6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já nevím, zda je kratí... Jen ji kolem sebe moc nevidím, lidi nepouívají sílu odputění, víc sázejí na to, jít si po krku...
A kdy u pochopí, e by měli odpoutět, tak začnou u druhejch, stávají se "spasiteli" a "iřiteli světla a pozitivních mylenek"
Myslím, e je potřeba začít u vlastní temnoty. Nu a tam se to určitě hezky propojí
Není tady
haiel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
haiel napsal(a):
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/221656-rumunske-carodejnice-proklely-vladu.html
zběně jsem prolítla i diskusi pod článkem. Měly byste začít něco pořádnýho dělat, holky"Milosrdný Jehova Bůh" mně fakt pobavil
No dělat, to my děláme haiel. Denodenně se za ně modlíme a posíláme světlo
Co jinýho taky: kletby, mor, svrab, netovice ani wooodů historicky nezabraly, e?
Tak se já osobně modlím za to, aby se jim/případně na ně u konečně jednou pořádně rozsvítiloMyslí, e ta "bílá" historie je kratí ne ta "černá"? Jestli on nebude zakopanej pes právě tady. Bílí jsou aktivní, černí jsou aktivní ve stejným směru, a tak se navzájem vynulujou a proto je to furt stejný. Včil jsem na to kápla. Měla by se dát volná ruka jenom jedněm.
Já to vymyslela- sádroví trpaslíci.S lopatičkama v ruce a aby byly pěkně přirostlý.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Já nevím, zda je kratí... Jen ji kolem sebe moc nevidím, lidi nepouívají sílu odputění, víc sázejí na to, jít si po krku...
A kdy u pochopí, e by měli odpoutět, tak začnou u druhejch, stávají se "spasiteli" a "iřiteli světla a pozitivních mylenek"
Myslím, e je potřeba začít u vlastní temnoty. Nu a tam se to určitě hezky propojí
To je jasný, e ji moc nevidí. Ona je ze své podstaty tií a komornějí. A zdlouhavá. Zvlá v tom případě, o kterém je řeč. Se přiznám, e a takovou trpělivostí asi neoplývám a byl by mně blií nějaký ten po krku jdoucí způsob.
Upravil(a) haiel (7. 1. 2011 16:37)
Není tady
haiel napsal(a):
Měla by se dát volná ruka jenom jedněm.
Kterejm?
Není tady
hirondel napsal(a):
haiel napsal(a):
Měla by se dát volná ruka jenom jedněm.
Kterejm?
to by nebyla nae Hirondel, aby neupozornila na jedinou drobnou nejasnost
Kterejm asi. Těm, se kterými by nebyla moná domluva ohledně ustoupení. Jiné řeení se vlastně ani nenabízí. Leda to zdlouhavé, o kterém píe Pandora
Upravil(a) haiel (7. 1. 2011 17:06)
Není tady
haiel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Myslím, e je potřeba začít u vlastní temnoty. Nu a tam se to určitě hezky propojíTo je jasný, e ji moc nevidí. Ona je ze své podstaty tií a komornějí. A zdlouhavá. Zvlá v tom případě, o kterém je řeč. Se přiznám, e a takovou trpělivostí asi neoplývám a byl by mně blií nějaký ten po krku jdoucí způsob.
Já ji kolem sebe MOC nevidím, tedy moc jako PŘÍLI, ČASTO a tak
Já vím, e JE
A e je potřeba se dívat opravdu "bděle"
Pak, kdy se to naučím, budu ji vidět na kadým rohu..prostě něco jako mudlácký vnímání v Bradavicích a čarodějnický vnímání v Brdavicích ) Zatím mám víc toho "mudlovskýho", ale lepím se - rozvzpomínám se
Není tady
Pandorraa napsal(a):
haiel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Myslím, e je potřeba začít u vlastní temnoty. Nu a tam se to určitě hezky propojíTo je jasný, e ji moc nevidí. Ona je ze své podstaty tií a komornějí. A zdlouhavá. Zvlá v tom případě, o kterém je řeč. Se přiznám, e a takovou trpělivostí asi neoplývám a byl by mně blií nějaký ten po krku jdoucí způsob.
Já ji kolem sebe MOC nevidím, tedy moc jako PŘÍLI, ČASTO a tak
Já vím, e JE
A e je potřeba se dívat opravdu "bděle"
Pak, kdy se to naučím, budu ji vidět na kadým rohu..prostě něco jako mudlácký vnímání v Bradavicích a čarodějnický vnímání v Brdavicích ) Zatím mám víc toho "mudlovskýho", ale lepím se - rozvzpomínám se
a já mám pocit , e jí je hodně a čím dál víc.
Není tady
Miasel, RIder White - jen koda té číselné chybky, kerou obsahuje. Crowley mi nikdy neseděl. Je na mě příli temný, v poslední době mám jetě dvě dalí alternativy, ale čím dál víc zjiuju, e je to jen "pomůcka, která je spíe třeba druhým ne mě. A taky na ně ahám čím dál tím méně...
Není tady
PavlaH napsal(a):
Miasel, RIder White - jen koda té číselné chybky, kerou obsahuje. Crowley mi nikdy neseděl. Je na mě příli temný, v poslední době mám jetě dvě dalí alternativy, ale čím dál víc zjiuju, e je to jen "pomůcka, která je spíe třeba druhým ne mě. A taky na ně ahám čím dál tím méně...
Ne ne - není bílý- je to Rider-Waite Tarot- podle ezoterika A.E.Waite.A vydalo ho naklad.Rider-podle toho se jmenuije- ale to je jedno.Mám ho ráda-je jasnějí a přijemnějí.
Má pravdu- e je to jen pomůcka- někdy to také cítím- ale pro sebe.Souhlasím.teď mám ačku a ta je krásně uneená Tarotem- a tak se to nadení vrací i ke mně.
Včera jsem se moc těila-e je pátek- říkám mu malá sobotička- a on neel Internet.Joj- to je dílo.Ale přeila jsem ve zdraví tak dobrý- přeju hezkou sobotu.
Není tady
Pierra Lasenického zná? A omluv moje chyby, u jsou mi pozdě večer fakt umák.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Pierra Lasenického zná? A omluv moje chyby, u jsou mi pozdě večer fakt umák.
Jasničky- k chybám- já někdy píu tak, e si sama nerozumím.
Lasenický- nic.Probrala jsem hlavu- mapu. nic- ani uk.Kdo je to,prosím?
Není tady
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pierre_de_Lasenic
http://www.poznani-knihy.cz/detail/7/19 … k-iniciaci
stojí za to si to projít
Není tady
Já se asi střelím.Sedím v kanceláři a měla bych pracovat.Místo toho " cárám" po Babinetu a čtu.To toho opravdu udělám hodně.Mám dneska nějakou " moc" přemýlivou náladu.Takovou hodnotící a rozjímající- spí by bylo lepí si sednout k oltáříčku ne k počítači.
V takových chvílích by bylo dobře-sedět u kafíčka a povídat.S někým.
Občas mne to prostě popadne.
Není tady
PavlaH napsal(a):
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pierre_de_Lasenic
http://www.poznani-knihy.cz/detail/7/19 … k-iniciaci
stojí za to si to projít
Podívala se,zaloila.Mne učil jiný mistr- hodně známý- ale konkrétnosti ne.
Vypadá to velmi zajímavě- mám hodně kníek o Tarotu- ale protoe se známe- s Tarotem- hodně dlouho- tak u jsem si vytvořila vlastní systém i ve vykládání významů.
Ale poučím se ráda.
Není tady
já mám OSHO _ Tarot, přijde mi velice srozumitelný a dokáe přesně uhodit na hlavičku.
Není tady
agewa napsal(a):
já mám OSHO _ Tarot, přijde mi velice srozumitelný a dokáe přesně uhodit na hlavičku.
Je příjemný a dá se při něm krásně meditovat.
Není tady
12 BRAN NA CESTĚ K OSOBNÍMU RŮSTU - Dan Millman
PRVNÍ BRÁNA: Objevte svou hodnotu
Nezáleí na tom, jak jste inteligentní, přitaliví či talentovaní protoe vzhledem k pochybnostem o tom, zda za něco stojíte, máte sklony mařit vlastní snahy a podkopáváte své vztahy s okolím.
ivot je plný příslibů a příleitostí otevřte se mu a uívejte jich, naučte se váit si vlastní, vám vrozené hodnoty a sami sobě prokazujte stejnou úctu, jakou věnujete ostatním.
Tím, e objevíte svou hodnotu, osvobodíte vlastního ducha.
DRUHá BRáNA: Zaktivizujte svou vůli
Ve vaem nitru dříme nespoutaná síla ovládající vai vůli, dui i srdce. Síla, která neucukne tváří tvář nepřízni osudu. Stačí, kdy budete mít na paměti důvod, vizi, která vás přivedla sem na Zemi vizi, která vás pozvedne ke hvězdám do hloubi oceánů i do výin, kde sídlí due.
Dříme ve vás mocná a silná vůle a čeká na vhodnou chvíli, aby se mohla projevit.
TŘETí BRáNA: Dodejte energii svému tělu
Vae tělo je jediná věc, která vám musí vydret po celý ivot. Tvoří podstatu vaí pozemské existence. Dopřejte mu tedy energii, obohate svůj ivot tím, e zlepíte jeho funkčnost.
Postrádáte-li vitalitu, pak máte anci s tím něco dělat; A jste-li zdraví, ani pak vám v aktivizaci nic nebrání.
Kdybyste přestali pečovat o své tělo, kdy byste potom ili?
ČTVRTá BRáNA: Naučte se hospodařit s penězi
Peníze nejsou ani boské, ani prokleté, mají vak v sobě jistou energii.
Jako láska či strach mohou prospět nebo vás svázat. Kdy si ujasníte cíle a vyuijete svých schopností, můete nasekat sluné prachy, můete si dělat, co vás napadne, můete si splnit nejtajnějí přání.
Pokud je vak chcete uívat s rozumem a s rozvahou, pak se rozdělte a udělejte něco prospěného i pro ty, kteří ijí kolem vás.
PáTá BRáNA: Ovládněte svoji mysl
Díváte se na svět z podivného úhlu vaí víry, znalostí a zkueností. Svět je v podstatě odrazem vaí mysli. Teprve potom, co se vae mysl rozjasní, rozpoznáte pravou skutečnost, přesně takovou, jaká je.
Co asi uvidíte, a vám spadnou slupky z očí?
ESTá BRáNA: Důvěřujte své intuici
Pod naím běným vědomím se skrývá dalí temné, dětinské vědomí pokladnice snů, stráce instinktů.
Nae podvědomí vlastní klíče ke studnici moudrosti, jasného nazírání a neutuchající síly. A nám nezbývá ne se dívat, naslouchat a důvěřovat sledovat své sny, pocity a instinkty.
Kdybychom přestali důvěřovat vlastním smyslům, čemu bychom mohli věřit?
SEDMá BRáNA: Přijměte své emoce
Emoce jsou jako vlny na moři nebo počasí na obloze, vzdouvají se a plynou podle vlastního řádu.
City ovládnout nedokáete ani svým jednáním, ani silou vůle.
Nejste tedy odpovědni za city; odpovídáte vak za své reakce na ně. Přijměte své city bez výjimky, nebraňte se jim; nedovolte jim vak, aby ovládly vá ivot.
OSMá BRáNA: Naučte se čelit strachu
Strach je skvělý sluha, ale zlý pán. Podobně jako bolest vás dokáe varovat, ale také zkalit ivot, nebo ho dokonce zkrátit.
Strach se objevuje v mnoha převlecích a schovává se za fráze typu: Váně o to nemám zájem. Nebo: Proč bych se s tím obtěoval? Anebo také: Děkuji, nechci. Strachu čelíte kadodenně strachu ze selhání, z odmítnutí, dokonce i strachu být sami sebou. Vae strachy nejsou pevnými zdmi, jsou jen překákou.
Odvaha není absencí strachu, je bojem proti němu.
DEVáTá BRáNA: Osvětlete stinná zákoutí své due
V dětském věku jste čistí, úplní, otevření a opravdoví, učenliví, silní, hodní i zlí, posluní i neposluní, jste příslib do budoucnosti.
Jak rostete, zříkáte se jistých částí své osobnosti, předevím těch, které jaksi neladí s obecným míněním. Vytváříte tak falený pohled na vai osobnost, temné síly se chytají příleitosti a vy nevidíte, jak mohou být zákeřné.
Osvětlením stinných zákoutí due se znovu scelíte, znovu budete opravdoví. Uvolníte energii, která ve vás dříme, spoutanou léty potlačovanou identitou, kromě ní najdete pochopení, pokoru i soucit.
DESáTá BRáNA: Přijměte svou sexualitu
Touha po sexuálním vybití, chu na jídlo i hlad po ivotě jsou stejně tak přirozené jako oblaka na obloze či vlny na moři.
Potlačováním či zneuíváním mocné síly pudů si vypěstujete posedlost, nutkání či pocity viny.
Smyslem ití není rozmazlovat či zatracovat pudy, ale udrovat je, přijímat a moudře usměrňovat.
Přijetím vlastní sexuality vzdejte hold své lidskosti.
JEDENáCTá BRáNA: Probuďte své srdce
Láska je největí tajemství ivota. Je silnějí ne strach či osamění, provází vás mělčinami emocí a k břehům nekonečného bytí.
Láska nedokáe ít jen ze samotných slov či citů, ije vak z vaich činů, které vás přenáejí přes vlastní sobecké zájmy, přes pádné důvody a pohnutky a do míst, odkud můete obejmout celý irý svět.
Projevy lásky začínají drobnostmi třeba vhledem do vlastní due, která touí po láskyplném pohlazení, které vak čeká vdy na opačné straně vrátek do vaeho srdce.
Nejste tu proto, abyste se setkali se svým lepím já; jste tu proto, abyste se jím stali.
DVANáCTá BRáNA: Slute světu
Sluba je postoj zaloený na poznání, e svět nás podporuje, iví, učí, ale i zkouí, třebae si to někdy nezaslouíme.
Pochopení této prosté pravdy nás můe pohnout k tomu, abychom se snaili splatit svůj dluh. Prostřednictvím sluby rozdáváme, ale zároveň otvíráme svoji dui lásce, hojnosti a vnitřnímu míru.
Jste-li prospění druhým, prospíváte zároveň sobě.
REALIZACE ZáSAD OSOBNíHO RŮSTU
ák porozumí věci jen formálně, učitel ji dokáe pochopit jako takovou a mistr ve svém oboru chápe její podstatu.
V kadodenní kole ivota jsme zároveň áky, učiteli i mistry dokáeme se poučit z minulosti, předvídáme důsledky naich přítích kroků a snaíme se chápat věci tak, abychom dokázali porozumět světu kolem
Není tady
Čarodějničky milé,nevím kde se mám zeptat. Moná tu na vláknu budu a za hloupou, ale nikdy jsem nenala, kdy se dostává duička do těle. Po narození na svět, nebo u v těhotenství?
Není tady
miasel, děkuji za příspěvek 12 BRAN NA CESTĚ K OSOBNÍMU RŮSTU.
Velmi pěkně shrnutá moudrost, principy které vnitřně cítím, ale nedovedla bych je tak přesně formulovat.
Jetě jednou díky.
Haiel napsal(a):
Se přiznám, e a takovou trpělivostí asi neoplývám a byl by mně blií nějaký ten po krku jdoucí způsob.
A já se přiznám, e je mi fuk, jestli se ostatní zardousí. Já si čistím sobecky svůj vlastní píseček a ostatní halelůja
Není tady
dusi - tohle je celkem sloitá otázka a sama nevím, jak ti na ni upřímně odpovědět. Moje představa je taková, e duička e k matce naváe u před početím a teprve s oplodnění se stává součástí jejího oduí. No a potom s pokračujícím vývojem se váe k vyvíjejícímu se tělíčku a někdy kolem páteho měsíce se prolíná s tělem a "cvičí se", aby matčino oduí natrvalo opustila s porodem. Ale mohu se mýlit, je to jen moje představa.
Není tady
Dusičko, existují teorie, které uvaují dui jako vícevrstvou a tato prý se navazuje postupně na vyvíjející se plod. První část někdy (nevím, take hádám) v několika týdnech, dále někdy v 5? - 6? měsících, poslední část po narození s prvním nádechem zavruje proces spojování due s tělem. Podle těchto teorií se to tedy má mít tak, e plod je od začátku "obsazen" jednou konkrétní bytostí, která si jej svým charakterem spoluvytváří a postupně se s ním spojuje. Podobně po smrti prý se due odpojuje právě v těchto vrstvách.
Není tady
Tak já s Tarotem teprve začínám. Mám Tarot snů.
Není tady