|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Při čtení vašich reakcí mám dojem, že hlavní důvod, proč nechcete nový Babinet, je především zvyk na starý Babinet a to především na jeho jednoduchost. Tedy pokud bychom vytvořili pro nový Babinet šablonu stejnou jako mají staré diskuse, starý magazín atd. (pochopitelně by to nebylo identické, ale na první pohled ano), byl by pro vás nový Babinet zkousnutelný?
Jinak nový Babinet není plezír, ale technologická nutnost. Na druhou stranu můžeme vzhled Babinetu zachovat, anebo přesněji řečeno, nedělat tak radikální změnu a co nejvíce původního Babinetu zachovat... Byla by to pro vás přijatelnější cesta?
Není tady
Pro mě by to byla přijatelná cesta. Mně se ten nový nelíbí designem, tenhle je uživatelsky friendly, tamten ne. To je můj názor.
Majkafa : ted jsi me dostala ...
Myslel jsem, kdyz tu hazis takove skoro filozoficke pripevky, ze Ti nejaka nova funkcionalita nedela potize a ze kouknes a jedes totac bez potizi a ze to je user friendly stejne jako na starem. Me to trvalo dve ( slovy 2 ) hodiny a mozna 2 x jsem se zeptal, kdyz jsem nedokazal napriklad vyresit prava na skupinu a to tu o me rikas, jaky jsem pako
tak potom nefim... 

Není tady
Já chápala, že vyzkoušet nový bbn je fakt vyzkoušet, napsat názor a ne ho hned vnutit. Jirko, jestli by to bylo, že ustoupíte zvyku, železné košili, tak je mne jedno, co vše bude nového nový bbn umět. Třeba až budu mít čas a potřebu, ak si tu funkci najdu a budu nadšená a zůstanu.
Ber, že jde tady o ženy, které si kradou čas, aby sem mohly jít. t.j. chtějí vyřídit co potřebují a musí utíkat dále.
Třeba když jsem doma neměla internet, tak jsem si čas kradla v práci, ale zůstala jsem pak tam o to díl nebo po práci.
Prosím zachovat v novém to staré a dát normální cestu na archiv, nebo vše převzít tak, jak to tady leží a běží a bude každému fuk, že je na novém bbn. To, naco byl zvyklý, najde jak byl zvyklý a nebude remcat. Kdo je tady archivář namísto Oty? Já bych si třeba chtěla najít své příspěvky z 2001 a výš, ale kde?
Není tady
Mio, na to jsem se uz ptala a Andrea mi odpovedela, ze Archiv stareho Babinetu (pred 2006), uz online neni. 
Není tady
To já právě vím, že on line ne. Já bych prostě chtěla některé své staré příspěvky si překopírovat k sobě do pc.
Není tady

Tak nejako aj ja... teda, zachovať prehľadnosť a jednoduchosť starého Babinetu - technické vyfikundoviny ma až tak nezaujímajú ale nie som v zásad eproti. Kto ich potrebuje...
A určite by som nejako zachovala Archív - ja ani nemám záujem sťahovať si ho do PC, rada by som ho ale mala prístupný cez net. Veď si len vezmite, koľko tu bolo diskusií, koľko rád padlo online! Určite je škoda zahodiť to všetko začínať na zelenej lúke od pi...ky.
Keď si niekto napr. zadá do vyhľadávača nejaký svoj problém, dotaz a tak, hodí ho to na niektorú z Babinetích diskusií dosť často a ľahko; po uzavretí archívu by sa sme takí ľudia proste nedostali...
Není tady

Jirko, pro mě taky. Ten přechod by určo tak nebolel. 
Není tady
Nečetla jsem všechny příspěvky tohoto vlákna, takže možná budu opakovat už to, co bylo napsáno :
Pro mne je spíše nepřijatelné, že existují babinety dva. Tak se mi zdá, že najednou nepatřím nikam. Jsem už dost dlouho zaregistrovaná na novém, taky další přispěvatelé, od kterých čtu ráda jejich názory, ale teď mám jaksi nechuť psát tady nebo tam. Připadám si tak nějak "rozdvojená".
Nový babinet se mi vůbec nelíbil, postupem jsem si celkem zvykla, ač tam vůbec nechodím často a prakticky v poslední době tam nepřispívám. Přesto všechno si myslím, že když už ten nový existuje, je technicky vylepšený, což je asi nutnost (doma taky přece modernizujeme), tak bychom se prostě měli přestěhovat a začít diskutovat tam. Za pár dnů se budeme divit, proč jsme se tomu bránili. 
Doufám, že teď nebudu ukamenována. 
Není tady

Nela napsal(a):
Nečetla jsem všechny příspěvky tohoto vlákna, takže možná budu opakovat už to, co bylo napsáno :
Pro mne je spíše nepřijatelné, že existují babinety dva. Tak se mi zdá, že najednou nepatřím nikam. Jsem už dost dlouho zaregistrovaná na novém, taky další přispěvatelé, od kterých čtu ráda jejich názory, ale teď mám jaksi nechuť psát tady nebo tam. Připadám si tak nějak "rozdvojená".
Nový babinet se mi vůbec nelíbil, postupem jsem si celkem zvykla, ač tam vůbec nechodím často a prakticky v poslední době tam nepřispívám. Přesto všechno si myslím, že když už ten nový existuje, je technicky vylepšený, což je asi nutnost (doma taky přece modernizujeme), tak bychom se prostě měli přestěhovat a začít diskutovat tam. Za pár dnů se budeme divit, proč jsme se tomu bránili.
Doufám, že teď nebudu ukamenována.
Tak pod toto se naprosto podepisuju! Souhlasím s celým příspěvkem, nejvíce s vytučněnou větou!
Není tady
Pokud je to možné, jsem za zachování alespoň přibližného vzhledu starého Babinetu. Ten nový je opravdu ošklivý a nepřehledný.
Není tady

Tulipánka napsal(a):
Jsem pro zachování jednoduchosti a vzhledu (a kdyby šly zachovat i smajlíky...) ale to bych už chtěla asi moc
Bude-li mít nový Babinet "starý" design, bude mít i "staré" smajlíky, patří k němu.
Není tady

Barborka napsal(a):
Tak pod toto se naprosto podepisuju! Souhlasím s celým příspěvkem, nejvíce s vytučněnou větou!
Ano, s tím souhlasím, pro všechny je to nepříjemné a já se pokusím, aby to tak bylo co nejkratší dobu...
Není tady

Jirka napsal(a):
Při čtení vašich reakcí mám dojem, že hlavní důvod, proč nechcete nový Babinet, je především zvyk na starý Babinet a to především na jeho jednoduchost. Tedy pokud bychom vytvořili pro nový Babinet šablonu stejnou jako mají staré diskuse, starý magazín atd. (pochopitelně by to nebylo identické, ale na první pohled ano), byl by pro vás nový Babinet zkousnutelný?
Jinak nový Babinet není plezír, ale technologická nutnost. Na druhou stranu můžeme vzhled Babinetu zachovat, anebo přesněji řečeno, nedělat tak radikální změnu a co nejvíce původního Babinetu zachovat... Byla by to pro vás přijatelnější cesta?
Ano 
Upravil(a) misha88 (6. 1. 2011 21:42)
Není tady

misha88 napsal(a):
Jirka napsal(a):
Jinak nový Babinet není plezír, ale technologická nutnost. Na druhou stranu můžeme vzhled Babinetu zachovat, anebo přesněji řečeno, nedělat tak radikální změnu a co nejvíce původního Babinetu zachovat... Byla by to pro vás přijatelnější cesta?Ano
Pro mnohé z nás by to bylo určitě velmi přijatelné ŘEŠENÍ.
Není tady
To by bylo skvele!
Není tady
Jirka napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Jsem pro zachování jednoduchosti a vzhledu (a kdyby šly zachovat i smajlíky...) ale to bych už chtěla asi moc
Bude-li mít nový Babinet "starý" design, bude mít i "staré" smajlíky, patří k němu.
To je skvělý 
Není tady
Taky ano.
Není tady

Jirka napsal(a):
heuréka 
Není tady
xxxx napsal(a):
Jirka napsal(a):
Jinak nový Babinet není plezír, ale technologická nutnost. Na druhou stranu můžeme vzhled Babinetu zachovat, anebo přesněji řečeno, nedělat tak radikální změnu a co nejvíce původního Babinetu zachovat... Byla by to pro vás přijatelnější cesta?heuréka
Odpověď najdeš v XXXL příspěvcích, které zde zazněly . Ono to vypadá, že někdo spinkal....
Nebo jsme házeli (y) hrách na stěnu??
Upravil(a) Vladena (9. 1. 2011 14:17)
Není tady

Vladena napsal(a):
xxxx napsal(a):
Jirka napsal(a):
Jinak nový Babinet není plezír, ale technologická nutnost. Na druhou stranu můžeme vzhled Babinetu zachovat, anebo přesněji řečeno, nedělat tak radikální změnu a co nejvíce původního Babinetu zachovat... Byla by to pro vás přijatelnější cesta?heuréka
Odpověď najdeš v XXXL příspěvcích, které zde zazněly . Ono to vypadá, že někdo spinkal....
Nebo jsme házeli (y) hrách na stěnu??
nerozumím tvému příspěvku
Není tady
Jen, že na tomto vlákně je patnáct stran příspěvků v průměru 1O ks na stranu. Vlákno bylo založeno 3O.12.201O a téměř 100%-ní většina (malé procento opozice existuje) se vyjádřila pro zachování starého BBN. Mnohé z nás jsou šikulky a svůj příspěvek napsaly i v technickém jazyce. Dlouho nic a potom Ty vyrukuješ s otázkou, zda chceme ponechat Babinet ve starém kabátě s novými technickými ( pro laika neviditelnými) parametry?? Jasně, že chceme a celou dobu to zde znělo! Proto můj údiv nad otázkou....?!
Upravil(a) Vladena (9. 1. 2011 18:33)
Není tady
dusička napsal(a):
Jirka napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
To je skvělý
taky se mi to líbí ... 
Není tady