Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#51 5. 1. 2011 15:41

miasel
♥♥-----
Místo: teď už na vesnici
Web

Re: Čarodějničky dobrem povinné

Selima napsal(a):

Njn, mňa obmedzuje ekzém. Ale používam hypoalergénnu kozmetiku a zvykám si vyži s jej minimom. Ono, aj uhorková šupka priplácnutá na xicht môže slúži ako kozmetika. wink

To škoda-takových lákadel a nic.gratergrater

Aby člověk mohl změnit svět- musí nejdříve změnit sebe.

Není tady

#52 5. 1. 2011 17:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Škoda je (vraj), keď krava zdochne... toto je len drobná nepríjemnos. Prechodná, verím.

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#53 5. 1. 2011 19:31

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

A jak jsi na tom se svým egem, Miasel? wink Pomáháš, rozsévᚠdobro a pak se cítíš dobře a lidé jsouti vděční? Nic tím nemyslím, jen se ptám....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#54 6. 1. 2011 10:08

miasel
♥♥-----
Web

PavlaH napsal(a):

A jak jsi na tom se svým egem, Miasel? wink Pomáháš, rozsévᚠdobro a pak se cítíš dobře a lidé jsouti vděční? Nic tím nemyslím, jen se ptám....

Klidně se zeptej, klidně odpovím.
Pomáhám lidem- nerozsévám dobro.
Jsem vděčná za dary,kterých se mi dostalo a že je můžu využít.
Dlouhá léta jsem se snažila se vzdělávat,abych nebyla jen čaroda " z leknutí".Kdyby sis přečetla nějaké mé články na stránkách- poznala bys, jak jsem na tom se svým egem.
při své spolupráci s lékaři- psychoterapie s Tarotem a astrologií jsem viděla tolik lidské bolesti,že se mi všechno,co jsem zažila ve svém vlastním životě- a nebylo toho málo- zdálo nepodstatné.
Zůstalo mi soucítění s lidmi a pokora.
Ale nejsem svatá- to ani náhodou-radost z rozsvícených lidiček, když se podaří vyřešit problém- jasně že mám.Je to bezva pocit.
Zakaž lidem,aby ti byli vděční-to nejde.Mně dělá dobře, že umím pomoci-ne vděk.
Pokud se jedná o mne- jsem hříšník- neposlouchám se.Vím, co bych měla dělat a nedělám to- asi jako všichni.
Jediné,co jsem poslechla- byla rada mistra- přestat se rozdávat.hjarta

Není tady

#55 6. 1. 2011 10:35

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

miasel napsal(a):

Nevím proč se duchovní činnost obchází šeptem a božím zanícením.

Co to je bozi zaniceni, miasel? (Vyznam takovych slov je me neznamy)   

(....jak jinak ze?.... hirondel prisla a uz se zase pta big_smile )

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#56 6. 1. 2011 10:43

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

Selima napsal(a):

haiel napsal(a):

Jo, a Miasel je natuty anděl.  Protože končí na el. Jako Michael, Rafael.... nebo gloria
A Hirondel smile  Kde lítáš, vlaštovko?

A čo Ďábel? big_smile Ahá, tak nie som originál...  ale ono sa to ponúka. A Azazel a Sammael boli/sú démoni... aj so svojím anjelsky znejúcim hebrejským menom. Azazel bol mimoriadne po*ný, zaviedol zbrane a kozmetiku. lol

Tss, jsem čekala, kdo s tím přijde lol  Barcabel, Hismael, Azazel..... a Selima. To jsou všechno démoni, kteří používají el za účelem zmatení nevědoucího, dělají ze sebe andělíčky a pokouší  slabé pozemšany ve snaze strhnout jejich ubohé dušičky do pekla cool

Haiel,
I'm here. smile

Jo, tak co se tyka me,muzu Vam to rici naprosto presne za sebe.
Hirondel je andel i dabel v Jednom. big_smile      Dve tvare jedne mince.

Není tady

#57 6. 1. 2011 11:11

miasel
♥♥-----
Web

hirondel napsal(a):

miasel napsal(a):

Nevím proč se duchovní činnost obchází šeptem a božím zanícením.

Co to je bozi zaniceni, miasel? (Vyznam takovych slov je me neznamy)   

(....jak jinak ze?.... hirondel prisla a uz se zase pta big_smile )

:lol:Dost často se setkávám s tím, že jakmile se začne mluvit o duchovním růstu,kartách, astrologii nebo magii- lidé zvážní- jakoby měli strach.
A je dost lidí- věřících, kteří to považují za hřích.Myslím, že jsem nesprávně použila slovo boží- spíš to byla nadsázka-lépe by to bylo v uvozovkách.Snad jsi mne pochopila.rodnarodna

Není tady

#58 6. 1. 2011 11:55

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

miasel napsal(a):

:lol:Dost často se setkávám s tím, že jakmile se začne mluvit o duchovním růstu,kartách, astrologii nebo magii- lidé zvážní- jakoby měli strach.
A je dost lidí- věřících, kteří to považují za hřích.Myslím, že jsem nesprávně použila slovo boží- spíš to byla nadsázka-lépe by to bylo v uvozovkách.Snad jsi mne pochopila.rodnarodna

Ano,da se rict ze ted Ti rozumim. smile

Nicmene jsou zde drobne rozdily.  Carodej /ka -ti se neboji,to boji se jen lide ti, kteri o tom nic nevi. 
Setkavam se s tim ,ze lide projevi bazen jakmile uslysi slova o magii a tak dale. Jsou to vsak vesmes podle mne lide kteri o tom moc nevi.
Tady na tomhle vlakne ale podle mne nejsou ti co o tom zhola nic nevi. smile  Jestli me rozumis. smile

Není tady

#59 6. 1. 2011 12:03

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

miasel napsal(a):

A proc jsi se rozdavala? smile

Není tady

#60 6. 1. 2011 12:33

miasel
♥♥-----
Web

hirondel napsal(a):

miasel napsal(a):

Ano,da se rict ze ted Ti rozumim. smile

Nicmene jsou zde drobne rozdily.  Carodej /ka -ti se neboji,to boji se jen lide ti, kteri o tom nic nevi. 
Setkavam se s tim ,ze lide projevi bazen jakmile uslysi slova o magii a tak dale. Jsou to vsak vesmes podle mne lide kteri o tom moc nevi.
Tady na tomhle vlakne ale podle mne nejsou ti co o tom zhola nic nevi. smile  Jestli me rozumis. smile

To jsem pochopila- i to testování-co jsem zač.lol

Není tady

#61 6. 1. 2011 12:34

miasel
♥♥-----
Web

hirondel napsal(a):

miasel napsal(a):

A proc jsi se rozdavala? smile

Protože jsem si myslela,že musím pomoci každému:dumbom:

Není tady

#62 6. 1. 2011 12:52

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Někdy to člověk instinktivně vycítí, že musí pomoci, i když z některých úhlů pohledu druhých lidí se zase nemusí o pomoc jednat. Nemyslím, že by to muselo být nutně špatné. Pokud to bude v souladu s mým  svědomím a duší, tak člověk pozná tu míru a vhodnost. Nikdo stejně nemůže říci - to byla "dobrá" pomoc a nebo to byla "špatná" pomoc.
Takže to beru dnes tak, že je to JEN na mně , a to se vším všudy. C ož mě paradoxně osvobozuje.
Mě to popadá nejvíce u psů a zvířat.

Reiki - sama jsem tomu předem nevěřila, ale zkusila a šla se necht "zasvětit" či co. . Sobě jsem nepomohla, na migrénu neúčinné (nebo neumím) a nic víc nebylo potřeba.
Ale u okolí, nejbližšího,  jsem zaznamenala kladnou zpětnou vazbu. Což mě nesmírně překvapilo, motivovalo a potěšilo. Já sama při tom (u druhých) cítím obrovské teplo až brnění v rukou a to přesně cítí v tom místě ten "léčený". I zarytá pragmatická zdr. sestra, příbuzná, která se s ničím moc nemaže -  (typ Heleny Růžičkové). Byla udivená a nechápala, když ji opravdu krční páteř přestala (po mém působení gloria ) po 10min. bolet. Ta by mě nikdy nechlácholila, spíš poslala bez rozpaků do pr.ele. big_smile
Ale nijak víc jsem na tom zatím nepracovala, možná že zase budu.
Je to opravdu neuvěřitelné.

Ale takový , až začátečnický zážitek ,zde na duchovním, je jen na rozjezd. smile Vím, že mnozí z vás jsou daleko, daleko dál (hloub? výš? ) big_smile

Není tady

#63 6. 1. 2011 16:53

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Díky Miasel. Vypadá to, že to mᚠhodně srovnaný, tak proč potom čertík jako ikona? Tomu trochu nerozumím, že bys chtěla záměrně provokovat? Jen se tě snažím poznat. A stránky, přiznám se, prohlížet nechci, mám pro sebe jen předem určený čas na kompu.

Není tady

#64 6. 1. 2011 18:04

miasel
♥♥-----
Web

PavlaH napsal(a):

Díky Miasel. Vypadá to, že to mᚠhodně srovnaný, tak proč potom čertík jako ikona? Tomu trochu nerozumím, že bys chtěla záměrně provokovat? Jen se tě snažím poznat. A stránky, přiznám se, prohlížet nechci, mám pro sebe jen předem určený čas na kompu.

Ňechtěla jsem provokovat- není proč.
prostě se mi ta usměvavá a mrkající čertička líbila a tak jsem si ji dala jako ikonu.Nenapadlo mne, že bude dráždit.
Ale jak to vidím- asi si ji jen schovám.

Ale- snad jsem odpověděla na všechny dotazy- tak se zeptám já- pracuje tady někdo s Tarotem?gloria

Není tady

#65 6. 1. 2011 18:08

miasel
♥♥-----
Web

Wiki napsal(a):

Někdy to člověk instinktivně vycítí, že musí pomoci, i když z některých úhlů pohledu druhých lidí se zase nemusí o pomoc jednat. Nemyslím, že by to muselo být nutně špatné. Pokud to bude v souladu s mým  svědomím a duší, tak člověk pozná tu míru a vhodnost. Nikdo stejně nemůže říci - to byla "dobrá" pomoc a nebo to byla "špatná" pomoc.
Takže to beru dnes tak, že je to JEN na mně , a to se vším všudy. C ož mě paradoxně osvobozuje.
Mě to popadá nejvíce u psů a zvířat.

Reiki - sama jsem tomu předem nevěřila, ale zkusila a šla se necht "zasvětit" či co. . Sobě jsem nepomohla, na migrénu neúčinné (nebo neumím) a nic víc nebylo potřeba.
Ale u okolí, nejbližšího,  jsem zaznamenala kladnou zpětnou vazbu. Což mě nesmírně překvapilo, motivovalo a potěšilo. Já sama při tom (u druhých) cítím obrovské teplo až brnění v rukou a to přesně cítí v tom místě ten "léčený". I zarytá pragmatická zdr. sestra, příbuzná, která se s ničím moc nemaže -  (typ Heleny Růžičkové). Byla udivená a nechápala, když ji opravdu krční páteř přestala (po mém působení gloria ) po 10min. bolet. Ta by mě nikdy nechlácholila, spíš poslala bez rozpaků do pr.ele. big_smile
Ale nijak víc jsem na tom zatím nepracovala, možná že zase budu.
Je to opravdu neuvěřitelné.

Ale takový , až začátečnický zážitek ,zde na duchovním, je jen na rozjezd. smile Vím, že mnozí z vás jsou daleko, daleko dál (hloub? výš? ) big_smile

No vidíš- a pak - nic nedělám.Reiki je vzácná energie a hodně pomáhá.A zvířátka? milují Reiki energii- léčila jsem s ní  zvířátka a vždycky mne udivilo, jak ztichnou, zklidní a vnímají.Moje milovaná kočička mne přímo nutí- přitiskne hlavičku do dlaně a čeká.
A moje drahá polovina-opravdu drahá- zmizely mu bolesti kloubů a bral by tohle ošetřování každý den:lol:

Není tady

#66 6. 1. 2011 20:57

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

JO tarotových holek je nás tu víc, já se hlásím do klubu.

Není tady

#67 6. 1. 2011 21:12

miasel
♥♥-----
Web

PavlaH napsal(a):

JO tarotových holek je nás tu víc, já se hlásím do klubu.

No to je nádhera- jaký používᚠTarot?

Já jsem začala Crowleyem- to byl začátek.Pak Rider Wait a Marseillský.
Když jsem začala vykládat- zjistila jsem,že se klienti bojí Crowleye.Má pro ně příliš mystické symboly.A pak mi můj učitel s dost velkým  sebezapřením- vyložil historii jeho tarotu.
Takže jsem zůstala u RiderWaitu.pro povznesení duše si pak vykládám keltský dračí.

