29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikeš napsal(a):
Blossom napsal(a):
Má vize - přání na příští rok:
Aby větší podíl než dosud v mém životě tvořily koníčky, relax, sport, osobní život. Práce, přestože mě baví, zabírá zatím v mém životě víc času, než bych si sama přála.Jelikož pracuju ve státní sféře, tak mě v příštím roce čeká buď vyhazov z práce (a pak bych měl času na zájmy, relax a koníčky habaděj
), v tom lepším případě snížení platu
Ale beru to s humorem, protože jinak bych se z toho asi zcvoknul...
Když na to budou "many",tak to bude určitě supr!A lepší než se užírat v práci!
Není tady
Je zajímavé velmi,jak st.zaměstnanci tady skučí,jak jim až teprve nyní sníží plat. Prozatím znali jen navyšování,což bylo vůči ost.pracujícím nespravedlivé a hlavně nelogické a netržní.Jak může stát stále přidávat,když je jeho hospodaření v mínusu?!Z čeho?!My oba s manželem pracujem v soukromých firmách a plat se nám v porovnání s rokem 2009 snížil znatelně,což jsme ovšem objevili až když nám to dali písemně - na přehledu,kolik jsme tento rok celkem vydělali.Takže už snad v r.2011dojde i na ty st.vyžírky,kterým se konečně přihodí to,co my ostatní zažíváme běžně a neustále!
Jinak rok 2010 byl velmi úspěšný,po všech stránkách,snad až na jedno zaváhání dítka při vš zkouškách,ale snad to toto pololetí dožene a napraví.Užili jsme si hodně dovolených,relaxu,všichni jsme zdraví a žádné úmrtí v rodině.
A pro rok 2011 si přejeme hlavně zachování dosavadního zdraví hlavně pro nejbližší rodinu a rodiče,a bude-li se nám ekonomicky dařit nejméně tak jako letos,opět si nebudeme moci mít už vůbec na co stěžovat.
Není tady
Osobně bych letošní rok nechtěla prožívat znovu.. na začátku roku havárka-auto, které jsme pár měsíců před tím doplatili, bylo na střeše, ale nám se naštěstí nic vážného nestalo.. Dále od začátku roku do poloviny roku každý den bilancování, kdy se bude ve firmě vyhazovat, jak se o tom neustále mluvilo-k 1.6. nezaměstnaná, šlo to velmi rychle:( za tři týdny sice práce nová, ale dodnes jsem se se ztrátou bývalého zaměstnání nevyrovnala.. V osobním životě žádné velké změny, manželství mělo několikrát vyloženě krůček k naprostému rozpadu..jestli přežije do příštích Vánoc je veliká otázka.. no štěstí, že dcerka je relativně zdravá a přináší slunce i do dnů, kdy je zcela pod mrakem... Takže moje vize pro rok další.. ať jsme zdraví, šťastní, ať najdu rovnováhu i v pracovním životě a prostě ať je lepší než rok letošní..
Všem přeji jen to NEJ..splněné sny a přání.. ať nám to prostě všechno vyjde:))
Není tady
já jsem spokojená s rokem 2010........mně se dařilo...
a přeji si........abych toto mohla zopakovat za rok...
Není tady
Letošní rok byl vynikající, příští rok bude určitě také supr. Holky, život je krásný a kdyby bylo zle, tak si řekěte- leukemie by byla horší. A bude vám lépe.
Není tady
ano tak.......
Není tady
Petře, život není pohádka, aby bylo všechno pořád jen supr ...
Jde o to, nenechat se zlomit těmi špatnými událostmi co nás potkají ... S odstupem času už to tak
hrozné nevypadá, navíc všechno je relativní ... Co pro někoho je obrovské trápení, druhý ani nepovažuje za problém a třeba to tvoje supr někomu supr vůbec nepřijde a je otrávený ...
Není tady
Letošek byl dobrý rok. Hodně jsem se naučila, všichni blízcí zůstali zdraví a naživu, pracovně se mi dařilo. Měli jsme s manželem krásnou dlouhou dovolenou, na kterou vzpomínáme ještě teď. A konec roku byl po mnoha letech zlomový
Pro ten nastávající rok si přeju ve zdraví donosit a porodit ty dva kulíšky, co nám Pán Bůh letos nadělil, a s mým mužem přiměřeně hladce vplout z bezdětného manželství do manželství požehnaného hned dvojnásobně. Ať mí všichni blízcí zůstanou zdraví a v pořádku...a ať jsem tady na světě k něčemu užitečná.
Není tady
Ronja napsal(a):
Letošek byl dobrý rok. Hodně jsem se naučila, všichni blízcí zůstali zdraví a naživu, pracovně se mi dařilo. Měli jsme s manželem krásnou dlouhou dovolenou, na kterou vzpomínáme ještě teď. A konec roku byl po mnoha letech zlomový
Pro ten nastávající rok si přeju ve zdraví donosit a porodit ty dva kulíšky, co nám Pán Bůh letos nadělil, a s mým mužem přiměřeně hladce vplout z bezdětného manželství do manželství požehnaného hned dvojnásobně. Ať mí všichni blízcí zůstanou zdraví a v pořádku...a ať jsem tady na světě k něčemu užitečná.
fakt to byl ten pán bůh?Hm....JInak moje švagrová při druhém umělém oplodnění otěhotněla a letos tak čeká taky dvojčátka.
Není tady
Kuty, Ty jsi pěkně nabroušená hned na prahu nového roku.
Kdo ti ublížil, že tak kolem sebe kopeš?
Přeji ti a posílám ti lásku , ať už věříš nebo ne, že jsou toho naše srdce schopná, když se vůbec neznáme.
Ronjo, gratuluji dvojnásobně, pokud to jde
, je důležité, v co ty sama věříš, ale to ty víš nejlíp a je prima, že si za tím stojíš..
Není tady
nemyslím, že je Kuty nabroušená, je jen prostě jiného založení a tak ji přijde podivný, když to Ronja napsala jak to napsala. myslím, že je asi vcelku fuk, jak tomu kdo říká nebo v co věří, hlavně, že vytoužení mimísci jsou na cestě, no ni
Není tady
Heluška napsal(a):
Kuty, Ty jsi pěkně nabroušená hned na prahu nového roku.
Kdo ti ublížil, že tak kolem sebe kopeš?
Přeji ti a posílám ti lásku , ať už věříš nebo ne, že jsou toho naše srdce schopná, když se vůbec neznáme.
Ronjo, gratuluji dvojnásobně, pokud to jde![]()
![]()
, je důležité, v co ty sama věříš, ale to ty víš nejlíp a je prima, že si za tím stojíš..
Ono si stačí tu cestu Ronji za miminky jen přečíst a lehko uvěřit, že blbý kecy jsou asi to poslední, co by se jí nějak mohlo dotknout.
Není tady
Přeji všem nastávajícím maminkám, aby se jim v letošním roce narodila zdravá děťátka a přinesla jim spoustu radosti.
Krásný nový rok 2011. Hodně lásky, štěstí, zdraví, spokojenosti a zajímavých výzev.
(Má mláďátka povídají, že by si možná k Martínkovi pořídila Elišku )
Chtěla jsem popřát všem dobrým lidem jen to nejlepší z nejlepšího. Šťastný rok 2011 !!!
Majko,to by bylo moc hezké,krásné předsevzetí si ti tví mladí vzali. Tak ať jim to vyjde co nejdříve.....
Není tady
Neměla jsem na mysli jenom reakci na Ronju, ale taky odsudek směrem ke státním zaměstnancům. Taky mě platí stát a jako vyžírka si při práci s dětmi nepřipadám. Kdo nezkusil, měl by volit slova uvážlivěji. Nikdy jsem nepracovala v úřadě a neumím to porovnat, myslím, že některé pozice jsou lépe placené a ne tolik stresové, ale proč hned vyžírky? Dělají jen to, co stát dovolí ,no a ten teď přitvrdil.
Je pravda, Želvi, že reaguji na dnešní Ronjina slova, ale ani nemám v plánu někde hledat, jak to bylo.
Jestli se stala věřící cestou za miminky, je to její volba , jen jí budu přát, aby její víra byla trvalá i když já třeba jako příklad v Boha věřícího člověka nejsem. Mám to tak, že části toho, čemu věřím, mohou někteří říkat Bůh.
A je mi to bližší, než věřit jen sobě jako nejvyšší instanci. Lépe to neumím vysvětlit.
Ppavli, jen Kuty ví, jak to myslela a co přesně při psaní cítila a já jen napsala, jak to na mně zapůsobilo.
Není tady
Rok 2010 byl pro mě zlomový. Po čtyřech letech (o rok jsem si kvůli nemoci studium protáhla) jsem úspěšně dokončila bakalářské studium. V srpnu jsem se rozhoupala a podala si inzerát na seznamku. Hned na druhý pokus to vyšlo. Jsme spolu čtyři měsíce a troufám si tvrdit, že jsem spokojená. Hodně mi taky pomohla škola a práce (doučuju němčinu). Dost jsem se za poslední půl rok po psychické stránce zlepšila. Sice teď kolem Vánoc přišel propadl, ale to je nic ve srovnání s minulým rokem touto dobou. Měla jsem převrácený režim, spala jsem i 17 hodin denně, neustále jsem byla unavená, každý druhý den jsem se cítila špatně.
Moc si přeju, aby i rok 2011 se nesl ve znamení uzdravování. Od pondělka se pokusím zhubnout, snad se mi podaří dát aspoň pět kilo dolů, optimální by bylo, kdybych zhubla deset kilo, v to ale moc nedoufám.
Jinak bych chtěla úspěšně zakončit všechny předměty z 1. a 2. semestru navazujícího magisterského studia a začít psát na diplomce (státnice dělám nejdříve až v červnu 2012).
Není tady
V minulém roce jsem konečně po úpo*ném šetření a práce bez zastavení s minimem volna dosáhla na vlastní bydlení. Skoro za cenu vlastního uštvání.
Proto si nyní nechávám pouze své hlavní zaměstnání, i když státní. Radost mi dělají mé koníčky, děti, přítel a nový byteček, kde pomalu buduji...
Zjistila jsem, že pro život je nejpřednější pohoda. Těším se na jaro, na léto a těším se i z toho, že z klidu a tepla nedozařízeného domova můžu teď koukat na Marvana, byť jsem ho už x krát viděla...
Není tady
Dnes jsem hodně nad tímto tématem přemýšlela. Pro mě bude tento rok asi nejdůležitějším v mé profesní "kariéře". Mám před sebou zkoušky,díky kterým se v případě úspěšného složení,posunu v pracovní pozici dosti dopředu. A protože už začnu teď v lednu,nebudu muset dlouho čekat a brzy budu vědět na čem jsem....
Není tady
rok 2010: u mě celkem náročný- na počátku roku úmrtí dědy a hned potom úmrtí mého pejska, v práci kariérní postup a povinnosti s tím spojené, krásné seznámení se s přítelem a ke konci roku bolestivý rozchod.
přání do roku 2011: hlavně si přeju ať jsme já , moje rodina a moji blízcí zdraví!! Přeju si ať se mi daří v práci a ať v ní stále vidím smysl. Chtěla bych více sportovat a věnovat se svému koníčku-cestování. No a vůbec bych se nezlobila kdybych poznala hodného muže se kterým bych byla šťastná.
Není tady
Moc bych si přála najít dobrou práci a uzdravit se...
Ikdyž možná to bude potřeba v opačném pořadí.
Není tady
Minuly rok byl pro me celkem uchazejici. V podstate ale proti 2009 nadhera.
V roce 2009 to byl rozvod za vsechny prachy a to doslova. Dvoulety proces me financne ruinoval. Pan chot prestal okamzite platit alimenty. A do toho dalsi financni "prisernosti":
Dvakrat ztratila praci. A nejen to, dva lidi kterym jsem verila, me pripravili o vetsinu majetku. Jeden z pribuzenstva(coz se neda zachtranit) a jedna kamaradka, se kterou jsem rozjizdela podnikani. Nic se nerozjelo a penize shrabla do kapsy. Predem to zaonacila a zparchantila se svym znamym. Jedine co vim najisto, ze i dalsi dva kolegove prisli o vklady take.
Dalsi svinstvo me potkalo vzapeti, ze muj zamestnavatel sproste tvrdi, ze jsem se nechala u nej zamestnat jakio dobrovolnik na neplacenou !!!! praci.
Rok 2010 zacal vypovedi z bytu, Barak se bude bourat a ja jsem zatim nic zaplatitelneho nenasla. Ovsem vzbourila jsem se proti osudu a zacala podnikat. Obratem jsem dala zalobu k soudu a vyhrala. Muzu zustat jeste rok a pul v tomto dome. Tim jsem zachranila i dalsi obyvatele domu.
Podala jsem zalobu dalsi zalobu na tohoto zamestnavatele a doufam , ze vyhraju, i kdyz on sproste, i pri soudnim jednani, lze. Ale soudce mu moc neveri a poivazuje to za absurdni, ze bych si jako nezamestnana, bez alimentu, behem nekolika minut sjednala praci bez platu. Takdoufam , ceka me posledni stani. Ten clovek na me vytahuje takove vei, ze jsem sizinka a ze nerozumim co se mi rika. HA!
Vzapeti jsem se s dalsimi lidmi dohodla, ze tvrde pujdeme proti tem dvema lidem (spis hajzlikum), kteri si nacpali nase finance z nerozjeteho podnikani do vlastni kapsy. Prvni advokat pro nas neudelal nic.
Takze doufam , ze se mi to povede a ja najdu praci.
Tyhle male vyhry a odhodlani me davaji optimisticky pocit. Navic jsem si udelala Evropsky ridicak na komputer. A to ten tezsi stupen.
A jeste jedno, muj pritel o me fakt stoji. A chceme se brat. On o neco vic. HA!
Není tady
Rok 2010 byl pro mne rokem absolutniho obratu v zivote....ve vsech oblastech...ukoncila jsem neuspesne podnikani v CR...odesla k priteli do ciziny....zranila se , 8mesicu leceni... Paradoxne.... aspon vim, jak je muj pritel uzasny a obetavy....byla to perna zkouska pro oba, on obstal...smekam pomyslny klobouk....koncem roku jsem byla na pohovoru a pak na dvoudenni praci na zkousku a dostala jsem vysnene zamestnani....zacal se mnou komunikovat syn...pritele moc miluji a doufam, ze nam to zustane i nadale....poznala jsem uzasne pratele ....Cechy....takze plan pro rok 2011....aby to takhle zustalo... zdravi......prace...vztah....pratele...kontakt s detmi....
Není tady
Mala som takú zaujímavú víziu... ako odhadzujem(e) všetko nepotrebné, zbytočné a zlé, dávame na kopu na plť(vor), zapaľujeme a posielame dolu riekou. Boli to veci, abstraktné slová napísané na papierikoch, pramene vlasov odstrihnuté... A potom nejaký hlas povedal, že so sebou si do nového roku môžeme vziať len to a toho, s kým a s čím sme boli vo chvíli prechodu zo starého roku do nového...
Upravil(a) Selima (2. 1. 2011 15:14)
Není tady