Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 12. 2010 20:17

Vanda
♥♥♥♥---

Re: Petice za zachovani stareho Babinetu

Posílám souhlas za zachování starého Babinetu.
Jéé kdyby to tak bylo nějak technicky možné.....tak nějak by mě spadl kámen ze srdce.......na novém jsem zaregistrovaná,ale skoro tam nechodím,nepřispívám protože ,protože ,protože ....se tam stále nevyznám...sem na starý chodím na jistotu.

Jo, jo život není peříčko..

Není tady

#27 30. 12. 2010 20:35

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Podle mého je zachování obou Babinetů (že pojedou současně) ta nejhorší volba! Bude to blázinec a tím jen docílíte toho, že na nový Babinet si nikdo nikdy nezvykne.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#28 30. 12. 2010 20:37

miaa
♥♥♥♥♥--

Petici taky podepisuji. Teď jsem tedy na kterém? Tak jsem se na ten nový podívala, hrůza:skurt:. Nechci číst reklamy ani nic jiného, ani nic hledat, chci zůstat u toho, co znám hodně let. Kdysi jsem si myslela, že bez babinetu nemohu žít. Život říká, asi ano.

Upravil(a) miaa (30. 12. 2010 20:41)

Není tady

#29 30. 12. 2010 20:46

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já nevím, buď mám dobře nastavený počítač nebo nový bb, ale vypadá podobně jako ten starý, žádné reklamy, dala jsem si modrou barvu, takže je to i příjemné a už jsem objevila i spoustu zajímavých možností v diskuzi. Jediné, co mi fakt vadí, jsou emotikony, ty jsou hrůzostrašné.

Mně teda přijde nejhorší varianta zachovat obě diskuze a úplně tím bb roztříštit, přeci nebudeme přebíhat mezi dvěma diskuzema hmm

Není tady

#30 30. 12. 2010 20:56

Anna1
♥♥-----

Mne se ten novy BBN taky nelibi, nesedi mi, nevyhovuje. Jsem sice zaregistrovana, ale nevim, zda tam budu chodit. Poohlizim se po jinych forech a nasla jsem, ktera mi vyhovuji svym designem vice. nez novy BBN.

Není tady

#31 30. 12. 2010 21:01

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Anna1 napsal(a):

Mne se ten novy BBN taky nelibi, nesedi mi, nevyhovuje. Jsem sice zaregistrovana, ale nevim, zda tam budu chodit. Poohlizim se po jinych forech a nasla jsem, ktera mi vyhovuji svym designem vice. nez novy BBN.

AHA - takže KONKURENCE .... stolt ... mně reklamy v zásadě nevadí - tedy pokud jsou na boku a pokud jsou tmavé ... (mám totiž rád tmavou obrazovku a na ní světlé písmo - a když je reklama na bílé ploše, tak mě to oslepuje, je mi to prostě VELICE nepříjemné)... va

Upravil(a) Vachu (30. 12. 2010 21:02)

Není tady

#32 30. 12. 2010 21:13

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Taky se přidávám s podpisem.

Na novém BB sice už jsem, ale velice mě odrazuje komplikovanost zaslání příspěvku a přidání smajlů. Co do chaotična .... to jsme částečně odstranila nastavením barvy.

Jsou tam jasné výhody .... třeba v nastavení soukromí - nemůže mé příspěvky číst ten, kdo není na BB zaregistrovaný - atp. Ale myslím, že to by se dalo přidat i sem. A klidně to oželím, bo jsem to do teď také neměla.

A hodně mě odrazuje dvojitost BB. Hodně lidiček zůstává tady, část je již tam ......

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#33 30. 12. 2010 21:31

Anna1
♥♥-----

Vachu, ja to beru tak, ze proc bych mela ve svem volnem case, kdy hledam relax a zabavu chodit nekam, kde se mi nelibi? Logicky hledam jine misto, kde se budu citit prijemne.

Není tady

#34 30. 12. 2010 21:39

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Prosím já bych taky chtěla tenhle Babinet. Ten nový se mi tak moc nelíbí, že tam ani nechodím. Myslím ani nebudu.

Strach je malá smrt...

Není tady

#35 30. 12. 2010 21:54

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

mag napsal(a):

Tak já nevím, buď mám dobře nastavený počítač nebo nový bb, ale vypadá podobně jako ten starý, žádné reklamy, dala jsem si modrou barvu, takže je to i příjemné a už jsem objevila i spoustu zajímavých možností v diskuzi. Jediné, co mi fakt vadí, jsou emotikony, ty jsou hrůzostrašné.

Mně teda přijde nejhorší varianta zachovat obě diskuze a úplně tím bb roztříštit, přeci nebudeme přebíhat mezi dvěma diskuzema hmm

Do puntíku souhlasím! tummenupp

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#36 30. 12. 2010 23:47

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Podepisuju se pod petici za zachování starého babinetu.Nezapomínejte,že ne všechno staré musí být špatné a nevyhovující.V tomto případě je opak pravdou.

Není tady

#37 31. 12. 2010 1:32

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Ctu damy, ctu... Diky za nazory, skutecne, vsem... Jirka vam jiz zde psal, ze zatim zustvava jak jeden tak druhej Babinet... Ano, ano, vyvoj se neda zastavit a "vymyslet" neco jeste lepsiho, nez je "krasne cervene ferrari", na ktere jsme zvyknuty... Ferrari, ktere by bylo jeste krasnejsi, jeste "cervenejsi", proste jeste lepsi - neni jednoduche... A stare pomalu rezavi [udelame na nej zaplatu, jendu druhou treti...] Ale posunovat sa dale, ku predu, dopredu... se musime... Jsme nuceni. Jak pisete. Vyvoje nezastavis. In-out... Sam jsem registrovan na obou. Na novem budu mit snad uz brzo svuj vlastni blog [a psat si co budu chtit]. To na starem nemam... Prodam si tam knizku brzo. To na starem nemohu. Pritahl jsem si tam sve spoluzaky z gymplu a otevreli jsme si tam uzavrenou diskusi jen pro zvane. To na starem nemuzu... Snad tam bude brzo netradicni seznamka. Mozna burza prace [Mozna i zajimave hry... Mozna...] To uz asi nevyuziji [to by me zena hnala ;]. Pres to mam rad rovnez "stare" babineti fora... Tak jako vy. Tak jak mam rad sve stare knizky v knihovne, kterych se nezbavim, i kdybych nemel kde spat z nedostatku mista jak porad kupuji nove... Jen pro to ty stare nevyhodim... Presto ctu i knikzy nove... I kdyz se k tem starym uz asi nikdy v zivote nedostanu asi... Kdyby jste vedely, jak jsem se branil pred mnoha lety i zmene prvniho loga Babinet na nove, jak jsem memu partakovi [Jirkovi, ktery jej vytvoril - aby jej po letech sam chtel zmenit] spilal, at jej zachova i nadaLE... POKROK, VYVOJ, tak jak se vyvyjime my, nase deti... Rostou, jeslti se nam libi nebo ne. Dospivaji, jeslti chceme nebo ne... Jak to zastavit? Chceme je male, mile... Nebo dospele at jiz jsou pryc z domu? Ani jedno? Nebo obe? Jednou nohou jsem tam a druhou onam... Mame radi vice nasi mladsi blondatou holcicku - nebo starsiho cernovlaseho syna? Jsme na nej uz zvykli vice, je s nama dlouho... Extroverta nebo introverta, kazdy je jiny... Ale oba nasi... Ktereho se vzdame kuli kteremu? Spatne polozena otazka? Strasna otazka... Radeji si ji nedavat, ze, rikam si sam za sebe... Mam rad jednoho i druheho... Musim se rozhodnout? Jak? Opustim obe? Nebo ani jedno? "Prisoner's dilema"... Musim jit dal... On to za mne zivot stejne vyresi... Nejak. Jinak. Nebo vzdy jak si preji... Mam ale pravo volby... Ano. Mam...

Budu vase prispevky cist i nadale,nebojte, Jirka taky, nebojte... Piste, kritizujte... Chvalte. Cokoliv. Potrebujeme vase nazory. Ano, ne vsechny muzeme akceptovat, ne kazdeho uspokojit... Ale cokoliv jsem za tech deset let udelali [http://www.babinet.cz/zobraz.php?7780 ] nedelaji jsme kvuli sebe. za vsim jste byli VY. Zeny, pro ktere je Babinet urcen... O to se snazime i ted. Ani my dva nemame na vse stejne nazory, nemyslete si. Ale nemeli jsme je ani pred deseti lety, peti lety http://www.babinet.cz/zobraz.php?1430 . Ja jej chtel modrej, Jirka cervenej... Ja deset rubrik, on 20... To vse, kazdou vec jsme pretavovali ve varicim kotli technikcych moznosti, nedostatku financi, kreativity, nadseni, emoci, citu, lasky a zloby co nas na ceste provazeli a pretvareli - a vaseho povzbuzovani, at neprestavame, ze jste tady [povetsine] rady... Jsme tady pro to i dnes. Mnoho z vas taky. Zivoty vsech nas se posunuli dale. Zrodili jste nove potomky. Zmenili kadernika. Satnik.... Babinet byl s vama... [Ktery uz? Minimalne treti] Rozloucili se s lidmi, co jsme mely rady. Vratili se k necemu, co jsme uz nikdy nechtely... Stare strridalo nove? Nebo jen nove stare vzdy? Posunuli jsme se po kruhu dale...? Nebo po spirale? Jsem na tom stejnem miste jako pred deseti lety? nesmeji se sve fotce a ucesu z pred deset let? Tak jako ja puvodnimu logu Babinet [najdu snad a poslu odkaz na nej pozdeji] Nebo jsme jiz jinde? Kde chceme byt? Stat? Na miste? V pritomnosti? V hloubce minulosti...? Nebo se posouvat do snu budoucnosti? Miluji sve minule zivoty a lidi, me blizke, co me v nich stale cekaji... Nechci se jich vzdat... Jsem i snilek ktery sni s otevrenyma ocima jak pada do budoucnosti, plachti a preje si veci jen idealni, krasne... Ne vzdy se mi dari [jako asi kazdemu z nas] Nevim, kde se zastavim... Ani kde se zastavi Babinet... Lidksy, technicky, vizualne, graficky... Mam rad stare, nemam rad zmenu... Ale musim menit, i kdyz nechci... [Me 15 lete auto mi nedavno reklo "Dost!" a ja jej se smutkem v dusi shodil ze skaly, protoze bylo me nejlepsi a jej mel rad...] Nestoupim zitra do stejne reky jako dnes, jako vcera... Uplave mi ta vcerejsi reka at se mi to libi - nebo ne... Ale voda zustava... Muzu plavat i dale... Plavu. A plavat dale v te "me" rece stejne neprestanu... Zivot jde dal...
Hlasuji pro zachovani stareho Babinet.cz? Ano... Jsem za Novy.Babinet.cz? Ano... Vim co mluvim? Ano! Proklate ano...
Preji vam vsem vse dobreho do Noveho Roku? Ano... :-)
Mam vas vsechny rad? Ano. Protoze kdyby jste tady nebyly, tak bych musel jit na Urad pro nezamestnane snad...

"Hate Cannot Drive Out Hate; Only Love Can Do That." M.L.King Jr.
"Jsa u moci, jsem si permanentně podezřelý." Václav Havel

Není tady

#38 31. 12. 2010 6:51

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Trošku moc dlouhé na přání do Nového roku? Ano :-)  Souvislé vyjádření k názoru starý nebo nový? Moc dlouhé, vysvětlení se kroutí jako had........pro mne NE. Přeji  všem hodně zdraví!

Upravil(a) Vladena (31. 12. 2010 6:52)

Není tady

#39 31. 12. 2010 8:32

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Juraji, moc hezky jsi to napsal! tummenupp

- Gary Smith

Není tady

#40 31. 12. 2010 9:17

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...tak jsem si řekla, že to zkusím a  znovu jsem vlezla na nový BB...pro mě to prostě není, nic tam nemůžu najít, fora jsou tam uplně mrtvá, když někdo založí téma povětšinou žádná odpověď. Každopádně Jurajovi držim palce, aby nemusel na ten pracák, protože shodi něco tak zaběhnutého a funkčního a nahradit to něčím co je tak uživatelsky nepřátelské je odvážný počin. Reklamy mi nevadí, barvy taky, ale ta nepřehlednost je unikátní. To že si Juraj píše se spolužáky je hezké, ale těžko v tom posadí na zadek zaběhnutý Facebook, kde si píšeme s kámošema my ostatní a blogy ? Tohle je diskusní forum, kdyby někdo z nás chtěl blog bude ho mít dávno jinde. Sem chodíme plkat a to dělá tu návštěvnost a cenu reklamy tady. Ano? NE

dum spiro spero

Není tady

#41 31. 12. 2010 9:34

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Ja teda nevim, co je na starem Babi zastaraleho a rezaveho. Treba Magazin je krasne barevne rozdeleny, text na bilem pozadi se krasne cte, je to vizualne atraktivni. Tot muj nazor.

Není tady

#42 31. 12. 2010 9:47

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Sakura napsal(a):

Ja teda nevim, co je na starem Babi zastaraleho a rezaveho. Treba Magazin je krasne barevne rozdeleny, text na bilem pozadi se krasne cte, je to vizualne atraktivni. Tot muj nazor.

To je spíš o technické stránce - to ci uživatel nevidí, ty kody na kterých to běží atd..

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#43 31. 12. 2010 10:10

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

xxxx napsal(a):

...tak jsem si řekla, že to zkusím a  znovu jsem vlezla na nový BB...pro mě to prostě není, nic tam nemůžu najít, fora jsou tam uplně mrtvá, když někdo založí téma povětšinou žádná odpověď. Každopádně Jurajovi držim palce, aby nemusel na ten pracák, protože shodi něco tak zaběhnutého a funkčního a nahradit to něčím co je tak uživatelsky nepřátelské je odvážný počin. Reklamy mi nevadí, barvy taky, ale ta nepřehlednost je unikátní. To že si Juraj píše se spolužáky je hezké, ale těžko v tom posadí na zadek zaběhnutý Facebook, kde si píšeme s kámošema my ostatní a blogy ? Tohle je diskusní forum, kdyby někdo z nás chtěl blog bude ho mít dávno jinde. Sem chodíme plkat a to dělá tu návštěvnost a cenu reklamy tady. Ano? NE

tummenupp

Není tady

#44 31. 12. 2010 10:43

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Nový Babinet se mi nelíbí. Nemohu se do něj ani dostat, resp. do diskuzí, nezobrazují se mi celé přehledy, je to neúplné, nevím si s tím rady.
HLASUJI PRO PŮVODNÍ BABINET! tummenupptummenupptummenupp

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#45 31. 12. 2010 10:57

miaa
♥♥♥♥♥--

V jednoduchosti je krása, ne?
Zkousla jsem ty reklamy tady, které mne ale absolutně nezajímají a ignoruji je. Chápu, že se musí vydělávat. Ale jak vám vydělá nový BB, když tam nikdo "ze starých" nebude chodit? Než se najdou nový, jestli vůbec v době facebookové...

Není tady

#46 31. 12. 2010 11:08

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Dobrá, pokrok musí být, tak tedy zkopírujte (třeba jen ty novější) diskuze do nového Babinetu, starý zrušte, nechte nám přístup ze starého babinetu do nového ...

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#47 31. 12. 2010 12:02

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Tak já také přidám svou trošku do mlýna....
už jsem na novém BB byla několikrát se podívat - mrtvo.
Navíc jsem tedy chtěla zkusit ty nové "kabátky"  Modrý by byl pro mě přijatelný, takže další zkouška na to mobile - a co mě tedy dostalo, buď jsem totál blbá, ale už se z toho mobile nemůžu dostat zpět do jiného převleku, chybí mi tam nabídka. dumbom
Ale co si budem povídat - zvyk je železná košile. Takže bych se přimlouvala za to, že pokud tedy má být udělána změna pro nedostatečnost již fungujícího a zaběhlého, má se udělat tak, aby byla co nejvíce podobná té staré. Pro běžného uživatele to znamená čistě vzhled a funkčnost - ostatní ho prostě nezajímá, co se děje uvnitř. Babinet snad byl vytvořen tvůrci pro sdružení se určité komunity lidí. Ti si zde již zvykli, a dělají tu velkou návštěvnost, od čehož se také odvíjí ta možnost investorů v podobě reklam. Opravdu nevím, jak dalece jste programově nadaní, ale pro počítačového nadšence by neměl být problém vytvořit inovovanou verzi - repliku. Řečí běžného uživatele - něco na způsob, jako když se dělají repliky starožitného nábytku. Vzhledově staré - funkčně nové, či z nových materiálů. Přiblížit co nejvíce původní verzi - co bude pod povrchem a jaká ozubená kolečka k tomu jsou zapotřebí, to se nezlobte, běžného uživatele vůbec nezajímá. Běžný uživatel, který je pravidelným návštěvníkem, chce svůj chlíveček, kde už má vysezený svůj ďolík.
Blogy - no dobrá, ale ten, kdo se chce tímto způsobem prezentovat, již si své našel.
Uzavřené komunity? Tak na jednu stranu chápu - o "rypáky" nemá nikdo zájem, ale tím de facto ztrácí význam slovo diskuze. Roztříští se názorové spektrum jen na pochlebovače a plácače po zádech - ostatní s jiným názorem nedostanou "zakladatelem " přístup. Doteď mohl chodit jen žalovat, pokud se mu nějaký ostřejší názor nelíbil... (že jo.....ty víš kdo) Určitě by se mi nelíbilo, kdybych dejme tomu založila diskuzi a tam měla jen pochlebovače, za chvíli bychom ustrnuli na mrtvém bodě. Nebo bych se chvástala, jak jsem vůči různým názorům tolerantní a jen by se o mě někdo otřel, hned bych ho odstřelila.... a jéje i do domácího zvířectva by bylo možné druhé pasovat, hlavně, že by bylo zamčeno....před těmi, před kterými se přetvařuju...

Shrnutí mého názoru závěrem:
-sedět na dvou židlích vydrží málokdo (přebíhání z nového na starý a naopak)
-zvyk je železná košile - pokud je to nutné, udělejte repliku starožitnosti
-nový BB nebude mít takovou návštěvnost, popřípadě si bude návštěvnost budovat odznova, ztratíte tak některé reklamní investory
-dobří holubi se sice vracejí, ale plno jich už chcíplo

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#48 31. 12. 2010 13:27

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Juraji, jestli jsem to pochopil správně, tak ty dělᚠBabinet, protože je to tvoje práce, tvůj džob ...
ale současně chceš plkat se svými spolužáky z doby minulé a libuješ si, že to jde na novém Babinetu
a lituješ toho, že na starém to nejde, ač se ti taky líbí...

Nu, jak už zde někdo napsal:  A to má tedy nová kolečka, nový motor, nové funkce, ale více méně původní vzhled a rozsah (počet sedadel, diskuzních fór)... a pak vážně starý zrušte a nechte jen jeden, ten retro-nový.
Na dvou židlích se vážně rajtuje blbě! - Pokud je tolika lidem zde dobře, tak se vám ten nový NIKDY nerozjede.
stolt
Hodně štěstí a pevné nervy do roku 2011 !!!

Není tady

#49 31. 12. 2010 16:21

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Tak já také přidám svou trošku do mlýna....
už jsem na novém BB byla několikrát se podívat - mrtvo.
Navíc jsem tedy chtěla zkusit ty nové "kabátky"  Modrý by byl pro mě přijatelný, takže další zkouška na to mobile - a co mě tedy dostalo, buď jsem totál blbá, ale už se z toho mobile nemůžu dostat zpět do jiného převleku, chybí mi tam nabídka. dumbom
Ale co si budem povídat - zvyk je železná košile. Takže bych se přimlouvala za to, že pokud tedy má být udělána změna pro nedostatečnost již fungujícího a zaběhlého, má se udělat tak, aby byla co nejvíce podobná té staré. Pro běžného uživatele to znamená čistě vzhled a funkčnost - ostatní ho prostě nezajímá, co se děje uvnitř. Babinet snad byl vytvořen tvůrci pro sdružení se určité komunity lidí. Ti si zde již zvykli, a dělají tu velkou návštěvnost, od čehož se také odvíjí ta možnost investorů v podobě reklam. Opravdu nevím, jak dalece jste programově nadaní, ale pro počítačového nadšence by neměl být problém vytvořit inovovanou verzi - repliku. Řečí běžného uživatele - něco na způsob, jako když se dělají repliky starožitného nábytku. Vzhledově staré - funkčně nové, či z nových materiálů. Přiblížit co nejvíce původní verzi - co bude pod povrchem a jaká ozubená kolečka k tomu jsou zapotřebí, to se nezlobte, běžného uživatele vůbec nezajímá. Běžný uživatel, který je pravidelným návštěvníkem, chce svůj chlíveček, kde už má vysezený svůj ďolík.
Blogy - no dobrá, ale ten, kdo se chce tímto způsobem prezentovat, již si své našel.
Uzavřené komunity? Tak na jednu stranu chápu - o "rypáky" nemá nikdo zájem, ale tím de facto ztrácí význam slovo diskuze. Roztříští se názorové spektrum jen na pochlebovače a plácače po zádech - ostatní s jiným názorem nedostanou "zakladatelem " přístup. Doteď mohl chodit jen žalovat, pokud se mu nějaký ostřejší názor nelíbil... (že jo.....ty víš kdo) Určitě by se mi nelíbilo, kdybych dejme tomu založila diskuzi a tam měla jen pochlebovače, za chvíli bychom ustrnuli na mrtvém bodě. Nebo bych se chvástala, jak jsem vůči různým názorům tolerantní a jen by se o mě někdo otřel, hned bych ho odstřelila.... a jéje i do domácího zvířectva by bylo možné druhé pasovat, hlavně, že by bylo zamčeno....před těmi, před kterými se přetvařuju...

Shrnutí mého názoru závěrem:
-sedět na dvou židlích vydrží málokdo (přebíhání z nového na starý a naopak)
-zvyk je železná košile - pokud je to nutné, udělejte repliku starožitnosti
-nový BB nebude mít takovou návštěvnost, popřípadě si bude návštěvnost budovat odznova, ztratíte tak některé reklamní investory
-dobří holubi se sice vracejí, ale plno jich už chcíplo

Pod to se podepisuji. storstark

Není tady

#50 31. 12. 2010 16:23

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Jinak, ac se mi novy nelibi, jestli pocitate do budoucna spise s nim, bylo by opravdu lepsi ten stary uplne zrusit. Takhle je nekdo tam a nekdo tady a vsude je mrtvo...sad Nikdo nevi, kam ma vlastne chodit se ptat a kde kdo je.

Upravil(a) Sakura (31. 12. 2010 16:24)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí