|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj jsem tady nová 14.12.2010 jsem podstoupila první IVF. Já bych měla být v pořádku problém byl na straně manžela, takže teď čekáme jak to dopadne. Chci se zeptat jak dlouho po IVF se musíme zdržet sexu.
Není tady
Kytičko, držím ti palce na výsledek! Jak dlouho být bez sexu, to vám asi měli říct ve vašem CAR. Názory se hodně různí, ale většinou se doporučuje počkat do testu - když je negativní, tak už není na co čekat, po pozitivním je lepší počkat do potvrzení srdíčka.
Je ale i spousta doktorů, kteří sex po IVF nezakazují vůbec, tak záleží na vás, jak si troufnete. My jsme si netroufli, pak jsme čekali na srdíčko, pak jsem krvácela, no prostě od října už žijeme jako bratr a sestra
Ale až bude za námi to nejrizikovější období, tak si snad zase vzpomene, že v posteli se dají dělat i jiné věci než koukání na filmy a čtení pohádek 
Není tady
Kytičko i já se přidávám s držením palečků ....
V CARu doporučují do krevních testů bez pohlavního styku. To že manžovi předvedeš striptýzek nezakazují 
Stejně si myslím, že málokterá ženská myslí zrovna na sex .... ale pokud přeci jenom, tak bych vážně počkala těch 14 dní po transferu a zkoušela bych velmi, ale velmi opatrně ... jakože žádný divočiny.
Ronjo, mě gyndr řekla, že mám placentu ve předu a hodně nízko a že máme být velice opatrní při sexíku a kupodivu si z toho nejvíc vzal manža ... on má normálně bobky 
Já si myslím, že i ten Tvůj chlap chvíli raději bude žít jak mnich, než aby jste něco po ......
Není tady

Já byla v Caru na Praze 7 sestra nám sice řekla. Ženský tak a ode dneška bez sexu, ale neřekla jak dlouho, bylo mi trapné se zeptat jak dlouho. Neptám se kvůli sobě spíše to zajímá manžela, ale děkuji za odpovědi a určitě počkáme.
Není tady

Tak mě řekli v caru pět dní nesportovat,nic netahat a nesexovat,pak práýklidně...ale já na to náladu nemám teda..tak držím pěsti at vám to výjde 
Není tady

Tak jsem dnes ráno začala špinit. Nevydržela jsem a běžela jsem pro test a byl negativní. Tak nevím možná je to moc brzo s tím testem. 24.12. mi má přijít mrcha tak ještě doufám, že snad nepříjde, ale už tomu moc nevěřím už mi ani nebolí prsa.
Není tady