Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 4. 1. 2011 17:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Čarodějničky dobrem povinné

No, ja som to brala ako básnickú nadsázku smile . Ale prispie tiež vežmi nemám čím, už prevážne nečarujem, nezasahjem, skôr pozorujem a počúvam. Trochu konštelujem, meditujem, teraz som po rokoch šamanila.  Karty zapadajú prachom, ako aj niektoré knihy. Keď napíšem, že mám tanec ako dynamickú meditáciu a modlitbu - pomôže to niekomu alebo niečomu?

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#27 4. 1. 2011 18:15

haiel
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

....... Jak se ti to povidlo, Draku?

Povidlo se mi to jako vždycky. Obětovala jsem bohům pohanským i Charitě, pak jsem odešla do samoty, kde jsem držela hladovku a meditovala. Když začalo být zjevné, že z toho nic nebude, klikla jsem na její nick, pod nímž je odkaz na http miamia, kterýžto jsem přepsala do okýnka milého dobrého Gůgla  budiž Jeho jméno pochváleno. Pak jsem vynadala bohům pohanským i Charitě, pak ještě někomu do hloupých čarodějnic, napila se vína a šla spat. Taková jsem já šikovná rock

Není tady

#28 4. 1. 2011 18:24

haiel
♥♥♥♥♥♥-

miasel napsal(a):

haiel napsal(a):

tongue  čarodějnice a prej "nemůžu"... "nejdou"... to je úroveň tohleto dumbom
Tady to je : zeptala jsem se strýca Gůglového:
http://miamia.webgarden.cz/

Miasel, opravdu si myslíš, že by čarodějnice měly být dobrem povinné? Nebo to je jenom taková slovní hříčka do nadpisu?

Jasně že je to slovní hříčka-sázím na smysl  pro humor u čarodějek.Nevím proč se duchovní činnost obchází šeptem a božím zanícením.Protože si myslím, že není nic tajemného na tom, že chci vypadat lépe,lépe se cítitm,poradit se se živly.co mám dělat- když jsem v koncích.Nebo pracovat s energií- to je přeci nádhera a trochu tak- návod na lepší život.
A jestli mi pomůžou trpaslící nebo magie- paráda- je to prostě krása.
Jasně zážitky - jsou intimní.ale činnost- ultraveřejná.reta

A to mᚠrecht. Kde není sranda, tam se žádným čárám nedaří.  Jinak - jsou tady už zavedený témata - o kartách, astro, numero, o všech možných metodách, myslím, že když zapluješ přímo tam, vždycky se na pokec někdo najde, spíš než takhle v obecné rovině.

Není tady

#29 4. 1. 2011 18:27

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Jo, a Miasel je natuty anděl.  Protože končí na el. Jako Michael, Rafael.... nebo gloria
A Hirondel smile  Kde lítáš, vlaštovko?

Není tady

#30 4. 1. 2011 18:32

haiel
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Když já jak slyším nebo čtu, že je něco povinné, prchám do dáli. A to bylo myšleno jakkoliv. sad

A to já zase povinnosti miluju. Jak slyším, že je někde něco povinné, už už tam běžím, aby mě někdo nepředběhl a nesebral mi před nosem všechny povinnosti. Škoda, že je na světě tak málo povinností. Mělo by jich být víc. vissla

Není tady

#31 4. 1. 2011 18:36

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Miasel - jako "dobrá" čarůda bys mohla vědět, že dobro neesistuje, jako dobrá čarůda bys mohla vědět, že symboly nás velmi ovlivňují a hodně o nás vypovídají. Počkám si na tvé další kroky kočko, prozatím mi přijdeš spíše jako padlý anděl.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#32 4. 1. 2011 18:41

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

haiel napsal(a):

Jo, a Miasel je natuty anděl.  Protože končí na el. Jako Michael, Rafael.... nebo gloria

ďábel končí také na EL vissla dumbom takže je to taky anděl, že? gloria natuty lol

to jen malá kulturní vložka, už vás dámy rušit nebudu, a mě samou dobrotou neuhranete godlike

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#33 4. 1. 2011 18:46

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

haiel napsal(a):

ďábel končí také na EL vissla dumbom takže je to taky anděl, že? gloria natuty lol

to jen malá kulturní vložka, už vás dámy rušit nebudu, a mě samou dobrotou neuhranete godlike

Pravdaže. Byl to přeci Lucifer. Ale protože neměl el, tak skončil cool

Není tady

#34 4. 1. 2011 18:51

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

haiel napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

haiel napsal(a):

Pravdaže. Byl to přeci Lucifer. Ale protože neměl el, tak skončil cool

super, zase jsem o kus chytřejší, díky anděli gloria

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#35 4. 1. 2011 19:18

miasel
♥♥-----
Místo: teď už na vesnici
Web

PavlaH napsal(a):

Miasel - jako "dobrá" čarůda bys mohla vědět, že dobro neesistuje, jako dobrá čarůda bys mohla vědět, že symboly nás velmi ovlivňují a hodně o nás vypovídají. Počkám si na tvé další kroky kočko, prozatím mi přijdeš spíše jako padlý anděl.

Jako čarůda jsem přesvědčená, že dobro existuje.Ale mᚠpravdu- kdo si počká, ten se dočká.A odpověď na tvůj příspěvek- je tvoje nádherné motto.hjarta

Aby člověk mohl změnit svět- musí nejdříve změnit sebe.

Není tady

#36 4. 1. 2011 20:11

majkafa
Host

haiel napsal(a):

majkafa napsal(a):

Když já jak slyším nebo čtu, že je něco povinné, prchám do dáli. A to bylo myšleno jakkoliv. sad

A to já zase povinnosti miluju. Jak slyším, že je někde něco povinné, už už tam běžím, aby mě někdo nepředběhl a nesebral mi před nosem všechny povinnosti. Škoda, že je na světě tak málo povinností. Mělo by jich být víc. vissla

lol Já to mám jako pozůstatek socializmu, povinných prvních májů, povinných závazků, povinného členství v Pionýru a SSM, jinak běda nám lol atakdáleatakdále.
Takže to nelámu přes koleno a dělám, co je mi příjemné, třeba i to prchání. Protože pro mě je povinnost to, co si jako povinnost určím já a ně někdo jiný, natož nějací soudruzi. smile

#37 4. 1. 2011 20:14

majkafa
Host

miasel napsal(a):

Jako čarůda jsem přesvědčená, že dobro existuje.Ale mᚠpravdu- kdo si počká, ten se dočká.A odpověď na tvůj příspěvek- je tvoje nádherné motto.hjarta

Myslím, že dobro ani zlo neexistuje. Jako neexistují ani dobré a zlé vlastnosti, existuje jenom jejich nesprávné použití v nesprávnou chvíli nebo naopak správné použití ve správnou chvíli a pak se stávají dobrem či zlem. Ale samy o sobě jenom jsou. smile

Co je pro jednoho dobrem, může být pro druhého zlem. stolt
Prozaický příklad, někdo miluje zimu a je na horách  a ve sněhu, při lyžování a pod. jako ryba ve vodě. Kdyby mně chtěl někdo páchat takové dobro, tak ho nebudu mít ráda. Protože já miluju teplo, léto a moře a zima, hory a lyžování jsou pro mě za trest.
Někdo miluje řízení auta, pro mě by bylo jedním z nejhorších trestů, kdybych nedejbože někdy musela řídit auto. Atd.atd. smile

Upravil(a) majkafa (4. 1. 2011 20:16)

#38 5. 1. 2011 0:19

miasel
♥♥-----
Web

No vidíš-já jsem se rozhodla- páchat dobro.:lol:Bylo to moje rozhodnutí snažit se pomoci lidem,kteří mne o to požádají anebo je požádat o svolení, když si myslím,že to potřebují.
A našla jsem spoustu lidí, kteří byli vděční za pomoc nebo za radu.A taky těch,kteří jsou ochotní pomáhat.Proto jsem dělala kursy a měla radost z toho, jak  ukazují lidem poznávat sebe, pracovat se sebou a nenechat se vláčet životem a jen nadávat,jak nic  nejde.
To co řeknu-je mockrát omleté- ale pravdivé- z prázdného džbánu nic nevyteče.A pokud v sobě nemᚠlásku k lidem-nemůžeš ji ani rozdávat.
A já mám lidi ráda- ale zase je to věc postoje.
Někdo je schopen soudit druhého na první kouknutí či za první větu- proto říkám- kdo si počká-ten se dočká.

Není tady

#39 5. 1. 2011 7:53

majkafa
Host

V tom případě nevíš, co znamená - páchat dobro.
To, co popisuješ ty, není páchání dobra. Když je to na požádání. winksmile
Když to nenutíš. smile

Btw nomen omen opravdu funguje. stolt

Upravil(a) majkafa (5. 1. 2011 7:54)

#40 5. 1. 2011 12:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

A čo Ďábel? big_smile Ahá, tak nie som originál...  ale ono sa to ponúka. A Azazel a Sammael boli/sú démoni... aj so svojím anjelsky znejúcim hebrejským menom. Azazel bol mimoriadne po*ný, zaviedol zbrane a kozmetiku. lol

Upravil(a) Selima (5. 1. 2011 12:52)

Brita

Není tady

#41 5. 1. 2011 13:28

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

haiel napsal(a):

A čo Ďábel? big_smile Ahá, tak nie som originál...  ale ono sa to ponúka. A Azazel a Sammael boli/sú démoni... aj so svojím anjelsky znejúcim hebrejským menom. Azazel bol mimoriadne po*ný, zaviedol zbrane a kozmetiku. lol

Tss, jsem čekala, kdo s tím přijde lol  Barcabel, Hismael, Azazel..... a Selima. To jsou všechno démoni, kteří používají el za účelem zmatení nevědoucího, dělají ze sebe andělíčky a pokouší  slabé pozemšany ve snaze strhnout jejich ubohé dušičky do pekla cool

Upravil(a) haiel (5. 1. 2011 13:29)

Není tady

#42 5. 1. 2011 13:31

miasel
♥♥-----
Web

majkafa napsal(a):

V tom případě nevíš, co znamená - páchat dobro.
To, co popisuješ ty, není páchání dobra. Když je to na požádání. winksmile
Když to nenutíš. smile

Btw nomen omen opravdu funguje. stolt

Jasně- taky se dá- vidíš člověka a hup na něj-a chce nebo nechce:gloria:A mávat s ním do té doby, než na to přijde,že je to dobrédumbom

Není tady

#43 5. 1. 2011 13:32

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já to vzala jako nadsázku, anotaci...jako "dobrodějky". smile

Není tady

#44 5. 1. 2011 13:32

miasel
♥♥-----
Web

Selima napsal(a):

haiel napsal(a):

Co mᚠproti kosmetice ?reta

Upravil(a) miasel (5. 1. 2011 14:16)

Není tady

#45 5. 1. 2011 13:36

miasel
♥♥-----
Web

Šikulka- což my dobrodějky jsme:rodna:

No a kouzla tady nepomůžou-Internet se vleče jak med-táhne a táhne. To je tedy dílo,čekat a čekat.Ale a dělám co dělám- kouzla jsou na nic.

Není tady

#46 5. 1. 2011 14:24

miasel
♥♥-----
Web

Wiki napsal(a):

No, abych pravdu řekla, strašně ráda bych si na toto téma početla... ovšem žádným čarodílem nemůžu přispět. Neumím, neznám. Jen reiki. Ale chápu , že je to dost intimní věc a taky mnoha leté zkušenosti, které se asi jen tak zveřenit nemohou.. Ale třeba trošku onoho tajemna by mohlo jít..ne? smile
Miasel - podle tvého psaní bych tipla na hodnou a pohodovou holku, která přece jen důveru vzbudí. Takže je docela možné..že se to tady..pomalounku rozepíše...budu doufat vissla

Stránky mᚠpěkné, zaujala mě metoda "třetího oka"

Díky za návštěvu, jsem ráda.Tak nějak jsem zavírala šuplíky a uklízela sama v sobě.A přebytky šly na stránky.lol
A byla bych ráda,kdyby se to tady rozeběhlo.Dost lidí obchází tato témata na špičkách a není proč.I při meditaci se můžu smát-což je ta nejlepší meditace.
Píšeš-jen Reiki- to je moc a moc.Pokud ho používáš- dělᚠpro sebe hodně.a neboj-život ti nabídne schůdky k duchovnímu zrání- jen poznat tu pravou chvíli, kdy vystoupit výš.hjarta

Upravil(a) miasel (5. 1. 2011 14:28)

Není tady

#47 5. 1. 2011 14:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

Selima napsal(a):

haiel napsal(a):

Tss, jsem čekala, kdo s tím přijde lol  Barcabel, Hismael, Azazel..... a Selima. To jsou všechno démoni, kteří používají el za účelem zmatení nevědoucího, dělají ze sebe andělíčky a pokouší  slabé pozemšany ve snaze strhnout jejich ubohé dušičky do pekla cool

rodna gloria Pokušenie - to je moje druhé meno... stolt

Brita

Není tady

#48 5. 1. 2011 14:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

miasel napsal(a):

Selima napsal(a):

haiel napsal(a):

Je to zrejme nástroj diablov lol ... A pre mňa momentálne mučiaci nástroj a zakázané lákadlo... asi tak.

Brita

Není tady

#49 5. 1. 2011 14:53

miasel
♥♥-----
Web

Selima napsal(a):

miasel napsal(a):

Selima napsal(a):

Je to zrejme nástroj diablov lol ... A pre mňa momentálne mučiaci nástroj a zakázané lákadlo... asi tak.

krásně jsi mne rozesmála-ale já se nechám nalákat.A ráda.lollol

Není tady

#50 5. 1. 2011 15:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Njn, mňa obmedzuje ekzém. Ale používam hypoalergénnu kozmetiku a zvykám si vyži s jej minimom. Ono, aj uhorková šupka priplácnutá na xicht môže slúži ako kozmetika. wink

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí