27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,
moná u tu nějaký dotaz byl, ale nemůu ho najít. Dnes jsem měla s přítelem pohlavní styk, chránili jsme se kondomem. Po styku jsme zjistili, e část spermatu z kondomu spodem vytekla. Nejsem si jistá, jestli se i něco z toho dostalo do pochvy. Menstruaci jsem měla od 6. do 10. 12. Navíc jetě kojím. Jaká je ance, e mohu otěhotnět?
Díky za odpověď
E.
Není tady
ance tu je, kojení není antikoncepce.
Není tady
Jestli opravdu nechces otehotnet ,24 hodin po si muzes vzit pilulku, nevim jak se v Cesku jmenuje, nekdo ti to snad povi.
Není tady
Ajajaj,to můe být problém-já po prvním porodu otěhotněla jetě v estinedělí!!! A kojila jsem taky(take jsem byla na mininterupci) a stalo se nám přesně co vám Ten práek se jmenuje Postinor
-teda pokud se jetě vyrábí.
Není tady
No, já na kojení jako na antikoncepci rozhodně nespoléhám. Pouíváme kondom, ale dneska se to bohuel trochu zvrtlo. O Postinoru vím, má se vzít do 72 hodin po styku, to jsem teda četla.
Není tady
jo Postynor, to je on To je ted asi jedina prevence
Není tady
A předepíou mi ho i v nemocnici? Myslím na gynekologické ambulanci. Pohotovost tu toti nikde nemáme a nechci čekat a do pondělí na svého gynekologa.
Není tady
Elenai napsal(a):
A předepíou mi ho i v nemocnici? Myslím na gynekologické ambulanci. Pohotovost tu toti nikde nemáme a nechci čekat a do pondělí na svého gynekologa.
Kdy pojede do nemocnice hned,určitě ti Postinor předepíí. Čím dřív ho uije tím líp,protoe pak se sniuje jeho účinek.Těch 72 hodin je nejzaí termín,kdy u to nemusí být 100%.
Není tady