6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děláte někdo tuto pomazánku? Manžel donesl poprvé avokádo a když jsem ho zkusila, tak jsem říkala, že z toho tedy určitě nic neudělám, je totálně bez chuti, spíše mi tak trochu připomínalo mýdlo . Nakonec jsem našla recept na internetu na toto a úplně jsem tomu propadla (zbytek rodiny ne).
Není tady
Zbožňuju Ale já zbožňuju avokádo i samotný Krásná máslová chuť
Do guacamole dávám najemno nakrájenou cibuli, kapku sojovky, trošičku česneku, sůl, občas experimentuju s kořením. Viděla jsem už i se sušenými rajčaty.
No a jíst bych to mohla neustále
Koupím balíček Nachos, udělám gaucamole a super večeře je na světě Mňam
Není tady
Doteď jsem dělala tuhle pochoutku ze zeleného avokáda, jenže nyní se místo něj objevila dražší varianta temně fialového avokáda. Je mezi něma rozdíl i chuťově?
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (22. 3. 2013 13:51)
Není tady
Guacamole je naprosto geniální pokrm, kterýho se ve Spojených státech ročně sní tisíce tun. Je ale potřeba to umět udělat a mít k dispozici kvalitní avokáda, což je u nás stále dost velkej problém. Chuťově i konzistencí je nejlepší odrůda Haas, což je ta, co má tvar hrušky a temně fialovou barvu, jak píše Káča.
Není tady