29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusi, ale holky mají pravdu, on je opravdu znát v rozdílu pomalu každej tejden, ty máš děti tři, vždyť to přece sama víš.
Není tady
jitka2 napsal(a):
jen pro zajímavost....
z někerých tvých příspěvků je cítit že je ještě nemáš..nebo je ani neplánuješ???
Uz neplanuju. Moje spolubydlici nemuze mit deti a tudiz jsme si poridili radeji kocky. Ma to nekolik vyhod, oproti dnesnim nevdecnym detickam, je to sice nekrestanske takto uvazovat, ale co uz Ale to o tech vyhodach kocek misto deti se sem nehodi, tak radeji toho necham. Ledaze bych mohl na chvilicku do vaseho tajneho chlivku a rekl to tam, navic splnil bych si svuj sen, ja jsem totiz nikdy v zadne uzavrene skupine nebyl a nevim, jake to tam je
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusi, ale holky mají pravdu, on je opravdu znát v rozdílu pomalu každej tejden, ty máš děti tři, vždyť to přece sama víš.
PPavli já vím. Já to chápu. Já myslela, že kecaj i normálně na foru jako je třeba tady starý bbn nebo i na novým bbn a že maj uzavřenou skupinku pro soukromé věci.
V uzavřených skupinkách na novém bbn nejde ten podpis, admini to nemaj vychytaný, tak třeba se nějaký ozve a bude to řešit
Není tady
Dusicka : A je problem si kliknout na profil te osoby ? Otevru a vidim jeji podpis, nebo nevidim ? Je to jen o jednom kliku.
Není tady
Dusicka : Ted jsem si to vytestil na Pacine. Kliknu na jeji profil, potom "O me" a vim, ze jejimu ditku je ... kuwa nezapamatoval jsem si to
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : Ted jsem si to vytestil na Pacine. Kliknu na jeji profil, potom "O me" a vim, ze jejimu ditku je ... kuwa nezapamatoval jsem si to
Jdu to zkusit jak to funguje v uzavřené skupince
Kliknu na profil - a kde to je "O me" ale to už je další kliknutí
Upravil(a) dusička (22. 1. 2011 19:55)
Není tady
Dušička napsal(a):
A proč potřebujete vědět, jak máte starý dítko ,když je máte všechny stejně narozené na podzim 2010?
Byly doby, kdy jsi mívala dokonce tři metříky..... Asi taky trpíš sklerozou, což ?
Není tady
Moc mě mrzí, co se s Babinetem stalo (vrátila jsem se sem asi po půl roce díky neplánovanému třetímu těhotenství). Hodně lidí je na novém BB v uzavřených skupinách, takže si už od nich nic nepřečtu. Hodně lidí z BB odešlo úplně. Já jsem stále na starém, ale nějak to tu skomírá. Možná není dobrý nápad držet při životě oba Babinety najednou. Ale na nový se mi fakt nechce. O metříky nechci přijít, to je teda blbý, pokud na novém nejdou.
Není tady
Sakura napsal(a):
Moc mě mrzí, co se s Babinetem stalo (vrátila jsem se sem asi po půl roce díky neplánovanému třetímu těhotenství). Hodně lidí je na novém BB v uzavřených skupinách, takže si už od nich nic nepřečtu. Hodně lidí z BB odešlo úplně. Já jsem stále na starém, ale nějak to tu skomírá. Možná není dobrý nápad držet při životě oba Babinety najednou. Ale na nový se mi fakt nechce. O metříky nechci přijít, to je teda blbý, pokud na novém nejdou.
Mě se nový Babinet líbí, tak já s tím nemám nejmenší problém. Myslím, že vše je o zvyku, jako když se tenkrát přecházelo s dřívějšího na tento současný - také téměř všichni nadávali, ale stejně si všichni zvykli a podívejte dnes, nedají na něj dopustit!
Jediné co se mi nelíbí, tak je držet oba babinety současně!!!!!! Pokud to bude číst někdo z moderátorů - prosím proč to tak je a kdy se to sjednotí?
Není tady
Mně se nový nelíbí a už tam ani nechodím. Jsem spokojená zde.
Není tady
Moderátoři by se mohli vyjádřit. Třeba nám říci, jak se jim líbí návštěvnost Nového Babinetu a jak to vidí do budoucna.
Není tady
Judyna napsal(a):
Mně se nový nelíbí a už tam ani nechodím. Jsem spokojená zde.
ano, ano, ano!
Není tady
Vidím, že hodně lidí má stejný názor. Když nakouknu na Nový Babinet, témat tam je dost málo. Podle mě víc to žije tady. Kdyby Nový Babinet zavřeli, určitě by tu to ožilo víc, možná by se sem hodně lidí, kteří odešli úplně, i vrátilo...kdo ví.
Není tady
Dokuď se tento starý Babinet nezavře, tak na novém to nikdy neožije. Zdá se mi nesmyslné nechat oba současně. Fandím novému Babinetu
Není tady
A já si zase myslím, že zůstat by měl ten navštěvovanější. Nebo oba dva a ať si každý vybere (myslím, že už si vybral....)
Není tady
Judyno, právě když budou oba dva, oba dva budou jen z polovic navštěvované. Což některým tématům moc neprospívá.
Haló, moderátoři, můžete se vyjádřit k situaci, prosím???
Není tady
Prosíme o trpělivost, řešíme s Jurou, jak dál. Existuje ještě třetí varianta, ale dokud nebude jasno, vydržte prosím jenom s informací, že to prostě rozlouskneme. :-)
Není tady
Vydržíme a děkujeme. Ta třetí varianta jsou dvě nezávislé diskuze? (Jen řečnická otázka)
Není tady
Děkuji za odpověď.
Není tady
Taky se přidávám k petici, chodila jsem sem několik let a pravidelně přispívala.Možná, že si někdo pamatuje na Vtipy Eiline, které jsem založila.Teď už delší dobu sem vůbec nechodím.Je toho moc, nepřehledné.Mám pocit, že to nedělají už jen pro lidi,ale hlavně pro peníze a je to na tom vidět.
Není tady
Já myslela, že nový už není. Opětovně jsem se tam podívala a jsem zpět. Fandím starému babinetu.
Není tady
Na Nový nechodím vůbec , takže netuším nakolik funguje a kdo tam chodí.
Není tady
Nový Babinet se mi nelíbí a nechodím tam, mám ráda tenhle,
Není tady
Taky jsem do nového jen nakoukla a zase rychle utekla. Já chci zůstat tady!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj lidi,
nebyla jsem na babinetu už několik let. Prostě se nedařilo. Teď, když už mám možnost, tak se sem zase nedočkavě vřítím a nechápu. Tolik mi babinet scházel. Co se stalo. Koukla jsem se na ten nový, když už jsem našla tuhle diskuzi ... Teda nevím. Proč to? Vysvětlete mi to někdo lopaticky ....
Dík
Není tady