29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já se ještě vrátím k těm vlasům, protože jsem si vzpomněla na pověstné Rdesno mnohokvěté (He Shou Wu) - vnitřně.
Není tady
ahoj všem
k antibiotikám se doporučuje vitamín B, podávali ho klukovi v nemocnici, když byl na kapačkách (v roce).
Mně dneska šokovala, že můj mladší kluk bude mít na výzu dvojku z matematiky ( měl s ní na základce problémy, prostě kluk je jinej) a ted maj jiného učitele a baví ho a jde mu.
Reflexní proužky - holce jsem koupiila bundu a jsou na ní našitý, takže vyráběj i ted
Všem přeju krásnou dobrou noc, já dokoukala s klukama Diskopříběh, je to generační film, já ten film prožívala stejně v patnácti jako ted kluci a vzpomínala. Miluji písničky M. Davida, mé mládí.
Dobrou noc všem
Není tady
morpheus napsal(a):
Juuu, 5. Element ! Tesim se na Tebe ve ctvrtek vecer ( pro ty co nevi wo co go, tak ve ctvrtek vecer davaji v TV film 5. Element )
Tak ahoj, jak se mas ? Doufam, ze jsi si nechala vcera poradit a nepropadla jsi stresu
Protoze vez, ze az se Ti pritizi, firma Te rychle nahradi nekym jinym, proto je dobre dbat na sve zdravi a zachovat si chladnou hlavu i kdyz jsme do neceho tlaceni. To nemam ze sve hlavy, ja jsem pako, byval jsem skoro az zavisly na praci a liboval jsem si ve stresu, ale nakonec jsem si prosel necim, co zde nebudu popisovat a zjistil jsem, ze stale mi zivot nabizi minimalne dve ( slovy 2 ) moznosti a nezajimaji me zajmy sefu, pokud jsou v rozporu s mymi zajmy.
Nojo stres...nevím...mám se rozepisovat?
Není tady
5. Element : Mohu Ti to napsat do SZ, to jak to vidim ja
Není tady
morpheus napsal(a):
5. Element : Mohu Ti to napsat do SZ, to jak to vidim ja
jojo můžeš
Není tady
Šokuje mne, že do Národního divadla chodí někteří lidé v riflích a mikině ...
Není tady
[i]morpheus: Udivila me pani v lekarne, kdyz mi automaticky nabidla k penicilinu, ktery znici nejakou mikrofloru, specialni tablety za cca 460 Kc ( 60 Kusu ) Po precteni ucinne latky jsem se rozchechtal, protoze v tabletach je obsazena podobna kultura, co v obycejnem jogurtu, podekoval jsem ji a nevzal jsem si to[/i]
Tak to se mi přihodilo nedávno taky... ani jsem ji nenechala domluvit, že děkuji. Je to jen tahání peněz ze zákazníků. Firmy to prostě zkoušejí. A nedávno vyšel článek o průzkumu účinku probiotik- na zdravé tělo žádné účinky prokázány nebyl a nemocnému omohou úplně stejně jako ten jogurt. Prý.
Není tady
Leri napsal(a):
Mam se rozepisovat ?
Není tady
Leri napsal(a):
To je tam pustí??????
Není tady
Založila jsem vám CHAT s pořadovým číslem 2. Toto vlákno uzavírám.
Není tady