18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusi, ale holky mají pravdu, on je opravdu znát v rozdílu pomalu kadej tejden, ty má děti tři, vdy to přece sama ví.
Není tady
jitka2 napsal(a):
jen pro zajímavost....
z někerých tvých příspěvků je cítit e je jetě nemá..nebo je ani neplánuje???
Uz neplanuju. Moje spolubydlici nemuze mit deti a tudiz jsme si poridili radeji kocky. Ma to nekolik vyhod, oproti dnesnim nevdecnym detickam, je to sice nekrestanske takto uvazovat, ale co uz Ale to o tech vyhodach kocek misto deti se sem nehodi, tak radeji toho necham. Ledaze bych mohl na chvilicku do vaseho tajneho chlivku a rekl to tam, navic splnil bych si svuj sen, ja jsem totiz nikdy v zadne uzavrene skupine nebyl a nevim, jake to tam je
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusi, ale holky mají pravdu, on je opravdu znát v rozdílu pomalu kadej tejden, ty má děti tři, vdy to přece sama ví.
PPavli já vím. Já to chápu. Já myslela, e kecaj i normálně na foru jako je třeba tady starý bbn nebo i na novým bbn a e maj uzavřenou skupinku pro soukromé věci.
V uzavřených skupinkách na novém bbn nejde ten podpis, admini to nemaj vychytaný, tak třeba se nějaký ozve a bude to řeit
Není tady
Dusicka : A je problem si kliknout na profil te osoby ? Otevru a vidim jeji podpis, nebo nevidim ? Je to jen o jednom kliku.
Není tady
Dusicka : Ted jsem si to vytestil na Pacine. Kliknu na jeji profil, potom "O me" a vim, ze jejimu ditku je ... kuwa nezapamatoval jsem si to
Není tady
morpheus napsal(a):
Dusicka : Ted jsem si to vytestil na Pacine. Kliknu na jeji profil, potom "O me" a vim, ze jejimu ditku je ... kuwa nezapamatoval jsem si to
Jdu to zkusit jak to funguje v uzavřené skupince
Kliknu na profil - a kde to je "O me" ale to u je dalí kliknutí
Upravil(a) dusička (22. 1. 2011 19:55)
Není tady
Duička napsal(a):
A proč potřebujete vědět, jak máte starý dítko ,kdy je máte vechny stejně narozené na podzim 2010?
Byly doby, kdy jsi mívala dokonce tři metříky..... Asi taky trpí sklerozou, co ?
Není tady
Moc mě mrzí, co se s Babinetem stalo (vrátila jsem se sem asi po půl roce díky neplánovanému třetímu těhotenství). Hodně lidí je na novém BB v uzavřených skupinách, take si u od nich nic nepřečtu. Hodně lidí z BB odelo úplně. Já jsem stále na starém, ale nějak to tu skomírá. Moná není dobrý nápad dret při ivotě oba Babinety najednou. Ale na nový se mi fakt nechce. O metříky nechci přijít, to je teda blbý, pokud na novém nejdou.
Není tady
Sakura napsal(a):
Moc mě mrzí, co se s Babinetem stalo (vrátila jsem se sem asi po půl roce díky neplánovanému třetímu těhotenství). Hodně lidí je na novém BB v uzavřených skupinách, take si u od nich nic nepřečtu. Hodně lidí z BB odelo úplně. Já jsem stále na starém, ale nějak to tu skomírá. Moná není dobrý nápad dret při ivotě oba Babinety najednou. Ale na nový se mi fakt nechce. O metříky nechci přijít, to je teda blbý, pokud na novém nejdou.
Mě se nový Babinet líbí, tak já s tím nemám nejmení problém. Myslím, e ve je o zvyku, jako kdy se tenkrát přecházelo s dřívějího na tento současný - také téměř vichni nadávali, ale stejně si vichni zvykli a podívejte dnes, nedají na něj dopustit!
Jediné co se mi nelíbí, tak je dret oba babinety současně!!!!!! Pokud to bude číst někdo z moderátorů - prosím proč to tak je a kdy se to sjednotí?
Není tady
Mně se nový nelíbí a u tam ani nechodím. Jsem spokojená zde.
Není tady
Moderátoři by se mohli vyjádřit. Třeba nám říci, jak se jim líbí návtěvnost Nového Babinetu a jak to vidí do budoucna.
Není tady
Judyna napsal(a):
Mně se nový nelíbí a u tam ani nechodím. Jsem spokojená zde.
ano, ano, ano!
Není tady
Vidím, e hodně lidí má stejný názor. Kdy nakouknu na Nový Babinet, témat tam je dost málo. Podle mě víc to ije tady. Kdyby Nový Babinet zavřeli, určitě by tu to oilo víc, moná by se sem hodně lidí, kteří odeli úplně, i vrátilo...kdo ví.
Není tady
Dokuď se tento starý Babinet nezavře, tak na novém to nikdy neoije. Zdá se mi nesmyslné nechat oba současně. Fandím novému Babinetu
Není tady
A já si zase myslím, e zůstat by měl ten navtěvovanějí. Nebo oba dva a a si kadý vybere (myslím, e u si vybral....)
Není tady
Judyno, právě kdy budou oba dva, oba dva budou jen z polovic navtěvované. Co některým tématům moc neprospívá.
Haló, moderátoři, můete se vyjádřit k situaci, prosím???
Není tady
Prosíme o trpělivost, řeíme s Jurou, jak dál. Existuje jetě třetí varianta, ale dokud nebude jasno, vydrte prosím jenom s informací, e to prostě rozlouskneme. :-)
Není tady
Vydríme a děkujeme. Ta třetí varianta jsou dvě nezávislé diskuze? (Jen řečnická otázka)
Není tady
Děkuji za odpověď.
Není tady
Taky se přidávám k petici, chodila jsem sem několik let a pravidelně přispívala.Moná, e si někdo pamatuje na Vtipy Eiline, které jsem zaloila.Teď u delí dobu sem vůbec nechodím.Je toho moc, nepřehledné.Mám pocit, e to nedělají u jen pro lidi,ale hlavně pro peníze a je to na tom vidět.
Není tady
Já myslela, e nový u není. Opětovně jsem se tam podívala a jsem zpět. Fandím starému babinetu.
Není tady
Na Nový nechodím vůbec , take netuím nakolik funguje a kdo tam chodí.
Není tady
Nový Babinet se mi nelíbí a nechodím tam, mám ráda tenhle,
Není tady
Taky jsem do nového jen nakoukla a zase rychle utekla. Já chci zůstat tady!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj lidi,
nebyla jsem na babinetu u několik let. Prostě se nedařilo. Teď, kdy u mám monost, tak se sem zase nedočkavě vřítím a nechápu. Tolik mi babinet scházel. Co se stalo. Koukla jsem se na ten nový, kdy u jsem nala tuhle diskuzi ... Teda nevím. Proč to? Vysvětlete mi to někdo lopaticky ....
Dík
Není tady