6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Posílám souhlas za zachování starého Babinetu.
Jéé kdyby to tak bylo nějak technicky moné.....tak nějak by mě spadl kámen ze srdce.......na novém jsem zaregistrovaná,ale skoro tam nechodím,nepřispívám protoe ,protoe ,protoe ....se tam stále nevyznám...sem na starý chodím na jistotu.
Není tady
Podle mého je zachování obou Babinetů (e pojedou současně) ta nejhorí volba! Bude to blázinec a tím jen docílíte toho, e na nový Babinet si nikdo nikdy nezvykne.
Není tady
Petici taky podepisuji. Teď jsem tedy na kterém? Tak jsem se na ten nový podívala, hrůza:skurt:. Nechci číst reklamy ani nic jiného, ani nic hledat, chci zůstat u toho, co znám hodně let. Kdysi jsem si myslela, e bez babinetu nemohu ít. ivot říká, asi ano.
Upravil(a) miaa (30. 12. 2010 20:41)
Není tady
Tak já nevím, buď mám dobře nastavený počítač nebo nový bb, ale vypadá podobně jako ten starý, ádné reklamy, dala jsem si modrou barvu, take je to i příjemné a u jsem objevila i spoustu zajímavých moností v diskuzi. Jediné, co mi fakt vadí, jsou emotikony, ty jsou hrůzostrané.
Mně teda přijde nejhorí varianta zachovat obě diskuze a úplně tím bb roztřítit, přeci nebudeme přebíhat mezi dvěma diskuzema
Není tady
Mne se ten novy BBN taky nelibi, nesedi mi, nevyhovuje. Jsem sice zaregistrovana, ale nevim, zda tam budu chodit. Poohlizim se po jinych forech a nasla jsem, ktera mi vyhovuji svym designem vice. nez novy BBN.
Není tady
Anna1 napsal(a):
Mne se ten novy BBN taky nelibi, nesedi mi, nevyhovuje. Jsem sice zaregistrovana, ale nevim, zda tam budu chodit. Poohlizim se po jinych forech a nasla jsem, ktera mi vyhovuji svym designem vice. nez novy BBN.
AHA - take KONKURENCE .... ... mně reklamy v zásadě nevadí - tedy pokud jsou na boku a pokud jsou tmavé ... (mám toti rád tmavou obrazovku a na ní světlé písmo - a kdy je reklama na bílé ploe, tak mě to oslepuje, je mi to prostě VELICE nepříjemné)...
Upravil(a) Vachu (30. 12. 2010 21:02)
Není tady
Taky se přidávám s podpisem.
Na novém BB sice u jsem, ale velice mě odrazuje komplikovanost zaslání příspěvku a přidání smajlů. Co do chaotična .... to jsme částečně odstranila nastavením barvy.
Jsou tam jasné výhody .... třeba v nastavení soukromí - nemůe mé příspěvky číst ten, kdo není na BB zaregistrovaný - atp. Ale myslím, e to by se dalo přidat i sem. A klidně to oelím, bo jsem to do teď také neměla.
A hodně mě odrazuje dvojitost BB. Hodně lidiček zůstává tady, část je ji tam ......
Není tady
Vachu, ja to beru tak, ze proc bych mela ve svem volnem case, kdy hledam relax a zabavu chodit nekam, kde se mi nelibi? Logicky hledam jine misto, kde se budu citit prijemne.
Není tady
Prosím já bych taky chtěla tenhle Babinet. Ten nový se mi tak moc nelíbí, e tam ani nechodím. Myslím ani nebudu.
Není tady
mag napsal(a):
Tak já nevím, buď mám dobře nastavený počítač nebo nový bb, ale vypadá podobně jako ten starý, ádné reklamy, dala jsem si modrou barvu, take je to i příjemné a u jsem objevila i spoustu zajímavých moností v diskuzi. Jediné, co mi fakt vadí, jsou emotikony, ty jsou hrůzostrané.
Mně teda přijde nejhorí varianta zachovat obě diskuze a úplně tím bb roztřítit, přeci nebudeme přebíhat mezi dvěma diskuzema
Do puntíku souhlasím!
Není tady
Podepisuju se pod petici za zachování starého babinetu.Nezapomínejte,e ne vechno staré musí být patné a nevyhovující.V tomto případě je opak pravdou.
Není tady
Ctu damy, ctu... Diky za nazory, skutecne, vsem... Jirka vam jiz zde psal, ze zatim zustvava jak jeden tak druhej Babinet... Ano, ano, vyvoj se neda zastavit a "vymyslet" neco jeste lepsiho, nez je "krasne cervene ferrari", na ktere jsme zvyknuty... Ferrari, ktere by bylo jeste krasnejsi, jeste "cervenejsi", proste jeste lepsi - neni jednoduche... A stare pomalu rezavi [udelame na nej zaplatu, jendu druhou treti...] Ale posunovat sa dale, ku predu, dopredu... se musime... Jsme nuceni. Jak pisete. Vyvoje nezastavis. In-out... Sam jsem registrovan na obou. Na novem budu mit snad uz brzo svuj vlastni blog [a psat si co budu chtit]. To na starem nemam... Prodam si tam knizku brzo. To na starem nemohu. Pritahl jsem si tam sve spoluzaky z gymplu a otevreli jsme si tam uzavrenou diskusi jen pro zvane. To na starem nemuzu... Snad tam bude brzo netradicni seznamka. Mozna burza prace [Mozna i zajimave hry... Mozna...] To uz asi nevyuziji [to by me zena hnala ;]. Pres to mam rad rovnez "stare" babineti fora... Tak jako vy. Tak jak mam rad sve stare knizky v knihovne, kterych se nezbavim, i kdybych nemel kde spat z nedostatku mista jak porad kupuji nove... Jen pro to ty stare nevyhodim... Presto ctu i knikzy nove... I kdyz se k tem starym uz asi nikdy v zivote nedostanu asi... Kdyby jste vedely, jak jsem se branil pred mnoha lety i zmene prvniho loga Babinet na nove, jak jsem memu partakovi [Jirkovi, ktery jej vytvoril - aby jej po letech sam chtel zmenit] spilal, at jej zachova i nadaLE... POKROK, VYVOJ, tak jak se vyvyjime my, nase deti... Rostou, jeslti se nam libi nebo ne. Dospivaji, jeslti chceme nebo ne... Jak to zastavit? Chceme je male, mile... Nebo dospele at jiz jsou pryc z domu? Ani jedno? Nebo obe? Jednou nohou jsem tam a druhou onam... Mame radi vice nasi mladsi blondatou holcicku - nebo starsiho cernovlaseho syna? Jsme na nej uz zvykli vice, je s nama dlouho... Extroverta nebo introverta, kazdy je jiny... Ale oba nasi... Ktereho se vzdame kuli kteremu? Spatne polozena otazka? Strasna otazka... Radeji si ji nedavat, ze, rikam si sam za sebe... Mam rad jednoho i druheho... Musim se rozhodnout? Jak? Opustim obe? Nebo ani jedno? "Prisoner's dilema"... Musim jit dal... On to za mne zivot stejne vyresi... Nejak. Jinak. Nebo vzdy jak si preji... Mam ale pravo volby... Ano. Mam...
Budu vase prispevky cist i nadale,nebojte, Jirka taky, nebojte... Piste, kritizujte... Chvalte. Cokoliv. Potrebujeme vase nazory. Ano, ne vsechny muzeme akceptovat, ne kazdeho uspokojit... Ale cokoliv jsem za tech deset let udelali [http://www.babinet.cz/zobraz.php?7780 ] nedelaji jsme kvuli sebe. za vsim jste byli VY. Zeny, pro ktere je Babinet urcen... O to se snazime i ted. Ani my dva nemame na vse stejne nazory, nemyslete si. Ale nemeli jsme je ani pred deseti lety, peti lety http://www.babinet.cz/zobraz.php?1430 . Ja jej chtel modrej, Jirka cervenej... Ja deset rubrik, on 20... To vse, kazdou vec jsme pretavovali ve varicim kotli technikcych moznosti, nedostatku financi, kreativity, nadseni, emoci, citu, lasky a zloby co nas na ceste provazeli a pretvareli - a vaseho povzbuzovani, at neprestavame, ze jste tady [povetsine] rady... Jsme tady pro to i dnes. Mnoho z vas taky. Zivoty vsech nas se posunuli dale. Zrodili jste nove potomky. Zmenili kadernika. Satnik.... Babinet byl s vama... [Ktery uz? Minimalne treti] Rozloucili se s lidmi, co jsme mely rady. Vratili se k necemu, co jsme uz nikdy nechtely... Stare strridalo nove? Nebo jen nove stare vzdy? Posunuli jsme se po kruhu dale...? Nebo po spirale? Jsem na tom stejnem miste jako pred deseti lety? nesmeji se sve fotce a ucesu z pred deset let? Tak jako ja puvodnimu logu Babinet [najdu snad a poslu odkaz na nej pozdeji] Nebo jsme jiz jinde? Kde chceme byt? Stat? Na miste? V pritomnosti? V hloubce minulosti...? Nebo se posouvat do snu budoucnosti? Miluji sve minule zivoty a lidi, me blizke, co me v nich stale cekaji... Nechci se jich vzdat... Jsem i snilek ktery sni s otevrenyma ocima jak pada do budoucnosti, plachti a preje si veci jen idealni, krasne... Ne vzdy se mi dari [jako asi kazdemu z nas] Nevim, kde se zastavim... Ani kde se zastavi Babinet... Lidksy, technicky, vizualne, graficky... Mam rad stare, nemam rad zmenu... Ale musim menit, i kdyz nechci... [Me 15 lete auto mi nedavno reklo "Dost!" a ja jej se smutkem v dusi shodil ze skaly, protoze bylo me nejlepsi a jej mel rad...] Nestoupim zitra do stejne reky jako dnes, jako vcera... Uplave mi ta vcerejsi reka at se mi to libi - nebo ne... Ale voda zustava... Muzu plavat i dale... Plavu. A plavat dale v te "me" rece stejne neprestanu... Zivot jde dal...
Hlasuji pro zachovani stareho Babinet.cz? Ano... Jsem za Novy.Babinet.cz? Ano... Vim co mluvim? Ano! Proklate ano...
Preji vam vsem vse dobreho do Noveho Roku? Ano... :-)
Mam vas vsechny rad? Ano. Protoze kdyby jste tady nebyly, tak bych musel jit na Urad pro nezamestnane snad...
Není tady
Troku moc dlouhé na přání do Nového roku? Ano :-) Souvislé vyjádření k názoru starý nebo nový? Moc dlouhé, vysvětlení se kroutí jako had........pro mne NE. Přeji vem hodně zdraví!
Upravil(a) Vladena (31. 12. 2010 6:52)
Není tady
Juraji, moc hezky jsi to napsal!
Není tady
...tak jsem si řekla, e to zkusím a znovu jsem vlezla na nový BB...pro mě to prostě není, nic tam nemůu najít, fora jsou tam uplně mrtvá, kdy někdo zaloí téma povětinou ádná odpověď. Kadopádně Jurajovi drim palce, aby nemusel na ten pracák, protoe shodi něco tak zaběhnutého a funkčního a nahradit to něčím co je tak uivatelsky nepřátelské je odváný počin. Reklamy mi nevadí, barvy taky, ale ta nepřehlednost je unikátní. To e si Juraj píe se spoluáky je hezké, ale těko v tom posadí na zadek zaběhnutý Facebook, kde si píeme s kámoema my ostatní a blogy ? Tohle je diskusní forum, kdyby někdo z nás chtěl blog bude ho mít dávno jinde. Sem chodíme plkat a to dělá tu návtěvnost a cenu reklamy tady. Ano? NE
Není tady
Ja teda nevim, co je na starem Babi zastaraleho a rezaveho. Treba Magazin je krasne barevne rozdeleny, text na bilem pozadi se krasne cte, je to vizualne atraktivni. Tot muj nazor.
Není tady
Sakura napsal(a):
Ja teda nevim, co je na starem Babi zastaraleho a rezaveho. Treba Magazin je krasne barevne rozdeleny, text na bilem pozadi se krasne cte, je to vizualne atraktivni. Tot muj nazor.
To je spí o technické stránce - to ci uivatel nevidí, ty kody na kterých to běí atd..
Není tady
xxxx napsal(a):
...tak jsem si řekla, e to zkusím a znovu jsem vlezla na nový BB...pro mě to prostě není, nic tam nemůu najít, fora jsou tam uplně mrtvá, kdy někdo zaloí téma povětinou ádná odpověď. Kadopádně Jurajovi drim palce, aby nemusel na ten pracák, protoe shodi něco tak zaběhnutého a funkčního a nahradit to něčím co je tak uivatelsky nepřátelské je odváný počin. Reklamy mi nevadí, barvy taky, ale ta nepřehlednost je unikátní. To e si Juraj píe se spoluáky je hezké, ale těko v tom posadí na zadek zaběhnutý Facebook, kde si píeme s kámoema my ostatní a blogy ? Tohle je diskusní forum, kdyby někdo z nás chtěl blog bude ho mít dávno jinde. Sem chodíme plkat a to dělá tu návtěvnost a cenu reklamy tady. Ano? NE
Není tady
Nový Babinet se mi nelíbí. Nemohu se do něj ani dostat, resp. do diskuzí, nezobrazují se mi celé přehledy, je to neúplné, nevím si s tím rady.
HLASUJI PRO PŮVODNÍ BABINET!
Není tady
V jednoduchosti je krása, ne?
Zkousla jsem ty reklamy tady, které mne ale absolutně nezajímají a ignoruji je. Chápu, e se musí vydělávat. Ale jak vám vydělá nový BB, kdy tam nikdo "ze starých" nebude chodit? Ne se najdou nový, jestli vůbec v době facebookové...
Není tady
Dobrá, pokrok musí být, tak tedy zkopírujte (třeba jen ty novějí) diskuze do nového Babinetu, starý zrute, nechte nám přístup ze starého babinetu do nového ...
Není tady
Tak já také přidám svou troku do mlýna....
u jsem na novém BB byla několikrát se podívat - mrtvo.
Navíc jsem tedy chtěla zkusit ty nové "kabátky" Modrý by byl pro mě přijatelný, take dalí zkouka na to mobile - a co mě tedy dostalo, buď jsem totál blbá, ale u se z toho mobile nemůu dostat zpět do jiného převleku, chybí mi tam nabídka.
Ale co si budem povídat - zvyk je elezná koile. Take bych se přimlouvala za to, e pokud tedy má být udělána změna pro nedostatečnost ji fungujícího a zaběhlého, má se udělat tak, aby byla co nejvíce podobná té staré. Pro běného uivatele to znamená čistě vzhled a funkčnost - ostatní ho prostě nezajímá, co se děje uvnitř. Babinet snad byl vytvořen tvůrci pro sdruení se určité komunity lidí. Ti si zde ji zvykli, a dělají tu velkou návtěvnost, od čeho se také odvíjí ta monost investorů v podobě reklam. Opravdu nevím, jak dalece jste programově nadaní, ale pro počítačového nadence by neměl být problém vytvořit inovovanou verzi - repliku. Řečí běného uivatele - něco na způsob, jako kdy se dělají repliky staroitného nábytku. Vzhledově staré - funkčně nové, či z nových materiálů. Přiblíit co nejvíce původní verzi - co bude pod povrchem a jaká ozubená kolečka k tomu jsou zapotřebí, to se nezlobte, běného uivatele vůbec nezajímá. Běný uivatel, který je pravidelným návtěvníkem, chce svůj chlíveček, kde u má vysezený svůj ďolík.
Blogy - no dobrá, ale ten, kdo se chce tímto způsobem prezentovat, ji si své nael.
Uzavřené komunity? Tak na jednu stranu chápu - o "rypáky" nemá nikdo zájem, ale tím de facto ztrácí význam slovo diskuze. Roztřítí se názorové spektrum jen na pochlebovače a plácače po zádech - ostatní s jiným názorem nedostanou "zakladatelem " přístup. Doteď mohl chodit jen alovat, pokud se mu nějaký ostřejí názor nelíbil... (e jo.....ty ví kdo) Určitě by se mi nelíbilo, kdybych dejme tomu zaloila diskuzi a tam měla jen pochlebovače, za chvíli bychom ustrnuli na mrtvém bodě. Nebo bych se chvástala, jak jsem vůči různým názorům tolerantní a jen by se o mě někdo otřel, hned bych ho odstřelila.... a jéje i do domácího zvířectva by bylo moné druhé pasovat, hlavně, e by bylo zamčeno....před těmi, před kterými se přetvařuju...
Shrnutí mého názoru závěrem:
-sedět na dvou idlích vydrí málokdo (přebíhání z nového na starý a naopak)
-zvyk je elezná koile - pokud je to nutné, udělejte repliku staroitnosti
-nový BB nebude mít takovou návtěvnost, popřípadě si bude návtěvnost budovat odznova, ztratíte tak některé reklamní investory
-dobří holubi se sice vracejí, ale plno jich u chcíplo
Není tady
Juraji, jestli jsem to pochopil správně, tak ty dělá Babinet, protoe je to tvoje práce, tvůj dob ...
ale současně chce plkat se svými spoluáky z doby minulé a libuje si, e to jde na novém Babinetu
a lituje toho, e na starém to nejde, ač se ti taky líbí...
Nu, jak u zde někdo napsal: A to má tedy nová kolečka, nový motor, nové funkce, ale více méně původní vzhled a rozsah (počet sedadel, diskuzních fór)... a pak váně starý zrute a nechte jen jeden, ten retro-nový.
Na dvou idlích se váně rajtuje blbě! - Pokud je tolika lidem zde dobře, tak se vám ten nový NIKDY nerozjede.
Hodně těstí a pevné nervy do roku 2011 !!!
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tak já také přidám svou troku do mlýna....
u jsem na novém BB byla několikrát se podívat - mrtvo.
Navíc jsem tedy chtěla zkusit ty nové "kabátky" Modrý by byl pro mě přijatelný, take dalí zkouka na to mobile - a co mě tedy dostalo, buď jsem totál blbá, ale u se z toho mobile nemůu dostat zpět do jiného převleku, chybí mi tam nabídka.
Ale co si budem povídat - zvyk je elezná koile. Take bych se přimlouvala za to, e pokud tedy má být udělána změna pro nedostatečnost ji fungujícího a zaběhlého, má se udělat tak, aby byla co nejvíce podobná té staré. Pro běného uivatele to znamená čistě vzhled a funkčnost - ostatní ho prostě nezajímá, co se děje uvnitř. Babinet snad byl vytvořen tvůrci pro sdruení se určité komunity lidí. Ti si zde ji zvykli, a dělají tu velkou návtěvnost, od čeho se také odvíjí ta monost investorů v podobě reklam. Opravdu nevím, jak dalece jste programově nadaní, ale pro počítačového nadence by neměl být problém vytvořit inovovanou verzi - repliku. Řečí běného uivatele - něco na způsob, jako kdy se dělají repliky staroitného nábytku. Vzhledově staré - funkčně nové, či z nových materiálů. Přiblíit co nejvíce původní verzi - co bude pod povrchem a jaká ozubená kolečka k tomu jsou zapotřebí, to se nezlobte, běného uivatele vůbec nezajímá. Běný uivatel, který je pravidelným návtěvníkem, chce svůj chlíveček, kde u má vysezený svůj ďolík.
Blogy - no dobrá, ale ten, kdo se chce tímto způsobem prezentovat, ji si své nael.
Uzavřené komunity? Tak na jednu stranu chápu - o "rypáky" nemá nikdo zájem, ale tím de facto ztrácí význam slovo diskuze. Roztřítí se názorové spektrum jen na pochlebovače a plácače po zádech - ostatní s jiným názorem nedostanou "zakladatelem " přístup. Doteď mohl chodit jen alovat, pokud se mu nějaký ostřejí názor nelíbil... (e jo.....ty ví kdo) Určitě by se mi nelíbilo, kdybych dejme tomu zaloila diskuzi a tam měla jen pochlebovače, za chvíli bychom ustrnuli na mrtvém bodě. Nebo bych se chvástala, jak jsem vůči různým názorům tolerantní a jen by se o mě někdo otřel, hned bych ho odstřelila.... a jéje i do domácího zvířectva by bylo moné druhé pasovat, hlavně, e by bylo zamčeno....před těmi, před kterými se přetvařuju...
Shrnutí mého názoru závěrem:
-sedět na dvou idlích vydrí málokdo (přebíhání z nového na starý a naopak)
-zvyk je elezná koile - pokud je to nutné, udělejte repliku staroitnosti
-nový BB nebude mít takovou návtěvnost, popřípadě si bude návtěvnost budovat odznova, ztratíte tak některé reklamní investory
-dobří holubi se sice vracejí, ale plno jich u chcíplo
Pod to se podepisuji.
Není tady
Jinak, ac se mi novy nelibi, jestli pocitate do budoucna spise s nim, bylo by opravdu lepsi ten stary uplne zrusit. Takhle je nekdo tam a nekdo tady a vsude je mrtvo... Nikdo nevi, kam ma vlastne chodit se ptat a kde kdo je.
Upravil(a) Sakura (31. 12. 2010 16:24)
Není tady