Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 5. 1. 2011 21:42

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Petice za zachovani stareho Babinetu

Při čtení vašich reakcí mám dojem, že hlavní důvod, proč nechcete nový Babinet, je především zvyk na starý Babinet a to především na jeho jednoduchost. Tedy pokud bychom vytvořili pro nový Babinet šablonu stejnou jako mají staré diskuse, starý magazín atd. (pochopitelně by to nebylo identické, ale na první pohled ano), byl by pro vás nový Babinet zkousnutelný?

Jinak nový Babinet není plezír, ale technologická nutnost. Na druhou stranu můžeme vzhled Babinetu zachovat, anebo přesněji řečeno, nedělat tak radikální změnu a co nejvíce původního Babinetu zachovat... Byla by to pro vás přijatelnější cesta?

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#127 5. 1. 2011 21:49

majkafa
Host

Pro mě by to byla přijatelná cesta. Mně se ten nový nelíbí designem, tenhle je uživatelsky friendly, tamten ne. To je můj názor.

#128 5. 1. 2011 21:55

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Majkafa : ted jsi me dostala ... vissla Myslel jsem, kdyz tu hazis takove skoro filozoficke pripevky, ze Ti nejaka nova funkcionalita nedela potize a ze kouknes a jedes totac bez potizi a ze to je user friendly stejne jako na starem. Me to trvalo dve ( slovy 2 ) hodiny a mozna 2 x jsem se zeptal, kdyz jsem nedokazal napriklad vyresit prava na skupinu a to tu o me rikas, jaky jsem pako tongue tak potom nefim... visslavisslavissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#129 5. 1. 2011 22:45

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Jirko - byla, pro mě určitě.

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#130 5. 1. 2011 23:05

miaa
♥♥♥♥♥--

Já chápala, že vyzkoušet nový bbn je fakt vyzkoušet, napsat názor a ne ho hned vnutit. Jirko, jestli by to bylo, že ustoupíte zvyku, železné košili, tak je mne jedno, co vše bude nového nový bbn umět. Třeba až budu mít čas a potřebu, ak si tu funkci najdu a budu nadšená a zůstanu.
Ber, že jde tady o ženy, které si kradou čas, aby sem mohly jít. t.j. chtějí vyřídit co potřebují a musí utíkat dále.
Třeba když jsem doma neměla internet, tak jsem si čas kradla v práci, ale zůstala jsem pak tam o to díl nebo po práci. 
Prosím zachovat v novém to staré a dát normální cestu na archiv, nebo vše převzít tak, jak to tady leží a běží a bude každému fuk, že je na novém bbn. To, naco byl zvyklý, najde jak byl zvyklý a nebude remcat. Kdo je tady archivář namísto Oty? Já bych si třeba chtěla najít své příspěvky z 2001 a výš, ale kde?

Není tady

#131 6. 1. 2011 2:54

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Mio, na to jsem se uz ptala a Andrea mi odpovedela, ze Archiv stareho Babinetu (pred 2006), uz online neni. sad

Není tady

#132 6. 1. 2011 6:00

miaa
♥♥♥♥♥--

To já právě vím, že on line ne. Já bych prostě chtěla některé své staré příspěvky si překopírovat k sobě do pc.

Není tady

#133 6. 1. 2011 10:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak nejako aj ja... teda, zachovať prehľadnosť a jednoduchosť starého Babinetu - technické vyfikundoviny ma až tak nezaujímajú ale nie som v zásad eproti. Kto ich potrebuje... vissla A určite by som nejako zachovala Archív - ja ani nemám záujem sťahovať si ho do PC, rada by som ho ale mala prístupný cez net. Veď si len vezmite, koľko tu bolo diskusií, koľko rád padlo online! Určite je škoda zahodiť to všetko začínať na zelenej lúke od pi...ky. stolt Keď si niekto napr. zadá do vyhľadávača nejaký svoj problém, dotaz a tak, hodí ho to na niektorú z Babinetích diskusií dosť často a ľahko; po uzavretí archívu by sa sme takí ľudia proste nedostali...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#134 6. 1. 2011 10:21

javena
♥♥♥♥♥♥-

Jirko, pro mě taky. Ten přechod by určo tak nebolel. smile

Není tady

#135 6. 1. 2011 10:47

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Nečetla jsem všechny příspěvky tohoto vlákna, takže možná budu opakovat už to, co bylo napsáno :

Pro mne je spíše  nepřijatelné, že existují babinety dva.   Tak se mi zdá, že najednou nepatřím nikam.  Jsem už dost dlouho  zaregistrovaná na novém, taky další přispěvatelé, od kterých čtu ráda jejich názory, ale teď mám jaksi nechuť psát  tady nebo tam.  Připadám si  tak nějak "rozdvojená". 
Nový babinet se mi vůbec nelíbil, postupem jsem si celkem zvykla, ač tam vůbec nechodím často a prakticky v poslední době tam nepřispívám.  Přesto všechno si myslím, že  když už ten nový  existuje, je technicky vylepšený, což je asi nutnost (doma taky přece modernizujeme), tak  bychom se prostě měli přestěhovat a začít diskutovat tam.   Za pár dnů se budeme divit, proč jsme  se tomu bránili.  smile
Doufám, že teď nebudu ukamenována. big_smile

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#136 6. 1. 2011 11:39

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Nela napsal(a):

Nečetla jsem všechny příspěvky tohoto vlákna, takže možná budu opakovat už to, co bylo napsáno :

Pro mne je spíše  nepřijatelné, že existují babinety dva.   Tak se mi zdá, že najednou nepatřím nikam.  Jsem už dost dlouho  zaregistrovaná na novém, taky další přispěvatelé, od kterých čtu ráda jejich názory, ale teď mám jaksi nechuť psát  tady nebo tam.  Připadám si  tak nějak "rozdvojená". 
Nový babinet se mi vůbec nelíbil, postupem jsem si celkem zvykla, ač tam vůbec nechodím často a prakticky v poslední době tam nepřispívám.  Přesto všechno si myslím, že  když už ten nový  existuje, je technicky vylepšený, což je asi nutnost (doma taky přece modernizujeme), tak  bychom se prostě měli přestěhovat a začít diskutovat tam.   Za pár dnů se budeme divit, proč jsme  se tomu bránili.  smile
Doufám, že teď nebudu ukamenována. big_smile

Tak pod toto se naprosto podepisuju! Souhlasím s celým příspěvkem, nejvíce s vytučněnou větou!

Není tady

#137 6. 1. 2011 11:45

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Pokud je to možné, jsem za zachování alespoň přibližného vzhledu starého Babinetu. Ten nový je opravdu ošklivý a nepřehledný.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#138 6. 1. 2011 18:56

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Jsem pro zachování jednoduchosti a vzhledu (a kdyby šly zachovat i smajlíky...) ale to bych už chtěla asi moc tongue

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#139 6. 1. 2011 21:37

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Jsem pro zachování jednoduchosti a vzhledu (a kdyby šly zachovat i smajlíky...) ale to bych už chtěla asi moc tongue

Bude-li mít nový Babinet "starý" design, bude mít i "staré" smajlíky, patří k němu.

Není tady

#140 6. 1. 2011 21:38

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Barborka napsal(a):

Tak pod toto se naprosto podepisuju! Souhlasím s celým příspěvkem, nejvíce s vytučněnou větou!

Ano, s tím souhlasím, pro všechny je to nepříjemné a já se pokusím, aby to tak bylo co nejkratší dobu...

Není tady

#141 6. 1. 2011 21:41

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Jirka napsal(a):

Při čtení vašich reakcí mám dojem, že hlavní důvod, proč nechcete nový Babinet, je především zvyk na starý Babinet a to především na jeho jednoduchost. Tedy pokud bychom vytvořili pro nový Babinet šablonu stejnou jako mají staré diskuse, starý magazín atd. (pochopitelně by to nebylo identické, ale na první pohled ano), byl by pro vás nový Babinet zkousnutelný?

Jinak nový Babinet není plezír, ale technologická nutnost. Na druhou stranu můžeme vzhled Babinetu zachovat, anebo přesněji řečeno, nedělat tak radikální změnu a co nejvíce původního Babinetu zachovat... Byla by to pro vás přijatelnější cesta?

Ano big_smile

Upravil(a) misha88 (6. 1. 2011 21:42)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#142 6. 1. 2011 22:31

Vanda
♥♥♥♥---

misha88 napsal(a):

Jirka napsal(a):

Ano big_smile

Pro mnohé z nás by to bylo určitě velmi přijatelné ŘEŠENÍ.

Jo, jo život není peříčko..

Není tady

#143 7. 1. 2011 0:17

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

To by bylo skvele!

Není tady

#144 7. 1. 2011 6:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Jirka napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Bude-li mít nový Babinet "starý" design, bude mít i "staré" smajlíky, patří k němu.

To je skvělý tummenupp

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#145 7. 1. 2011 18:46

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Taky ano.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#146 9. 1. 2011 12:27

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Jirka napsal(a):

heuréka wink

dum spiro spero

Není tady

#147 9. 1. 2011 14:15

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

Jirka napsal(a):

heuréka wink

Odpověď najdeš v XXXL příspěvcích, které zde zazněly . Ono to vypadá, že někdo spinkal....sova Nebo jsme házeli (y) hrách na stěnu??

Upravil(a) Vladena (9. 1. 2011 14:17)

Není tady

#148 9. 1. 2011 14:28

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

xxxx napsal(a):

Jirka napsal(a):

heuréka wink

Odpověď najdeš v XXXL příspěvcích, které zde zazněly . Ono to vypadá, že někdo spinkal....sova Nebo jsme házeli (y) hrách na stěnu??

nerozumím tvému příspěvku

dum spiro spero

Není tady

#149 9. 1. 2011 17:04

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Jen, že na tomto vlákně je patnáct stran příspěvků v průměru 1O ks na stranu.  Vlákno bylo založeno 3O.12.201O a téměř 100%-ní většina (malé  procento opozice existuje) se vyjádřila pro zachování starého BBN. Mnohé z nás jsou šikulky a svůj příspěvek napsaly i v technickém jazyce. Dlouho nic a potom Ty vyrukuješ s otázkou, zda chceme ponechat Babinet ve starém kabátě s novými technickými ( pro laika neviditelnými) parametry?? Jasně, že chceme a celou dobu to zde znělo! Proto můj údiv nad otázkou....?!

Upravil(a) Vladena (9. 1. 2011 18:33)

Není tady

#150 9. 1. 2011 18:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Jirka napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

To je skvělý tummenupp

taky se mi to líbí ... smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí