|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Miasel, hlásím se k těm,co z Crowleyho tarotu běhá mráz po zádech a to nejen kvůli symbolům. Mám doma Rider-Waite tarot a trochu se mi na něj poslední dobou práší.
Obrázky jsou od Hajného?
Duši, podle mě už někdy během těhotenství a teď se mi zalíbila Pavlina teorie .
Agewo,jak se pracuje s andělskými kartami?
Není tady
Juicee napsal(a):
Tak já s Tarotem teprve začínám. Mám Tarot snů.
Tak něco napiš
Jak se s ním pracuje?
Není tady
Dusi - já si myslím, že tak okolo 5., 7. týdne - v době, kdy si matka už uvědomuje, že je těhotná.
Používám Symbolon a nově Osho zen tarot (ale ten ještě nemám moc zažitý...)
Není tady
Andělské karty jsou naprosto skvělé, jen mi někdy trochu vadí, že jsou hodně pozitivní.Jsou tedy spíše na uklidnění a povzbuzení. Nejvíc používám OSHO a pak Zeptej se svých průvodců. Ty jsou tak skvělý, že je nechávám "vykládat" i klienty a mám u nich pocit, že obrázky se hýbou a ukazují příběh.
Není tady
agewa napsal(a):
Andělské karty jsou naprosto skvělé, jen mi někdy trochu vadí, že jsou hodně pozitivní.Jsou tedy spíše na uklidnění a povzbuzení. Nejvíc používám OSHO a pak Zeptej se svých průvodců. Ty jsou tak skvělý, že je nechávám "vykládat" i klienty a mám u nich pocit, že obrázky se hýbou a ukazují příběh.
Mám právě na jedny andělské zálusk
,tak jsem chtěla vědět, jak s nimi pracovat.Včera jsem měla možnost si na zkoušku vyložit z OSHO a byla jsem naprosto nadšená.
Na průvodce jsem ještě nekoukala,tak to napravím. Děkuju za typ.
Není tady