27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky vechny čarodky, které se zabýváte výkladem karet,prací s energií,enskou magií.
Je tu nějaká? Ráda bych se seznámila a vyměnila si zkuenosti a třeba se i něco naučila.Spřízněné due vítám.
Není tady
moná to bude tím, e "tyhle věci" se dost těko dají nějak vyměňovat po netu. Mám pocit, e osobní setkání je daleko přínosnějí.
jinak vykládám andělské karty, pracuji s léčbou pomocí bílého světla a píu vzkazy od andílků.
Není tady
moná e se i dají sdílet virtuálně, ale podmínkou bývá dobrá ivná půda a kredit důvěry.
Kdy sem vlítne rozjuchaný čertík, jeho nick nápadně po vyslovení evokuje podobný zvuk jako Zmijozel , chu k důvěrnostem tohoto druhu to nevzbudí. Nomen omen.
Tedy alespoň u mě ne, abych byla přesná. Asi jsem moc konzervativní a seriozní .
Upravil(a) Johana50 (2. 1. 2011 11:01)
Není tady
Snad máte pravdu obě-jen jsem si myslela, e by bylo moné,si popovídat o tom, co nás potkává,co dobrého i horího.a to,e sem zabloudí nějaký " zmijozel" by nás nemělo vyhodit ze sedla.Setkávám se s tím i osobně- take by to nebylo nic nového.
Není tady
Johana50 napsal(a):
moná e se i dají sdílet virtuálně, ale podmínkou bývá dobrá ivná půda a kredit důvěry.
Kdy sem vlítne rozjuchaný čertík, jeho nick nápadně po vyslovení evokuje podobný zvuk jako Zmijozel, chu k důvěrnostem tohoto druhu to nevzbudí. Nomen omen.
Tedy alespoň u mě ne, abych byla přesná. Asi jsem moc konzervativní a seriozní .
Řekla jsem si, e tu situaci a některé přispivatele tady nebudu komentovat ale s tímhle musím naprosto souhlasit.
Miasel, je to tak jak to napsala Johana. Čarodějek je to dost, jene koho baví tu diskutovat, kdy sem vlítnou jeibaby, které mají potřebu ve shazovat a kdy je člověk poáda o trochu klidu, tak to okomentují tím, e si můou diskutovat, kde chtějí a říkat, co chtějí.
To se fakt pak blbě diskutuje.
Není tady
miasel napsal(a):
Snad máte pravdu obě-jen jsem si myslela, e by bylo moné,si popovídat o tom, co nás potkává,co dobrého i horího.a to,e sem zabloudí nějaký " zmijozel" by nás nemělo vyhodit ze sedla.Setkávám se s tím i osobně- take by to nebylo nic nového.
To není o "vyhození ze sedla" . To co tady po druhých ádá je poměrně intimní a na to tady prostě není podhoubí.
Věř mi. Jsem tu hooodně dlouho, déle ne je moné zjistit u nicku.
Momentálně se tu vznáí "duch pomsty " a kadý dobrý skutek bývá po zásluze odsouzen , zneuctěn, polapán , rozcupován na prvočinitele a potrestán.
Není tady
Má pravdu, e se na kadém diskuzním serveru najdou ti, kteří si potřebují léčit mindráky.Bohuel.Take- nic.Je mi líto.
Není tady
Ve mně nick miazel a v avataru čertík nebudí důvěru v "čarodějničku dobrem povinnou". U jen slovo "povinnou" mi staví chlupy do pozoru.
Take se mi s tímto nickem nechce diskutovat na duchovním "povinně".
teda holky, mně je miasel a líto
Není tady
Já myslím, e nemusí, Pavli - vypadá, e se o sebe dovede postarat
Miasel, dělá vlny zbytečně - tady je spousta diskusí na podobná témata. Taky tady kadej nevisí od rána do večera, take kdy se diví, e ti nikdo neodpověděl, tak jsi prostě troku kách.
Sedni si do lavorku se studenou vodou, čerousi, a si zklidní raketovej pohon, rozhlídni se a uvidí
A moná, e vechny čarodky spí..... je přece novej rok, ne?
Není tady
Sluníčko-nedělám vlny-ani náhodou.Jen jsem si chtěla popovídat s lidmi se stejnými zájmy.Dostalo se mi poučení a já poslechla.Vím, e se na kadém diskusním serveru najdou ti,kteří se potřebují vypovídat v dobrém i ve zlém.A jestlie mne děvčata,od tématu varovaly- ne proto, e by bylo nezajímavé-ale z toho,e se dočkám toho,e reakce nemusí být zrovna nejlepí-tak dobře.To ví,e se o sebe umím postarat-můe se podívat na mé stránky.Přeju hezký den.
Není tady
Pro Majkafu- nejsem Miazel-asi kouká ráda na Harryho Pottera- já taky.Nick je miasel-odvozená od mého nicku na stránkách.A název diskuze-pokud jsi se přila podívat- je od toho,e by vichni,kdo praktikují tuto činnost- by měli lidem pomáhat a ne kodit.Ale to je v pohodě-ahojky.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
teda holky, mně je miasel a líto
Ne,ne- to je v pořádku.Jsi hodná- třeba to nebyl ten nejlepí nápad.
Není tady
miasel napsal(a):
můe se podívat na mé stránky.Přeju hezký den.
Ráda bych, ale nemůu
Není tady
ty stránky mi nejdou otevřít ..
Není tady
čarodějnice a prej "nemůu"... "nejdou"... to je úroveň tohleto
Tady to je : zeptala jsem se strýca Gůglového:
http://miamia.webgarden.cz/
Miasel, opravdu si myslí, e by čarodějnice měly být dobrem povinné? Nebo to je jenom taková slovní hříčka do nadpisu?
Není tady
Gůglování není moc můj obor A ostatně aspoň vidíme, kdo je Velečarůda
Jak se ti to povidlo, Draku?
Není tady
Miasel a ty jsi "bývalá" Mia nebo ne?
Není tady
haiel napsal(a):
čarodějnice a prej "nemůu"... "nejdou"... to je úroveň tohleto
Tady to je : zeptala jsem se strýca Gůglového:
http://miamia.webgarden.cz/
Miasel, opravdu si myslí, e by čarodějnice měly být dobrem povinné? Nebo to je jenom taková slovní hříčka do nadpisu?
Jasně e je to slovní hříčka-sázím na smysl pro humor u čarodějek.
Nevím proč se duchovní činnost obchází eptem a boím zanícením.Protoe si myslím, e není nic tajemného na tom, e chci vypadat lépe,lépe se cítitm,poradit se se ivly.co mám dělat- kdy jsem v koncích.Nebo pracovat s energií- to je přeci nádhera a trochu tak- návod na lepí ivot.
A jestli mi pomůou trpaslící nebo magie- paráda- je to prostě krása.
Jasně záitky - jsou intimní.ale činnost- ultraveřejná.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Miasel a ty jsi "bývalá" Mia nebo ne?
ne- buď jsem miamia nebo miasel- co je moje čaroďácký jméno- ádná příera nebo zmijozelka.
Není tady
miasel napsal(a):
Pro Majkafu- nejsem Miazel-asi kouká ráda na Harryho Pottera- já taky.Nick je miasel-odvozená od mého nicku na stránkách.A název diskuze-pokud jsi se přila podívat- je od toho,e by vichni,kdo praktikují tuto činnost- by měli lidem pomáhat a ne kodit.Ale to je v pohodě-ahojky.
Omlouvám se za nesprávné opsání nicku. Miasel se mi patně vyslovuje, proto jsem asi napsala miazel. Vím, e je to i tím, e jsem Slovenka, my to máme podle toho, jak se to vyslovuje. Dodnes mám v četině problém s tím, kdy zkracuju a kdy skracuju, kdy zhlédnu a kdy shlédnu a pod.
No, abych pravdu řekla, straně ráda bych si na toto téma početla... ovem ádným čarodílem nemůu přispět. Neumím, neznám. Jen reiki. Ale chápu , e je to dost intimní věc a taky mnoha leté zkuenosti, které se asi jen tak zveřenit nemohou.. Ale třeba troku onoho tajemna by mohlo jít..ne?
Miasel - podle tvého psaní bych tipla na hodnou a pohodovou holku, která přece jen důveru vzbudí. Take je docela moné..e se to tady..pomalounku rozepíe...budu doufat
Stránky má pěkné, zaujala mě metoda "třetího oka"
Upravil(a) Wiki (4. 1. 2011 15:30)
Není tady
Kdy já jak slyím nebo čtu, e je něco povinné, prchám do dáli. A to bylo myleno jakkoliv.