Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 7. 1. 2011 14:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Čarodějničky dobrem povinné

Já nevím, zda je kratší... Jen ji kolem sebe moc nevidím, lidi nepoužívají sílu odpuštění, víc sázejí na to, jít si po krku...
A když už pochopí, že by měli odpouštět, tak začnou u druhejch, stávají se "spasiteli" a "šiřiteli světla a pozitivních myšlenek"
Myslím, že je potřeba začít u vlastní temnoty. Nu a tam se to určitě hezky propojí stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#77 7. 1. 2011 14:54

miasel
♥♥-----
Místo: teď už na vesnici
Web

haiel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

haiel napsal(a):

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/221656-rumunske-carodejnice-proklely-vladu.html

zběžně jsem prolítla i diskusi pod článkem. Měly byste začít něco pořádnýho dělat, holky cool

"Milosrdný Jehova Bůh" mně fakt pobavil big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

No dělat, to my děláme haiel. Denodenně se za ně modlíme a posíláme světlo stolt
Co jinýho taky: kletby, mor, svrab, neštovice ani wooodů historicky nezabraly, že?
Tak se já osobně modlím za to, aby se jim/případně na ně už konečně jednou pořádně rozsvítilo stolt

Myslíš, že ta "bílá" historie je kratší než ta "černá"?  Jestli on nebude zakopanej pes právě tady. Bílí jsou aktivní, černí jsou aktivní ve stejným směru, a tak se navzájem vynulujou a proto je to furt stejný. Včil jsem na to kápla. Měla by se dát volná ruka jenom jedněm.

Já to vymyslela- sádroví trpaslíci.S lopatičkama v ruce a aby byly pěkně přirostlý.lol

Aby člověk mohl změnit svět- musí nejdříve změnit sebe.

Není tady

#78 7. 1. 2011 16:37

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Já nevím, zda je kratší... Jen ji kolem sebe moc nevidím, lidi nepoužívají sílu odpuštění, víc sázejí na to, jít si po krku...
A když už pochopí, že by měli odpouštět, tak začnou u druhejch, stávají se "spasiteli" a "šiřiteli světla a pozitivních myšlenek"
Myslím, že je potřeba začít u vlastní temnoty. Nu a tam se to určitě hezky propojí stolt

To je jasný, že ji moc nevidíš. Ona je ze své podstaty  tišší a komornější.  A zdlouhavá. Zvl᚝ v tom případě, o kterém je řeč.  Se přiznám, že až takovou trpělivostí asi neoplývám a byl by mně bližší nějaký ten po krku jdoucí způsob.

Upravil(a) haiel (7. 1. 2011 16:37)

Není tady

#79 7. 1. 2011 16:47

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

Měla by se dát volná ruka jenom jedněm.

Kterejm? smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#80 7. 1. 2011 17:04

haiel
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

haiel napsal(a):

Měla by se dát volná ruka jenom jedněm.

Kterejm? smile

big_smile to by nebyla naše Hirondel, aby neupozornila na jedinou drobnou nejasnost lol
Kterejm asi.  Těm, se kterými by nebyla možná domluva ohledně ustoupení.  Jiné řešení se vlastně ani nenabízí. Leda to zdlouhavé, o kterém píše Pandora smile

Upravil(a) haiel (7. 1. 2011 17:06)

Není tady

#81 7. 1. 2011 18:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

To je jasný, že ji moc nevidíš. Ona je ze své podstaty  tišší a komornější.  A zdlouhavá. Zvl᚝ v tom případě, o kterém je řeč.  Se přiznám, že až takovou trpělivostí asi neoplývám a byl by mně bližší nějaký ten po krku jdoucí způsob.

Já ji kolem sebe MOC nevidím, tedy moc jako PŘÍLIŠ, ČASTO  a tak smile
Já vím, že JE smile
A že je potřeba se dívat opravdu "bděle" lollollollol
Pak, když se to naučím, budu ji vidět na každým rohu..prostě něco jako mudlácký vnímání v Bradavicích a čarodějnický vnímání v Brdavicích yikes) Zatím mám víc toho "mudlovskýho", ale lepším se - rozvzpomínám se stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#82 7. 1. 2011 19:31

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

haiel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Já ji kolem sebe MOC nevidím, tedy moc jako PŘÍLIŠ, ČASTO  a tak smile
Já vím, že JE smile
A že je potřeba se dívat opravdu "bděle" lollollollol
Pak, když se to naučím, budu ji vidět na každým rohu..prostě něco jako mudlácký vnímání v Bradavicích a čarodějnický vnímání v Brdavicích yikes) Zatím mám víc toho "mudlovskýho", ale lepším se - rozvzpomínám se stolt

a já mám pocit , že jí je hodně a čím dál víc.

Není tady

#83 7. 1. 2011 19:56

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Miasel, RIder White - jen škoda té číselné chybky, kerou obsahuje. Crowley mi nikdy neseděl. Je na mě příliš temný, v poslední době mám ještě dvě další alternativy, ale čím dál víc zjišuju, že je to jen "pomůcka, která je spíše třeba druhým než mě. A taky na ně šahám čím dál tím méně...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#84 8. 1. 2011 9:17

miasel
♥♥-----
Web

PavlaH napsal(a):

Miasel, RIder White - jen škoda té číselné chybky, kerou obsahuje. Crowley mi nikdy neseděl. Je na mě příliš temný, v poslední době mám ještě dvě další alternativy, ale čím dál víc zjišuju, že je to jen "pomůcka, která je spíše třeba druhým než mě. A taky na ně šahám čím dál tím méně...

Ne ne - není bílý- je to Rider-Waite Tarot- podle ezoterika A.E.Waite.A vydalo ho naklad.Rider-podle toho se jmenuije- ale to je jedno.Mám ho ráda-je jasnější a přijemnější.

Mᚠpravdu- že je to jen pomůcka- někdy to také cítím- ale pro sebe.Souhlasím.teď mám žačku a ta je krásně unešená Tarotem- a tak se to nadšení vrací i ke mně.

Včera jsem se moc těšila-že je pátek- říkám mu malá sobotička- a on nešel Internet.Joj- to je dílo.Ale přežila jsem ve zdravíyikes tak dobrý- přeju hezkou sobotu.wink

Není tady

#85 8. 1. 2011 10:21

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Pierra Lasenického znáš? A omluv moje chyby, už jsou mi pozdě večer fakt šumák.

Není tady

#86 8. 1. 2011 10:29

miasel
♥♥-----
Web

PavlaH napsal(a):

Pierra Lasenického znáš? A omluv moje chyby, už jsou mi pozdě večer fakt šumák.

Jasničky- k chybám- já někdy píšu tak, že si sama nerozumím.lol
Lasenický- nic.Probrala jsem hlavu- mapu. nic- ani uk.Kdo je to,prosím?gloria

Není tady

#87 8. 1. 2011 10:38

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#88 8. 1. 2011 10:38

miasel
♥♥-----
Web

Já se asi střelím.Sedím v kanceláři a měla bych pracovat.Místo toho " cárám" po Babinetu a čtu.To toho opravdu udělám  hodně.Mám dneska nějakou " moc" přemýšlivou náladu.Takovou hodnotící a rozjímající- spíš by bylo lepší si sednout k oltáříčku než k počítači.
V takových chvílích by bylo dobře-sedět u kafíčka a povídat.S někým.
Občas mne to prostě popadne.rodnarodna

Není tady

#89 8. 1. 2011 10:41

miasel
♥♥-----
Web

PavlaH napsal(a):

http://cs.wikipedia.org/wiki/Pierre_de_Lasenic   
http://www.poznani-knihy.cz/detail/7/19 … k-iniciaci

stojí za to si to projít

Podívala se,založila.Mne učil  jiný mistr- hodně známý- ale konkrétnosti ne.
Vypadá to velmi zajímavě- mám hodně knížek o Tarotu- ale protože se známe- s Tarotem- hodně dlouho- tak už jsem si vytvořila vlastní systém i ve vykládání významů.
Ale poučím se ráda.par

Není tady

#90 11. 1. 2011 9:43

miasel
♥♥-----
Web

Nevím jestli se mi povede sem tu krásu dát.Zkusím.http://www.cestykesvetlu.cz/images/nahledy%20images2/alej_zivota_120x16001.JPG

Není tady

#91 11. 1. 2011 9:44

miasel
♥♥-----
Web

http://www.cestykesvetlu.cz/images/nahledy%20images2/cesty_ke_svetlu_120x16004.JPG

Není tady

#92 11. 1. 2011 14:26

agewa
♥♥♥♥♥♥-

já mám OSHO _ Tarot, přijde mi velice srozumitelný a dokáže přesně uhodit na hlavičku.

Není tady

#93 11. 1. 2011 16:33

miasel
♥♥-----
Web

agewa napsal(a):

já mám OSHO _ Tarot, přijde mi velice srozumitelný a dokáže přesně uhodit na hlavičku.

Je příjemný a dá se při něm krásně meditovat.hjarta

Není tady

#94 13. 1. 2011 18:43

miasel
♥♥-----
Web

12 BRAN NA CESTĚ K OSOBNÍMU RŮSTU - Dan Millman

PRVNÍ BRÁNA: Objevte svou hodnotu

Nezáleží na tom, jak jste inteligentní, přitažliví či talentovaní – protože vzhledem k pochybnostem o tom, zda za něco stojíte, máte sklony mařit vlastní snahy a podkopáváte své vztahy s okolím.
Život je plný příslibů a příležitostí – otevřte se mu a užívejte jich, naučte se vážit si vlastní, vám vrozené hodnoty a sami sobě prokazujte stejnou úctu, jakou věnujete ostatním.

Tím, že objevíte svou hodnotu, osvobodíte vlastního ducha.

DRUHá BRáNA: Zaktivizujte svou vůli

Ve vašem nitru dříme nespoutaná síla ovládající vaši vůli, duši i srdce. Síla, která neucukne tváří tvář nepřízni osudu. Stačí, když budete mít na paměti důvod, vizi, která vás přivedla sem na Zemi – vizi, která vás pozvedne ke hvězdám – do hloubi oceánů i do výšin, kde sídlí duše.

Dříme ve vás mocná a silná vůle a čeká na vhodnou chvíli, aby se mohla projevit.

TŘETí BRáNA: Dodejte energii svému tělu

Vaše tělo je jediná věc, která vám musí vydržet po celý život. Tvoří podstatu vaší pozemské existence. Dopřejte mu tedy energii, obohate svůj život tím, že zlepšíte jeho funkčnost.
Postrádáte-li vitalitu, pak máte šanci s tím něco dělat; A jste-li zdraví, ani pak vám v aktivizaci nic nebrání.

Kdybyste přestali pečovat o své tělo, kdy byste potom žili?

ČTVRTá BRáNA: Naučte se hospodařit s penězi

Peníze nejsou ani božské, ani prokleté, mají však v sobě jistou energii.
Jako láska či strach mohou prospět nebo vás svázat. Když si ujasníte cíle a využijete svých schopností, můžete nasekat slušné prachy, můžete si dělat, co vás napadne, můžete si splnit nejtajnější přání.

Pokud je však chcete užívat s rozumem a s rozvahou, pak se rozdělte a udělejte něco prospěšného i pro ty, kteří žijí kolem vás.

PáTá BRáNA: Ovládněte svoji mysl

Díváte se na svět z podivného úhlu vaší víry, znalostí a zkušeností. Svět je v podstatě odrazem vaší mysli. Teprve potom, co se vaše mysl rozjasní, rozpoznáte pravou skutečnost, přesně takovou, jaká je.

Co asi uvidíte, až vám spadnou slupky z očí?

ŠESTá BRáNA: Důvěřujte své intuici

Pod naším běžným vědomím se skrývá další temné, dětinské vědomí – pokladnice snů, strážce instinktů.
Naše podvědomí vlastní klíče ke studnici moudrosti, jasného nazírání a neutuchající síly. A nám nezbývá než se dívat, naslouchat a důvěřovat – sledovat své sny, pocity a instinkty.

Kdybychom přestali důvěřovat vlastním smyslům, čemu bychom mohli věřit?

SEDMá BRáNA: Přijměte své emoce

Emoce jsou jako vlny na moři nebo počasí na obloze, vzdouvají se a plynou podle vlastního řádu.
City ovládnout nedokážete ani svým jednáním, ani silou vůle.

Nejste tedy odpovědni za city; odpovídáte však za své reakce na ně. Přijměte své city bez výjimky, nebraňte se jim; nedovolte jim však, aby ovládly vᚠživot.

OSMá BRáNA: Naučte se čelit strachu

Strach je skvělý sluha, ale zlý pán. Podobně jako bolest vás dokáže varovat, ale také zkalit život, nebo ho dokonce zkrátit.
Strach se objevuje v mnoha převlecích a schovává se za fráze typu: Vážně o to nemám zájem. Nebo: Proč bych se s tím obtěžoval? Anebo také: Děkuji, nechci. Strachu čelíte každodenně – strachu ze selhání, z odmítnutí, dokonce i strachu být sami sebou. Vaše strachy nejsou pevnými zdmi, jsou jen překážkou.

Odvaha není absencí strachu, je bojem proti němu.

DEVáTá BRáNA: Osvětlete stinná zákoutí své duše

V dětském věku jste čistí, úplní, otevření a opravdoví, učenliví, silní, hodní i zlí, poslušní i neposlušní, jste příslib do budoucnosti.
Jak rostete, zříkáte se jistých částí své osobnosti, především těch, které jaksi neladí s obecným míněním. Vytváříte tak falešný pohled na vaši osobnost, temné síly se chytají příležitosti a vy nevidíte, jak mohou být zákeřné.

Osvětlením stinných zákoutí duše se znovu scelíte, znovu budete opravdoví. Uvolníte energii, která ve vás dříme, spoutanou léty potlačovanou identitou, kromě ní najdete pochopení, pokoru i soucit.

DESáTá BRáNA: Přijměte svou sexualitu

Touha po sexuálním vybití, chu na jídlo i hlad po životě jsou stejně tak přirozené jako oblaka na obloze či vlny na moři.
Potlačováním či zneužíváním mocné síly pudů si vypěstujete posedlost, nutkání či pocity viny.
Smyslem žití není rozmazlovat či zatracovat pudy, ale udržovat je, přijímat a moudře usměrňovat.

Přijetím vlastní sexuality vzdejte hold své lidskosti.

JEDENáCTá BRáNA: Probuďte své srdce

Láska je největší tajemství života. Je silnější než strach či osamění, provází vás mělčinami emocí až k břehům nekonečného bytí.
Láska nedokáže žít jen ze samotných slov či citů, žije však z vašich činů, které vás přenášejí přes vlastní sobecké zájmy, přes pádné důvody a pohnutky až do míst, odkud můžete obejmout celý širý svět.

Projevy lásky začínají drobnostmi – třeba vhledem do vlastní duše, která touží po láskyplném pohlazení, které však čeká vždy na opačné straně vrátek do vašeho srdce.

Nejste tu proto, abyste se setkali se svým lepším já; jste tu proto, abyste se jím stali.

DVANáCTá BRáNA: Služte světu

Služba je postoj založený na poznání, že svět nás podporuje, živí, učí, ale i zkouší, třebaže si to někdy nezasloužíme.
Pochopení této prosté pravdy nás může pohnout k tomu, abychom se snažili splatit svůj dluh. Prostřednictvím služby rozdáváme, ale zároveň otvíráme svoji duši lásce, hojnosti a vnitřnímu míru.

Jste-li prospěšní druhým, prospíváte zároveň sobě.

REALIZACE ZáSAD OSOBNíHO RŮSTU

Žák porozumí věci jen formálně, učitel ji dokáže pochopit jako takovou a mistr ve svém oboru chápe její podstatu.
V každodenní škole života jsme zároveň žáky, učiteli i mistry – dokážeme se poučit z minulosti, předvídáme důsledky našich příštích kroků a snažíme se chápat věci tak, abychom dokázali porozumět světu kolem

Není tady

#95 14. 1. 2011 18:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Čarodějničky milé,nevím kde se mám zeptat. Možná tu na vláknu budu offtopic a za hloupou, ale nikdy jsem nenašla, kdy se dostává dušička do těle. Po narození na svět, nebo už v těhotenství?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#96 14. 1. 2011 20:48

Blossom
Host

miasel, děkuji za příspěvek 12 BRAN NA CESTĚ K OSOBNÍMU RŮSTU. godlike

Velmi pěkně shrnutá moudrost, principy které vnitřně cítím, ale nedovedla bych je tak přesně formulovat.
Ještě jednou díky. godlike

#97 14. 1. 2011 21:21

IŠTAR
♥♥♥♥---

Haiel napsal(a):

Se přiznám, že až takovou trpělivostí asi neoplývám a byl by mně bližší nějaký ten po krku jdoucí způsob.

A já se přiznám, že je mi fuk, jestli se ostatní zardousí. Já si čistím sobecky svůj vlastní píseček a ostatní halelůja gloria vissla

Není tady

#98 14. 1. 2011 22:10

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

dusi - tohle je celkem složitá otázka a sama nevím, jak ti na ni upřímně odpovědět. Moje představa je taková, že dušička e k matce naváže už před početím a teprve s oplodnění se stává součástí jejího oduší. No a potom  s pokračujícím vývojem se váže k vyvíjejícímu se tělíčku a někdy kolem páteho měsíce se prolíná s tělem a "cvičí se", aby matčino oduší natrvalo opustila s porodem. Ale mohu se mýlit, je to jen moje představa.

Není tady

#99 15. 1. 2011 10:26

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Dusičko, existují teorie, které uvažují duši jako vícevrstvou a tato prý se navazuje postupně na vyvíjející se plod. První část někdy (nevím, takže hádám) v několika týdnech, dále někdy v 5? - 6? měsících, poslední část po narození s prvním nádechem završuje proces spojování duše s tělem.  Podle těchto teorií se to tedy má mít tak, že plod je od začátku "obsazen" jednou konkrétní bytostí, která si jej svým charakterem spoluvytváří a postupně se s ním spojuje.  Podobně po smrti prý se duše odpojuje právě v těchto vrstvách.

Není tady

#100 18. 1. 2011 13:14

Juicee
♥------

Tak já s Tarotem teprve začínám. Mám Tarot snů.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí