3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Byli jsme s přítelem na dovolené v Tunisku a jednou v noci jsem se probudila a v přítmí jsem viděla postavu mue (připadal mi jako černoch), který jen stál a díval se na mě. Nevěděla jsem, co mám dělat, byla jsem hrůzou bez sebe, přemýlela jsem, jestli je to skutečnost nebo nějaký přelud. Nabyla jsem dojmu, e postava je skutečná a opatrně vzbudila přítele. Ten se vzbudil, řekl mi, e tam nikdo není a bylo. Pak u jsem tam nikoho neviděla. Dodnes si to nedovedu vysvětlit, byla jsem opravdu přesvědčená, e tam někoho vidím, e to není klam.
Můete mi to vysvětlit, co se mi vlastně přihodilo?
Není tady
Videli ste ducha človeka, ktorý z nejakej príčiny bol pripútaný na miesto, kde ste bývali alebo spali.
Není tady