Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 18. 1. 2011 21:53

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo

Já se ještě vrátím k těm vlasům, protože jsem si vzpomněla na pověstné Rdesno mnohokvěté (He Shou Wu) - vnitřně.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#1002 18. 1. 2011 21:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ahoj všem
k antibiotikám se doporučuje vitamín B, podávali ho klukovi v nemocnici, když byl na kapačkách (v roce).
Mně dneska šokovala, že můj mladší kluk bude mít na výzu dvojku z matematiky ( měl s ní na základce problémy, prostě kluk je jinej) a ted maj jiného učitele a baví ho a jde mu.
Reflexní proužky - holce jsem koupiila bundu a jsou na ní našitý, takže vyráběj i ted stolt
Všem přeju krásnou dobrou noc, já dokoukala s klukama Diskopříběh, je to generační film, já ten film prožívala stejně v patnácti jako ted kluci stolt a vzpomínala. Miluji písničky M. Davida, mé mládí.
Dobrou noc všem

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1003 18. 1. 2011 21:56

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Juuu, 5. Element ! Tesim se na Tebe ve ctvrtek vecer ( pro ty co nevi wo co go, tak ve ctvrtek vecer davaji v TV film 5. Element ) smile Tak ahoj, jak se mas ? Doufam, ze jsi si nechala vcera poradit a nepropadla jsi stresu wink Protoze vez, ze az se Ti pritizi, firma Te rychle nahradi nekym jinym, proto je dobre dbat na sve zdravi a zachovat si chladnou hlavu i kdyz jsme do neceho tlaceni. To nemam ze sve hlavy, ja jsem pako, byval jsem skoro az zavisly na praci a liboval jsem si ve stresu, ale nakonec jsem si prosel necim, co zde nebudu popisovat a zjistil jsem, ze stale mi zivot nabizi minimalne dve ( slovy 2 ) moznosti a nezajimaji me zajmy sefu, pokud jsou v rozporu s mymi zajmy.

Nojo stres...nevím...mám se rozepisovat? vissla lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#1004 18. 1. 2011 21:57

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

5. Element nemusis, bo ja Ti rozumim smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1005 18. 1. 2011 21:58

morpheus
Babinet Klub
Web

5. Element : Mohu Ti to napsat do SZ, to jak to vidim ja smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1006 18. 1. 2011 22:00

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

5. Element : Mohu Ti to napsat do SZ, to jak to vidim ja smile

jojo můžeš

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#1007 18. 1. 2011 22:04

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Šokuje mne, že do Národního divadla chodí někteří lidé v riflích a mikině ...  usch

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#1008 18. 1. 2011 22:05

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

[i]morpheus: Udivila me pani v lekarne, kdyz mi automaticky nabidla k penicilinu, ktery znici nejakou mikrofloru, specialni tablety za cca 460 Kc ( 60 Kusu ) Po precteni ucinne latky jsem se rozchechtal, protoze v tabletach je obsazena podobna kultura, co v obycejnem jogurtu, podekoval jsem ji a nevzal jsem si to[/i]

Tak to se mi přihodilo nedávno taky... ani jsem ji nenechala domluvit, že děkuji. Je to jen tahání peněz ze zákazníků. Firmy to prostě zkoušejí. A nedávno vyšel článek o průzkumu účinku probiotik- na zdravé tělo žádné účinky prokázány nebyl a nemocnému omohou úplně stejně jako ten jogurt. Prý.

Není tady

#1009 18. 1. 2011 22:06

morpheus
Babinet Klub
Web

Leri napsal(a):

Šokuje mne, že do Národního divadla chodí někteří lidé v riflích a mikině ...  usch

Mam se rozepisovat ? sad

Není tady

#1010 18. 1. 2011 22:13

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Leri napsal(a):

To je tam pustí?????? va

Není tady

#1011 18. 1. 2011 22:15

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Založila jsem vám CHAT s pořadovým číslem 2. Toto vlákno uzavírám.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí