6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milá definitiv,
aby někdo mohl na BB nakukovat ZPÁTKY, je potřeba,aby nejdřív definitivně odešel. Čili zrušil účet a pak se vrátil zpět.
Takto to v mém konkrétním případě neprobíhalo. Takže ti tvé výsměšné poznámky nemohu potvrdit.
Upravil(a) Johana50 (4. 1. 2011 12:24)
Není tady
Vy sa viete pohádať ešte aj na petícii? To už je fakt pomaly svetové umenie... a ako je to teda s tým starým Babinetom...?
Není tady
Mag - ale to jsem četla, já to spíš myslela tak, že moje technické osvětlení nutnosti změny smajlů (která třeba není), bylo mlčky pře- (a teď něëvím, jak to napsal ) přešnuto? Přechozeno? No, prostě jako když se něco mlčky přejde Ale to je fuk
Johano - ale jdi ti, to přece není o nějakým rušení účtu, ne? Ale pokud na to máte v klubu vypsaný takovýhle pravdila, tak potom je to jasný, to chápu
Není tady
Ne
Není tady
Definitiv napsal(a):
A jinak se přiznám, že mě maličko točí ignorace několika mých příspěvků o smajlících
Hlavne fklidu Definitif ja psal o smajlech na Novem BBN jeste v dobe, kdy vy jste jeste novem Babi ani netusili. Novi poskakujici smajlove se zrejme libi nekomu ... ( zbytek necham na vasi fantazii, moznosti je mnoho ) ... takze moc toho nenadelate, protoze co vim ani Jirka to nema lehke zvolit spravnou kolekci a nejde zde o to, zda gify budou zobrazitelne ci nikoli, pac jiste budou. Jde o to, ze to chce zmenu, ale nenasla se zadna lepsi kolekce a stara se nebude pouzivat. Ja tam pouzivam smajly asi tak dva, pokud se hodi a kdyz ne, nepouziju zadny, pac napriklad "hjarta" je primo... nebudu sprosty, jeste neni po desate...
Není tady
Selima napsal(a):
Vy sa viete pohádať ešte aj na petícii? To už je fakt pomaly svetové umenie... a ako je to teda s tým starým Babinetom...?
JJJ, sdilim s Tebou stejny nazor. Lide jsou proste nenapravitelni
Musis mi slibit, ze az budes v Maticce Praze, mi zavolas a dame si kafe a podrbeme cely BBN !
Není tady
morpheus napsal(a):
Ja tam pouzivam smajly asi tak dva, pokud se hodi a kdyz ne, nepouziju zadny, pac napriklad "hjarta" je primo... nebudu sprosty, jeste neni po desate...
Tak přesně ten jsem tam před chvílí použila a musela jsem k němu připsat, že je fakt extrémě ohavný
Není tady
Mag : Sorry, snad mi to moderatori prominou, ale ten smajl vypada jako zalaskovana stetka... ( jeste neni po desate kurnik )
Není tady
Morphe..co je na stetce sprostyho?
Není tady
Hele Tanka, Ty hyris vtipem a dobrou naladou to je fajn No, napriklad to, ze je to obycejna stetka, lehka deva, kur.vicka atd... Jinak mas krasny avatar, miluju kocky a Ty mas ve znaku kocicku
Není tady
Líbí - nelíbí...
Mně osobně novej Babinet k srdci taky nepřirost, ale určitě to není kvůli "nové barvě" nebo "novému designu" stránek... je to hlavně kvůli tomu, že mi tam chybějí za prvé oblíbená diskusní témata, a za druhé lidičky, kvůli kterým jsem si tyto stránky rád četl, i když jsem poslední dobou nikterak moc aktivně nepřispíval...
Není tady
Tak ja mám letos depku z těch úžasných změn okolo a pochopila jsem, že to tady asi bude jak s volbama. Hledám si tedy raději něco jiného v případě, že se to tady utne. Marně si vzpomínám, z kterých stránek jsem sem původně kdysi přišla, ale mám jejich placku, tak až ji najdu, bude to. Na depku se nevrátím a ti "mí"...tady to bylo lepší, mnohem lepší. A s kým si píšu stejně po mailu, tak to v kontaktu budeme.
A to nejsem starodmódní. Třeba Aha změnil taky 30.12 nebo kdy naoko skin , nebo jak se tomu říká, a kupodivu mne ten nový vyhovuje mnohem víc, než ten starý. Pravda, já čtu jen to, co mne zajímá, tak nevím, co umí víc, nebo míň. Kdyby mne nové BBN vyhovovalo, bojovala bych za něj.
Ty poučné články jsou jen omáčka, zbytečná věc, jestli si budu chtít mentálně odpočinout, najdu si tyto temata fundovaně zpracovaná a ne jen jako ztrátu času, když chci vypnout mozek anebo relaxovat.
A barvu jsem taky na novém BBN zkoušela a asi to v ní vážně nebude. Tady přesně vím, co kde najdu, neztrácím čas, když mám problém anebo když se k něčemu vracím a sleduji vývoj situace.
Není tady
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Musis mi slibit, ze az budes v Maticce Praze, mi zavolas a dame si kafe a podrbeme cely BBN !
Neviem, kedy to bude najbližšie, ale sľúbiť ti to môžem...
Není tady
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
Musis mi slibit, ze az budes v Maticce Praze, mi zavolas a dame si kafe a podrbeme cely BBN !Neviem, kedy to bude najbližšie, ale sľúbiť ti to môžem...
Seli, ja chci jit taky , das vedet az tu budes ? Uz jsme se moc dlouho nevideli !!!
Není tady
A můžu taky?
Není tady
Oki, null problemo, ohlásim to tu nejako... Niečo ako včasné meteorologické varovanie pred tornádom.
Není tady
Inak, ja som chcela dodať, že názor na Babinet pdoľa mňa nijako nesúvisí s inými fórami a servermi... Ja chodím na pár slovenských pokecov, na niektoré kratšie, mám aj jednu stálicu... a popritom aj na Babinet a ďalích pár českých fór. Ale nový Babinet sa mi proste nepáči bez ohľadu na to, či som aj niekde inde alebo nie. Rozumiem tomu, že redesign je dobrý na to, aby prilákal NOVÝCH záujemcov, ak ale zároveň odradí STARÝCH, tak je podľa mňa naprd. A mňa teda hlavne odradil obsah a celková malá návštevnosť... ja sa teda na diskusné fóra nechodím kochať , ale diskutovať, a ťahá ma to tam, kde je ŽIVÁ DISKUSIA. Kde to žije. Čo bolo aj na pôvodnom Babinete, ktorý mal fakt jednoduchý dizajn a tak.... ale fičalo to tam. A fičí to aj tu, ale otázke znie, ako dlho ešte. Možno sa ten život presťahuje na nový Babinet, ale je otázne, ČI. A debatovať sama so sebou tam fakt nemienim.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Leri napsal(a):
Nový Babinet se mi nelíbí. Nemohu se do něj ani dostat, resp. do diskuzí, nezobrazují se mi celé přehledy, je to neúplné, nevím si s tím rady.
HLASUJI PRO PŮVODNÍ BABINET!Leri, pokud si na novém Babinetu nevíš s něčím rady a máš zájem, obrať se na mě, ráda pomůžu, co bude v mých silách.
Je tam mŕtvo a nie je s kým diskutovať... ak s tým dokážeš pomôcť.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
misha88 napsal(a):
Sakura napsal(a):
Ja teda nevim, co je na starem Babi zastaraleho a rezaveho. Treba Magazin je krasne barevne rozdeleny, text na bilem pozadi se krasne cte, je to vizualne atraktivni. Tot muj nazor.
To je spíš o technické stránce - to ci uživatel nevidí, ty kody na kterých to běží atd..
Ano, přesně tak. A to je taky to, co tady pořád dokola opakujeme. Tento Babinet je prostě technicky zastaralý, nestačí. Jsou nutnější čím dál častější zásahy, aby vůbec fungoval, prostě jeho kapacita a funkčnost je na hranici.
Technicky je jedna vec, layoutovo druhá - a obsahovo ešte niečo celkom iné . Ja na Babi nechodím ani blogovať, ani čítať si články, ale diskutovať...
Chápem aj majiteľov(a Juraja mám aj rada ), ale treba si rozmyslieť, či robím web pre seba a pre kamošov, alebo verejné fórum pre množstvo ľudí, lebo to sú dve dosť odlišné veci. Keby starý Bbnt nefungoval, tak chápem snahu po zmenách, ale vzhľaodm na zabehanosť ju, priznám sa, celkom nechápem. Ale netrhám si vlasy, len mi je ľúto za niečím, čo zjavne fungovlao a funguje. No ale čo už, "čo bolo, bolo, terazky som major"...
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Leri napsal(a):
Máme internet explorer, asi ne úplně nejnovější verzi. Asi to bude tím.
Jo, dělalo mi to i dříve, i když párkrát se mi stalo, že se zobrazily všechny
diskuze, ale jen vyjímečně, spíš se vůbec nezobrazí.Leri, tak to bude prohlížečem, schválně se pak mrkni, jestli nemáš ještě verzi IE7 (přes nápověda - o aplikaci internet explorer). Ta je opravdu stará, nespolehlivá a dělá problémy. Stáhni si novější verzi, je to důležité i s ohledem na bezpečnost Tvého PC. Pak už by problémy být neměly.
Nie si ty dealerka Microsoftu? A nemáme si rovno kúpiť nový softvér kvôli Babinetu? Je tu Babinet pre užívateľov alebo užívatelia pre Babinet?
Není tady
Selima napsal(a):
Neviem, kedy to bude najbližšie, ale sľúbiť ti to môžem...
Slib mi staci No, jak ctu, ze babice by chtely taky, tak ja bych poprosil, kdyby to slo anonymne. Budu Tvym kamaratom z Bratislavy, ale podle reci budu brzy odhalen. nebo je tu jeste jedna moznost, ze my na caj do moji cajovny a potom s devcaty na kavu, nebo nejdrive s devcaty na kavu a pak do cajovny, ale to se muzete zakecat a ja bych vypil kyblik caje a stejne se mozna nedockal, tak ta prvni moznost by byla asi lepsi, ja Te zrzovat nebudu A pokecame, budes mi napriklad vypravet o Koranu, ano ? To je jedina kniha kterou jsem ochotny si ( asyk i ) precist := poznej sveho nepritele, jak se rika, ale jako spravny krestan nepratele nemam a muslimove at si ziji v klidu a miru, ne ?
Není tady
Andrea : nezlob se, ale Explorer NIKDY nebyl a nebude bezpecny. Stejne tak me docela vytoci, kdyz borec, ktery o tom houby vi, mi rekne, pouzivam nejbezpecnejsi prohlizec na svete = Firefox Tak si zatukam na celo, reknu mu, jdi na wecko on jak troba jde a ja na flesku nakopcim koplet cely jeho profil i s certifikaty a hesly a trada ... tak mi reknete, co je to za bordel nejbezpecnejsi, nejdokonalejsi a nejuzasnejsi je prece Google Chrome a na nej nedam dopustit, jeste mi nezklamal ( tuk tuk tuk )
Jo a pokud jde o BBN, pouzivejte Chrome a mate po starostech. Instalovat ho muze i bezny uzivatel a BBN na nom jede jako fik. Sak jsme ho poladili, ne ?
Není tady
Jo a co se tyce noveho BBN tak byt ja majitelem, udelam nasledujici :
- nainstaluji novou verzi, trochu poladim a pokud je dobra,
- presmeruju fora.babinet.cz na novy.babinet.cz ( na stary by se uz neslo dostat jinak, nez jako archiv - readonly )
- a bylo by poptakach
Komu by se to nelibilo, by odesel, ale spousta novych by prislo a ti stari by stejne prisli, akorat by si holt museli zvykat.
Klido bych na novem strasil, je mi to fuck, ale to se tam mam bavit o detech se scraperkama ??? Kuwa... jsem chlap v nejlepsich letech, tak tam nebudu blbnout s vdanyma panickama a kecat o piiiip-ovinach ...
njn
Upravil(a) morpheus (5. 1. 2011 18:48)
Není tady
morpheus napsal(a):
Definitiv napsal(a):
A jinak se přiznám, že mě maličko točí ignorace několika mých příspěvků o smajlících
Hlavne fklidu Definitif ja psal o smajlech na Novem BBN jeste v dobe, kdy vy jste jeste novem Babi ani netusili. Novi poskakujici smajlove se zrejme libi nekomu ... ( zbytek necham na vasi fantazii, moznosti je mnoho ) ... takze moc toho nenadelate, protoze co vim ani Jirka to nema lehke zvolit spravnou kolekci a nejde zde o to, zda gify budou zobrazitelne ci nikoli, pac jiste budou. Jde o to, ze to chce zmenu, ale nenasla se zadna lepsi kolekce a stara se nebude pouzivat. Ja tam pouzivam smajly asi tak dva, pokud se hodi a kdyz ne, nepouziju zadny, pac napriklad "hjarta" je primo... nebudu sprosty, jeste neni po desate...
Miluju když przníš můj nick Mě ani enjde o to, kdo jako první obejvil zjevnou ošklivost nových smajlů, jako spíš o přístup. kdyby někdo řekl: "vybrali jsme tyhle smalji, protože jsou dohromady s krásným novým designem krásného nového babinetu", tak si pomyslím něco o ťukání na čelo a možná řeknu že mě se teda nelíbí. Ale když se k tomu přistupuje stylem "vysvětlíme to pomocí autorských práv, hodíme k tomu jedno dvě cizí slova a oni budou vědět prd", tak to mě teda dere, to se ze mě někdo snaží dělat trochu vola, ne?
Nebo si to moc beru?
Není tady
Definitiv : OKI, ja vim ze nemilujes kdyz Ti prznim nick a ja slibujnu, ze uz to nikdy neudelam Proc nekomu delat naschval to, co nema rad ? Kuwa, nejsem pako, ne ?
Ano, souhlasim s Tebou. Pristup. Ale my jsme jen uzivatele, nam Babinet nepatri, kdyby byl BBN akciova spolecnost a meli jsme nakoupene akcie, myslim ze by to slo ovlivnit ( asyk ). Vsak je to jedno jake tam jsou smajly, me na smajlech nezalezi, zalezi mi na tech lidech a bude mi smutno, kdyz par dobrych lidicek ( nicku, pac je osobne neznam coz je skoda ) odejde kvuli tomu, ze se jim nelibi jak to vypada. Funkcionalita je super, clovek se v tom na par hodin ztrati, ale kazdy se v nem opet najde a zacne vyuzivat nove moznosti, ktere tu nebudu popisovat, to je spis na moderatorech.
Napriklad velke softwerove firmy uvadi 10 duvodu k prechodu na novy operacni system. napriklad takovy Bill Gates, ze ? Neco takoveho bych uvital na starem BBN, moc bych se nerozmyslel, uvedl bych duvody a pak sup, preklopil na zbrusu nove forum a byl by klid. Operacni system si musi uzivatel koupit i kdyz vi, ze je totac na "pikaču" tak si ho stejne poridi, pac s jinym pracovat neumi, nebo na Macintoshe nema dostatek penez a vi, ze ten stary uz nebude za rok napriklad podporovany. Bude chvilku drzkovat, ale pokud chce hrat hry, musi upgradovat hardver, aby mu ten novy system utahnul ( hahaha ) a jede dal. Casem si zvykne a za 4 roky je tu zbrusu novy jeste dementnejsi system, po case zjisti, ze je uplne bozi a tak dale dokola
Není tady