Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#976 18. 1. 2011 18:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo

Morphe, víš co se říká?
Lidi sežerou všechno, hlavně to, co nesežere je ... lol
Nejde jen o ty nebohé kočky, ale asiatský jídelníček je vůbec pro našince mírně řečeno nestravitelný. Vezmi si thajské pražené kobylky, různé brouky, červy, hady a tak ...  anebo reklamu na nešťastného Bóóóbika lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#977 18. 1. 2011 18:15

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Kiara, ja jsem milovnikem kocek a toto bylo na me silne kafe. pak jsem to pobral jako legraci a cely den se tomu tlemim, dokonce jsem prisel domu, potvory na me koukaly, hlavicky uz u dveri, jen co jsem otevrel a hned jsem na ne spustil : Mamchut na pecenou kočku lol Chudinky, jeste ze mi nerozumi, ale byla to legrace, jim bych nikdy neublizil a kocici maso je pry pekny hnus, pry je sladke, ale nevim.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#978 18. 1. 2011 18:20

mia
♥♥♥♥♥♥-

element: kup si na ty vlasy v lékárně Biosil, dceři docela pomohl, za pokus nic nedáš...

morph: dneska o těch kočkách snad radši ani nemluv...uschgrater

Upravil(a) mia (18. 1. 2011 18:21)

Není tady

#979 18. 1. 2011 18:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem také milovnicí koček, mám jich doma pět wink na mě je to také silná káva, ale co naděláme - jiný kraj, jiný mrav. U nich je to stejně běžné, jako si dát k obědu kuře roll

Není tady

#980 18. 1. 2011 18:25

morpheus
Babinet Klub
Web

Mia : Ale ja to vazne nevedel. Ja si to na Skuhracim precetl, az kdyz jsem psal o tech pecenych grater Tak promin, to nebylo schvalne ...pussa Chudinka malej, ale mozna Te potesi jedno cislo : 147000. Na takove mnozstvi se rozmnozi par zdravych jedincu, pri idealnich podminkach za 5 let.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#981 18. 1. 2011 18:26

morpheus
Babinet Klub
Web

Kiara napsal(a):

Já jsem také milovnicí koček, mám jich doma pět wink na mě je to také silná káva, ale co naděláme - jiný kraj, jiný mrav. U nich je to stejně běžné, jako si dát k obědu kuře roll

No vidis, to jsi me privedla k zamysleni... co oni vlastne maji jako posvatne zvire ? Jelikoz je to takova zeme, kde posvatna zvirata mivaji, neco prece mit musi. Nevis nahodou ? Jinak zapatram na netu.

Není tady

#982 18. 1. 2011 18:31

morpheus
Babinet Klub
Web

Juuu, holki a klucy smile Uz budeme na tisicovce prispevku, jsem rad, ze je to tak skvela krafarna a ze si tu kazdy chodi odpocinout, bez premysleni o smyslu toho, co kdo pise smile Dalsi nove vlakno, ktere nam moje mila pani moderatorka zalozi ( ale pssst, aby se to nedozvedela, ona to jeste nevi, ze je moje mila ) uz by mohlo mit predponu CHAT smile aby bylo zrejme, ze je to volna diskuse na jakekoli tema, ale s moznosti vratit se k tomu puvodnimu smile

Není tady

#983 18. 1. 2011 18:33

mia
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Mia : Ale ja to vazne nevedel. Ja si to na Skuhracim precetl, az kdyz jsem psal o tech pecenych grater Tak promin, to nebylo schvalne ...pussa Chudinka malej, ale mozna Te potesi jedno cislo : 147000. Na takove mnozstvi se rozmnozi par zdravych jedincu, pri idealnich podminkach za 5 let.

dyť já vím, že se namnoží, ale ten náš byl jen jeden, víš... a ten se asi ještě moc zreprodukovat nestihl, páč to byl ještě takový kočičí puboš....

Není tady

#984 18. 1. 2011 19:15

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

mia: tak to mě mrzí, že jste přišli o sotva odrostlého kocourka pussa a upřímně s vámi soucítím.
Nechci Ti rozdírat rány, ale jak se probůh dostal do bazénu, kde se zřejmě utopil?!? Vždyť kočky většinou umějí plavat a kdyby do vody nedopatřením spadl, dovedl by vyplavat na hladinu a dostat se sám ke kraji...nemohlo to být tak, že mu někdo ublížil a hodil ho v bezvědomí do bazénu?!? I takoví lidé jsou mezi námi - bohužel grater

Není tady

#985 18. 1. 2011 20:29

mia
♥♥♥♥♥♥-

Kiaro určitě mu nikdo neublížil, tam se nikdo cizí nedostane. Bazén je na zimu ze 2/3 vypuštěný, kolem je cca 15 - 20 cm vyvýšený rantl, po kterém se kocour rád producíroval a buď tam hupsl, nebo spadl, nevím, prostě jak je tam málo vody, nedokázal se vyškrabat ven.... je to naše blbost, nenapadla mě tato možnost....sad
Fakt umí kočky plavat? Myslela jsem, že ne...

Není tady

#986 18. 1. 2011 20:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Kiara : Juu, az ted jsem si vsimnul, jaka krasna kotatka mas v podpisu smile me se totiz nezobrazuji podpisy, pokud ma nekdo metrik atd... me to nic nerika, bo jsem chlap, spis me zajimaji zavodni auta, tak jsem si to zakazal. No, ale Tvuj ( asyk metrik ) je dokonaly ! tummenupp

Není tady

#987 18. 1. 2011 21:09

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

morpheus napsal(a):

Juuu, holki a klucy smile Uz budeme na tisicovce prispevku, jsem rad, ze je to tak skvela krafarna a ze si tu kazdy chodi odpocinout, bez premysleni o smyslu toho, co kdo pise smile Dalsi nove vlakno, ktere nam moje mila pani moderatorka zalozi ( ale pssst, aby se to nedozvedela, ona to jeste nevi, ze je moje mila ) uz by mohlo mit predponu CHAT smile aby bylo zrejme, ze je to volna diskuse na jakekoli tema, ale s moznosti vratit se k tomu puvodnimu smile

Chat jako pokec o všem možném, o tom, co den přinesl, co nás momentálně zajímá ... Jo, to by bylo fajn ...smile

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#988 18. 1. 2011 21:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

Kiaro určitě mu nikdo neublížil, tam se nikdo cizí nedostane. Bazén je na zimu ze 2/3 vypuštěný, kolem je cca 15 - 20 cm vyvýšený rantl, po kterém se kocour rád producíroval a buď tam hupsl, nebo spadl, nevím, prostě jak je tam málo vody, nedokázal se vyškrabat ven.... je to naše blbost, nenapadla mě tato možnost....sad
Fakt umí kočky plavat? Myslela jsem, že ne...

Aha ... když byl ze 2/3 vypuštěný, tak to úplně mění celou situaci. Je jasné, že se nedokázal vyškrabat a ...
A kočky umí skutečně plavat - nerady, protože vodu, jak známo, moc nemusí - ale plavat dovedou.

Není tady

#989 18. 1. 2011 21:17

morpheus
Babinet Klub
Web

Leri napsal(a):

Chat jako pokec o všem možném, o tom, co den přinesl, co nás momentálně zajímá ... Jo, to by bylo fajn ...smile

Ahoj Leri smile Rad Te tu vidim ale to Ty vis wink Ano, o vsem moznem, takovych tu je spousta, ale Morpheovo specialni a originalni vlakno je jen jedno lol Snazil jsem se puvodne o zapisovani mych myslenek, protoze me denne neco udivuje a neni to moji naivitou, to ne, ale svet je tak pestry ze je opravdu o cem psat. Vsude se probiraji vztahy, ale vztahy jsou slozita vec a nikdo to nikdy nevyresi. Zvrtlo se to na volnou diskusi o cemkoli a jsem happy cool

Není tady

#990 18. 1. 2011 21:19

morpheus
Babinet Klub
Web

Leri, proc mas v metriku napsano slovensky ? Ty jsi slovenka ? va

Není tady

#991 18. 1. 2011 21:24

Leri
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Neeeee, měla jsem metřík z jiného webu, byl jen do 1 roku, tak jsem si musela udělat nový, no a zkrátka už mi to nešlo, podařilo se mi udělat jen tento ... usch  Nevím ani, jestli se mi podaří vložit nová fotka ... usch
Pro tebe nepochopitelné, já vím ...

Když si tady připomeneme několik událostí ze zpráv, tak budeme šokování stále! Např. dnes o té 14-leté školačce,
kterou 2x srazilo auto na přechodu!!!
Dříve měly všechny dětské bundy reflexní nášivky, to se dnes už vidí málokde ...
Nevíte, jestli existují nějaké na přišití nebo např. na navléknutí dítěti na rukáv?
Přilbu na kolo jsem koupila žlutou a také jsem ráda jezdila žlutým autem - Favoritem.

Není tady

#992 18. 1. 2011 21:30

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Leri napsal(a):

morpheus napsal(a):

Neeeee, měla jsem metřík z jiného webu, byl jen do 1 roku, tak jsem si musela udělat nový, no a zkrátka už mi to nešlo, podařilo se mi udělat jen tento ... usch  Nevím ani, jestli se mi podaří vložit nová fotka ... usch

Když si tady připomeneme několik událostí ze zpráv, tak budeme šokování stále! Např. dnes o té 14-leté školačce,
Dříve měly všechny dětské bundy reflexní nášivky, to se dnes už vidí málokde ...
Nevíte, jestli existují nějaké na přišití nebo např. na navléknutí dítěti na rukáv?
Přilbu na kolo jsem koupila žlutou a také jsem ráda jezdila žlutým autem - Favoritem.

V galanterii jsem nakoupila reflexní pásky a jiné tvary na přišití i na nalepení( třeba na aktovky,boty-zkrátka co se nepere,nebo aspoň ne tak často) a připevnila všude tam,kde jsem to uznala za vhodné. Mmch,nalepila jsem to dětem i na cyklistické přilby.....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#993 18. 1. 2011 21:30

morpheus
Babinet Klub
Web

Leri : takze mas rada zlutou a to je znameni ze jsi zarliva smile
Tak a ted k reflexnim bundam, nevim zda byly reflexni, ale meli jsme na taskach do skoly odrazova sklicka, cervena tusim. vypadalo to divne, ale vyrobci to tak museli delat. Reflexni prouzky ? Napada me jedna vec, ale je to trochu zasah do bundy, kdyz se to udela sikovne, bude to vypadat, ze to tam patri. Popremyslej o nasiti sucheho zipu, nebo reflexniho prouzku primo na bundu, popr to udelaj ne gumicku, navlekaci, reflexni prouzky koupis v kazde dobre galenterii. Vim to, pac galanterky obchazim, je to vetsinou spojene s prodejem vlny a ja shanim 100% Merino na polarnicky svetr smile Plest bude nekdo jiny, to je jasne, zas takovy tydyt nejsem, abych se to zacal ucit i kdyz si myslim, ze se naucim cokoli smile
Jo a jeste k tem prouzkum, existuji PVC jakoby naramky, ale vetsi z pruzneho materialu, ktere se navliknou na rukavy.

Upravil(a) morpheus (18. 1. 2011 21:33)

Není tady

#994 18. 1. 2011 21:39

morpheus
Babinet Klub
Web

Udivila me pani v lekarne, kdyz mi automaticky nabidla k penicilinu, ktery znici nejakou mikrofloru, specialni tablety za cca 460 Kc ( 60 Kusu ) Po precteni ucinne latky jsem se rozchechtal, protoze v tabletach je obsazena podobna kultura, co v obycejnem jogurtu, podekoval jsem ji a nevzal jsem si to, rekl jse, ze jogurtik bastime denne oba dva a je to zdravejsi, nez tyto srac** co se mi snazi vnutit. Podivala se na me velice zle a tak jsem radeji zdrhal ...hmm Je az neskutecne, jak farmaceuticky prumysl bohatne a zdira nas - obycejne lidi, kteri se nevyzname v lecich ( nez narazi na Morphea z Babi, ktery ma farmakologii v malicku ) wink

Není tady

#995 18. 1. 2011 21:40

Leri
♥♥♥♥♥♥-

Díky za tipy, zkusím ty galanterky, jestli ovšem u nás takové zboží vůbec bude ...smile
Neee, nemám ráda žlutou, to jen kvůli bezpečnosti ... vissla  Mám ráda modrou.
Co se žlutou, ta je pro jarní typy, já jsem letní typ - chladný červenec. rock

Není tady

#996 18. 1. 2011 21:43

Leri
♥♥♥♥♥♥-

Ještě než jsem to dočetla o té lékárně, už jsem si pomyslela na jogurt ... stolt
Reklama nás masíruje ze všech stran, ale musíme si zachovat rozum ... vissla

Není tady

#997 18. 1. 2011 21:44

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Udivila me pani v lekarne, kdyz mi automaticky nabidla k penicilinu, ktery znici nejakou mikrofloru, specialni tablety za cca 460 Kc ( 60 Kusu ) Po precteni ucinne latky jsem se rozchechtal, protoze v tabletach je obsazena podobna kultura, co v obycejnem jogurtu, podekoval jsem ji a nevzal jsem si to, rekl jse, ze jogurtik bastime denne oba dva a je to zdravejsi, nez tyto srac** co se mi snazi vnutit. Podivala se na me velice zle a tak jsem radeji zdrhal ...hmm Je az neskutecne, jak farmaceuticky prumysl bohatne a zdira nas - obycejne lidi, kteri se nevyzname v lecich ( nez narazi na Morphea z Babi, ktery ma farmakologii v malicku ) wink

Nojo lékárnice....a já si tenkrát nechala vecpat ty super zázračný kapky Olynth....a teď jsem na nich skoro dva roky závislá...sad
Jinak zdravím.)

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#998 18. 1. 2011 21:46

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji moc všem za starost o mé vypadávající vlasy pussa

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#999 18. 1. 2011 21:50

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Leri napsal(a):

morpheus napsal(a):

Nojo viděla jsem...sad hrůza.Jinak ty reflexní náramky jak o nich psal Morf mají např. tady http://www.imi.cz/zbozi/trait-reflexni- … uku_85991/   .Syn je dostával ve školce od Besipu.

Není tady

#1000 18. 1. 2011 21:50

morpheus
Babinet Klub
Web

Juuu, 5. Element ! Tesim se na Tebe ve ctvrtek vecer ( pro ty co nevi wo co go, tak ve ctvrtek vecer davaji v TV film 5. Element ) smile Tak ahoj, jak se mas ? Doufam, ze jsi si nechala vcera poradit a nepropadla jsi stresu wink Protoze vez, ze az se Ti pritizi, firma Te rychle nahradi nekym jinym, proto je dobre dbat na sve zdravi a zachovat si chladnou hlavu i kdyz jsme do neceho tlaceni. To nemam ze sve hlavy, ja jsem pako, byval jsem skoro az zavisly na praci a liboval jsem si ve stresu, ale nakonec jsem si prosel necim, co zde nebudu popisovat a zjistil jsem, ze stale mi zivot nabizi minimalne dve ( slovy 2 ) moznosti a nezajimaji me zajmy sefu, pokud jsou v rozporu s mymi zajmy.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí