Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 29. 12. 2010 8:24

zwiki
♥♥♥----
Místo: Havířov

Opět brigáda

Všechny tu zdravím. Na minulý dotaz,zda si mohu v roce 2011 přivydělat až 4OOO kč ,když jsem veden u ÚP tak mě eremuruss psal/-Od ledna si k podpore,uz privydelat nemuzes.Musis si vybrat bud podporu nebo zamestnani./Já se včera dočetl: pokuď jsem už registrovaný dřív než od ledna 2011 mohu si přivydělat k podpoře zmíněných 4000 kč.Ti noví od ledna 2011 už na to nemají nárok.Tak jak to teda je???? Děkuji za informace.stolt

Není tady

#2 29. 12. 2010 8:39

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Opět brigáda

DŮLEŽITÉ: Zákaz výdělku se i v tomto případě dotkne pouze těch, kteří o podporu požádají až v novém roce. Ten, kdo o ni požádá ještě letos nebo již podporu pobírá, si přivydělávat dál bude moci.

„Půjde-li o uchazeče o zaměstnání, který podal žádost o podporu v nezaměstnanosti v roce 2010, bude moci vykonávat zaměstnání podle podmínek platných v letošním roce,“ uvedla Dlesková z ministerstva práce.

Není tady

#3 29. 12. 2010 12:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zwiky o tom,ze ty co jsou na podpore v tomto roce si muzou dal privydelavat jsem se dozvedela,az vcera.Ty co pujdou na podporu od 1.1 2011 si,uz privydelat nemohou.Tak se omlouvam.Samotnou me to prekvapilo.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#4 29. 12. 2010 13:28

zwiki
♥♥♥----

eremuruss napsal(a):

Zwiky o tom,ze ty co jsou na podpore v tomto roce si muzou dal privydelavat jsem se dozvedela,az vcera.Ty co pujdou na podporu od 1.1 2011 si,uz privydelat nemohou.Tak se omlouvam.Samotnou me to prekvapilo.

Nic se nestalo:) ale díky vždy za radu.pussa

Není tady

#5 29. 12. 2010 17:46

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Já taky radila a nic nedostala....grater

Není tady

#6 29. 12. 2010 18:31

zwiki
♥♥♥----

Vladena napsal(a):

DŮLEŽITÉ: Zákaz výdělku se i v tomto případě dotkne pouze těch, kteří o podporu požádají až v novém roce. Ten, kdo o ni požádá ještě letos nebo již podporu pobírá, si přivydělávat dál bude moci.

„Půjde-li o uchazeče o zaměstnání, který podal žádost o podporu v nezaměstnanosti v roce 2010, bude moci vykonávat zaměstnání podle podmínek platných v letošním roce,“ uvedla Dlesková z ministerstva práce.

Děkuji moc za informaci a pussa

Není tady

#7 29. 12. 2010 18:52

Judinka
♥♥♥♥---

Jen takový povzdech: to zase političtí pytlíci vymysleli geniální hovadinu. Hlavně ta "rovnost" přihlášení dokonce roku... a od nového roku.....Trochu mi to připomíná šaškování s důchodama - viz výše důchodů jedinců, kteří šli před rokem X a po roce X... No nic.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí