6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminky, prosím Vás, jaké máte rozměry korbičky a jak se Vám do ní díto věšlo. Líbí se mi kočárky od Taka, ale nevím jestli 75x35 není málo. Díky
Není tady
Katu - tak to myslím asi i tak patří k těm větším
My máme Quinny Speedi a myslím je to 73x31 a pro jarního prcka to bylo ok. Ale v zimě by do ní samo už nevlezl s fusakem..
Není tady
jak uz psaly holky, myslim, ze hodne zalezi, jestli cekate letnatko ci zimnatko...kdyz ditko nabalis do fusaku,kombinezy atd...tak je to hoodne znat. Pokud zimu teda preckate s malym prckem a na jaro/leto uz bude vetsi, popr. sedet, tak bych si hlavu s velikosti korby tolik nelamala.
Není tady
Ahoj Katule,
my mame kocar tento: http://www.detskyraj.cz/zbozi/9312-dara … mbo-zdarma
Jojo, hodne zalezi na prckovi. Nas Adamek ma 7 mesicu, je tedy jarnatko, ale jeste nedavno se vlezl do prenosne tasky. Dneska uz bych ho do ni nedala, ale do korbicky s prehledem i nabaleneho a ve fusaku. My vybirali kocar takovy, ktery prave nema pidi korbicku a u tohoto kocaru se nam libi, ze se muze protahnout do delky, kdyby bylo potreba.
Není tady
Mefi, váš kočár je skoro jeden z největších, které se snad dají sehnat. není u toho klasická korbička, ale vložná taška a když vyděláš tu tašku, tak je kočárek stále hodně prostorný a přesto uzavřený. My máme podobný systém -Babyactive Breaker - Lucka je v hlubokém bez vložné tašky, s fusakem a navlečená a ještě tam má spoustu místa.
Není tady
No my čekáme jarňátko (v dubnu), takže si myslím, že do toho podzimu by se mělo obejít bez fusaku a pak by jsme už přešli na sporťák.
Není tady
Katulo, my čekáme druhé teď taky na jaro (duben) a mám vyhlédnutý Firkon Verano - má velkou prostornou korbu a právě doufám, že se mi aspoň do Vánoc i s fusakem malá do hlubokého vejde... u malé jsme hlubokou korbičku používali do cca 7-8měsíců a byla jsem tehdy ráda, že nám vydržela tak dlouho, když jsem viděla některé ty 4-5 měsíční skrčené miminka ve sporťácích... ale zas samozřejmě záleží na typu sporťáku - pokud jde polohovat do úplného lehu, není to problém
Není tady
Katulo, my máme Bebecar stylo at s hlubokou korbou 77x35 a ještě stále v 9ti měsících ji používáme, vleze se tam i s fusakem. Ale je fakt, že mám menší mimčo
Tako mám u našich a tam už se teda nevleze do té tašky pro novorozence, ale do kočáru bez tašky úplně v pohodě
Upravil(a) Maharishi (3. 1. 2011 16:36)
Není tady
Já mám kočár značky Cam a ty celkově mají prostornější korbičky co je podle mně lepší, protože v tom má miminko více prostoru a není takové stísněné, taky v zime když je třeba fusak je to lepší. Naše korbička má rozměry 80x37
Není tady