27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Selima napsal(a):
Njn, mňa obmedzuje ekzém. Ale pouívam hypoalergénnu kozmetiku a zvykám si vyi s jej minimom. Ono, aj uhorková upka priplácnutá na xicht môe slúi ako kozmetika.
To koda-takových lákadel a nic.
Není tady
A jak jsi na tom se svým egem, Miasel? Pomáhá, rozsévá dobro a pak se cítí dobře a lidé jsouti vděční? Nic tím nemyslím, jen se ptám....
Není tady
PavlaH napsal(a):
A jak jsi na tom se svým egem, Miasel?
Pomáhá, rozsévá dobro a pak se cítí dobře a lidé jsouti vděční? Nic tím nemyslím, jen se ptám....
Klidně se zeptej, klidně odpovím.
Pomáhám lidem- nerozsévám dobro.
Jsem vděčná za dary,kterých se mi dostalo a e je můu vyuít.
Dlouhá léta jsem se snaila se vzdělávat,abych nebyla jen čaroda " z leknutí".Kdyby sis přečetla nějaké mé články na stránkách- poznala bys, jak jsem na tom se svým egem.
při své spolupráci s lékaři- psychoterapie s Tarotem a astrologií jsem viděla tolik lidské bolesti,e se mi vechno,co jsem zaila ve svém vlastním ivotě- a nebylo toho málo- zdálo nepodstatné.
Zůstalo mi soucítění s lidmi a pokora.
Ale nejsem svatá- to ani náhodou-radost z rozsvícených lidiček, kdy se podaří vyřeit problém- jasně e mám.Je to bezva pocit.
Zaka lidem,aby ti byli vděční-to nejde.Mně dělá dobře, e umím pomoci-ne vděk.
Pokud se jedná o mne- jsem hříník- neposlouchám se.Vím, co bych měla dělat a nedělám to- asi jako vichni.
Jediné,co jsem poslechla- byla rada mistra- přestat se rozdávat.
Není tady
miasel napsal(a):
Nevím proč se duchovní činnost obchází eptem a boím zanícením.
Co to je bozi zaniceni, miasel? (Vyznam takovych slov je me neznamy)
(....jak jinak ze?.... hirondel prisla a uz se zase pta )
Není tady
haiel napsal(a):
Selima napsal(a):
haiel napsal(a):
Jo, a Miasel je natuty anděl. Protoe končí na el. Jako Michael, Rafael.... nebo já
A HirondelKde lítá, vlatovko?
A čo Ďábel?
Ahá, tak nie som originál... ale ono sa to ponúka. A Azazel a Sammael boli/sú démoni... aj so svojím anjelsky znejúcim hebrejským menom. Azazel bol mimoriadne po*ný, zaviedol zbrane a kozmetiku.
Tss, jsem čekala, kdo s tím přijde
Barcabel, Hismael, Azazel..... a Selima. To jsou vechno démoni, kteří pouívají el za účelem zmatení nevědoucího, dělají ze sebe andělíčky a pokouí slabé pozemany ve snaze strhnout jejich ubohé duičky do pekla
Haiel,
I'm here.
Jo, tak co se tyka me,muzu Vam to rici naprosto presne za sebe.
Hirondel je andel i dabel v Jednom. Dve tvare jedne mince.
Není tady
hirondel napsal(a):
miasel napsal(a):
Nevím proč se duchovní činnost obchází eptem a boím zanícením.
Co to je bozi zaniceni, miasel? (Vyznam takovych slov je me neznamy)
(....jak jinak ze?.... hirondel prisla a uz se zase pta)
:lol:Dost často se setkávám s tím, e jakmile se začne mluvit o duchovním růstu,kartách, astrologii nebo magii- lidé zvání- jakoby měli strach.
A je dost lidí- věřících, kteří to povaují za hřích.Myslím, e jsem nesprávně pouila slovo boí- spí to byla nadsázka-lépe by to bylo v uvozovkách.Snad jsi mne pochopila.
Není tady
miasel napsal(a):
:lol:Dost často se setkávám s tím, e jakmile se začne mluvit o duchovním růstu,kartách, astrologii nebo magii- lidé zvání- jakoby měli strach.
A je dost lidí- věřících, kteří to povaují za hřích.Myslím, e jsem nesprávně pouila slovo boí- spí to byla nadsázka-lépe by to bylo v uvozovkách.Snad jsi mne pochopila.
Ano,da se rict ze ted Ti rozumim.
Nicmene jsou zde drobne rozdily. Carodej /ka -ti se neboji,to boji se jen lide ti, kteri o tom nic nevi.
Setkavam se s tim ,ze lide projevi bazen jakmile uslysi slova o magii a tak dale. Jsou to vsak vesmes podle mne lide kteri o tom moc nevi.
Tady na tomhle vlakne ale podle mne nejsou ti co o tom zhola nic nevi. Jestli me rozumis.
Není tady
miasel napsal(a):
A proc jsi se rozdavala?
Není tady
hirondel napsal(a):
miasel napsal(a):
A je dost lidí- věřících, kteří to povaují za hřích.Myslím, e jsem nesprávně pouila slovo boí- spí to byla nadsázka-lépe by to bylo v uvozovkách.Snad jsi mne pochopila.Ano,da se rict ze ted Ti rozumim.
Nicmene jsou zde drobne rozdily. Carodej /ka -ti se neboji,to boji se jen lide ti, kteri o tom nic nevi.
Setkavam se s tim ,ze lide projevi bazen jakmile uslysi slova o magii a tak dale. Jsou to vsak vesmes podle mne lide kteri o tom moc nevi.
Tady na tomhle vlakne ale podle mne nejsou ti co o tom zhola nic nevi.Jestli me rozumis.
To jsem pochopila- i to testování-co jsem zač.
Není tady
hirondel napsal(a):
miasel napsal(a):
A proc jsi se rozdavala?
Protoe jsem si myslela,e musím pomoci kadému:dumbom:
Není tady
Někdy to člověk instinktivně vycítí, e musí pomoci, i kdy z některých úhlů pohledu druhých lidí se zase nemusí o pomoc jednat. Nemyslím, e by to muselo být nutně patné. Pokud to bude v souladu s mým svědomím a duí, tak člověk pozná tu míru a vhodnost. Nikdo stejně nemůe říci - to byla "dobrá" pomoc a nebo to byla "patná" pomoc.
Take to beru dnes tak, e je to JEN na mně , a to se vím vudy. C o mě paradoxně osvobozuje.
Mě to popadá nejvíce u psů a zvířat.
Reiki - sama jsem tomu předem nevěřila, ale zkusila a la se necht "zasvětit" či co. . Sobě jsem nepomohla, na migrénu neúčinné (nebo neumím) a nic víc nebylo potřeba.
Ale u okolí, nejbliího, jsem zaznamenala kladnou zpětnou vazbu. Co mě nesmírně překvapilo, motivovalo a potěilo. Já sama při tom (u druhých) cítím obrovské teplo a brnění v rukou a to přesně cítí v tom místě ten "léčený". I zarytá pragmatická zdr. sestra, příbuzná, která se s ničím moc nemae - (typ Heleny Růičkové). Byla udivená a nechápala, kdy ji opravdu krční páteř přestala (po mém působení ) po 10min. bolet. Ta by mě nikdy nechlácholila, spí poslala bez rozpaků do pr.ele.
Ale nijak víc jsem na tom zatím nepracovala, moná e zase budu.
Je to opravdu neuvěřitelné.
Ale takový , a začátečnický záitek ,zde na duchovním, je jen na rozjezd. Vím, e mnozí z vás jsou daleko, daleko dál (hloub? vý? )
Není tady
Díky Miasel. Vypadá to, e to má hodně srovnaný, tak proč potom čertík jako ikona? Tomu trochu nerozumím, e bys chtěla záměrně provokovat? Jen se tě snaím poznat. A stránky, přiznám se, prohlíet nechci, mám pro sebe jen předem určený čas na kompu.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Díky Miasel. Vypadá to, e to má hodně srovnaný, tak proč potom čertík jako ikona? Tomu trochu nerozumím, e bys chtěla záměrně provokovat? Jen se tě snaím poznat. A stránky, přiznám se, prohlíet nechci, mám pro sebe jen předem určený čas na kompu.
Ňechtěla jsem provokovat- není proč.
prostě se mi ta usměvavá a mrkající čertička líbila a tak jsem si ji dala jako ikonu.Nenapadlo mne, e bude drádit.
Ale jak to vidím- asi si ji jen schovám.
Ale- snad jsem odpověděla na vechny dotazy- tak se zeptám já- pracuje tady někdo s Tarotem?
Není tady
Wiki napsal(a):
Někdy to člověk instinktivně vycítí, e musí pomoci, i kdy z některých úhlů pohledu druhých lidí se zase nemusí o pomoc jednat. Nemyslím, e by to muselo být nutně patné. Pokud to bude v souladu s mým svědomím a duí, tak člověk pozná tu míru a vhodnost. Nikdo stejně nemůe říci - to byla "dobrá" pomoc a nebo to byla "patná" pomoc.
Take to beru dnes tak, e je to JEN na mně , a to se vím vudy. C o mě paradoxně osvobozuje.
Mě to popadá nejvíce u psů a zvířat.
Reiki - sama jsem tomu předem nevěřila, ale zkusila a la se necht "zasvětit" či co. . Sobě jsem nepomohla, na migrénu neúčinné (nebo neumím) a nic víc nebylo potřeba.
Ale u okolí, nejbliího, jsem zaznamenala kladnou zpětnou vazbu. Co mě nesmírně překvapilo, motivovalo a potěilo. Já sama při tom (u druhých) cítím obrovské teplo a brnění v rukou a to přesně cítí v tom místě ten "léčený". I zarytá pragmatická zdr. sestra, příbuzná, která se s ničím moc nemae - (typ Heleny Růičkové). Byla udivená a nechápala, kdy ji opravdu krční páteř přestala (po mém působení) po 10min. bolet. Ta by mě nikdy nechlácholila, spí poslala bez rozpaků do pr.ele.
Ale nijak víc jsem na tom zatím nepracovala, moná e zase budu.
Je to opravdu neuvěřitelné.
Ale takový , a začátečnický záitek ,zde na duchovním, je jen na rozjezd.Vím, e mnozí z vás jsou daleko, daleko dál (hloub? vý? )
No vidí- a pak - nic nedělám.Reiki je vzácná energie a hodně pomáhá.A zvířátka? milují Reiki energii- léčila jsem s ní zvířátka a vdycky mne udivilo, jak ztichnou, zklidní a vnímají.Moje milovaná kočička mne přímo nutí- přitiskne hlavičku do dlaně a čeká.
A moje drahá polovina-opravdu drahá- zmizely mu bolesti kloubů a bral by tohle oetřování kadý den:lol:
Není tady
JO tarotových holek je nás tu víc, já se hlásím do klubu.
Není tady
PavlaH napsal(a):
JO tarotových holek je nás tu víc, já se hlásím do klubu.
No to je nádhera- jaký pouívá Tarot?
Já jsem začala Crowleyem- to byl začátek.Pak Rider Wait a Marseillský.
Kdy jsem začala vykládat- zjistila jsem,e se klienti bojí Crowleye.Má pro ně příli mystické symboly.A pak mi můj učitel s dost velkým sebezapřením- vyloil historii jeho tarotu.
Take jsem zůstala u RiderWaitu.pro povznesení due si pak vykládám keltský dračí.
Není tady
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … vladu.html
zběně jsem prolítla i diskusi pod článkem. Měly byste začít něco pořádnýho dělat, holky
ad Tarot - kdysi jsem pouívala Rider Waite a Crowley, dnes u jenom Tree of life, ale sahám po kartách čím dál míň, ňáko u mě to nebere.
Upravil(a) haiel (6. 1. 2011 21:24)
Není tady
Osho Zen Tarot. Ale já jsem totál laik.
haiel napsal(a):
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/221656-rumunske-carodejnice-proklely-vladu.html
zběně jsem prolítla i diskusi pod článkem. Měly byste začít něco pořádnýho dělat, holky
ad Tarot - kdysi jsem pouívala Rider Waite a Crowley, dnes u jenom Tree of life, ale sahám po kartách čím dál míň, ňáko u mě to nebere.
Jo a se dáme dohromady- tak to zkusíme taky.
Není tady
haiel napsal(a):
lupina montana napsal(a):
....... Jak se ti to povidlo, Draku?
Povidlo se mi to jako vdycky. Obětovala jsem bohům pohanským i Charitě, pak jsem odela do samoty, kde jsem drela hladovku a meditovala. Kdy začalo být zjevné, e z toho nic nebude, klikla jsem na její nick, pod ním je odkaz na http miamia, kterýto jsem přepsala do okýnka milého dobrého Gůgla budi Jeho jméno pochváleno. Pak jsem vynadala bohům pohanským i Charitě, pak jetě někomu do hloupých čarodějnic, napila se vína a la spat. Taková jsem já ikovná
A tím to bylo! Heroft...a já si říkala: poklikej, děvče, o jednu méně, ne trémo a o jednu více, ne jednu - ni více, ni méně.
Ale vynadat jsem zapomněla!
Víno mám růový - to se mi zdálo nejlepí na zdvořilé otvírání bran - ale nepomohlo
Mmch - řeknu ti tajný tajemství - Jeho Gůgličestvo vydá svá infa i bez meditace, ale neříkej to nikomu, přestala by bejt sranda
Není tady
Mmch - moje krycí jméno zní "Bohu podobna" take se jděte bodnout, beruky
Hrome, to děvče s černým srdcem má vskutku neobyčejný smysl pro humor......
Nicméně - k zamylení to je, protoe patrně jen četina vpaovala jméno boí i do jména ďáblova - a dobře udělala
Upravil(a) lupina montana (7. 1. 2011 0:14)
Není tady
haiel napsal(a):
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/221656-rumunske-carodejnice-proklely-vladu.html
"Milosrdný Jehova Bůh" mně fakt pobavil
No dělat, to my děláme haiel. Denodenně se za ně modlíme a posíláme světlo
Co jinýho taky: kletby, mor, svrab, netovice ani wooodů historicky nezabraly, e?
Tak se já osobně modlím za to, aby se jim/případně na ně u konečně jednou pořádně rozsvítilo
Není tady
lupina montana napsal(a):
Hrome, to děvče s černým srdcem má vskutku neobyčejný smysl pro humor......
To není smysl pro humor, to je poznávací znamení
Není tady
Pandorraa napsal(a):
haiel napsal(a):
zběně jsem prolítla i diskusi pod článkem. Měly byste začít něco pořádnýho dělat, holky"Milosrdný Jehova Bůh" mně fakt pobavil
No dělat, to my děláme haiel. Denodenně se za ně modlíme a posíláme světlo
Co jinýho taky: kletby, mor, svrab, netovice ani wooodů historicky nezabraly, e?
Tak se já osobně modlím za to, aby se jim/případně na ně u konečně jednou pořádně rozsvítilo
Myslí, e ta "bílá" historie je kratí ne ta "černá"? Jestli on nebude zakopanej pes právě tady. Bílí jsou aktivní, černí jsou aktivní ve stejným směru, a tak se navzájem vynulujou a proto je to furt stejný. Včil jsem na to kápla. Měla by se dát volná ruka jenom jedněm.
Není tady