Není tady

#68 6. 1. 2011 21:23

haiel
♥♥♥♥♥♥-

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … vladu.html

zběžně jsem prolítla i diskusi pod článkem. Měly byste začít něco pořádnýho dělat, holky cool

ad Tarot - kdysi jsem používala Rider Waite a Crowley, dnes už jenom Tree of life, ale sahám po kartách čím dál míň, ňáko už mě to nebere.

Upravil(a) haiel (6. 1. 2011 21:24)

Není tady

#69 6. 1. 2011 21:25

majkafa
Host

Osho Zen Tarot. Ale já jsem totál laik.

#70 6. 1. 2011 22:25

miasel
♥♥-----
Web

haiel napsal(a):

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/221656-rumunske-carodejnice-proklely-vladu.html

zběžně jsem prolítla i diskusi pod článkem. Měly byste začít něco pořádnýho dělat, holky cool

ad Tarot - kdysi jsem používala Rider Waite a Crowley, dnes už jenom Tree of life, ale sahám po kartách čím dál míň, ňáko už mě to nebere.

Jo až se dáme dohromady- tak to zkusíme taky.lollol

Není tady

#71 7. 1. 2011 0:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

haiel napsal(a):

lupina montana napsal(a):

....... Jak se ti to povidlo, Draku?

Povidlo se mi to jako vždycky. Obětovala jsem bohům pohanským i Charitě, pak jsem odešla do samoty, kde jsem držela hladovku a meditovala. Když začalo být zjevné, že z toho nic nebude, klikla jsem na její nick, pod nímž je odkaz na http miamia, kterýžto jsem přepsala do okýnka milého dobrého Gůgla  budiž Jeho jméno pochváleno. Pak jsem vynadala bohům pohanským i Charitě, pak ještě někomu do hloupých čarodějnic, napila se vína a šla spat. Taková jsem já šikovná rock

A tím to bylo! Heršoft...a já si říkala: poklikej, děvče, o jednu méně, než trémo a o jednu více, než jednu - ni více, ni méně.
Ale vynadat jsem zapomněla! dumbom
Víno mám růžový - to se mi zdálo nejlepší na zdvořilé otvírání bran - ale nepomohlo cool
Mmch - řeknu ti tajný tajemství - Jeho Gůgličestvo vydá svá infa i bez meditace, ale neříkej to nikomu, přestala by bejt sranda dudlik

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#72 7. 1. 2011 0:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Mmch - moje krycí jméno zní "Bohu podobna" takže se jděte bodnout, berušky tillfredslol
Hrome, to děvče s černým srdcem má vskutku neobyčejný smysl pro humor......
Nicméně - k zamyšlení to je, protože patrně jen čeština vpašovala jméno boží i do jména ďáblova - a dobře udělala cool

Upravil(a) lupina montana (7. 1. 2011 0:14)

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#73 7. 1. 2011 11:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/221656-rumunske-carodejnice-proklely-vladu.html

"Milosrdný Jehova Bůh" mně fakt pobavil big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

No dělat, to my děláme haiel. Denodenně se za ně modlíme a posíláme světlo stolt
Co jinýho taky: kletby, mor, svrab, neštovice ani wooodů historicky nezabraly, že?
Tak se já osobně modlím za to, aby se jim/případně na ně už konečně jednou pořádně rozsvítilo stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#74 7. 1. 2011 11:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Hrome, to děvče s černým srdcem má vskutku neobyčejný smysl pro humor......

To není smysl pro humor, to je poznávací znamení lollollollollol

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#75 7. 1. 2011 14:19

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

haiel napsal(a):

"Milosrdný Jehova Bůh" mně fakt pobavil big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

No dělat, to my děláme haiel. Denodenně se za ně modlíme a posíláme světlo stolt
Co jinýho taky: kletby, mor, svrab, neštovice ani wooodů historicky nezabraly, že?
Tak se já osobně modlím za to, aby se jim/případně na ně už konečně jednou pořádně rozsvítilo stolt

Myslíš, že ta "bílá" historie je kratší než ta "černá"?  Jestli on nebude zakopanej pes právě tady. Bílí jsou aktivní, černí jsou aktivní ve stejným směru, a tak se navzájem vynulujou a proto je to furt stejný. Včil jsem na to kápla. Měla by se dát volná ruka jenom jedněm.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí