|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sokovala me vcerejsi SMS od pritelova syna.
Z meho mobilu jsme mu s pritelem poprali hezke vanoce a oba jsme se tam podepsali.
Za chvilku prisla SMS od pritelovo syna na pritelovo mobil veta TOBE TAKY.
Není tady

aprill napsal(a):
javena napsal(a):
Aprill, já myslím, že momentálně teče do všeho - kromě snad holin... Není přechod, kde by nebyla voda po kotníky.
Loni mi při oblevě odešly jedny kozajdy a letos - už maj holky nakročeno a to je šetřím... jak začne tání, tahám synův starší model zimních kotníčkových. Ty jsou zlatý, Hromnice moje (teda jeho), držej a moc nestály.
To že teče teď do bot chápu, ale ty potvory prosakují i když není moc velká obleva
.
Taky jsem vytáhla obyč. zimní trekovky (svoje, dětičky mají nožičky jako dětské lyže) a mám nohy v suchu
.
Osetrila jsi je pred prvnim nosenim alespon dvema vrstvami IMPREGNACE?? A delas to i behem noseni dle pocasi?? Kremujes je?? Kozene boty NEJSOU gumaky...:-)
Upravil(a) seewa (25. 12. 2010 19:53)
Není tady

eremuruss napsal(a):
Z meho mobilu jsme mu s pritelem poprali hezke vanoce a oba jsme se tam podepsali.
Za chvilku prisla SMS od pritelovo syna na pritelovo mobil veta TOBE TAKY.
A ty jsi to ani trochu netušila,že se zachová podobně??? Pak by mě to spíš jen hodně mrzelo,ale nešokovalo. Ať tak či tak,je to b.l.b.e.c. 
Není tady
rejka napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Za chvilku prisla SMS od pritelovo syna na pritelovo mobil veta TOBE TAKY.A ty jsi to ani trochu netušila,že se zachová podobně??? Pak by mě to spíš jen hodně mrzelo,ale nešokovalo. Ať tak či tak,je to b.l.b.e.c.
Toho kluka rada nemam,ale myslela jsem,ze ma alespon trochu slusnosti.Darky schrabnul,
jak od nas tak od babicky,ale nikomu nic nekoupil ani ty ponozky.
Není tady

eremuruss napsal(a):
rejka napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Za chvilku prisla SMS od pritelovo syna na pritelovo mobil veta TOBE TAKY.A ty jsi to ani trochu netušila,že se zachová podobně??? Pak by mě to spíš jen hodně mrzelo,ale nešokovalo. Ať tak či tak,je to b.l.b.e.c.
Toho kluka rada nemam,ale myslela jsem,ze ma alespon trochu slusnosti.Darky schrabnul,
tak jsem asi divná, ale mně by udělalo radost (šokovalo
), že vůbec odpověděl. Myslím, že kluci na nějaké romány nejsou. Měl snad opsat nějakou slohovou práci ? Proč by neměl schrábnout dárky ?
Není tady
Frigo napsal(a):
eremuruss napsal(a):
rejka napsal(a):
A ty jsi to ani trochu netušila,že se zachová podobně??? Pak by mě to spíš jen hodně mrzelo,ale nešokovalo. Ať tak či tak,je to b.l.b.e.c.Toho kluka rada nemam,ale myslela jsem,ze ma alespon trochu slusnosti.Darky schrabnul,
tak jsem asi divná, ale mně by udělalo radost (šokovalo
), že vůbec odpověděl. Myslím, že kluci na nějaké romány nejsou. Měl snad opsat nějakou slohovou práci ? Proč by neměl schrábnout dárky ?
Asi si spatne cetla,prali jsme mu oba on pral nez svemu tatovi ne me.
Moje deti,ale memu priteli darek koupili.On, nebyl schopny ho koupit ani babicce a dedovi.
Není tady

Já nevím, erem ... mě už by od synka Tvého přítele asi nešokovalo nic. Ten kluk Tě evidentně rád nemá, takže bych vzdala nějaké sbližovací pokusy a příště bych nechala přítele, ať mu popřeje pouze sám za sebe. Ono je to dost únavné - pořád dělat nějaká vstřícná gesta, snažit se o alespoň minimální společenský styk v rámci slušnosti a pokaždé se setkávat s odmítáním. To by za chvilku přestalo bavit každého a Ty se na to už taky vyp*dni, máš svého dost 
Není tady
eremuruss napsal(a):
erem,
třeba má ten kluk jen jinou představu o slušnosti než ty... Třeba je pro něj důležitější upřímnost než "slušnost aby lidi neřekli", třeba jen velmi dobře cítí, že ho nemáš ráda a tak je upřímný a vrací ti to stejné..... Prostě to jen jinak prožívá než ty...možná povrchněji, možná hlouběji, kdo ví...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
erem,
třeba má ten kluk jen jinou představu o slušnosti než ty... Třeba je pro něj důležitější upřímnost než "slušnost aby lidi neřekli", třeba jen velmi dobře cítí, že ho nemáš ráda a tak je upřímný a vrací ti to stejné..... Prostě to jen jinak prožívá než ty...možná povrchněji, možná hlouběji, kdo ví...
Jenomze ja ho ze zacatku brala i on se choval da se rict pratelsky,ale co se mu moje dcera koukla na PROFIL na LIDE. cz.Ukazal svou pravou tvar,kdyz si spolu on zacali psat.Fakt hnusny urazky na me.
Nevim ,co je za uprimnost shrabnout darky a nedat alespon malickost.Me to prijde totalni nevychovanost a pohrdani vsemi co mu neco dali.
Není tady
Kiara napsal(a):
Já nevím, erem ... mě už by od synka Tvého přítele asi nešokovalo nic. Ten kluk Tě evidentně rád nemá, takže bych vzdala nějaké sbližovací pokusy a příště bych nechala přítele, ať mu popřeje pouze sám za sebe. Ono je to dost únavné - pořád dělat nějaká vstřícná gesta, snažit se o alespoň minimální společenský styk v rámci slušnosti a pokaždé se setkávat s odmítáním. To by za chvilku přestalo bavit každého a Ty se na to už taky vyp*dni, máš svého dost
Kiaro,ale o snazeni se setkat se se svym synem se snazi i pritel.Sokuje me jeho kazdodenni volani jemu,uz znam nazpamet jejich porad stejny rozhovor,kdyz teda jeho synek zvedne telefon.
Pritel se porad snazi,aby on me bral jako jeho partnerku.Je to,uz i trapne ,protoze ja nestojim o setkavani s nim .Pritelovo rodicum se take nelibi,kdyz se stranim jejich vnukovi.
Není tady

morpheus napsal(a):
Tak hezke Vanoce vsem, nedelejte mi tu moc bordel
( ba ne je mi to jedno, klidne i offtopic, hlavne at je legrace ) a po Novem roce s novymi zazitkami ze Slovenska sem jiste pisnu
Myslim, ze tam me bude sokovat hodne veci. Napriklad pri platbach eurama, me vazne jeb.ne ale snad si zvyknu. A nevim zda si zvyknu na hovory do zahranici za 13 centu a SMSky a hovory do vlastni site zadara. A kostely narvane "jakoby" vericimi a ten, kdo bude chtit na bohosluzbu doopravdy ( napriklad jaaa ) bude stat venku, pac ho ten dav nepusti dovnitr. Kuwa...
Na eurá sa dá zvyknúť po pár emsiacoch... alebo rokoch
. A ako by si chcel odlišovať pravoverných od nepravoverných....? Tých, čo idú do kostola len pro forma, a tých, čo tam idú naozaj kvôli duchovnej úteche či poteche...? Inak, podľa mňa by odtiaľ podľa takýchto kritérií prví padali sami farári. 
Není tady
Darky schrabnul, jak od nas tak od babicky,ale nikomu nic nekoupil ani ty ponozky.
Já si vždycky myslela, že dárky dáváme proto, že chceme - ne proto, že za ně očekáváme adekvátní odpověď, nebo aspoň ty fusekle...
Víš, že se říká "hloupej, kdo dává, hloupější, kdo nebere" - proč by si teda neměl vzít, co dostane?
Pravděpodobně se vyrojí fůra reakcí na téma "slušnost a zdvořilost" - ale synek tyto vlastnosti zřejmě postrádá... tak je s tím nutno počítat. Pokud chtějí být slušní a zdvořilí jeho blízcí, stačila by nějaká maličkost, jako úlitba jejich svědomí... a dál se v tom nevrtat.
Ale k tématu - zprávička v dnešním Blesku:
"Peníze chtěl na náměstí v Litvínově na kolemjdoucím muž (28) z Chomutova. Když zjistil, že má jen dvoustovku, vynadal mu, že má tak málo peněz." 
Není tady

helena napsal(a):
Ale k tématu - zprávička v dnešním Blesku...
Tak zrovna do Tebe bych neřek, že čteš takovej humus, jako je Blesk... 
Není tady
Mikešku, kolega Blesk ráno dotáhne a já si v něm listuju, když jdu kouřit... Boha, přece si nebudu brát k popelníku služební papíry, to snad pochopíš 
Není tady

eremuruss napsal(a):
Kiaro,ale o snazeni se setkat se se svym synem se snazi i pritel.Sokuje me jeho kazdodenni volani jemu,uz znam nazpamet jejich porad stejny rozhovor,kdyz teda jeho synek zvedne telefon.
Pritel se porad snazi,aby on me bral jako jeho partnerku.Je to,uz i trapne ,protoze ja nestojim o setkavani s nim .Pritelovo rodicum se take nelibi,kdyz se stranim jejich vnukovi.
To je těžká věc a přítel se může snažit sebevíc - fungovat to prostě nikdy nebude. A co si myslí přítelovi rodiče, to Ti může být úplně jedno - těm nevysvětlíš, že bys jejich vnuka bývala měla ráda, kdyby Tě nezačínal sprostě urážet a že se ho straníš, to je pochopitelná reakce: nikdo si nenechává rád dobrovolně ubližovat 
Není tady
Nazdarek bazarek ( kuwa ) lidicky. Musim Vam rict, ze na Slovensku me sokovalo nekolik veci, ale ted neni cas se rozepisovat. Momentalne me sokuje, jak snadno se da pripojit velice primitivni internet pres mobil. Stacilo zmeni tri ( slovy 3 ) parametry v konfiguraku a uz si to ehm...svistim pres O2 Slovensko. Spojeni je pomale jak svina, ale je zadara ( brachovo
) Pak me sokovalo, ze SMS a MMS posilam zdarma, takze si se svoji svagrovou - cekatelkou posilame zpravicky pres mobil - stejne nesmysly ji pisu, jako tady na BBN, ona me bere jaksik s rezervou, vysvetlil jsem ji, ze mi chybi BBN tak at se nezlobi a ze stejne nesmysly muze odpovidat 
Upravil(a) morpheus (4. 1. 2011 21:45)
Není tady
Udivilo me, stejne jako i Selimu, ze i na Pavlaci v petici se dokazi lide pohadat
Teda na SUPR to asyk nebude, spis je to na plac, ale co nadelame, ze ? No a ted me udivila v TV reklama na Google Chrome, ktery sam o sobe zadnou reklamu nepotrebuje, pac je jednoduchy, zaroven robustni a hlavne bezpecny, ale pouze v inkognito modu.
Není tady

Morphe, mě zase šokuje, že tebe denně šokuje milion věcí! 

Není tady
Leri, zrejme se MALO divas kolem sebe, zrejme nevidis, co se deje a mozna i malo vis a znas - muze to byt napriklad vekem, coz na druhou stranu neni spatne, pac mas vysokou sanci na seznamovacim trhu 
Není tady

Morphe, asi budu nevyzrálá, protože stará jsem opravdu dost (docela stará matka!), asi se málo dívám kolem sebe a jsem povrchní ... 
Není tady
Leri : Tak potom nechnapu, jak se nemuzes par vecem denne podivit. Vsak je tolik nesmyslnych veci a situaci kolem nas
Napriklad ted me docela sokoval film Krevni pouto, o matce, ktera tak lpela na svem jedinem synovi, ze mu nedoprala zadne stesti mimo stesti s ni samotnou, to znamena ani jeho manzelku ani jeho dite, ba co je horsi, jeho manzelku se snazila zabit. Tak nevim. Potom jsem asi vazne divny, kdyz si takovou "prkotinu" vsimnu. A pak me sokovalo, jak nekterym lidem na BBN vadi muj fiktivni lov Babinetek, mozna proto, ze prave ony nejsou tou koristi ? Kdovi...
Není tady
Nebudete mi verit, ale opet jsem se pobavil jaxvine
Rano cucim z tramvaje a nejaky borec si na zastavce cistil zuby. Vyplachoval je ale zjimavym zpusobem, kakaem ktery me v termohrnecku, protoze taaak hospodari s casem, ze ani minuta nazbyt a tak se stihal nasnidat a vycistit zuby, nez mu prijela tramvaj. tak ja vam nevim pratele...asyk jsem idiot, kdyz si vsimam tyto veci.
Jeste jedna perla ze zastavky. V lete vystoupim z tramvaje a tam v zastavkove budce zenska, drepi a moci. Lide se divaji usmivaji a ona : To jste jeste nevideli chc** ( mocit ) zenskou ??? Sok...
Jdu radeji do kostela. Dnes jsou Tri ( slovy 3 ) Kralove ... 
Není tady

A chlap čurajpúci na zastávke by ťa nešokoval? Mňa už veru ani nie... Tí to robia bežne, akoby všetci ľudia boli zvedaví na ich poklady... Jj, všelijakých nás pánbožko má. 
Není tady
Sel : tak snad do keriku, ne ?
Ja to delavam bezne, naposledy v jednom nejmenovanem meste v mestskem parku v centru u sochy Sissi nebo jak se to pise
A to jsem slusnak, ale kdyz neni v centru jedine verejne WC, tak at jdou do haje. Ale jo, chlap, ktery by mocil na zastavce by me vazne rozesmal
Bohuzel jeste jsem nemel tu cest takoveho potkat, ale ta pani, ta nemela chybu 
Není tady
Dnes me sokoval reklamni letak z jednoho supermarketu
Normalne letaky nectu, pac v supracich nenakupuju, ale...Nasel jsem tam 500 gr. tlacenku, zarucene cerstvou, zarucene domaci, zarucene nejnizsi cena atd... Copak muze normalni clovek snist pul kila tlacenky ? 
Není tady