29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
teda mě by asi šlehlo
Me sleha kazdy den.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tercila napsal(a):
Erem: Ja myslela,ze je jen u nas.Mam znamou co ma dve deti a kdykoliv jsem k ni prisla meli jeji deti v pokojiku naklizeno.Nikde ani smitko.Vse srovnane,pradlo v kominka.A to,at jim bylo 5 let nebo 18 let.
![]()
Erem, a metody Ti ta známá neprozradila?
Metody me neporadila.Je fakt,ze ta znama ma byt ukazkovej vse ma sve misto.I ten jogurt v lednicce.At jsem tam prisla kdykoliv neohlasena vse dokonale.
erem,nebyla jsi náhodou u nás doma???
Své věci mám také na místě tomu určeném,trička mám vyrovnané podle barev,a i v té lednici je "zasedací" pořádek....já bych si rozuměla s Petrem Nárožným z komedie-Ten svetr si nesvlíkej...kromě toho-formuluj přesně,to není moje parketa,ale pořádek ve věcech mít musím.Proto nevstupuju tak často do pokojů mých dětí,tam totiž vládně chaos a já bych se asi neubránila přednášce:D.
Není tady
rejka napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Tercila napsal(a):
Erem: Ja myslela,ze je jen u nas.Mam znamou co ma dve deti a kdykoliv jsem k ni prisla meli jeji deti v pokojiku naklizeno.Nikde ani smitko.Vse srovnane,pradlo v kominka.A to,at jim bylo 5 let nebo 18 let.
![]()
Erem, a metody Ti ta známá neprozradila?
Metody me neporadila.Je fakt,ze ta znama ma byt ukazkovej vse ma sve misto.I ten jogurt v lednicce.At jsem tam prisla kdykoliv neohlasena vse dokonale.
erem,nebyla jsi náhodou u nás doma???
Své věci mám také na místě tomu určeném,trička mám vyrovnané podle barev,a i v té lednici je "zasedací" pořádek....já bych si rozuměla s Petrem Nárožným z komedie-Ten svetr si nesvlíkej...kromě toho-formuluj přesně,to není moje parketa,ale pořádek ve věcech mít musím.Proto nevstupuju tak často do pokojů mých dětí,tam totiž vládně chaos a já bych se asi neubránila přednášce:D.
...
Upravil(a) Ronja (9. 1. 2011 17:45)
Není tady
byla jsem odhalena,ale nepůjčuji......
Ale,je pravda,že mám ráda své věci pod kontrolou,ale dokud mně to nevadí a nikoho tím neobtěžuji,svoje patologický chování si ponechám......
Není tady
vidím, že Rozmarilá má utrum.....
Není tady
vera napsal(a):
vidím, že Rozmarilá má utrum.....
...o tom pochybuju, za poslední týden přišla dobře pod deseti nicky
Není tady
Rejko, mít komínky ve skříni seskládané podle barev, toť můj sen , ale ještě jsem se k tomu nikdy nedostala
.
A ty miliony Ti moc přeju .
Není tady