|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
přeji všem vše nej do nového roku 
Není tady
Krásný a pohodový nový rok plný zdraví, lásky, pohody a radosti i ode mne 
Není tady

přeju krásný Nový rok a šťastný i celý rok 2011 všem dobrým duším, které dělají tu správnou tvář babinetu 

Není tady
Já bych přála všem lidem hlavně zdraví, tolik potřebné pro život, ale i hodně lásky, pochopení, pohody, aby se každému dařilo a splnily se jeho sny. Aby nebylo zlo, násilí a hrubosti, aby byli lidi k sobě tolarentnější. Vzpomínám na Otu a on nás vidí zhora 
Není tady
Aneri napsal(a):
Já bych přála všem lidem hlavně zdraví, tolik potřebné pro život, ale i hodně lásky, pochopení, pohody, aby se každému dařilo a splnily se jeho sny. Aby nebylo zlo, násilí a hrubosti, aby byli lidi k sobě tolarentnější. Vzpomínám na Otu a on nás vidí zhora
Všimla jsem si,že Ota už nějak sem nepřispívá,co se s ním stalo?Umřel? -soudím tak podle toho,když píšeš,že se na nás dívá shora...
Není tady
Ano Kuty, Ota už není mezi náma 

Není tady

2011, chtela jsem nekam psat neco neutralniho, rsp. pozitivniho, nechtic /nechca?
/ zakladat nove vlakenko...
Pratele, zkusme si psat nejake prijemne vecicky, co jsou nam mile...
Vite, ja mam dnes... co? Den blbec? Ne. Ja mam dnes z neceho strach! NIKDY jsem z niceho nemela strach, divne, ze?
Upravil(a) ViktorkaM (14. 2. 2011 20:46)
Není tady

Upravil(a) ViktorkaM (14. 2. 2011 20:45)
Není tady