29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Všechny zdravím,
potřebovala bych poradit co jíst a jak se vlastně chovat.
V letošním roce jsem podstoupila náročnou operaci břicha kde byli v problému i střeva. Po operaci jsem absolovala běžnou preventivku s odběrem krve. A ejhle problém. Vícero parametrů znací chronický zánět střev vysoké leuko a ještě něco to si nepamatuju přesně. Budu vědět po novém roce. Rozhodně mě čekají další vyšetření aby se zjistilo o co jde. Dle mudry by to mohl být i crohn ale nedá se to říct jen podle krve.
Potřebovala bych vědět jakou dietku a co vlastně jíst aby to nebylo horší. Alespon než mi doktor řekne víc.
Moc Vám děkuji za odpovědi.
J.
Není tady
jiji měla by to být především dieta č. 5 s omezením nestravitelných zbytků ale je zbytečné to sem kopírovat a dávat odkazy, stačí když si zadáš do hledáčku crohnova dieta a bude tě to stát méně úsilí než zadávat diskuzi... divné že ses nezeptala lékaře? Jen on zná tvůj aktuální stav.
Není tady
Já bych se zeptala ale jak jsem dneska volala kvůli výsledkum tak to bylo jen v rychlosti já se nevyjádřila uplně idealně spíš čemu se mám vyvarovat ted mězi svátkama po novým roce tam dojedu a budu moudřejší. Ach jo .
Ale dík za tip jdu hledat
Není tady