6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A jak se na ten nový babinet dostanu?
Není tady
Není tady
xxxx napsal(a):
...tak jsem si řekla, e to zkusím a znovu jsem vlezla na nový BB...pro mě to prostě není, nic tam nemůu najít, fora jsou tam uplně mrtvá, kdy někdo zaloí téma povětinou ádná odpověď.
Bodej by nebyla mrtva ,kdy jsou pořád vichni tady!!!
Není tady
sisi21 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...tak jsem si řekla, e to zkusím a znovu jsem vlezla na nový BB...pro mě to prostě není, nic tam nemůu najít, fora jsou tam uplně mrtvá, kdy někdo zaloí téma povětinou ádná odpověď.
asi se jim tam nelíbí , protoe to je to děs a běs
Není tady
Asi tahkle, kdyby tam el Ota, asi by byl důvod tam jít. Moná by tam Ota ale nechtěl. U při poslední změně archiv el do kytek a staré příspěvky byl problém najít. Jestli přijdu i o obsah tohoto babinetu, tak nevím, co bych tam hledala. Budu se zase cítit oputěná. Juraji, nic proti tvé práci. Kdo chtěl tu změnu? Lidičky? Jako enské?
Není tady
aprill napsal(a):
sisi21 napsal(a):
xxxx napsal(a):
asi se jim tam nelíbí , protoe to je to děs a běs
děs běs??? to mě nepřijde .Jde o to jestli je člověk pro změnu či né!! a pokud né ,tak nikdy na nový BB nepřijde..
Není tady
Sisi, ted mluvim jen za sebe, ale kdybych prisla na Novy Babinet poprve, asi bych hned z nej odesla a uz se nevratila, pc by me nicim nezaujal. Jak opticky, tak obsahem. Spatne se tam helda, nikam me to nenavede. Titulni strana stareho Babinetu je pekne barevne ledena, novacci se hned dostanou kam chteji, pekne je to navede...Tot muj nazor.
Není tady
Sakura napsal(a):
http://novy.babinet.cz/
Děkuji
Není tady
Nemohu se zbavit dojmu, e je to kvůli obchodu - nejsou tam sice reklamy, ale poučné články, z kterých to pravděpodobně na obchod povede. Nechci být patný prorok, ale myslím, e to nebude mít úspěch.
Není tady
Krásný den vem, a hlavně hodně těstí v novém roce Jdu dočíst vlákno a pokusím se na případné dotazy odpovědět, pokud teda zde naleznu něco nového, ne se nachází tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44447 - vezmu to od konce.
Není tady
Sakura napsal(a):
Sisi, ted mluvim jen za sebe, ale kdybych prisla na Novy Babinet poprve, asi bych hned z nej odesla a uz se nevratila, pc by me nicim nezaujal. Jak opticky, tak obsahem. Spatne se tam helda, nikam me to nenavede. Titulni strana stareho Babinetu je pekne barevne ledena, novacci se hned dostanou kam chteji, pekne je to navede...Tot muj nazor.
Sakuro, titulní stránku bude mít pochopitelně i nový Babinet, pracuje se na tom.
Není tady
miaa napsal(a):
Asi tahkle, kdyby tam el Ota, asi by byl důvod tam jít. Moná by tam Ota ale nechtěl. U při poslední změně archiv el do kytek a staré příspěvky byl problém najít. Jestli přijdu i o obsah tohoto babinetu, tak nevím, co bych tam hledala. Budu se zase cítit oputěná. Juraji, nic proti tvé práci. Kdo chtěl tu změnu? Lidičky? Jako enské?
Ota tam jít nemůe, to vichni víme. A věř, e mi a nejen mi chybí straně moc, byli jsme přátelé Řeit zde ale, co a jak by udělal Ota je za současného stavu pro mě jaksi k nepochopení.
Poslední archiv zanikl, protoe byl totálně zaspamovaný.
A kdo chtěl tu změnu? V prvé řadě pokrok, internetový svět jde mílovými kroky dopředu a dále technické monosti, či spíe u nemonosti, tohoto. Prostě u nestačí.
Poctivě pročítáme vechny vae názory a snaíme se nad nima zamyslet, vyhovět, jak to jen jde, to mi věřte. Záleí nám na Babinetu a máme ho rádi stejně jako vy.
Není tady
Leri napsal(a):
Nový Babinet se mi nelíbí. Nemohu se do něj ani dostat, resp. do diskuzí, nezobrazují se mi celé přehledy, je to neúplné, nevím si s tím rady.
HLASUJI PRO PŮVODNÍ BABINET!
Leri, pokud si na novém Babinetu neví s něčím rady a má zájem, obra se na mě, ráda pomůu, co bude v mých silách.
Není tady
mag napsal(a):
Tak já nevím, buď mám dobře nastavený počítač nebo nový bb, ale vypadá podobně jako ten starý, ádné reklamy, dala jsem si modrou barvu, take je to i příjemné a u jsem objevila i spoustu zajímavých moností v diskuzi. Jediné, co mi fakt vadí, jsou emotikony, ty jsou hrůzostrané.
Mně teda přijde nejhorí varianta zachovat obě diskuze a úplně tím bb roztřítit, přeci nebudeme přebíhat mezi dvěma diskuzema
Ano Mag, je to tím, e on je skutečně podobný, jediná zásadní změna je ta grafika, a ta se dá změnit na modrý styl, jak jsi sama udělala (beru teď v potaz změny vizuální a ne co se funkčnosti týče). Co se týká emotikonů, jak u jsem psala, je to předmětem diskuze a zřejmě dojde k tomu, e je vyměním za ty nae původní.
S posledním odstavcem se ztotoňuji, mám ale za to, e zachování obou diskuzí je myleno jen výhledově, ne se naplno rozjede nový Babinet, momentálně upřímně netuím, zda dolo v tomto směru k nějaké změně, proberu to s Jirkou.
Není tady
Anna1 napsal(a):
Mne se ten novy BBN taky nelibi, nesedi mi, nevyhovuje. Jsem sice zaregistrovana, ale nevim, zda tam budu chodit. Poohlizim se po jinych forech a nasla jsem, ktera mi vyhovuji svym designem vice. nez novy BBN.
Můj osobní názor je ten, e Babinet jako takový nedělá design ani nic takového, ale lidi v něm. To je srdce Babinetu, a ne růová či modrá barva a nebo takový či jinačí smajlík. Co se týká nových fór, je to stejný princip - i tyto budou časem "ladit a měnit" - je to normální přirozený vývoj vech diskuzních fór a celého internetového světa.
Není tady
misha88 napsal(a):
Sakura napsal(a):
Ja teda nevim, co je na starem Babi zastaraleho a rezaveho. Treba Magazin je krasne barevne rozdeleny, text na bilem pozadi se krasne cte, je to vizualne atraktivni. Tot muj nazor.
To je spí o technické stránce - to ci uivatel nevidí, ty kody na kterých to běí atd..
Ano, přesně tak. A to je taky to, co tady pořád dokola opakujeme. Tento Babinet je prostě technicky zastaralý, nestačí. Jsou nutnějí čím dál častějí zásahy, aby vůbec fungoval, prostě jeho kapacita a funkčnost je na hranici.
Není tady
Přiznám se, e mně nový babinet také k srdci nepřirostl a to jsem myslím celkem velký propagátor změn
Souhlasím s názorem, e nemá smysl, aby fungovaly dva babinety zároveň. Jeden toti zákonitě musí padnout a tuím, e to bude nový babinet, protoe diskuze bez uivatelů prostě není diskuze.
Vysvětlejí Juraje mi připadá takové jako bych se snaila přesvědčit sama sebe, e ten úasný kabát, který jsem si vybrala, mi ve skutečnosti těsný není a e je úplně super. Prostě ho tak moc chci a u jsem se pro něj rozhodla, e mě nic neodradí.
Počítačům a aplikacím zas tak dobře nerozumím, ale kdyby se chtělo, myslím, e by se dal najít způsob, jak starý design a funkce zachovat. Zvlá kdy je vidět, e technické vymoenosti nového babinetu stávající uivatele nevábí.
Někdy je dobré se zamyslet a uvědomit si, e i kdy jsme na námi vybranou cestu vynaloili velké úsilí, prostě to dál nejde a vrátit se.
Upravil(a) Tulipánka (1. 1. 2011 18:00)
Není tady
Mě nový babinet nějak íly netrhá, uvidím, nejspí si zvyknu. Jen mě pobavil Juraj s tím, jak je bezva, e se dá udělat uzavřená skupina jen pro zvané. To je tak trochu divoký. Na co pak diskuse, kdy mají vichni podobný názor? Jak mě to obohatí? Jak diskutovat s někým, kdo miluje červenou, kdy já taky? Hm, červená je pěkná... jo, mě se taky líbí... o ničem.
Ale to bude tím, e já se s přáteli scházím v realitě, pokecat na netu s přáteli je pro mě trochu divný. Já si sem chodím tříbit a obohatit si názory a náhledy. Tak hodně pohody do uzavřených krouků...
To nejspí teda končím.
Je jedno fórum, kam chodilo a nejspí jetě chodí pár lidí, protoe se jim zdálo, e tady jim nikdo nerozumí. No, bylo hezký číst, jak si neustále psali, e je to tak a já ti rozumím, tam to bylo jinak a my to máme vichni jinak, ne oni... Jak dlouho jim to vydrelo? Půl roku. Byla tam nuda a postupně začali nakukovat zpátky. Moná by to nepřiznali, třeba jim to nepřilo, ale pohled zvenku je jinej. Návtěvnost nulová, nic zajímavýho se nedělo, vichni se měli rádi a rozuměli si... Snad takhle neskončí babinet.
Upravil(a) javena (1. 1. 2011 19:12)
Není tady
javena napsal(a):
Mě nový babinet nějak íly netrhá, uvidím, nejspí si zvyknu. Jen mě pobavil Juraj s tím, jak je bezva, e se dá udělat uzavřená skupina jen pro zvané. To je tak trochu divoký. Na co pak diskuse, kdy mají vichni podobný názor? Jak mě to obohatí? Jak diskutovat s někým, kdo miluje červenou, kdy já taky? Hm, červená je pěkná... jo, mě se taky líbí... o ničem.
Ale to bude tím, e já se s přáteli scházím v realitě, pokecat na netu s přáteli je pro mě trochu divný. Já si sem chodím tříbit a obohatit si názory a náhledy. Tak hodně pohody do uzavřených krouků...
To nejspí teda končím.
Je jedno fórum, kam chodilo a nejspí jetě chodí pár lidí, protoe se jim zdálo, e tady jim nikdo nerozumí. No, bylo hezký číst, jak si neustále psali, e je to tak a já ti rozumím, tam to bylo jinak a my to máme vichni jinak, ne oni... Jak dlouho jim to vydrelo? Půl roku. Byla tam nuda a postupně začali nakukovat zpátky. Moná by to nepřiznali, třeba jim to nepřilo, ale pohled zvenku je jinej. Návtěvnost nulová, nic zajímavýho se nedělo, vichni se měli rádi a rozuměli si... Snad takhle neskončí babinet.
...má recht v klubu pochlebovačů nadení rychle vyprchává a vrací se tam kde slyí i něco jiného ne "já ti to říkala"
Není tady
Me se novy Babinet taky nelibi a mrzi me,ze nekdo kdo o tom rozhoduje nechce nebo nemuze zanechat ten stary pro nas tak jak je..s nasi registraci a s nasim nastavenim barvy a vsim okolo a jen zmenit to pozadi,ktere teda podle nich uz nestaci.
A myslim, si,ze je to kazdopadne spatnej krok stehovat cely forum a vsechny lidi na nem s novou registraci a tak
Ale i presto,ze se mi NB nelibi,tak tam chodim,jelikoz pro me neni dulezity jak to tam vypada,ale to ze jsem tam s lidma ktery znam a opravdu (ac to mozna nekdo nemuze pochopit) si dovoluji rict,ze jsme uz neco jako pratele.Nehlede na to,ze je tu spousta holek,ktery se znaji i osobne a setkavaj se na srazech.A to je pro me dulezity..nezlobte se na me,ale me proste pripada povrchni rict,ze tam nepujdu,protoze se mi tam nelibi a vykaslat se na lidi s kteryma denne komunikuju a prozivam jak rostou nase deti.
Ad soukroma diskuse..asi byste se meli vic rozhlidnout po Babinetu,protoze treba mame "svuj chliv" kde se setkavame s maminama s kterejma mame stejne stary deti a rozhodne se jen nepoplacavame po zadech a nepritakavame,jenze si casto sdelujeme i dost soukromy veci a urcite se budeme citit lip,kdyz vime,ze je necte treba tchynina kolegyne z prace (jak se uz taky nekomu stalo )
Neni to prece o tom aby se uzaviraly temata diskusi ve kterych nekdo hleda radu.
Kazdopadne jsem pro rozseknuti veci..bud starej nebo novej a to co nejdriv..tohle je pitomy
Není tady
javena napsal(a):
Má na mysli Sallynet?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Anna1 napsal(a):
Mne se ten novy BBN taky nelibi, nesedi mi, nevyhovuje. Jsem sice zaregistrovana, ale nevim, zda tam budu chodit. Poohlizim se po jinych forech a nasla jsem, ktera mi vyhovuji svym designem vice. nez novy BBN.
Můj osobní názor je ten, e Babinet jako takový nedělá design ani nic takového, ale lidi v něm. To je srdce Babinetu, a ne růová či modrá barva a nebo takový či jinačí smajlík. Co se týká nových fór, je to stejný princip - i tyto budou časem "ladit a měnit" - je to normální přirozený vývoj vech diskuzních fór a celého internetového světa.
Andri, sorry, ale pokud nepochopí, co se ti tu snaí u tolik lidí říct, tak pak v to novém babinetu bude brzy sama.
taky se mi líbí ten starý.
Není tady
Já chci starý dobrý Babinet, nemám ráda změny, větinou je to vdy k horímu a člověk u je zvyklý....
Není tady
Kdy jsem se v léte 2007 registrovala, na spoustě diskusí zmiňovali lidi nějaký "starý dobrý Babinet", a lehce tam prosakovaly obavy a trocha stýskání, e takové jako dřív to u jistjistě nikdy nebude Take chápu zakladatele, e bere podobné stesky několika desítek uivatelů s rezervou.
Věci se vyvíjí a mění, někdy k podobě nám symptatičtějí, někdy méně, a nemusí to být jen grafika. Ale to je ivot. To, čím se člověk nechal obohatit, navázané nitky a známosti, někdy skutečně přátelské a intenzivní, mohou měnit podobu, ale ne podstatu
Není tady
PPavlaa napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Anna1 napsal(a):
Andri, sorry, ale pokud nepochopí, co se ti tu snaí u tolik lidí říct, tak pak v to novém babinetu bude brzy sama.
taky se mi líbí ten starý.
Pro me je teda Babinet taky o lidech a ne o vzhledu..
Nehlede na to,ze vetsina z vas tam fakt jen nakoukla a ani nezkusila ...ja prispivam a nezda se mi to o moc jiny nez tady.Jako smajliky josu hnusny,to jo..a barevnej vzhled se mi taky nelibi,ale co..zvyknu si..a ze zmeny od prirody nenavidim..
Není tady