27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
No, ja som to brala ako básnickú nadsázku . Ale prispie tie vežmi nemám čím, u preváne nečarujem, nezasahjem, skôr pozorujem a počúvam. Trochu kontelujem, meditujem, teraz som po rokoch amanila. Karty zapadajú prachom, ako aj niektoré knihy. Keď napíem, e mám tanec ako dynamickú meditáciu a modlitbu - pomôe to niekomu alebo niečomu?
Není tady
lupina montana napsal(a):
....... Jak se ti to povidlo, Draku?
Povidlo se mi to jako vdycky. Obětovala jsem bohům pohanským i Charitě, pak jsem odela do samoty, kde jsem drela hladovku a meditovala. Kdy začalo být zjevné, e z toho nic nebude, klikla jsem na její nick, pod ním je odkaz na http miamia, kterýto jsem přepsala do okýnka milého dobrého Gůgla budi Jeho jméno pochváleno. Pak jsem vynadala bohům pohanským i Charitě, pak jetě někomu do hloupých čarodějnic, napila se vína a la spat. Taková jsem já ikovná
Není tady
miasel napsal(a):
haiel napsal(a):
čarodějnice a prej "nemůu"... "nejdou"... to je úroveň tohleto
Tady to je : zeptala jsem se strýca Gůglového:
http://miamia.webgarden.cz/
Miasel, opravdu si myslí, e by čarodějnice měly být dobrem povinné? Nebo to je jenom taková slovní hříčka do nadpisu?Jasně e je to slovní hříčka-sázím na smysl pro humor u čarodějek.Nevím proč se duchovní činnost obchází eptem a boím zanícením.Protoe si myslím, e není nic tajemného na tom, e chci vypadat lépe,lépe se cítitm,poradit se se ivly.co mám dělat- kdy jsem v koncích.Nebo pracovat s energií- to je přeci nádhera a trochu tak- návod na lepí ivot.
A jestli mi pomůou trpaslící nebo magie- paráda- je to prostě krása.
Jasně záitky - jsou intimní.ale činnost- ultraveřejná.
A to má recht. Kde není sranda, tam se ádným čárám nedaří. Jinak - jsou tady u zavedený témata - o kartách, astro, numero, o vech moných metodách, myslím, e kdy zapluje přímo tam, vdycky se na pokec někdo najde, spí ne takhle v obecné rovině.
Není tady
Jo, a Miasel je natuty anděl. Protoe končí na el. Jako Michael, Rafael.... nebo já
A Hirondel Kde lítá, vlatovko?
Není tady
majkafa napsal(a):
Kdy já jak slyím nebo čtu, e je něco povinné, prchám do dáli. A to bylo myleno jakkoliv.
A to já zase povinnosti miluju. Jak slyím, e je někde něco povinné, u u tam běím, aby mě někdo nepředběhl a nesebral mi před nosem vechny povinnosti. koda, e je na světě tak málo povinností. Mělo by jich být víc.
Není tady
Miasel - jako "dobrá" čarůda bys mohla vědět, e dobro neesistuje, jako dobrá čarůda bys mohla vědět, e symboly nás velmi ovlivňují a hodně o nás vypovídají. Počkám si na tvé dalí kroky kočko, prozatím mi přijde spíe jako padlý anděl.
Není tady
haiel napsal(a):
Jo, a Miasel je natuty anděl. Protoe končí na el. Jako Michael, Rafael.... nebo já
A HirondelKde lítá, vlatovko?
ďábel končí také na EL
take je to taky anděl, e?
natuty
to jen malá kulturní vloka, u vás dámy ruit nebudu, a mě samou dobrotou neuhranete
Není tady
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
ďábel končí také na EL
![]()
natuty
to jen malá kulturní vloka, u vás dámy ruit nebudu, a mě samou dobrotou neuhranete
Pravdae. Byl to přeci Lucifer. Ale protoe neměl el, tak skončil
Není tady
haiel napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
ďábel končí také na EL
![]()
natuty
to jen malá kulturní vloka, u vás dámy ruit nebudu, a mě samou dobrotou neuhranetePravdae. Byl to přeci Lucifer. Ale protoe neměl el, tak skončil
super, zase jsem o kus chytřejí, díky anděli
Není tady
PavlaH napsal(a):
Miasel - jako "dobrá" čarůda bys mohla vědět, e dobro neesistuje, jako dobrá čarůda bys mohla vědět, e symboly nás velmi ovlivňují a hodně o nás vypovídají. Počkám si na tvé dalí kroky kočko, prozatím mi přijde spíe jako padlý anděl.
Jako čarůda jsem přesvědčená, e dobro existuje.Ale má pravdu- kdo si počká, ten se dočká.A odpověď na tvůj příspěvek- je tvoje nádherné motto.
Není tady
haiel napsal(a):
majkafa napsal(a):
Kdy já jak slyím nebo čtu, e je něco povinné, prchám do dáli. A to bylo myleno jakkoliv.
A to já zase povinnosti miluju. Jak slyím, e je někde něco povinné, u u tam běím, aby mě někdo nepředběhl a nesebral mi před nosem vechny povinnosti. koda, e je na světě tak málo povinností. Mělo by jich být víc.
Já to mám jako pozůstatek socializmu, povinných prvních májů, povinných závazků, povinného členství v Pionýru a SSM, jinak běda nám
atakdáleatakdále.
Take to nelámu přes koleno a dělám, co je mi příjemné, třeba i to prchání. Protoe pro mě je povinnost to, co si jako povinnost určím já a ně někdo jiný, nato nějací soudruzi.
miasel napsal(a):
Jako čarůda jsem přesvědčená, e dobro existuje.Ale má pravdu- kdo si počká, ten se dočká.A odpověď na tvůj příspěvek- je tvoje nádherné motto.
Myslím, e dobro ani zlo neexistuje. Jako neexistují ani dobré a zlé vlastnosti, existuje jenom jejich nesprávné pouití v nesprávnou chvíli nebo naopak správné pouití ve správnou chvíli a pak se stávají dobrem či zlem. Ale samy o sobě jenom jsou.
Co je pro jednoho dobrem, můe být pro druhého zlem.
Prozaický příklad, někdo miluje zimu a je na horách a ve sněhu, při lyování a pod. jako ryba ve vodě. Kdyby mně chtěl někdo páchat takové dobro, tak ho nebudu mít ráda. Protoe já miluju teplo, léto a moře a zima, hory a lyování jsou pro mě za trest.
Někdo miluje řízení auta, pro mě by bylo jedním z nejhorích trestů, kdybych nedejboe někdy musela řídit auto. Atd.atd.
Upravil(a) majkafa (4. 1. 2011 20:16)
No vidí-já jsem se rozhodla- páchat dobro.:lol:Bylo to moje rozhodnutí snait se pomoci lidem,kteří mne o to poádají anebo je poádat o svolení, kdy si myslím,e to potřebují.
A nala jsem spoustu lidí, kteří byli vděční za pomoc nebo za radu.A taky těch,kteří jsou ochotní pomáhat.Proto jsem dělala kursy a měla radost z toho, jak ukazují lidem poznávat sebe, pracovat se sebou a nenechat se vláčet ivotem a jen nadávat,jak nic nejde.
To co řeknu-je mockrát omleté- ale pravdivé- z prázdného dbánu nic nevyteče.A pokud v sobě nemá lásku k lidem-nemůe ji ani rozdávat.
A já mám lidi ráda- ale zase je to věc postoje.
Někdo je schopen soudit druhého na první kouknutí či za první větu- proto říkám- kdo si počká-ten se dočká.
Není tady
V tom případě neví, co znamená - páchat dobro.
To, co popisuje ty, není páchání dobra. Kdy je to na poádání.
Kdy to nenutí.
Btw nomen omen opravdu funguje.
Upravil(a) majkafa (5. 1. 2011 7:54)
haiel napsal(a):
A čo Ďábel? Ahá, tak nie som originál... ale ono sa to ponúka. A Azazel a Sammael boli/sú démoni... aj so svojím anjelsky znejúcim hebrejským menom. Azazel bol mimoriadne po*ný, zaviedol zbrane a kozmetiku.
Upravil(a) Selima (5. 1. 2011 12:52)
Není tady
Selima napsal(a):
haiel napsal(a):
A čo Ďábel?
Ahá, tak nie som originál... ale ono sa to ponúka. A Azazel a Sammael boli/sú démoni... aj so svojím anjelsky znejúcim hebrejským menom. Azazel bol mimoriadne po*ný, zaviedol zbrane a kozmetiku.
Tss, jsem čekala, kdo s tím přijde Barcabel, Hismael, Azazel..... a Selima. To jsou vechno démoni, kteří pouívají el za účelem zmatení nevědoucího, dělají ze sebe andělíčky a pokouí slabé pozemany ve snaze strhnout jejich ubohé duičky do pekla
Upravil(a) haiel (5. 1. 2011 13:29)
Není tady
majkafa napsal(a):
V tom případě neví, co znamená - páchat dobro.
To, co popisuje ty, není páchání dobra. Kdy je to na poádání.
Kdy to nenutí.
Btw nomen omen opravdu funguje.
Jasně- taky se dá- vidí člověka a hup na něj-a chce nebo nechce:gloria:A mávat s ním do té doby, ne na to přijde,e je to dobré
Není tady
haiel napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já to vzala jako nadsázku, anotaci...jako "dobrodějky".
Není tady
Selima napsal(a):
haiel napsal(a):
A čo Ďábel?
Ahá, tak nie som originál... ale ono sa to ponúka. A Azazel a Sammael boli/sú démoni... aj so svojím anjelsky znejúcim hebrejským menom. Azazel bol mimoriadne po*ný, zaviedol zbrane a kozmetiku.
Co má proti kosmetice ?
Upravil(a) miasel (5. 1. 2011 14:16)
Není tady
ikulka- co my dobrodějky jsme:rodna:
No a kouzla tady nepomůou-Internet se vleče jak med-táhne a táhne. To je tedy dílo,čekat a čekat.Ale a dělám co dělám- kouzla jsou na nic.
Není tady
Wiki napsal(a):
No, abych pravdu řekla, straně ráda bych si na toto téma početla... ovem ádným čarodílem nemůu přispět. Neumím, neznám. Jen reiki. Ale chápu , e je to dost intimní věc a taky mnoha leté zkuenosti, které se asi jen tak zveřenit nemohou.. Ale třeba troku onoho tajemna by mohlo jít..ne?
Miasel - podle tvého psaní bych tipla na hodnou a pohodovou holku, která přece jen důveru vzbudí. Take je docela moné..e se to tady..pomalounku rozepíe...budu doufat
Stránky má pěkné, zaujala mě metoda "třetího oka"
Díky za návtěvu, jsem ráda.Tak nějak jsem zavírala uplíky a uklízela sama v sobě.A přebytky ly na stránky.
A byla bych ráda,kdyby se to tady rozeběhlo.Dost lidí obchází tato témata na pičkách a není proč.I při meditaci se můu smát-co je ta nejlepí meditace.
Píe-jen Reiki- to je moc a moc.Pokud ho pouívá- dělá pro sebe hodně.a neboj-ivot ti nabídne schůdky k duchovnímu zrání- jen poznat tu pravou chvíli, kdy vystoupit vý.
Upravil(a) miasel (5. 1. 2011 14:28)
Není tady
haiel napsal(a):
Selima napsal(a):
haiel napsal(a):
A čo Ďábel?
Tss, jsem čekala, kdo s tím přijde
Barcabel, Hismael, Azazel..... a Selima. To jsou vechno démoni, kteří pouívají el za účelem zmatení nevědoucího, dělají ze sebe andělíčky a pokouí slabé pozemany ve snaze strhnout jejich ubohé duičky do pekla
Pokuenie - to je moje druhé meno...
Není tady
miasel napsal(a):
Selima napsal(a):
haiel napsal(a):
A čo Ďábel?
Co má proti kosmetice ?
Je to zrejme nástroj diablov ... A pre mňa momentálne mučiaci nástroj a zakázané lákadlo... asi tak.
Není tady
Selima napsal(a):
miasel napsal(a):
Selima napsal(a):
A čo Ďábel?Ahá, tak nie som originál... ale ono sa to ponúka. A Azazel a Sammael boli/sú démoni... aj so svojím anjelsky znejúcim hebrejským menom. Azazel bol mimoriadne po*ný, zaviedol zbrane a kozmetiku.
Co má proti kosmetice ?
Je to zrejme nástroj diablov
... A pre mňa momentálne mučiaci nástroj a zakázané lákadlo... asi tak.
krásně jsi mne rozesmála-ale já se nechám nalákat.A ráda.
Není tady
Njn, mňa obmedzuje ekzém. Ale pouívam hypoalergénnu kozmetiku a zvykám si vyi s jej minimom. Ono, aj uhorková upka priplácnutá na xicht môe slúi ako kozmetika.
Není tady