Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 22. 12. 2010 13:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo

tak teď mi šokovalo, jak krásně Morphe mluví čínsky  vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#77 22. 12. 2010 19:32

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Selima napsal(a):

JJ, pekné sviatky a pozdrav ju, Nevernicu. big_smile

JJ, s Marii jsem byl ani uz nepamatuju, to je urcite tak pres 3 roky. Snad je v pohode, takze Frigo, az si budete volat, pozdravuj ji take od Morfa ( DA ) wink

Jinak holki : Mam prosbu, ale asyk si na to zalozim spešl vlakno. Chci norsky svetr z cisteho merina se sobiky. A doufam, ze tu najdu dobrou dusi ( Napriklad Dusičku, ale neni podminkou ) ktera mi ho uplete, samo ze to nechcu zadarmo.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#78 22. 12. 2010 21:18

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak a muzete mi nekdo rict, zda muze kabelka stat vic jak 239 000 Kc ? va

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#79 22. 12. 2010 21:25

javena
♥♥♥♥♥♥-

Když najde kupce za tu cenu, proč ne? tongue

Není tady

#80 22. 12. 2010 21:28

morpheus
Babinet Klub
Web

javena napsal(a):

To je logicke, ale neni mi jasne teda, co na ni muze byt tak drahe va ted to davali v televizi a nejak jsem to nepochnapal. Borec sel kupovat auto a ten prodejce mu rika cenu a jeho zenuska pry coze ? Moje kabbelka je drazsi a sli pryc. Tak jsem jen zustal zirat a rikam si Boooze, to je vtip ??? smile

Není tady

#81 22. 12. 2010 23:30

javena
♥♥♥♥♥♥-

No, jo, morfíku... to ses blbě zeptal. big_smile Já leckdy nechápu i to, že někdo dá za kozačky trojku, natož kabelku za takovou pálku. Ale víš co - s lidma se dá dělat leccos. Někdy i vyhrát volby. tonguewink
Mám tu v okolí jednu, co chodí pořád v teplákovce. Nalepený řasy, umělý nehty, prsa nevim, ale ksicht vylepšenej, tak ty koziny asi taky... Jako značková teplákovka to je, to jo... ale furt jsou to proboha tepláky... roll A jednoho, co jezdí žihadlem za půl mega a vyleze - v teplákovce va... Takovým by nepomohlo, ani kdyby ta kabelka mluvila. lollol A většinou takový si ji koupí... ona jako ideální zavazadlo k teplákům a on manželce, aby bylo vidět, že na ní má. stolt Honorace se pozná podle teplákovky, fára a kabelky. dumbom Přitom znám pár, co by do nich málokdo řekl, jak těžce jsou za vodou. Ale oni jsou na ty peníze zvyklý. Nemusejí si nic dokazovat. A v tom je to kouzlo. wink

Není tady

#82 23. 12. 2010 7:31

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

mít prachy prostě ještě neznamená mít vkus..  Občas mi překvapí, co jsou lidi schopni třeba v bytě považovat za nádheru..  vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#83 23. 12. 2010 8:16

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

javena napsal(a):

tak to asi byla z lidské kůže hmm

Není tady

#84 23. 12. 2010 8:18

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak to tezko smile Vcera jsem v jednom filmu slysel, ze cena cloveka je minimalni, ze pry ( doslova ) "Na svete je lidi jako sra*cek" Tak to asi nebyla z lidske kuze smile

Není tady

#85 23. 12. 2010 8:19

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

No, jo, morfíku... to ses blbě zeptal. big_smile Já leckdy nechápu i to, že někdo dá za kozačky trojku, natož kabelku za takovou pálku. Ale víš co - s lidma se dá dělat leccos. Někdy i vyhrát volby. tonguewink
Mám tu v okolí jednu, co chodí pořád v teplákovce. Nalepený řasy, umělý nehty, prsa nevim, ale ksicht vylepšenej, tak ty koziny asi taky... Jako značková teplákovka to je, to jo... ale furt jsou to proboha tepláky... roll A jednoho, co jezdí žihadlem za půl mega a vyleze - v teplákovce va... Takovým by nepomohlo, ani kdyby ta kabelka mluvila. lollol A většinou takový si ji koupí... ona jako ideální zavazadlo k teplákům a on manželce, aby bylo vidět, že na ní má. stolt Honorace se pozná podle teplákovky, fára a kabelky. dumbom Přitom znám pár, co by do nich málokdo řekl, jak těžce jsou za vodou. Ale oni jsou na ty peníze zvyklý. Nemusejí si nic dokazovat. A v tom je to kouzlo. wink

Taky mám takové a teče do nich dumbom .

Není tady

#86 23. 12. 2010 8:25

majkafa
Host

aprill napsal(a):

javena napsal(a):

tak to asi byla z lidské kůže hmm

Ale houby. Stačí pár drahokamů na kabelce a hnedka je prostě drahá.

#87 23. 12. 2010 9:06

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#88 23. 12. 2010 9:18

javena
♥♥♥♥♥♥-

... cena cloveka je minimalni....

No, ale na náhradní díly, když by to člověk spočítal... vissla Játra, ledviny, srdce, rohovka, plíce... na černým trhu...
Co zaplatěj lidi za nelegální adopci novorozeněte, když sami mít dítě nemůžou...
Cena čehokoli i kohokoli je velmi relativní... hmm

Není tady

#89 23. 12. 2010 9:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Cena čehokoli i kohokoli závisí na tom, kolik je kupec ochoten zaplatit.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#90 23. 12. 2010 9:27

javena
♥♥♥♥♥♥-

Aprill, já myslím, že momentálně teče do všeho - kromě snad holin... Není přechod, kde by nebyla voda po kotníky. usch Loni mi při oblevě odešly jedny kozajdy a letos - už maj holky nakročeno a to je šetřím... jak začne tání, tahám synův starší model zimních kotníčkových. Ty jsou zlatý, Hromnice moje (teda jeho), držej a moc nestály.

Není tady

#91 23. 12. 2010 9:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Aprill, já myslím, že momentálně teče do všeho - kromě snad holin... Není přechod, kde by nebyla voda po kotníky. usch Loni mi při oblevě odešly jedny kozajdy a letos - už maj holky nakročeno a to je šetřím... jak začne tání, tahám synův starší model zimních kotníčkových. Ty jsou zlatý, Hromnice moje (teda jeho), držej a moc nestály.

To že teče teď do bot chápu, ale ty potvory prosakují i když není moc velká obleva grater.
Taky jsem vytáhla obyč. zimní trekovky (svoje, dětičky mají nožičky jako dětské lyže lol) a mám nohy  v suchu tummenupp.

Není tady

#92 23. 12. 2010 9:32

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

No, ale na náhradní díly, když by to člověk spočítal... vissla Játra, ledviny, srdce, rohovka, plíce... na černým trhu...
Co zaplatěj lidi za nelegální adopci novorozeněte, když sami mít dítě nemůžou...

neodsuzuju "koupi" dítětě, je to lepší než kdyby pak ten tvoreček skončil v igelitce  .

Není tady

#93 23. 12. 2010 10:18

javena
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

javena napsal(a):

neodsuzuju "koupi" dítětě, je to lepší než kdyby pak ten tvoreček skončil v igelitce  .

V zásadě Aprill souhlasím. Ale je koupě vlastně legální? Vzdání se dítěte s sebou nese možnost adopce, ta je zdarma, i když jistě se někde může platit agentuře, co to zprostředkuje (tedy asi ne u nás), náhradní matka dostane zaplaceno za výdaje s těhotenstvím a za poskytnutí těla, ale koupě jako taková - trochu to tahá to za uši... Kolik mamin přišlo o dítě, aby jiná mamina, co dobře zaplatí, byla šťastná...
Vlastně mě tahají za uši i adopce dětí z třetího světa. Děti jsou vytržené ze svého prostředí a jestli je lepší být chudý a vychováván třeba tetou ve svém prostředí, nebo být bohatý u cizí, i když jistě milující maminky a bez kořenů... je otázka. hmm S tím mám trochu problém.
A dítě v igelitce - takový, co je tam strkají, nepřemýšlejí. Tady možná trochu pomohly baby boxy. Alespoň tou anonimitou a nulovým tr. postihem. Není to opuštění dítěte. Je to prostě jiné, než když nechám dítě v nemocnici na chodbě - to už opuštění je. I když péče je tam taky hned a teplo taky... právo to vidí jinak a když nechci někde figurovat jako matka - baby box. Ale tak uvažuje někdo, kdo má svoje dítě rád. Ten, kdo ho bere jako problém už od zjištění, že se narodí, ten sahne spíš po tý igelitce. Bohužel. sad

Není tady

#94 23. 12. 2010 10:31

javena
♥♥♥♥♥♥-

Ještě k botám - všeobecně... Čím to lepěj? To nejsou jen kozačky. Aprill, takhle drahý cedníky bych taky oplakala tongue, ale to jsou i tenisky, sandály... Klukovi se u adidasek odloupla jedna vrstva podrážky va. A to je nosil jen do haly... Jako jasně, že to šijou a lepěj vietnamci, číňani a tak - teď mám něco i z pákistánu vissla - ale proč na to ta firma trochu nedohlídne? Už jim je jedno, jaký má značka kredit? Stačí lepší čína? Už je fuk, že adidas? Jestli jo, tak ať se na to vysejrou... Alespoň budem vědět na čem jsme. hmm
Možná nejsem offtopic, tohle mě teda trochu šokuje. A o moc víc se.re... big_smile Zvlášť, když něco takovýho koupím za svý vydřený penízky... protože nechci, aby trénoval v kšuntech a nakonec - drahý kšunty... usch

Není tady

#95 23. 12. 2010 11:08

morpheus
Babinet Klub
Web

javena napsal(a):

Ještě k botám - všeobecně... Čím to lepěj? To nejsou jen kozačky.

Nevim sice jak jsme se dostali k botam, ale ja si zasadne kupuju boty lepene + site. Cim to lepi mi je zahadou, al bude to jiste vodevzdorne lepidlo, ktere musi byt navic pruzne, aby nedochazelo k poskozeni spoje. Videl jsem uz lepidla na bazi chemicke reakce dvou materialu, to funguje tak, ze se obe strany jakoby stanou jednim materialem. Napsal bych tu firmu, ktera vyrabi boty, co si kupuju, ale byla by to nedovolena reklama. Kazdopadne jsou botky za 3000+ ktere vzhledem k neskutecne kvalitni podrazce a spojum vydrzi deset ( slovy 10 ) let. Jenze ty muzu nosit ja, protoze rad nosim kotnickove farmy, v lete v zime, porad. Pro zenu se nehodi.

Není tady

#96 23. 12. 2010 11:16

majkafa
Host

Šmarjá, nosit boty 10 let? Vždyť to už dávno budou nemoderní.
Já chci nové boty, žádné desetileté křusky. dumbomlol

#97 23. 12. 2010 11:24

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Ale notak smile Farmy se nosili uz pred 100 lety, nosi se dnes a budou nosit i za 100 let smile 10 let je doba, kterou opravdu vydrzi, ale podle me by se meli vymenit uz po 5-ti precejen to neni potom uz hygienicke big_smile Ja si na "moderni" nepotrpim, nejak me moda nebere. Stale nosim kozenou bundu, stale nosim ta sama trika, akorat jsem je vymenil za trvanlivejsi polypropylenove, a navic se dobre perou, nezehli a uschnou za pul hodiny, nosim rolaky, pac se mi libi byt uz nejsou v mode a stale nosim dziny, ktere se budou nosit i za 100 let smile

Není tady

#98 23. 12. 2010 16:22

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

A nerozpadají se Ti ty hadry už trochu ? smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#99 23. 12. 2010 16:54

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak me docela dostala Chytra Zena smile Jen tak jsem si v praci vyhledaval recepty na nejake mnamky, ktere mam rad, vim z ceho se to sklada ( kouknu a vidim ) a docela me udivilo, jak Chytra zena dokaze prekopat recept tak, ze z cikanske neni cikanska, ale zbrusu novy recept na jidlo, podle toho co v nem je asi co ma prave po ruce, ktery nosi ( podle Chytre zeny ) jen tento nazev tummenupp Maji ode me jednicku s hvezdickou 1* ! lol

Není tady

#100 23. 12. 2010 18:52

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak hezke Vanoce vsem, nedelejte mi tu moc bordel lol ( ba ne je mi to jedno, klidne i offtopic, hlavne at je legrace ) a po Novem roce s novymi zazitkami ze Slovenska sem jiste pisnu smile Myslim, ze tam me bude sokovat hodne veci. Napriklad pri platbach eurama, me vazne jeb.ne ale snad si zvyknu. A nevim zda si zvyknu na hovory do zahranici za 13 centu a SMSky a hovory do vlastni site zadara. A kostely narvane "jakoby" vericimi a ten, kdo bude chtit na bohosluzbu doopravdy ( napriklad jaaa ) bude stat venku, pac ho ten dav nepusti dovnitr. Kuwa...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí