|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
morpheus napsal(a):
Dnes me sokoval reklamni letak z jednoho supermarketu
Normalne letaky nectu, pac v supracich nenakupuju, ale...Nasel jsem tam 500 gr. tlacenku, zarucene cerstvou, zarucene domaci, zarucene nejnizsi cena atd... Copak muze normalni clovek snist pul kila tlacenky ?
Morfe - neříká Ti nic rodinné balení?
pro nás bylo bylo jak nic.
Není tady

Mě včera šokovala cestovka pro plyšáky. 
Dnes mě šokovalo, jak rychle byl zlikvidovaný vánoční strom na náměstí .
Hm, Morphe, už se dívám kolem sebe a jsem šokována ... 
Není tady

A občas mě šokují "znalosti" základních věcí z pořadu Nikdo není dokonalý ...
Není tady
Leri : Vidis jak to jde ? Ono kazdeho denne neco sokuje, jen si to zrejme neuvedomuje. Klidne pis, zajimalo by me, jak je to mysleno s tou cestovkou pro plysaky ? To je jako vtip ? 
Dusicka : Rodinne baleni ? Co je to rodinne baleni ? Moje kocky tlacenku prece nezerou 
Není tady
Mě dnes brzo ráno šokoval můj nefunkční mobil...
po dalším bližším asi čtvrthodinovém ohledání jsem zjistila, že to není baterkou(asi 5x jsem ji vyndala a zandala
) ani nefunkčním mobilem, ale naprosto vybitým mobilem.Jelikož jsem večer zapoměla na mobilu ukončit skype, běžel dokud se tel nevypl.
Už jsem doma chtěla dělat poplach 
Není tady
Juuu, nazdarek 5. Element
Rad Te vidim
prosim Te, jak to funguje ten Skype na mobilu ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Leri : Vidis jak to jde ? Ono kazdeho denne neco sokuje, jen si to zrejme neuvedomuje. Klidne pis, zajimalo by me, jak je to mysleno s tou cestovkou pro plysaky ? To je jako vtip ?
Dusicka : Rodinne baleni ? Co je to rodinne baleni ? Moje kocky tlacenku prece nezerou
Přemýšlej, co může být rodinné balení
Ted mě ta otázka Tvoje docela šokovala 
Není tady
morpheus napsal(a):
Juuu, nazdarek 5. Element
Rad Te vidim
prosim Te, jak to funguje ten Skype na mobilu ?
Čauky:)Mám telefon s wifinou a stáhla jsem si skype pro telefony se symbianem.Ale moc to žere baterku...
Není tady
Tak to jsou teda technologie. Zakze vlastne volas zadara. Taky si myslim, ze to ma dotekovy dipslej, ze ano ?
Neco Ti povim, ale nesmej se mi ano ? Ja mam staricky LG KE970, je dobry, v lete je akorat blbe videt na displej, pac se odrazi svetlo od zrcadla ktere je nad displejem. Nevymenil bych ho za nic, pac je spolehlivy a skoro nic neumi, nez ze zavolam, napisu SMSku, foti vcelku dobre, ma nejake automaticke zaostrovani a take svetylko a mohu fotit i ve tme. Ale : jak jezdim tramvajema po Praze, tak pozoruju zeny, jake ony pouzivaji mobily, kroutim hlavou a rikam si, jak se to mohla do haje naucit obsluhovat ?
Slozite jako prase, nechapu, jak muze prstem prehazovat menu, volit polozky, jak se dotek prenasi dovnitr a jak je mozne ze to ten displeh snima a uz vubec nechapu, jak dokazi napsat SMSku. Tak ja nevim... u nas v klastere nikdo nic takoveho nema, tak to neznam

Není tady
tak nad tím tak moc nehloubej, však tomu nemusíš rozumět abys to mohl používat - já jsem dodnes nepochopila jak může elektřina přijet drátem až k nám a umím rozsvítit! 
Není tady
dusička napsal(a):
Přemýšlej, co může být rodinné balení
Ted mě ta otázka Tvoje docela šokovala
Ale jo, umim si predstavit, ze si koupim rodinne baleni Activie, dejme tomu 20 kusu, na kazdy den jeden a za 20 dnu to snim. Ale co 2 kilovy Selsky jogurt v kybliku ? Otevru a co ...Kocky jogurt nezerou, potvory a tak ho budu uplne pomaloucku, v klidku dlabkat do rana 
A ted me opet udivila reklama na Google Chrome
Ta reklama je krasna a DOKONALA, ale problem je, ze Chrome vazne nepotrebuje reklamu ! 

Není tady
morpheus napsal(a):
Tak to jsou teda technologie. Zakze vlastne volas zadara. Taky si myslim, ze to ma dotekovy dipslej, ze ano ?
Neco Ti povim, ale nesmej se mi ano ? Ja mam staricky LG KE970, je dobry, v lete je akorat blbe videt na displej, pac se odrazi svetlo od zrcadla ktere je nad displejem. Nevymenil bych ho za nic, pac je spolehlivy a skoro nic neumi, nez ze zavolam, napisu SMSku, foti vcelku dobre, ma nejake automaticke zaostrovani a take svetylko a mohu fotit i ve tme. Ale : jak jezdim tramvajema po Praze, tak pozoruju zeny, jake ony pouzivaji mobily, kroutim hlavou a rikam si, jak se to mohla do haje naucit obsluhovat ?Slozite jako prase, nechapu, jak muze prstem prehazovat menu, volit polozky, jak se dotek prenasi dovnitr a jak je mozne ze to ten displeh snima a uz vubec nechapu, jak dokazi napsat SMSku. Tak ja nevim... u nas v klastere nikdo nic takoveho nema, tak to neznam
![]()
Víš já takový mobil vpodstatě nepotřebuji.Dostala jsem ho od ježíška
Ale jak si zvykneš tak je docela fajn.Používám ho převážně na sms, volání a internet.Pracuji jako manažerka jedné velké společnosti takže by asi i divně vypadalo kdybych z kapsy vytáhla mobil, který nejde z dobou
Ale můžu Ti říct, že je to super věc když potřebuju večer na net jsem líná zapnout notebook:)Jo a nevyznám se v něm doteď , ale ani mi to nějak nevadí.
A nevím proč bych se Ti měla smát že máš tel co máš:)Každý je IN něčím jiným 
Jo a ještě k tomu dotykovém displeji...je to pěknej vopruz...musela jsem přestat používat krémy na ruce 
Není tady
Bety napsal(a):
tak nad tím tak moc nehloubej, však tomu nemusíš rozumět abys to mohl používat - já jsem dodnes nepochopila jak může elektřina přijet drátem až k nám a umím rozsvítit!
Bety tak ted me to vazne pobavilo
Jsi vazne dobra. Nikdy me nenapadlo, ze by zena mohla nad necim takovym premyslet, jsi roztomila
Napsat to jednou vetou, asi nejsem schopen 
Dejme tomu, ze z elektrarny vede drat do Tve zasuvky, ale elektrina se nijak nevyuziva, jen jakoby ceka, nez zapojis spotrebic. Jakmile se obvod spoji s elektrospotrebicem vse se spusti rychlosti svetla ( a to doslova ) takze Ti zarovka ihned sviti. Proc sviti zarovka ? Na to se mi neptej, bo to vazne netusim. Spis bych mozna byl schopen vysvetlit, jak se spusti elektromotor, napr. vysavac 
Není tady

Tak tedy Morphe, pro tebe:
http://cestovani.idnes.cz/poslete-sveho … gcechy_tom
A jsem zvědavá, jestli budeš šokován! 
Hele ty si děláš legraci z technologií, ale já jsem vážně mimo ... 
Není tady
morpheus napsal(a):
Bety napsal(a):
Bety tak ted me to vazne pobavilo
Jsi vazne dobra. Nikdy me nenapadlo, ze by zena mohla nad necim takovym premyslet, jsi roztomila
Napsat to jednou vetou, asi nejsem schopen
Dejme tomu, ze z elektrarny vede drat do Tve zasuvky, ale elektrina se nijak nevyuziva, jen jakoby ceka, nez zapojis spotrebic. Jakmile se obvod spoji s elektrospotrebicem vse se spusti rychlosti svetla ( a to doslova ) takze Ti zarovka ihned sviti. Proc sviti zarovka ? Na to se mi neptej, bo to vazne netusim. Spis bych mozna byl schopen vysvetlit, jak se spusti elektromotor, napr. vysavac
Průchodem elektrického proudu se wolframové vlákno rozžhaví a vydává světlo (a taky teplo). Žárovka svítí celým spektrem různých vlnových délek nejvíce intenzivní jsou pásma od UV, přes viditelné světlo až po IR vlnění. Díky kontinulanímu spojitému pokrytí vlnových délek jednotlivých viditelných „barev“ světla mají žárovky bílé světlo s odstínem daným teplotou nažhavení vlákna. 
Není tady
5. Element - Velkych spolecnosti se bojim, ale manazerka to zni pekne a mas pravdu, jako manazerka tam nemuzes vybalit velky vodotesny Siemens se zelenym 3 radkovym displejem ani nevim jaky model to byl z roku 2000 sice funkcni, ale ...
Nakremovane ruce to nesnima ? Ptam se jako blb mozna, ale toto nechapu, protoze sam si ruce nekremuji, takze tuto zkusenost bych nikdy nemel i kdybych si takovy foun koupil, zda se mi to zbytecne, ona si priroda poradi sama. Ale moje zrcadlo na LG mam stejne obcas zapatlane, pak si telefunek o vikendu drhnu hadrikem, okenou a pak lestim, je i po 4 letech jako novy 
Není tady
Leri napsal(a):
Tak tedy Morphe, pro tebe:
http://cestovani.idnes.cz/poslete-sveho … gcechy_tom
A jsem zvědavá, jestli budeš šokován!
To jsou veci na tom svete. 
Není tady
Ty Element - ted mam podezreni, ze jsi byla rychlejsi a nasla to na Wiki, nebo to vis. Pokud to vis, tak se omlouvam za tu Wiki 
Není tady
morpheus napsal(a):
Ty Element - ted mam podezreni, ze jsi byla rychlejsi a nasla to na Wiki, nebo to vis. Pokud to vis, tak se omlouvam za tu Wiki
Ty hele myslíš že zrovna já bych něco takového věděla?Čtyřku z fyziky jsem si na střední náležitě vysloužila 
Není tady
morpheus napsal(a):
5. Element - Velkych spolecnosti se bojim, ale manazerka to zni pekne a mas pravdu, jako manazerka tam nemuzes vybalit velky vodotesny Siemens se zelenym 3 radkovym displejem ani nevim jaky model to byl z roku 2000 sice funkcni, ale ...
Nakremovane ruce to nesnima ? Ptam se jako blb mozna, ale toto nechapu, protoze sam si ruce nekremuji, takze tuto zkusenost bych nikdy nemel i kdybych si takovy foun koupil, zda se mi to zbytecne, ona si priroda poradi sama. Ale moje zrcadlo na LG mam stejne obcas zapatlane, pak si telefunek o vikendu drhnu hadrikem, okenou a pak lestim, je i po 4 letech jako novy
Ale jo snímá, ale pak pořád leštím...leštím a leštím a pak zase leštím
))) Jo a abych nezapoměla tak stále leštím
A velkých společností jsem se dříve taky bála, ale jsem ráda, že jsem se vyšplhala z ničeho někam..a o tom to je:)
Není tady
Leri napsal(a):
Leri ale ja si vazne nedelam legraci. Neco Ti prozradim, chces ? Jeste pred pul rokem jsem delal do Microsoftich systemu, nez me zacali nutit nainstalovat si Windows 7 a mel jsem spravovat Win 2008 servery ( slozite jako ... domysli si ) a tak si rikam, mam ja to zapotrebi v mem veku se nervovat a neustale se prizpusobovat tomu, co nam noveho nas velky Bill pripravi a co opet nebude fungovat, protoze nebudu stihat prechod na novou technologii ? Uvolnilo se misto na Unixech a jsem vysmaty
Unix uz od roku 1969 je jednoduchy, nic se na nem nezmenilo, princip je porad stejny a je radost ho instalovat, konfigurovat komponenty a sluzby a spravovat. Ovsem, jak se to vezme, fungujici Unixovy system nepotrebuje spravu, takze nozicky na stole a trada... psani na BBN a s holkama v ICQ 
Není tady
elementgirl napsal(a):
A velkých společností jsem se dříve taky bála, ale jsem ráda, že jsem se vyšplhala z ničeho někam..a o tom to je:)
Tak to lestime dva
me to desne stve kdyz to je umatlane 
Ty jo panecku
V CR, nebo v zahranici ? A neprozradis mi v jakem oboru, nebo co delas ? Ne tady na sklo, ale muzes do SZ, ovsem pokud chces, je to Tvoje volba 
Není tady

Morphe, ty jsi fakt dílo,zajímavé stvoření, fakt někdy nevím, kdy blbneš a kdy to myslíš vážně.
Snad nechceš srovnávat technického analfabeta s tebou?
Já mám v kabelce Nokiu bez foťáku a taky žiju. Lepší mobil i s foťákem mám jako náhradní ve skříni ... 
Učím se čím být šokována, ale zatím mi nejde vzpomenout si (jestli je na co), co mi dnes udělalo radost ...
Jedině tak moje prďolka (dcerka), která mě někdy taktéž vytáčí a když je toho vytáčení víc, tak ta radost se ztratí ...
Není tady
morpheus napsal(a):
elementgirl napsal(a):
A velkých společností jsem se dříve taky bála, ale jsem ráda, že jsem se vyšplhala z ničeho někam..a o tom to je:)Tak to lestime dva
me to desne stve kdyz to je umatlane
Ty jo paneckuV CR, nebo v zahranici ? A neprozradis mi v jakem oboru, nebo co delas ? Ne tady na sklo, ale muzes do SZ, ovsem pokud chces, je to Tvoje volba
Taky to nemám ráda.Pracuji v ČR, ale firma dost expanduje do zahraničí, takže vytváří support teamy, které zasílá do světa..
Není tady
Leri, to co jsem napsal, je pravda. Nekdy tady blbnu ale to kazdy pozna. Vis, ja se mam rad, ja se nedam zamestnavatelem nutit do veci, ktere delat nehodlam. Windows 7 je pro me neduveryhodny system, nevidim do neho a kdyz se neco potentuje, musim vazne umet to opravit, pac hotline na MS mi toho moc neporadi ( navic je placena ). takze mam na svem osobnim notebooku Linux, na pracovnim taky Linux, ale takovy ktery vapada jako Mac OS X, v praci spravuju pres 20 server s Linuxem, ruzna BSDcka, Solarisy a nevim co jeste a snazim se to drzet v chodu.
Jeste doplnim odpoved, neni potreba se ucit jak byt necim sokovana. Proste Te neco zaujme. Nekdy vazne kroutim hlavou a rikam si Boooze, ja jsem snad tady jen omylem, ja patrim prece jinam, kdyz zaziju nejakou situaci. No a co se tyce radosti, jak pises, duvod pro radost je vzdycky. Ja mam denne spoustu duvodu k radosti, nemusim premyslet, napriklad dnes vyborny jahodovy dort u nas dole v cukrarne. Maly kousek, trojuhelnicek, ktery mi dal na chvilku zapomenout na starosti. Hnede kakove testo prolozene kremem, navrchu a vzadu krem jineho slozeni a jine chuti, vzadu navic bylo kolecko kiwi, nahore slehacka cokoladova posypka ze strouhane kvalitni horke cokolady a na slehacce jahoda i se stopkou. Ta stopka tam byla velice dulezite, prave ona tomu dotvarela originalitu a vyzdvihovala mistrovste umeni cukrare. Tak jsem se na neho chvilku dival a potom pomalu vychutnaval. Tak maly kousek a ... 
Upravil(a) morpheus (7. 1. 2011 22:05)
Není tady