Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 2. 1. 2011 15:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Plány a vize pro rok 2011

Sel, ráda Tě vidím, už jsem si říkala, co je s Tebou dumbomofftopic

Upravil(a) PPavlaa (2. 1. 2011 15:15)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 2. 1. 2011 16:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mala som veľa rpáve, potom vybavovačky s dokladmi dumbom po krádeži, no a potom som odišla na lepšie. Ale už som nazad v tvrdej realite. grater kapitulation Aj ja ťa rada vidím, lebo už chodíš len nárazovo a vždy uvažujem, či nepíšeš preto, že je ti tak dobre (až nemáš čas), alebo máš toľko práce a starostí... hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 2. 1. 2011 17:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

Mala som veľa rpáve...

Holky, já vás vidím rád obě, ale slovo "rpáve" mi nic neříká, a to jsem si myslel, že slovensky rozumím dobře... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#54 2. 1. 2011 17:49

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Rok 2010 byl pro mě a mé blízké dobrý. Přála bych si, aby byl i letošek. Byla bych ráda, kdyby lidem kolem mě bylo dobře a byli všichni zdrávi. Pro sebe si přeju také a zdraví a abych nepřišla o práci.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#55 3. 1. 2011 11:35

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

majkafa napsal(a):

Bilance roku 2010:
Jsem se sebou spokojená, je to dobrý. (Dobrý je trojka smile )
Hlavní a nejkrásnější událostí pro mě v tomto roce je narození mého vnoučka. Děkuji Bohu, že je mi dovoleno s ním tady pobýt a užít si ho. stolt Děkuji mé dceři i zeťi, že jsou ke mně laskaví a dovolí mi užívat si ho, kolik se mi jenom zachce a nakolik mi to mé povinnosti dovolí.

Takhle se má chovat správná babička! :-)

Já jsem měl díky narozenému synovi báječný rok 2010. A musím říct, že taky děkuji za to, že se nám narodil.
Upřímně řečeno, je to dar, když ho můžu chovat, hladit, uspávat a hrát si s ním. Je docela možné, že v těch chvílích je to mnohem větší požehnání pro mě než pro něj (tím myslím intenzita prožitku). Už přestal v noci tak šíleně ječet a po většinu času je to veselý a hravý klučina. Naši trpělivost a nervy zkouší jen při uspávání - je šíleně naštvaný, když ho chceme uspat a zuří a kope.

Do nového roku bych rád kromě času se synem a rodinou:
- dokončil všechny zdravotní prohlídky a starší resty a neléčené "nepodstatné" potíže
- zvýšil obchody a ziskovou marži se státní sférou (přičemž je mi upřímně líto škrtů vůči státním zaměstnancům, když vím, jak je špatné hospodaření a jak se často mrhá penězi při hospodaření státu - Drobilovu aféru a předražování dodávek není potřeba připomínat).
- pořídil si nové auto
- kvalitně relaxoval a sportoval
- trávil více času s kamarády a přáteli

Není tady

#56 3. 1. 2011 23:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

Mala som veľa rpáve...

Holky, já vás vidím rád obě, ale slovo "rpáve" mi nic neříká, a to jsem si myslel, že slovensky rozumím dobře... big_smile

To je moja dys-niečo... rodna Myslí mi to rýchlejšie ako píše, no. Malo to byť práce.

Upravil(a) Selima (3. 1. 2011 23:23)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí