|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

tak teď mi šokovalo, jak krásně Morphe mluví čínsky 
Není tady
Selima napsal(a):
JJ, pekné sviatky a pozdrav ju, Nevernicu.
JJ, s Marii jsem byl ani uz nepamatuju, to je urcite tak pres 3 roky. Snad je v pohode, takze Frigo, az si budete volat, pozdravuj ji take od Morfa ( DA ) 
Jinak holki : Mam prosbu, ale asyk si na to zalozim spešl vlakno. Chci norsky svetr z cisteho merina se sobiky. A doufam, ze tu najdu dobrou dusi ( Napriklad Dusičku, ale neni podminkou ) ktera mi ho uplete, samo ze to nechcu zadarmo.
Není tady
Tak a muzete mi nekdo rict, zda muze kabelka stat vic jak 239 000 Kc ? 
Není tady

Když najde kupce za tu cenu, proč ne? 
Není tady
javena napsal(a):
To je logicke, ale neni mi jasne teda, co na ni muze byt tak drahe
ted to davali v televizi a nejak jsem to nepochnapal. Borec sel kupovat auto a ten prodejce mu rika cenu a jeho zenuska pry coze ? Moje kabbelka je drazsi a sli pryc. Tak jsem jen zustal zirat a rikam si Boooze, to je vtip ??? 
Není tady

No, jo, morfíku... to ses blbě zeptal.
Já leckdy nechápu i to, že někdo dá za kozačky trojku, natož kabelku za takovou pálku. Ale víš co - s lidma se dá dělat leccos. Někdy i vyhrát volby. 

Mám tu v okolí jednu, co chodí pořád v teplákovce. Nalepený řasy, umělý nehty, prsa nevim, ale ksicht vylepšenej, tak ty koziny asi taky... Jako značková teplákovka to je, to jo... ale furt jsou to proboha tepláky...
A jednoho, co jezdí žihadlem za půl mega a vyleze - v teplákovce
... Takovým by nepomohlo, ani kdyby ta kabelka mluvila. 
A většinou takový si ji koupí... ona jako ideální zavazadlo k teplákům a on manželce, aby bylo vidět, že na ní má.
Honorace se pozná podle teplákovky, fára a kabelky.
Přitom znám pár, co by do nich málokdo řekl, jak těžce jsou za vodou. Ale oni jsou na ty peníze zvyklý. Nemusejí si nic dokazovat. A v tom je to kouzlo. 
Není tady

mít prachy prostě ještě neznamená mít vkus.. Občas mi překvapí, co jsou lidi schopni třeba v bytě považovat za nádheru.. 
Není tady
javena napsal(a):
tak to asi byla z lidské kůže 
Není tady
Tak to tezko
Vcera jsem v jednom filmu slysel, ze cena cloveka je minimalni, ze pry ( doslova ) "Na svete je lidi jako sra*cek" Tak to asi nebyla z lidske kuze 
Není tady
javena napsal(a):
No, jo, morfíku... to ses blbě zeptal.
Já leckdy nechápu i to, že někdo dá za kozačky trojku, natož kabelku za takovou pálku. Ale víš co - s lidma se dá dělat leccos. Někdy i vyhrát volby.
Mám tu v okolí jednu, co chodí pořád v teplákovce. Nalepený řasy, umělý nehty, prsa nevim, ale ksicht vylepšenej, tak ty koziny asi taky... Jako značková teplákovka to je, to jo... ale furt jsou to proboha tepláky...A jednoho, co jezdí žihadlem za půl mega a vyleze - v teplákovce
... Takovým by nepomohlo, ani kdyby ta kabelka mluvila.
A většinou takový si ji koupí... ona jako ideální zavazadlo k teplákům a on manželce, aby bylo vidět, že na ní má.
Honorace se pozná podle teplákovky, fára a kabelky.
Přitom znám pár, co by do nich málokdo řekl, jak těžce jsou za vodou. Ale oni jsou na ty peníze zvyklý. Nemusejí si nic dokazovat. A v tom je to kouzlo.
Taky mám takové a teče do nich
.
Není tady
aprill napsal(a):
javena napsal(a):
tak to asi byla z lidské kůže
Ale houby. Stačí pár drahokamů na kabelce a hnedka je prostě drahá.
Není tady

... cena cloveka je minimalni....
No, ale na náhradní díly, když by to člověk spočítal...
Játra, ledviny, srdce, rohovka, plíce... na černým trhu...
Co zaplatěj lidi za nelegální adopci novorozeněte, když sami mít dítě nemůžou...
Cena čehokoli i kohokoli je velmi relativní... 
Není tady
Cena čehokoli i kohokoli závisí na tom, kolik je kupec ochoten zaplatit.
Není tady

Aprill, já myslím, že momentálně teče do všeho - kromě snad holin... Není přechod, kde by nebyla voda po kotníky.
Loni mi při oblevě odešly jedny kozajdy a letos - už maj holky nakročeno a to je šetřím... jak začne tání, tahám synův starší model zimních kotníčkových. Ty jsou zlatý, Hromnice moje (teda jeho), držej a moc nestály.
Není tady
javena napsal(a):
Aprill, já myslím, že momentálně teče do všeho - kromě snad holin... Není přechod, kde by nebyla voda po kotníky.
Loni mi při oblevě odešly jedny kozajdy a letos - už maj holky nakročeno a to je šetřím... jak začne tání, tahám synův starší model zimních kotníčkových. Ty jsou zlatý, Hromnice moje (teda jeho), držej a moc nestály.
To že teče teď do bot chápu, ale ty potvory prosakují i když není moc velká obleva
.
Taky jsem vytáhla obyč. zimní trekovky (svoje, dětičky mají nožičky jako dětské lyže
) a mám nohy v suchu
.
Není tady
javena napsal(a):
No, ale na náhradní díly, když by to člověk spočítal...Játra, ledviny, srdce, rohovka, plíce... na černým trhu...
Co zaplatěj lidi za nelegální adopci novorozeněte, když sami mít dítě nemůžou...
Cena čehokoli i kohokoli je velmi relativní...
neodsuzuju "koupi" dítětě, je to lepší než kdyby pak ten tvoreček skončil v igelitce .
Není tady

aprill napsal(a):
javena napsal(a):
No, ale na náhradní díly, když by to člověk spočítal...Játra, ledviny, srdce, rohovka, plíce... na černým trhu...
Cena čehokoli i kohokoli je velmi relativní...neodsuzuju "koupi" dítětě, je to lepší než kdyby pak ten tvoreček skončil v igelitce .
V zásadě Aprill souhlasím. Ale je koupě vlastně legální? Vzdání se dítěte s sebou nese možnost adopce, ta je zdarma, i když jistě se někde může platit agentuře, co to zprostředkuje (tedy asi ne u nás), náhradní matka dostane zaplaceno za výdaje s těhotenstvím a za poskytnutí těla, ale koupě jako taková - trochu to tahá to za uši... Kolik mamin přišlo o dítě, aby jiná mamina, co dobře zaplatí, byla šťastná...
Vlastně mě tahají za uši i adopce dětí z třetího světa. Děti jsou vytržené ze svého prostředí a jestli je lepší být chudý a vychováván třeba tetou ve svém prostředí, nebo být bohatý u cizí, i když jistě milující maminky a bez kořenů... je otázka.
S tím mám trochu problém.
A dítě v igelitce - takový, co je tam strkají, nepřemýšlejí. Tady možná trochu pomohly baby boxy. Alespoň tou anonimitou a nulovým tr. postihem. Není to opuštění dítěte. Je to prostě jiné, než když nechám dítě v nemocnici na chodbě - to už opuštění je. I když péče je tam taky hned a teplo taky... právo to vidí jinak a když nechci někde figurovat jako matka - baby box. Ale tak uvažuje někdo, kdo má svoje dítě rád. Ten, kdo ho bere jako problém už od zjištění, že se narodí, ten sahne spíš po tý igelitce. Bohužel. 
Není tady

Ještě k botám - všeobecně... Čím to lepěj? To nejsou jen kozačky. Aprill, takhle drahý cedníky bych taky oplakala
, ale to jsou i tenisky, sandály... Klukovi se u adidasek odloupla jedna vrstva podrážky
. A to je nosil jen do haly... Jako jasně, že to šijou a lepěj vietnamci, číňani a tak - teď mám něco i z pákistánu
- ale proč na to ta firma trochu nedohlídne? Už jim je jedno, jaký má značka kredit? Stačí lepší čína? Už je fuk, že adidas? Jestli jo, tak ať se na to vysejrou... Alespoň budem vědět na čem jsme. 
Možná nejsem
, tohle mě teda trochu šokuje. A o moc víc se.re...
Zvlášť, když něco takovýho koupím za svý vydřený penízky... protože nechci, aby trénoval v kšuntech a nakonec - drahý kšunty... 
Není tady
javena napsal(a):
Ještě k botám - všeobecně... Čím to lepěj? To nejsou jen kozačky.
Nevim sice jak jsme se dostali k botam, ale ja si zasadne kupuju boty lepene + site. Cim to lepi mi je zahadou, al bude to jiste vodevzdorne lepidlo, ktere musi byt navic pruzne, aby nedochazelo k poskozeni spoje. Videl jsem uz lepidla na bazi chemicke reakce dvou materialu, to funguje tak, ze se obe strany jakoby stanou jednim materialem. Napsal bych tu firmu, ktera vyrabi boty, co si kupuju, ale byla by to nedovolena reklama. Kazdopadne jsou botky za 3000+ ktere vzhledem k neskutecne kvalitni podrazce a spojum vydrzi deset ( slovy 10 ) let. Jenze ty muzu nosit ja, protoze rad nosim kotnickove farmy, v lete v zime, porad. Pro zenu se nehodi.
Není tady
Šmarjá, nosit boty 10 let? Vždyť to už dávno budou nemoderní.
Já chci nové boty, žádné desetileté křusky. 

Majkafa : Ale notak
Farmy se nosili uz pred 100 lety, nosi se dnes a budou nosit i za 100 let
10 let je doba, kterou opravdu vydrzi, ale podle me by se meli vymenit uz po 5-ti precejen to neni potom uz hygienicke
Ja si na "moderni" nepotrpim, nejak me moda nebere. Stale nosim kozenou bundu, stale nosim ta sama trika, akorat jsem je vymenil za trvanlivejsi polypropylenove, a navic se dobre perou, nezehli a uschnou za pul hodiny, nosim rolaky, pac se mi libi byt uz nejsou v mode a stale nosim dziny, ktere se budou nosit i za 100 let 
Není tady

A nerozpadají se Ti ty hadry už trochu ? 

Není tady
Tak me docela dostala Chytra Zena
Jen tak jsem si v praci vyhledaval recepty na nejake mnamky, ktere mam rad, vim z ceho se to sklada ( kouknu a vidim ) a docela me udivilo, jak Chytra zena dokaze prekopat recept tak, ze z cikanske neni cikanska, ale zbrusu novy recept na jidlo, podle toho co v nem je asi co ma prave po ruce, ktery nosi ( podle Chytre zeny ) jen tento nazev
Maji ode me jednicku s hvezdickou 1* ! 
Není tady
Tak hezke Vanoce vsem, nedelejte mi tu moc bordel
( ba ne je mi to jedno, klidne i offtopic, hlavne at je legrace ) a po Novem roce s novymi zazitkami ze Slovenska sem jiste pisnu
Myslim, ze tam me bude sokovat hodne veci. Napriklad pri platbach eurama, me vazne jeb.ne ale snad si zvyknu. A nevim zda si zvyknu na hovory do zahranici za 13 centu a SMSky a hovory do vlastni site zadara. A kostely narvane "jakoby" vericimi a ten, kdo bude chtit na bohosluzbu doopravdy ( napriklad jaaa ) bude stat venku, pac ho ten dav nepusti dovnitr. Kuwa...
Není tady