Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 3. 1. 2011 8:26

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Petice za zachovani stareho Babinetu

Johana50 napsal(a):

javena napsal(a):

Je jedno fórum, kam chodilo a nejspíš ještě chodí pár lidí, protože se jim zdálo, že tady jim nikdo nerozumí. No, bylo hezký číst, jak si neustále psali, že je to tak a já ti rozumím, tam to bylo jinak a my to máme všichni jinak, než oni... Jak dlouho jim to vydrželo? Půl roku. Byla tam nuda a postupně začali nakukovat zpátky. Možná by to nepřiznali, třeba jim to nepřišlo, ale pohled zvenku je jinej. Návštěvnost nulová, nic zajímavýho se nedělo, všichni se měli rádi a rozuměli si... Snad takhle neskončí babinet.

Máš na mysli Sallynet? smile

Bingo smile
Náhodou jsem na něj narazila, když jsem něco hledala a došlo mi, kam se poděli/y. Pak mi to nedalo a občas jsem nakoukla. Ale bylo to dost nudný i jako čtení, nebylo to tam tak akční, jako ty víš kde... návštěvnost fakt mizivá nejen od registrovaných. Toto téma prohlíží tři uživatelé a jeden host. Fakt nic moc. Diskuse se většinou nerozjela, i když se založilo nějaké téma, přišlo mi, že jen proto, aby se rozproudila debata. A kolikrát se ani nerozjela.
Na jinejch debatách, kde občas zaznamenám i lidi, co znám odsud (používají-li stejný nick), to tak není. Jede tam normální diskuse.

Není tady

#77 3. 1. 2011 10:11

Johana50
♥♥♥♥♥--

No, Javeno, já myslím , že svými přehnanými výroky záměrně manipuluješ nebo při nejmenším přeháníš.
Návštěvnost na Sally NENÍ NULOVÁ! , mám k dispozici statistiky a denně si tam můžu v průměru přečíst 210 nových příspěvků, které mě  vesměs všechny zajímají. Takže podle mého názoru jsou to dostatečně živoucí a funkční  stránky, za podmínky , že mám registrovaný účet.
Takže tvoje příkladné údaje  tady jsou fakt nic moc.... ve stylu jedna paní povídala. lol
P.S. oni tam už delší dobu fungují i uzavřené diskuzní Kluby, tak jak je zamýšleno na novém Babinetu a světe div se, fungují skvěle.

Upravil(a) Johana50 (3. 1. 2011 10:15)

Není tady

#78 3. 1. 2011 10:27

javena
♥♥♥♥♥♥-

Právě, Johano - uzavřené kluby... to moc nových návštěvníků nepřiláká. wink Mě je sallynet fuk, byla to náhoda, že jsem na něj narazila a ta nulová návštěvnost tam v tu dobu byla. smile Teda jak píšu, jeden host a tři uživatelé... wink
Jinak, já záměrně nepsala o jaké fórum jde, jen jsem ho uvedla anonymě jako příklad. Proč tebe to zvedá ze židle, je asi tvoje a možná ti na to někde jinde odpoví.... wink O sallynet tu snad nejde, ne? Teda mě nejde... visslalol

Není tady

#79 3. 1. 2011 10:55

Johana50
♥♥♥♥♥--

Proč mě to zvedá ze židle?? Na to si umím celkem uspokojivě odpovědět sama.  Nějak nemám ráda, když si někdo vymýšlí pohádky ovčí babičky, aby si dodal zajímavosti nebo důležitosti nebo co...lol
Mou domněnku jsi potvrdila, ač jsi na ní reagovat nemusela, tak nevím, proč se následně vymlouváš, že jsi chtěla zachovat nejmenované fórum v anonymitě... tongue

mmch. když sem příjdu například ve 3,00 ráno , tak jsem tu taky často jako jediný uživatel. Výpovědní hodnotu o návštěvnosti to však má zcela NULOVOU. lol

Upravil(a) Johana50 (3. 1. 2011 10:56)

Není tady

#80 3. 1. 2011 11:18

javena
♥♥♥♥♥♥-

No, jo, Johano, já tam nekoukala ve tři ráno, zaregistrovaná jsem byla, takže na mě tvoje obhajoba toho fóra taky nějak působí a popravdě - tady jde o babinet. Jako pohádku to brát můžeš, já jsem už v tom prvním příspěvku psala, že cituji - "oni to tak jistě nevidí", což jsi mi potvrdila, čímž ti děkuji wink, ale tak to bereš ty. Já napsala svůj názor, což se v diskuzích, alespoň tady, může. I s tím rizikem, že to někoho zvedne ze židle... lol

Upravil(a) javena (3. 1. 2011 11:19)

Není tady

#81 3. 1. 2011 11:29

Johana50
♥♥♥♥♥--

Prosím, Javenko,  rádo se stalo. wink  Mým cílem bylo uvést  domněnky na pravou míru, tož  je nyní určitě jasněji, čímž ti taky děkuji.  cool  A sedí se mi při tom dobře. tongue cool
čaues rock

Není tady

#82 3. 1. 2011 12:53

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Kdysi dávno pradávno jsem chodila na Dámu, byly tam super diskuse. Bohužel se tam začalo totéž, co se propaguje tady - uzavřené diskuse. Teď už tam snad ani jiné nejsou, nevím, nebyla jsem tam nějaký ten rok. Jestli to tady dopadne taky tak, sbohem babinete! Nejsem člověk, který by musel plkat s neustále stejnými lidmi v neustále stejném "chlívku". Tady se mi líbí právě to, že můžu všude nakouknout a mám-li k tomu co říct, můžu napsat, nemám-li, můžu se aspoň poučit. Myslím, že takových uživatelů je babinetu je hodně. To je jediné, co se mi na novém babinetu nelíbí. Jestli bude design takový nebo makový, to je mi celkem fuk.

Není tady

#83 3. 1. 2011 13:44

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Ja teda uzavrene skupiny taky moc nevitam. No a od te doby, co se muj domovsky chlivek presunul na Novy Babinet, se nase skupina dost rozpada...Nechodim tam a nejsem sama. Je tam asi jen pet holek, ktere denne pisou. Driv jsme byly vetsi parta. Skoda...sad

Není tady

#84 3. 1. 2011 13:58

Johana50
♥♥♥♥♥--

Jiní zase uzavřené Kluby s radostí uvítají. Co člověk to názor. A nový  babinet (stejně jako Sally v současnosti) bude nabízet obojí , což je dobře ,tak ani není  třeba nad tím dlouze polemizovat jestli ano nebo ne.

Není tady

#85 3. 1. 2011 14:06

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Já tedy uzavřené kluby velmi vítám. A ne proto, že tam mají všichni stejný názor a poplácávají se tam po ramenou.
To může vypustit jen někdo, kdo o tom nic neví. A přitom by tak rád věděl, že...
Vítám je pro to soukromí, které tam máme. Proto, že se mezi sebou dobře známe a nemusím se tam bát
říct ty nejintimnější věci, co mě trápí.
Počet návštěvníků v té které chvíli nehraje naprosto žádnou roli. K tomu, abych si popovídala, nepotřebuju dav.
Ale jak píše Johana - co člověk, to názor.

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#86 3. 1. 2011 14:08

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Mimochodem, tady je teď 9 přihlášených. To je tedy opravdu nával. Ale netroufla bych si tvrdit, že to vypovídá něco o kvalitách tohohle fóra.

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#87 3. 1. 2011 17:34

javena
♥♥♥♥♥♥-

Uzavřený klub mi nevyhovuje, někomu jo, to tak bývá... co člověk, to názor. Jestli někdo podle toho, že to někoho netáhne usuzuje, že by do něj chtěl... to je jeho věc. Blbější důvod jsem teda ještě neslyšela, ale dejme tomu, má to svojí ujetou logiku. big_smile Já jsem z jednoho takovýho odešla s kámoškou číst sem, ona pak úplně jinam. Ale o tom to není.
Johana se chytla sallynetu, který jsem já použila anonymě jako příkladu, když jsem reagovala na Juraje a jeho bezva pokec se skupinou spolužáků jako obhajobu nového babinetu.
A když já jukla na sallynet, tak tam prostě nikdo nebyl, kolikrát i dva dny. Každej může chodit, kam libo, tam bylo (teď nevím, není to můj šálek čaje) a na novým babi je dost mrtvo, takže mě to netáhne. Občas juknu jinam, dáma a tak... ale když někam vlezu a jsou tam nejnovější příspěvky tři dny starý, tak co tam, že jo. vissla Teda - co se mě týká. wink
Není potřeba polemiky, ale když už tu probíráme nový babi, tak snad to Johana přežije, že jsme si dovolili... polemizovat. lol

Není tady

#88 3. 1. 2011 18:01

Johana50
♥♥♥♥♥--

Každej může chodit, kam libo,

To je asi tak jediná pravdivá věta z celého textu na které se shodnem. Tak se toho, prosím, sama  drž a nekritizuj ostatní , že si chodí komunikovat na různá fora, do různých prostředí, která jsou pro  ně zajímavá. ( viz tvoje: Byla tam nuda a postupně začali nakukovat zpátky.)
Ostatní řeči o tom , že někde nebyla návštěvnost 2 dny jsou zase vyslovená kravina, protože mám z tvých příspěvků dojem , že si pleteš návštěvnost celého fora s informací o návštěvnosti jednotlivých témat. Na Sallynetu je na rozdíl odtud vidět, kde se kdo zrovna nachází a  které téma si konkrétně čte.

Upravil(a) Johana50 (3. 1. 2011 18:03)

Není tady

#89 3. 1. 2011 18:06

Johana50
♥♥♥♥♥--

Javeno na to , že tě to fórum  vůbec nezajímalo a nezajímá se k tématu Sallynet vracíš nápadně často. lol

Není tady

#90 3. 1. 2011 19:38

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Sakura napsal(a):

Ahoj, doufam, ze mi to moderatori nezatrhnou, ale moc bych byla rada, kdyby umoznili tuhle petici za zachovani stareho Babinetu. Nevim, jestli je to k cemu platne, asi je uz vsechno definitivne rozhodnute, ale neda mi to nezkusit.

Ahoj Sakuro smile Mmch Sakura je jediny rozkvetly strom, pod kterym mohu polibit jeste 1.5. nejakou slecnu, bo ostatni jsou odkvetle smile Zkouset muzes, ale nova doba si zada nove technologie. Ty take doma neperes ve valse a nemyjes nadobi v ruce, ale verim, ze pouzivas moderni praci prasek, pracku, mycku, kavovar, LCD televizi atd... o mobilu ani nemluvim, cim novejsi tim lepsi s dotekovym displejem. Presne tak to vidim i ja, novy Babinet jsem mel moznost vyzkouset a je dobry. Jedine co je na nom debilni, jsou smajly, ale technologie je to vymakana...Kdo NEBUDE pouzivat smajly, nebo si je dejme tomu zakaze, vyhraje ! tummenupp
Dalsi nevyhodou je, ze ani Novy BBN neresi absolutni ignoraci. Ignorovany je videt v citaci a muze posilat SZ. Nicmene, ja si mohu nastavit KDO mi SZ smi posilat. S timto hezkym, ale primitivnim, se to neda porovnavat.

Upravil(a) morpheus (3. 1. 2011 19:38)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#91 3. 1. 2011 21:30

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Andrejko, dostanu se na nový babinet a když vstoupím do diskuze,
neukáže se mi ani celý hlavní panel, mám tam jen jakési kousky a jinak
bílou plochu. usch

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#92 3. 1. 2011 22:52

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Leri napsal(a):

Andrejko, dostanu se na nový babinet a když vstoupím do diskuze,
neukáže se mi ani celý hlavní panel, mám tam jen jakési kousky a jinak
bílou plochu. usch

Leri, a jaký máš prohlížeč? Máš možnost to zkusit i v jiném, zda to taky dělá tak? A to Ti prosím dělá teď nově, nebo to tak dělalo vždy? Díky.

Není tady

#93 3. 1. 2011 22:59

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Máme internet explorer, asi ne úplně nejnovější verzi. Asi to bude tím.
Jo, dělalo mi to i dříve, i když párkrát se mi stalo, že se zobrazily všechny
diskuze, ale jen vyjímečně, spíš se vůbec nezobrazí.

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#94 3. 1. 2011 23:21

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Leri napsal(a):

Máme internet explorer, asi ne úplně nejnovější verzi. Asi to bude tím.
Jo, dělalo mi to i dříve, i když párkrát se mi stalo, že se zobrazily všechny
diskuze, ale jen vyjímečně, spíš se vůbec nezobrazí.

Leri, tak to bude prohlížečem, schválně se pak mrkni, jestli nemáš ještě verzi IE7 (přes nápověda - o aplikaci internet explorer). Ta je opravdu stará, nespolehlivá a dělá problémy. Stáhni si novější verzi, je to důležité i s ohledem na bezpečnost Tvého PC. Pak už by problémy být neměly.

Není tady

#95 3. 1. 2011 23:22

javena
♥♥♥♥♥♥-

Johano, tady se ale řeší babinet. tongue Proč to sem pořád taháš, že jsem koukla jinam a udělala si obrázek o tamním foru... proč ti to vadí? Já asi tuším, ale docela by mě to zajímalo. BI smile

Není tady

#96 3. 1. 2011 23:36

javena
♥♥♥♥♥♥-

Javeno na to , že tě to fórum  vůbec nezajímalo a nezajímá se k tématu Sallynet vracíš nápadně často. lol

Jistě, máš pravdu. roll Zajímá mě tak moc, že ho neobhajuju a použila jsem ho jako příklad toho, jak bych nechtěla, aby skončil Babinet. va

Není tady

#97 3. 1. 2011 23:56

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Také chci,aby zůstal tento Babinet.Připojuji se k petici.

Není tady

#98 4. 1. 2011 2:32

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Sakura napsal(a):

Ahoj, doufam, ze mi to moderatori nezatrhnou, ale moc bych byla rada, kdyby umoznili tuhle petici za zachovani stareho Babinetu. Nevim, jestli je to k cemu platne, asi je uz vsechno definitivne rozhodnute, ale neda mi to nezkusit.

Ahoj Sakuro smile Mmch Sakura je jediny rozkvetly strom, pod kterym mohu polibit jeste 1.5. nejakou slecnu, bo ostatni jsou odkvetle smile Zkouset muzes, ale nova doba si zada nove technologie. Ty take doma neperes ve valse a nemyjes nadobi v ruce, ale verim, ze pouzivas moderni praci prasek, pracku, mycku, kavovar, LCD televizi atd... o mobilu ani nemluvim, cim novejsi tim lepsi s dotekovym displejem. Presne tak to vidim i ja, novy Babinet jsem mel moznost vyzkouset a je dobry. Jedine co je na nom debilni, jsou smajly, ale technologie je to vymakana...Kdo NEBUDE pouzivat smajly, nebo si je dejme tomu zakaze, vyhraje ! tummenupp
Dalsi nevyhodou je, ze ani Novy BBN neresi absolutni ignoraci. Ignorovany je videt v citaci a muze posilat SZ. Nicmene, ja si mohu nastavit KDO mi SZ smi posilat. S timto hezkym, ale primitivnim, se to neda porovnavat.

Morfe, je jeasne, ze v mnoha ohledech si doba zada sve, ale proc zrovna obycejne diskuzni forum musi byt super hyper? Vim, ze toho o pocitacich moc nevim. A vis, ze myju nadobi v ruce (prijde mi, ze to je s houbickou v ruce lepe umyte nez z mycky), mobil mam stary bez dotykoveho displeje, protoze ho pouzivam opravdu jen na volani a psani zprav a za nic bych ho nevymenila, kavovar nemame, pac s manzelem kavu nepijeme. Jak vidis, nase domacnost vubec neni hyper super, i kdyz teda mame krasnou velkou LCD televizi, pac tady v Japonsku se uz ani jine neprodavaji, ale se dvema detma na ni stejne neni cas koukat. Pri kojeni prave cucim do Babinetu. Takze jak vidis, se mnou si na zadne moderni vyhody neprijdes. smile Nerikam, ze jsem snad nejaky prirodni clovek, ale nemam rada zmeny a tezko se s nima srovnavam. Do pozadi Babinetu bohuzel nevidim, hodnotim proto jako dlouholety uzivatel. smile Na novem Babinetu zkousim byt kazdy den, ale popravde receno s malym miminkem nemam cas zkoumat nova nastaveni a funkce. Proste odepisu a zase jdu. Tady jsem uz zvykla, tezko se mi odtud odchazi. Fakt by bylo lepsi stary Babinet uplne zavrt. Tohle tristeni neni dobre. Mam pocit, ze nekolik lidi nechodi uz ani sem, ani tam. Uz nekolik tydnu o nich nevim, a to sem chodili casto.

Není tady

#99 4. 1. 2011 9:46

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Johano - a co jinýho tu děláš než nakukuješ zpátky? lol lol

A jinak se přiznám, že mě maličko točí ignorace několika mých příspěvků o smajlících va Několikrát tady bylo psáno, že budete odpovídt na dotazy a komentovat postřehy a když se zeptám, proč že se nepoužili stávající smajlíci, když to nedělá žádnou potíž (jedná se o gifové obrázky, které poběží kdekoliv, kdykoliv, volně dostupní taky jsou, když je máte tady, ne?), tak ticho po pěšině... Skoro mi to přijde, že se někomu líbily ti hnusáci noví lol lol

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#100 4. 1. 2011 10:15

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Def, ona Andrea odpovídala ohledně smajlů třeba mně wink

AndreaP. napsal(a):

mag napsal(a):

Tak já nevím, buď mám dobře nastavený počítač nebo nový bb, ale vypadá podobně jako ten starý, žádné reklamy, dala jsem si modrou barvu, takže je to i příjemné a už jsem objevila i spoustu zajímavých možností v diskuzi. Jediné, co mi fakt vadí, jsou emotikony, ty jsou hrůzostrašné.

Mně teda přijde nejhorší varianta zachovat obě diskuze a úplně tím bb roztříštit, přeci nebudeme přebíhat mezi dvěma diskuzema hmm

Ano Mag, je to tím, že on je skutečně podobný, jediná zásadní změna je ta grafika, a ta se dá změnit na modrý styl, jak jsi sama udělala (beru teď v potaz změny vizuální a ne co se funkčnosti týče). Co se týká emotikonů, jak už jsem psala, je to předmětem diskuze a zřejmě dojde k tomu, že je vyměním za ty naše původní.

S posledním odstavcem se ztotožňuji, mám ale za to, že zachování obou diskuzí je myšleno jen výhledově, než se naplno rozjede nový Babinet, momentálně upřímně netuším, zda došlo v tomto směru k nějaké změně, proberu to s Jirkou.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí