Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 9. 2. 2011 22:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Kde najít v sobě optimismus do příštích dní?

smilesmile

Upravil(a) dusička (10. 2. 2011 8:31)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#102 9. 2. 2011 22:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

smilesmile

Upravil(a) dusička (10. 2. 2011 8:30)

Není tady

#103 10. 2. 2011 7:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

smilesmile.
Přesunut příspěvek na šokující, debata o převozníkovi. stolt

Upravil(a) dusička (10. 2. 2011 12:27)

Není tady

#104 10. 2. 2011 7:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Takže bych to shrnula tongue
Překrýt trápení je nejlepší prací , dělání je lék hjarta

Není tady

#105 10. 2. 2011 12:25

javena
♥♥♥♥♥♥-

Trápení je nejlepší překrýt poznáním, že bez trápení bych nevěděla, že se mám taky báječně, a jak tu mnozí píšou, že je na světě rovnováha a až bude líp, tak si uvědomím, že mám to šťastnější období.
Lásku jako náplast na cokoli neberu.
Práce pomáhá na všechno... a v lepším období jde líp od ruky... tongue

Není tady

#106 10. 2. 2011 13:05

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Javena : tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#107 10. 2. 2011 16:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

morpheus napsal(a):

Dusicka : takze jinak. Rozejdu se s holkou, nejakou dobu jsem sam, ale uz me to nebavi a chtel bych zase nekoho mit. Najdu si devce, zklamani ( protoze to bylo zklamani ) z predchoziho vztahu jsem prekryl laskou, protoze jsem zamilovany a pozdeji ji proste miluju. Ruzove bryle jsou po 2 letech pryc, zjistim, ze mi nevyhovuje, domluva veskera zadna, ja ji taky nevyhovuju a rozejdeme se. Byla ona pro me pouhym prevoznikem ?

To záleží na tom, S ČíM si do vzťahu šiel a ako si ho bral. Ak len ako MOMENTÁLNU prvú pomoc pre obdobie po rozchode - tak áno. Ak si ale mal rád úprimne a počítal  sňou do budúcnosti - tak holt nevyšlo to. Najhoršie je, že ľudia väčšinou v podstate nevedia (alebo si nepripúšťajú, nesúc k sebe úprimní), o ktorú variantu ide. Ja mám zasa rada jasno vo vzťahoch a úprimnosť - keď som chcela mať krátke, nezáväzné vzťahy, avizovala som to a obaja sme vedeli, na čom sme. wink
A optimizmus som hľadala v tých zdanlivo smaozrejmých veciach - mám zdravie, rodinu, prácu, priateľov, koníčky - meirový, kľudný a pohodový život - čo by za to niektorí dali.
Poznáte ten vtip o optimistovi a peismistovi? Viete, aký je rozdiel medzi optimistom a pesimistom? Pesimista si myslí, že už ani nemôže byť horšie, ale optimista verí, že môže... wink

Upravil(a) Selima (10. 2. 2011 16:57)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí