Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 25. 12. 2010 17:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo

Sokovala me vcerejsi SMS od pritelova syna.
Z meho mobilu jsme mu s pritelem poprali hezke vanoce a oba jsme se tam podepsali.
Za chvilku prisla SMS od pritelovo syna na pritelovo mobil veta   TOBE TAKY.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#102 25. 12. 2010 19:52

seewa
♥♥-----

aprill napsal(a):

javena napsal(a):

Aprill, já myslím, že momentálně teče do všeho - kromě snad holin... Není přechod, kde by nebyla voda po kotníky. usch Loni mi při oblevě odešly jedny kozajdy a letos - už maj holky nakročeno a to je šetřím... jak začne tání, tahám synův starší model zimních kotníčkových. Ty jsou zlatý, Hromnice moje (teda jeho), držej a moc nestály.

To že teče teď do bot chápu, ale ty potvory prosakují i když není moc velká obleva grater.
Taky jsem vytáhla obyč. zimní trekovky (svoje, dětičky mají nožičky jako dětské lyže lol) a mám nohy  v suchu tummenupp.

Osetrila jsi je pred prvnim nosenim alespon dvema vrstvami IMPREGNACE?? A delas to i behem noseni dle pocasi?? Kremujes je?? Kozene boty NEJSOU gumaky...:-)

Upravil(a) seewa (25. 12. 2010 19:53)

Není tady

#103 25. 12. 2010 19:56

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

eremuruss napsal(a):

Z meho mobilu jsme mu s pritelem poprali hezke vanoce a oba jsme se tam podepsali.

A ty jsi to ani trochu netušila,že se zachová podobně??? Pak by mě to spíš jen hodně mrzelo,ale nešokovalo. Ať tak či tak,je to b.l.b.e.c. butter

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#104 25. 12. 2010 21:11

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

A ty jsi to ani trochu netušila,že se zachová podobně??? Pak by mě to spíš jen hodně mrzelo,ale nešokovalo. Ať tak či tak,je to b.l.b.e.c. butter

Toho kluka rada nemam,ale myslela jsem,ze ma alespon trochu slusnosti.Darky schrabnul,sad jak od nas tak od babicky,ale nikomu nic nekoupil ani ty ponozky.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#105 26. 12. 2010 13:36

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

rejka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Toho kluka rada nemam,ale myslela jsem,ze ma alespon trochu slusnosti.Darky schrabnul,sad jak od nas tak od babicky,ale nikomu nic nekoupil ani ty ponozky.

tak jsem asi divná, ale mně by udělalo radost (šokovalo  vissla ), že vůbec odpověděl. Myslím, že kluci na nějaké romány nejsou.  Měl snad opsat nějakou slohovou práci ?  Proč by neměl schrábnout dárky ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#106 26. 12. 2010 13:42

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

eremuruss napsal(a):

rejka napsal(a):

tak jsem asi divná, ale mně by udělalo radost (šokovalo  vissla ), že vůbec odpověděl. Myslím, že kluci na nějaké romány nejsou.  Měl snad opsat nějakou slohovou práci ?  Proč by neměl schrábnout dárky ?

Asi si spatne cetla,prali jsme mu oba on pral nez svemu tatovi ne me.
Moje deti,ale memu priteli  darek koupili.On, nebyl schopny ho koupit ani babicce a dedovi.

Není tady

#107 26. 12. 2010 15:24

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já nevím, erem ... mě už by od synka Tvého přítele asi nešokovalo nic. Ten kluk Tě evidentně rád nemá, takže bych vzdala nějaké sbližovací pokusy a příště bych nechala přítele, ať mu popřeje pouze sám za sebe. Ono je to dost únavné - pořád dělat nějaká vstřícná gesta, snažit se o alespoň minimální společenský styk v rámci slušnosti a pokaždé se setkávat s odmítáním. To by za chvilku přestalo bavit každého a Ty se na to už taky vyp*dni, máš svého dost pussa

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#108 26. 12. 2010 15:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

eremuruss napsal(a):

erem,
třeba má ten kluk jen jinou představu o slušnosti než ty... Třeba je pro něj důležitější upřímnost než "slušnost aby lidi neřekli", třeba jen velmi dobře cítí, že ho nemáš ráda a tak je upřímný a vrací ti to stejné..... Prostě to jen jinak prožívá než ty...možná  povrchněji, možná hlouběji, kdo ví...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#109 26. 12. 2010 18:09

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

erem,
třeba má ten kluk jen jinou představu o slušnosti než ty... Třeba je pro něj důležitější upřímnost než "slušnost aby lidi neřekli", třeba jen velmi dobře cítí, že ho nemáš ráda a tak je upřímný a vrací ti to stejné..... Prostě to jen jinak prožívá než ty...možná  povrchněji, možná hlouběji, kdo ví...

Jenomze ja ho ze zacatku brala i on se choval da se rict pratelsky,ale co se mu moje dcera koukla na PROFIL na LIDE. cz.Ukazal svou pravou tvar,kdyz si spolu on zacali psat.Fakt hnusny urazky na me.
Nevim ,co je za uprimnost shrabnout darky a nedat alespon malickost.Me to prijde totalni nevychovanost a pohrdani vsemi co mu neco dali.

Není tady

#110 26. 12. 2010 18:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Já nevím, erem ... mě už by od synka Tvého přítele asi nešokovalo nic. Ten kluk Tě evidentně rád nemá, takže bych vzdala nějaké sbližovací pokusy a příště bych nechala přítele, ať mu popřeje pouze sám za sebe. Ono je to dost únavné - pořád dělat nějaká vstřícná gesta, snažit se o alespoň minimální společenský styk v rámci slušnosti a pokaždé se setkávat s odmítáním. To by za chvilku přestalo bavit každého a Ty se na to už taky vyp*dni, máš svého dost pussa

Kiaro,ale o snazeni se setkat se se svym synem se snazi i pritel.Sokuje me jeho kazdodenni volani jemu,uz znam nazpamet jejich porad stejny rozhovor,kdyz teda jeho synek zvedne telefon.
Pritel se porad snazi,aby on me bral jako jeho partnerku.Je to,uz i trapne ,protoze ja nestojim o setkavani s nim .Pritelovo rodicum se take nelibi,kdyz se stranim jejich vnukovi.

Není tady

#111 27. 12. 2010 0:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

morpheus napsal(a):

Tak hezke Vanoce vsem, nedelejte mi tu moc bordel lol ( ba ne je mi to jedno, klidne i offtopic, hlavne at je legrace ) a po Novem roce s novymi zazitkami ze Slovenska sem jiste pisnu smile Myslim, ze tam me bude sokovat hodne veci. Napriklad pri platbach eurama, me vazne jeb.ne ale snad si zvyknu. A nevim zda si zvyknu na hovory do zahranici za 13 centu a SMSky a hovory do vlastni site zadara. A kostely narvane "jakoby" vericimi a ten, kdo bude chtit na bohosluzbu doopravdy ( napriklad jaaa ) bude stat venku, pac ho ten dav nepusti dovnitr. Kuwa...

Na eurá sa dá zvyknúť po pár emsiacoch... alebo rokoch big_smile . A ako by si chcel odlišovať pravoverných od nepravoverných....? Tých, čo idú do kostola len pro forma, a tých, čo tam idú naozaj kvôli duchovnej úteche či poteche...? Inak, podľa mňa by odtiaľ podľa takýchto kritérií prví padali sami farári. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#112 27. 12. 2010 8:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Darky schrabnul, jak od nas tak od babicky,ale nikomu nic nekoupil ani ty ponozky.
Já si vždycky myslela, že dárky dáváme proto, že chceme - ne proto, že za ně očekáváme adekvátní odpověď, nebo aspoň ty fusekle...
Víš, že se říká "hloupej, kdo dává, hloupější, kdo nebere" - proč by si teda neměl vzít, co dostane?
Pravděpodobně se vyrojí fůra reakcí na téma "slušnost a zdvořilost" - ale synek tyto vlastnosti zřejmě postrádá... tak je s tím nutno počítat. Pokud chtějí být slušní a zdvořilí jeho blízcí, stačila by nějaká maličkost, jako úlitba jejich svědomí... a dál se v tom nevrtat.

Ale k tématu - zprávička v dnešním Blesku:
"Peníze chtěl na náměstí v Litvínově na kolemjdoucím muž (28) z Chomutova. Když zjistil, že má jen dvoustovku, vynadal mu, že má tak málo peněz." http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#113 27. 12. 2010 8:59

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ale k tématu - zprávička v dnešním Blesku...

Tak zrovna do Tebe bych neřek, že čteš takovej humus, jako je Blesk... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#114 27. 12. 2010 10:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Mikešku, kolega Blesk ráno dotáhne a já si v něm listuju, když jdu kouřit... Boha, přece si nebudu brát k popelníku služební papíry, to snad pochopíš http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#115 27. 12. 2010 10:47

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

Kiaro,ale o snazeni se setkat se se svym synem se snazi i pritel.Sokuje me jeho kazdodenni volani jemu,uz znam nazpamet jejich porad stejny rozhovor,kdyz teda jeho synek zvedne telefon.
Pritel se porad snazi,aby on me bral jako jeho partnerku.Je to,uz i trapne ,protoze ja nestojim o setkavani s nim .Pritelovo rodicum se take nelibi,kdyz se stranim jejich vnukovi.

To je těžká věc a přítel se může snažit sebevíc - fungovat to prostě nikdy nebude. A co si myslí přítelovi rodiče, to Ti může být úplně jedno - těm nevysvětlíš, že bys jejich vnuka bývala měla ráda, kdyby Tě nezačínal sprostě urážet a že se ho straníš, to je pochopitelná reakce: nikdo si nenechává rád dobrovolně ubližovat stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#116 29. 12. 2010 10:35

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Nazdarek bazarek ( kuwa ) lidicky. Musim Vam rict, ze na Slovensku me sokovalo nekolik veci, ale ted neni cas se rozepisovat. Momentalne me sokuje, jak snadno se da pripojit velice primitivni internet pres mobil. Stacilo zmeni tri ( slovy 3 ) parametry v konfiguraku a uz si to ehm...svistim pres O2 Slovensko. Spojeni je pomale jak svina, ale je zadara ( brachovo big_smile ) Pak me sokovalo, ze SMS a MMS posilam zdarma, takze si se svoji svagrovou - cekatelkou posilame zpravicky pres mobil - stejne nesmysly ji pisu, jako tady na BBN, ona me bere jaksik s rezervou, vysvetlil jsem ji, ze mi chybi BBN tak at se nezlobi a ze stejne nesmysly muze odpovidat big_smile

Upravil(a) morpheus (4. 1. 2011 21:45)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#117 4. 1. 2011 21:48

morpheus
Babinet Klub
Web

Udivilo me, stejne jako i Selimu, ze i na Pavlaci v petici se dokazi lide pohadat tummenupp Teda na SUPR to asyk nebude, spis je to na plac, ale co nadelame, ze ? No a ted me udivila v TV reklama na Google Chrome, ktery sam o sobe zadnou reklamu nepotrebuje, pac je jednoduchy, zaroven robustni a hlavne bezpecny, ale pouze v inkognito modu.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#118 4. 1. 2011 23:35

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Morphe, mě zase šokuje, že tebe denně šokuje milion věcí! vavava

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#119 5. 1. 2011 18:29

morpheus
Babinet Klub
Web

Leri, zrejme se MALO divas kolem sebe, zrejme nevidis, co se deje a mozna i malo vis a znas - muze to byt napriklad vekem, coz na druhou stranu neni spatne, pac mas vysokou sanci na seznamovacim trhu wink

Není tady

#120 5. 1. 2011 21:30

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Morphe, asi budu nevyzrálá, protože stará jsem opravdu dost (docela stará matka!), asi se málo dívám kolem sebe a jsem povrchní ... va

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#121 5. 1. 2011 21:48

morpheus
Babinet Klub
Web

Leri : Tak potom nechnapu, jak se nemuzes par vecem denne podivit. Vsak je tolik nesmyslnych veci a situaci kolem nas smile Napriklad ted me docela sokoval film Krevni pouto, o matce, ktera tak lpela na svem jedinem synovi, ze mu nedoprala zadne stesti mimo stesti s ni samotnou, to znamena ani jeho manzelku ani jeho dite, ba co je horsi, jeho manzelku se snazila zabit. Tak nevim. Potom jsem asi vazne divny, kdyz si takovou "prkotinu" vsimnu. A pak me sokovalo, jak nekterym lidem na BBN vadi muj fiktivni lov Babinetek, mozna proto, ze prave ony nejsou tou koristi ? Kdovi...

Není tady

#122 6. 1. 2011 18:04

morpheus
Babinet Klub
Web

Nebudete mi verit, ale opet jsem se pobavil jaxvine big_smile Rano cucim z tramvaje a nejaky borec si na zastavce cistil zuby. Vyplachoval je ale zjimavym zpusobem, kakaem ktery me v termohrnecku, protoze taaak hospodari s casem, ze ani minuta nazbyt a tak se stihal nasnidat a vycistit zuby, nez mu prijela tramvaj. tak ja vam nevim pratele...asyk jsem idiot, kdyz si vsimam tyto veci.

Jeste jedna perla ze zastavky. V lete vystoupim z tramvaje a tam v zastavkove budce zenska, drepi a moci. Lide se divaji usmivaji a ona : To jste jeste nevideli chc** ( mocit )  zenskou ??? Sok...

Jdu radeji do kostela. Dnes jsou Tri ( slovy 3 ) Kralove ... vissla

Není tady

#123 6. 1. 2011 18:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A chlap čurajpúci na zastávke by ťa nešokoval? Mňa už veru ani nie... Tí to robia bežne, akoby všetci ľudia boli zvedaví na ich poklady... Jj, všelijakých nás pánbožko má. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#124 6. 1. 2011 21:28

morpheus
Babinet Klub
Web

Sel : tak snad do keriku, ne ? smile Ja to delavam bezne, naposledy v jednom nejmenovanem meste v mestskem parku v centru u sochy Sissi nebo jak se to pise big_smile A to jsem slusnak, ale kdyz neni v centru jedine verejne WC, tak at jdou do haje. Ale jo, chlap, ktery by mocil na zastavce by me vazne rozesmal smile Bohuzel jeste jsem nemel tu cest takoveho potkat, ale ta pani, ta nemela chybu smile

Není tady

#125 7. 1. 2011 20:22

morpheus
Babinet Klub
Web

Dnes me sokoval reklamni letak z jednoho supermarketu smile Normalne letaky nectu, pac v supracich nenakupuju, ale...Nasel jsem tam 500 gr. tlacenku, zarucene cerstvou, zarucene domaci, zarucene nejnizsi cena atd... Copak muze normalni clovek snist pul kila tlacenky ? va

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí