21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Děláte někdo tuto pomazánku? Manel donesl poprvé avokádo a kdy jsem ho zkusila, tak jsem říkala, e z toho tedy určitě nic neudělám, je totálně bez chuti, spíe mi tak trochu připomínalo mýdlo . Nakonec jsem nala recept na internetu na toto a úplně jsem tomu propadla (zbytek rodiny ne).
Není tady
Zboňuju Ale já zboňuju avokádo i samotný
Krásná máslová chu
Do guacamole dávám najemno nakrájenou cibuli, kapku sojovky, troičku česneku, sůl, občas experimentuju s kořením. Viděla jsem u i se suenými rajčaty.
No a jíst bych to mohla neustále
Koupím balíček Nachos, udělám gaucamole a super večeře je na světě Mňam
Není tady
Doteď jsem dělala tuhle pochoutku ze zeleného avokáda, jene nyní se místo něj objevila draí varianta temně fialového avokáda. Je mezi něma rozdíl i chuově?
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (22. 3. 2013 13:51)
Není tady
Guacamole je naprosto geniální pokrm, kterýho se ve Spojených státech ročně sní tisíce tun. Je ale potřeba to umět udělat a mít k dispozici kvalitní avokáda, co je u nás stále dost velkej problém. Chuově i konzistencí je nejlepí odrůda Haas, co je ta, co má tvar hruky a temně fialovou barvu, jak píe Káča.
Není tady