29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Všem diskutujícím přeji krásné a klidné vánoce a do nového roku každému to, co si zaslouží
Není tady
Ja take preji vsem lidickam tady na Babinetu krasne vanoce plne pohody a v novem roce hodne zdravi,lasky a malo starosti.
Není tady
Všem přeji krásné a pohodové vánoční svátky a rok 2011 ve znamení lásky, štěstí, zdraví a pohody.
Není tady
Klid a ticho vaší duši. Nechť se na vás snáší štěstí, radost a láska všech, které máte rádi. I těch, o nichž ještě ani nevíte, že vám vstoupí do života.
Není tady
Přeji Vám krásné Vánoce.
I já přeji Krásné Vánoce
Není tady
Také přeji šťastné a veselé všem chlupatým nechlupatým živočichům, kteří navštěvují babinet.
Jinak bych rád poděkoval Crabovi za některé fajn příspvěky a ještě hirondel za některé fajn příspěvky, ráda se ptá a zajímá, dobře se s ní povídá, je taková kamarádská.
Jó ještě mě napadá, když je ten Štědrej den zrovna v pátek, tak tomu šťastlivci, který si na dnešek vsadil Euromilióny a trefí první pořadí 7+1 a dostane pod stromeček necelých 130 miliónů, ať z toho nedostane infarkt, protože by byla škoda trávit vánoční svátky někde v nemocnici na lůžku.
Není tady
Preji vsem nadherne vanocni svatky!
Není tady
Já přeji všem hlavně zdraví,zdraví a zdraví, pak i štěstí, lásku, pochopení, pohodu a každému to, co si přeje
Není tady
Uplne vsem preju presne to, co si prejete Vy sami.
Kez se Vam vsem dari .
Není tady
Ja želám všetkým spokojnosť a vyorvnanosť a potom ešte to, čo potrebujú - nielen to, čo si želajú...
Není tady