29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sel, ráda Tě vidím, už jsem si říkala, co je s Tebou
Upravil(a) PPavlaa (2. 1. 2011 15:15)
Není tady
Mala som veľa rpáve, potom vybavovačky s dokladmi po krádeži, no a potom som odišla na lepšie. Ale už som nazad v tvrdej realite.
Aj ja ťa rada vidím, lebo už chodíš len nárazovo a vždy uvažujem, či nepíšeš preto, že je ti tak dobre (až nemáš čas), alebo máš toľko práce a starostí...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
Mala som veľa rpáve...
Holky, já vás vidím rád obě, ale slovo "rpáve" mi nic neříká, a to jsem si myslel, že slovensky rozumím dobře...
Není tady
Rok 2010 byl pro mě a mé blízké dobrý. Přála bych si, aby byl i letošek. Byla bych ráda, kdyby lidem kolem mě bylo dobře a byli všichni zdrávi. Pro sebe si přeju také a zdraví a abych nepřišla o práci.
Není tady
majkafa napsal(a):
Bilance roku 2010:
Jsem se sebou spokojená, je to dobrý. (Dobrý je trojka)
Hlavní a nejkrásnější událostí pro mě v tomto roce je narození mého vnoučka. Děkuji Bohu, že je mi dovoleno s ním tady pobýt a užít si ho.Děkuji mé dceři i zeťi, že jsou ke mně laskaví a dovolí mi užívat si ho, kolik se mi jenom zachce a nakolik mi to mé povinnosti dovolí.
Takhle se má chovat správná babička! :-)
Já jsem měl díky narozenému synovi báječný rok 2010. A musím říct, že taky děkuji za to, že se nám narodil.
Upřímně řečeno, je to dar, když ho můžu chovat, hladit, uspávat a hrát si s ním. Je docela možné, že v těch chvílích je to mnohem větší požehnání pro mě než pro něj (tím myslím intenzita prožitku). Už přestal v noci tak šíleně ječet a po většinu času je to veselý a hravý klučina. Naši trpělivost a nervy zkouší jen při uspávání - je šíleně naštvaný, když ho chceme uspat a zuří a kope.
Do nového roku bych rád kromě času se synem a rodinou:
- dokončil všechny zdravotní prohlídky a starší resty a neléčené "nepodstatné" potíže
- zvýšil obchody a ziskovou marži se státní sférou (přičemž je mi upřímně líto škrtů vůči státním zaměstnancům, když vím, jak je špatné hospodaření a jak se často mrhá penězi při hospodaření státu - Drobilovu aféru a předražování dodávek není potřeba připomínat).
- pořídil si nové auto
- kvalitně relaxoval a sportoval
- trávil více času s kamarády a přáteli
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
Mala som veľa rpáve...
Holky, já vás vidím rád obě, ale slovo "rpáve" mi nic neříká, a to jsem si myslel, že slovensky rozumím dobře...
To je moja dys-niečo... Myslí mi to rýchlejšie ako píše, no. Malo to byť práce.
Upravil(a) Selima (3. 1. 2011 23:23)
Není tady