, jak jsem psala, spíe konkretněji. Mám z toho docela dobrý pocit.
Není tady
Já jsem to zaspalááá - béééé! ádné přání se mi nesplní - béééé!
Není tady
Jo, rovně jsem si přál a doufám, e mě to z druhé strany neklepne
Není tady
Ivana napsal(a):
Splní, nebreč VOS prej funguje nepřetritě bez ohledu na nějaké konstelace, tak to zkus tam
Není tady
Já taky doufám, přesně jako Kalik
Velmi pečlivě jsem formulovala, ale prostě vím, e nemusím vidět teď vechny aspekty toho (těch ) přání. To mám za to, e jsem byla srabák a nepřála si - jak psala sel - vechno pro můj rozvoj a mé dobro (necituji ji) . U toho jsem se bála, zpátečnicky, e si automaticky vykoleduju.
Pokud jo, tak se s tím budu muset poprat, no prostě...jako vichni..
Ale uvnitř doufám a věřím, e to bude stále lepí a lepí...
Ivano - ty jsi teda éro !
Já zase visela na hodinách od osmi večer. A mlela jsem raději minutu před a minutu po to uvedeném rozpětí - co kdyby mi ly blbě hodiny ejo?
Tak si Ivanko udělej soukromej přací "večírek", hezky se omluv za nepřítomnost a uvidí, e povzbuzení /třeba znamení/ dostane.... a bude ti udělena vyjímka.
Není tady
haiel napsal(a):
Ivana napsal(a):
Splní, nebreč
VOS prej funguje nepřetritě bez ohledu na nějaké konstelace, tak to zkus tam
Já si taky myslím, e napojení funguje neustále, ale tato hodina a minuta byla pro mě takovým umocněním přacího okamiku
Není tady
Wiki napsal(a):
Jak jste to zvládli?
To se uvidi.
Není tady
Ivana napsal(a):
Ivano, pokud je NOV v kozorohu, můe "čarovat" znovu. Jen to chce co nejvíc zelené barvy - je to barva hojnosti - a přát si spí něco "materiálního" - úspěch v práci, materiální zabezpečení a pomoc, hojnost příleitostí, přátel, zdraví....
Není tady