29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) dusička (10. 2. 2011 8:31)
Není tady
Upravil(a) dusička (10. 2. 2011 8:30)
Není tady
.
Přesunut příspěvek na šokující, debata o převozníkovi.
Upravil(a) dusička (10. 2. 2011 12:27)
Není tady
Takže bych to shrnula
Překrýt trápení je nejlepší prací , dělání je lék
Není tady
Trápení je nejlepší překrýt poznáním, že bez trápení bych nevěděla, že se mám taky báječně, a jak tu mnozí píšou, že je na světě rovnováha a až bude líp, tak si uvědomím, že mám to šťastnější období.
Lásku jako náplast na cokoli neberu.
Práce pomáhá na všechno... a v lepším období jde líp od ruky...
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : takze jinak. Rozejdu se s holkou, nejakou dobu jsem sam, ale uz me to nebavi a chtel bych zase nekoho mit. Najdu si devce, zklamani ( protoze to bylo zklamani ) z predchoziho vztahu jsem prekryl laskou, protoze jsem zamilovany a pozdeji ji proste miluju. Ruzove bryle jsou po 2 letech pryc, zjistim, ze mi nevyhovuje, domluva veskera zadna, ja ji taky nevyhovuju a rozejdeme se. Byla ona pro me pouhym prevoznikem ?
To záleží na tom, S ČíM si do vzťahu šiel a ako si ho bral. Ak len ako MOMENTÁLNU prvú pomoc pre obdobie po rozchode - tak áno. Ak si ale mal rád úprimne a počítal sňou do budúcnosti - tak holt nevyšlo to. Najhoršie je, že ľudia väčšinou v podstate nevedia (alebo si nepripúšťajú, nesúc k sebe úprimní), o ktorú variantu ide. Ja mám zasa rada jasno vo vzťahoch a úprimnosť - keď som chcela mať krátke, nezáväzné vzťahy, avizovala som to a obaja sme vedeli, na čom sme.
A optimizmus som hľadala v tých zdanlivo smaozrejmých veciach - mám zdravie, rodinu, prácu, priateľov, koníčky - meirový, kľudný a pohodový život - čo by za to niektorí dali.
Poznáte ten vtip o optimistovi a peismistovi? Viete, aký je rozdiel medzi optimistom a pesimistom? Pesimista si myslí, že už ani nemôže byť horšie, ale optimista verí, že môže...
Upravil(a) Selima (10. 2. 2011 16:57)
Není tady