|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Všechny tu zdravím. Na minulý dotaz,zda si mohu v roce 2011 přivydělat až 4OOO kč ,když jsem veden u ÚP tak mě eremuruss psal/-Od ledna si k podpore,uz privydelat nemuzes.Musis si vybrat bud podporu nebo zamestnani./Já se včera dočetl: pokuď jsem už registrovaný dřív než od ledna 2011 mohu si přivydělat k podpoře zmíněných 4000 kč.Ti noví od ledna 2011 už na to nemají nárok.Tak jak to teda je???? Děkuji za informace.
Není tady
DŮLEŽITÉ: Zákaz výdělku se i v tomto případě dotkne pouze těch, kteří o podporu požádají až v novém roce. Ten, kdo o ni požádá ještě letos nebo již podporu pobírá, si přivydělávat dál bude moci.
„Půjde-li o uchazeče o zaměstnání, který podal žádost o podporu v nezaměstnanosti v roce 2010, bude moci vykonávat zaměstnání podle podmínek platných v letošním roce,“ uvedla Dlesková z ministerstva práce.
Není tady
Zwiky o tom,ze ty co jsou na podpore v tomto roce si muzou dal privydelavat jsem se dozvedela,az vcera.Ty co pujdou na podporu od 1.1 2011 si,uz privydelat nemohou.Tak se omlouvam.Samotnou me to prekvapilo.
Není tady

eremuruss napsal(a):
Zwiky o tom,ze ty co jsou na podpore v tomto roce si muzou dal privydelavat jsem se dozvedela,az vcera.Ty co pujdou na podporu od 1.1 2011 si,uz privydelat nemohou.Tak se omlouvam.Samotnou me to prekvapilo.
Nic se nestalo:) ale díky vždy za radu.
Není tady
Já taky radila a nic nedostala....
Není tady

Vladena napsal(a):
DŮLEŽITÉ: Zákaz výdělku se i v tomto případě dotkne pouze těch, kteří o podporu požádají až v novém roce. Ten, kdo o ni požádá ještě letos nebo již podporu pobírá, si přivydělávat dál bude moci.
„Půjde-li o uchazeče o zaměstnání, který podal žádost o podporu v nezaměstnanosti v roce 2010, bude moci vykonávat zaměstnání podle podmínek platných v letošním roce,“ uvedla Dlesková z ministerstva práce.
Děkuji moc za informaci a 
Není tady
Jen takový povzdech: to zase političtí pytlíci vymysleli geniální hovadinu. Hlavně ta "rovnost" přihlášení dokonce roku... a od nového roku.....Trochu mi to připomíná šaškování s důchodama - viz výše důchodů jedinců, kteří šli před rokem X a po roce X... No nic.
Není tady