29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne : ja Ti to vysvetlim chces ? Napriklad na prikladu zehleni : Zehlis rada ? Jisteze asyk ne, kdo z NORMALNICH by zehlil rad ? Ale co kdyz si jednou sednes do kresla a napadne Te, ze si jistou cinnost chces zamilovet, protoze pokud ji budes nesnaset, budes neustale nastvana na okoli, na sebe a na tu blbou praci. Ja strasne rad zehlim, trvalo to nejaky cas, ale zehlil jsem tak dlouho, az jsem si z toho udelal relax Stav mysli, nic vic
A ted zima : nesnasel jsem ty vrstvy obleceni, tu kosu, proste hnus. Jednoho krasneho dne jsem si sednul a zacal jsem na zime hledat neco pozitivniho, nejakou nahodou jsem si po nejake dobe v obchode koupil cestopis Utok na Jizni pol a muj zivot se razem zmenil. Bylo zrovna leto a v horku jsem cetl knihu, ve ktere borci mrzli v minus 60 stupnich nekde v tramtarii a napadlo me, ze si koupim spacak a pujdu v zime do snehu a budu chodit tak dlouho, az si pani Zimu zamiluju. A kdyz jednou kdyz jsem lezel ve spacaku a spal, zdal se mi sen o pani Zime a od te doby zimu miluju, pac mi nas Nejvyssi ukazal SKUTECNOU krasu tohoto rocniho obdobi
Není tady
Ty toho, Morphe, zase nakecáš. Zajímalo by mě, proč? Jestli se pořád najde někdo, kdo ti to žere?
Majkafa : Proc ? protoze kdyz nekdo polozi otazku a je SLUSNY, tak mu odpovim. Z Tebe napriklad si jen vystrelim
Není tady
morpheus napsal(a):
Slysel jsem preprogramovat ? Potrebuje nekdo preprogramovat ? Mam zarucene nejlepsi a nejlevnejsi recept
Ahoj kamarade
Neslysel ale cetl.
Recept? Tak jako kdyz treba pecu strudl?
Ty peces a pak prodavas Morphi?
Není tady
Zenua : Ty znas ten recept Cekam, az ho tu mezi mymi pismenky taky nekdo objevi, pouzivam ho uz leta letouci a nikdy nezklamal.
Není tady
morpheus napsal(a):
Zenua : Ty znas ten recept
Cekam, az ho tu mezi mymi pismenky taky nekdo objevi, pouzivam ho uz leta letouci a nikdy nezklamal.
Nevim zda ten recept po objeveni umi take zit.
Není tady
To nevim Zenuo, to uz je na kazdem z nich. To preprogramovani je hodne dulezite, protoze pak se clovek jen trapi a ze zivota nema vubec nic. Ale mozna ano, nekdo si libuje v trapeni, znam par takovych typku, spis zen, nez muzu.
Není tady
morpheus napsal(a):
To nevim Zenuo, to uz je na kazdem z nich. To preprogramovani je hodne dulezite, protoze pak se clovek jen trapi a ze zivota nema vubec nic. Ale mozna ano, nekdo si libuje v trapeni, znam par takovych typku, spis zen, nez muzu.
Ano souhlasim Morphi je to na kazdem z nich. Ovsem je potreba rici ,ze neni to tak snadne to preprogramovani pro Ty kdo jsou uvezneni ve zvyku toho sveho nepreprogramovaneho programu.
Mozna si nekdo v tom libuje(ano),presto vsak zdanlive. Trpi a jeho duse vola o osvobozeni.
Sebemrskactvi si uz sebou prinesli na svet,to je ma osobni myslenka.
Takze ano ,preprogramovani je vyzvou,je to proces k sebezdokonaleni.
Upravil(a) hirondel (10. 1. 2011 20:56)
Není tady
Zenuo, tak daleko ja uz nevidim. Toto uz je vyssi divci. ja jen vim podle sebe, jaky jsem byl hovado a jak me desne rozciloval zivot. Dneska si ho uzivam a pokud me neco v zivote stve, zmenim to a nesnazim se menit okoli, zjistil jsem, ze to nema cenu. Teda obcas osmernim svoji budouci partnerku, pac po hlave si skakat nedam, ale jeji zivot je jen jeji a me do neho momentalne nic neni. Taky zastavam nazor, ze jsme vsichni svobodni lide a jestlize ja chci svobodu, musim ji poskytnout jinemu. Ale to moje preprogramovani jsem naznacil s tou zehlickou, je to podobne - najit si na vsem nechutnem to hezke, oblibit si to, jako napriklad denni drhnuti WC, protoze to delam pro sebe.
Není tady
Morphi,souhlasim se vsim co pises.
Recept funguje tem kdo to dokazi uskutecnit.
Kdo dokaze meditovat pro jakekoli cinnosti je svobodny.
Yes yes,okoli nejde zmenit ,vsak lze se mu prispusobit,to je jinymi slovy to same co Ty rikas = ze zmenis to co Te stve. (souhlas) Tedy v sobe to zmenis.
S tou svobodou take souhlasim a take s tim ze po hlave si skakat nikdo nemusi nechat. Nebot cilem je se sjednotit v Celek. Jit spolu nikoli proti sobe.
Není tady
Jé, také bych potřebovla přeprogramovat, ale nevím jak na to....Jsem hodně negativní....Ale nějak nemůžu najít ten záchytný bod, od kterého by se mohl odvíjet nějaký optimismus.....
Co mám hledat hezkého na tom, že se soudím s manželem o děti a on je chce výhradně do své péče a to jen proto, aby se mi pomstil, že jsem od něj utekla?
Nebo na tom, že si nemůžu najít práci? Všude slyším to samé- nemáte potřebnou praxi, nemáte potřebné dovednosti....
Jak si mám přikázat, abych si zkušenosti z manželství (manželovy opakované nevěry, zakazovaní kamarádek, zakazování stýkání s rodinou, agresivita, alkohol) nepřenášela do současného vztahu????Abych se už dopředu nebála, že nejsem pro přítele ta nej a že někde na něj čeká nějaká lepší, které dá přednost?
Jak si víc věřit, netrápit se a neazaobírat zbytečnostma?
Nechci tu naříkat, snažím se s tím vším bojovat, ale asi málo.....
Není tady
Morphe, když občas pustíš něco ze sebe, tak se to moc hezky čte .
Není tady
naivka.xxl napsal(a):
Jé, také bych potřebovla přeprogramovat, ale nevím jak na to....Jsem hodně negativní....Ale nějak nemůžu najít ten záchytný bod, od kterého by se mohl odvíjet nějaký optimismus.....
Co mám hledat hezkého na tom, že se soudím s manželem o děti a on je chce výhradně do své péče a to jen proto, aby se mi pomstil, že jsem od něj utekla?
Nebo na tom, že si nemůžu najít práci? Všude slyším to samé- nemáte potřebnou praxi, nemáte potřebné dovednosti....
Jak si mám přikázat, abych si zkušenosti z manželství (manželovy opakované nevěry, zakazovaní kamarádek, zakazování stýkání s rodinou, agresivita, alkohol) nepřenášela do současného vztahu????Abych se už dopředu nebála, že nejsem pro přítele ta nej a že někde na něj čeká nějaká lepší, které dá přednost?
Jak si víc věřit, netrápit se a neazaobírat zbytečnostma?
Nechci tu naříkat, snažím se s tím vším bojovat, ale asi málo.....
To je úplně normální, že máš z toho všeho depku. Já si také začínám hledat práci a bojím se, abych nějakou slušnou našla. S bývalým se nesoudím, ale udělal mi velkou čáru přes rozpočet. Vážím si toho, že jsem zdravá a má dcera také, to je tak asi jediné pozitivum. Mám teď i hodného mužského, ale toto je věc relativní...Taky bych ocenila nějakou radu .
Není tady
Lvice napsal(a):
Morphe, když občas pustíš něco ze sebe, tak se to moc hezky čte
.
Jo ? A co konkretne ? Priklad s zehlickou ? A to myslis, ze jako sluzku najdu jen tak na ulici ? Oslovim : Slecno, nema mi kdo pozehlit, nebyla by jste tak laskava ?
Upravil(a) morpheus (7. 2. 2011 13:28)
Není tady
Evidentně nemáš dobrou náladu.... Tak pá
Není tady
Lvice napsal(a):
Evidentně nemáš dobrou náladu.... Tak pá
Mam "vybornou" naladu, ale casto me nudi psat vazne. Nic z toho clovek nema, cas od casu placnu nejaky nesmysl, jako s tou zehlickou Jinak jsem na trosku jiny druh srandy
Není tady
Lvice : Jak si myslis, ze se da preprogramovat na sex s moji pritelkou ? Sedim, nemam do ceho pichnout, ona sedi vedle me, diva se na me jako na Sv. obrazek ( jaky si jen predstavis, to je fuk ) a ja premyslim Morfiku, co bys ted rad delal ? Odpoved ani inspirace neprichazi, rad bych neco programoval, ale nic me nenapada ale ja vim, co chce ona i co ( asyk ) chci ja, jenze z me strany jsou jiste moralni zabrany a premyslim dal, zda by nebylo mozne napriklad umyt nadobi, nebo zapnout pracku ... Az se nakonec k tomu ukecam ... Podobne jako s tou zehlickou. Verim, ze za 10 let se mi to s ni ( asyk ) bude opet libit, zatim je to jen o tom, abych zabil nudu a ji splnil prani pro dnesni den
Co Ty na to ?
Není tady
morpheus napsal(a):
... Jo ? A co konkretne ? Priklad s zehlickou ? A to myslis, ze jako sluzku najdu jen tak na ulici ? Oslovim : Slecno, nema mi kdo pozehlit, nebyla by jste tak laskava ?
Se mi to stalo, ne sice uplne na ulici, ale vedle siti (= šití, konkretne opravy rukávu na kosili) se me chlap zeptal, jestli bych ju nemohla aj vyzehlit... pak mi je asi pul roku nosil kazdy tyden po patnacti kusech... ale je fakt, ze jsem si za jednu brala 50,-Kc. Cau Morfe. Posvetili mi pobyt v Babi, to jsi rad, co?
Není tady
Morphe, když jsem si přečetla, jak hezky jsi Leri odpověděl na její smutek a strach, takové programování na zimu mě docela zaujalo. Nějaká žehlička mi byla fakt šumák, věříš mi to? To je to hezké v tobě, na co jsem zareagovala.
Fakt si myslíš, že se na tehle stupidní špek chytnu? Máš tu jiné myšky
Není tady
morpheus napsal(a):
Lvice : Jak si myslis, ze se da preprogramovat na sex s moji pritelkou ? Sedim, nemam do ceho pichnout, ona sedi vedle me, diva se na me jako na Sv. obrazek ( jaky si jen predstavis, to je fuk ) a ja premyslim Morfiku, co bys ted rad delal ? Odpoved ani inspirace neprichazi, rad bych neco programoval, ale nic me nenapada ale ja vim, co chce ona i co ( asyk ) chci ja, jenze z me strany jsou jiste moralni zabrany a premyslim dal, zda by nebylo mozne napriklad umyt nadobi, nebo zapnout pracku ...
Az se nakonec k tomu ukecam ... Podobne jako s tou zehlickou. Verim, ze za 10 let se mi to s ni ( asyk ) bude opet libit, zatim je to jen o tom, abych zabil nudu a ji splnil prani pro dnesni den
Co Ty na to ?
Každému, čo jeho jest... Mňa by takéto niečo zabilo, ale - Ja som Ja a Ty si Ty.
Není tady
morpheus napsal(a):
Az se nakonec k tomu ukecam ... Podobne jako s tou zehlickou. Verim, ze za 10 let se mi to s ni ( asyk ) bude opet libit, zatim je to jen o tom, abych zabil nudu a ji splnil prani pro dnesni den
![]()
A neboli: "- najit si na vsem nechutnem to hezke, oblibit si to, jako napriklad denni drhnuti WC, protoze to delam pro sebe."
A neboli: zatim je to jen o tom,ze se ucim. jako to milovani toho zehleni,toho mrazu napriklad .....a hledat na ni to krasne a pozitivni.
".....protoze pokud budes mit moralni zabrany budes neustale v procesu uceni jak si zamilovat...... "
Není tady
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
Lvice : Jak si myslis, ze se da preprogramovat na sex s moji pritelkou ? Sedim, nemam do ceho pichnout, ona sedi vedle me, diva se na me jako na Sv. obrazek ( jaky si jen predstavis, to je fuk ) a ja premyslim Morfiku, co bys ted rad delal ? Odpoved ani inspirace neprichazi, rad bych neco programoval, ale nic me nenapada ale ja vim, co chce ona i co ( asyk ) chci ja, jenze z me strany jsou jiste moralni zabrany a premyslim dal, zda by nebylo mozne napriklad umyt nadobi, nebo zapnout pracku ...
Co Ty na to ?
Každému, čo jeho jest...
Mňa by takéto niečo zabilo, ale - Ja som Ja a Ty si Ty.
Sel : Ty si vazne myslis, ze ja se musim k sexu s moji holkou ukecavat a ze hledam klicky jak z toho ven ? Kdyz mam doma takovou kočku ? Booooze ... Clovek si nemuze ani udelat prcu
Vsak me znas ...
Mmch, za cca 30 minut si pro ni jedu do prace, nebylo ji rano dobre a nechci, aby se ji cestou neco stalo, a jsem zvedav, ktera umelkyne tady bude mit zase recicky, ze neni male dite a bla, bla, bla...
Není tady
Njn, tak to ber ako srandu... a čo si teda čakal, že ti napíšem(e)? Alebo si nečakal nič?
Není tady
Sel : No napriklad tento smajl : a za nim hned
To by bola super reakcia na moj dementny vyplod
Kuva, nevis proc Ti pisu slovensky ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Sel : No napriklad tento smajl :
a za nim hned
To by bola super reakcia na moj
Morphiku ,ale doufam ze neocekavas jen takove?
Není tady