|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
dusička napsal(a):
Element - říkej si, nějak bylo nějak bude, přece se kvůli tomuhle nebudu nervovat.
Jsou horší věci na světě, mysli na něco hezkýho. Já vím, mně se to hezky kecá, ale uznej, že teorii znám na jedničku
Teorii také znám, ale ta praxe je ...no... ještě nevymakaná...
Není tady
morpheus napsal(a):
Njn, jsi jeste mlada no ... Az Ti bude tolik co mi, tak se uz nebudes stresovat ...
no to by bylo fajn...nešlo by to ale umět dřív?Jak jsem psala teorii mám zmáklou 
Není tady
5. Element : Tak v tomto si asyk nebudeme rozumet. Ja do mediciny davam a davam rad, je to pro dobrou vec, stejne jako mi lide rikaji, ze jsem blazen, ze davam na charitu, na detske domovy, na opustene kočky, na opravy kostelu. Jedine co nepodporuju, je vyvoj leku proti rakovine ( nevymysli ho stejne si myslim ), lide jsou hovada a nevazi si svuj zivot, vsechno je to psychicka porucha, totalni nechut k sobe samemu a tim padem nadory a dalsi hnus.
Není tady
morpheus napsal(a):
5. Element : Tak v tomto si asyk nebudeme rozumet. Ja do mediciny davam a davam rad, je to pro dobrou vec, stejne jako mi lide rikaji, ze jsem blazen, ze davam na charitu, na detske domovy, na opustene kočky, na opravy kostelu. Jedine co nepodporuju, je vyvoj leku proti rakovine ( nevymysli ho stejne si myslim ), lide jsou hovada a nevazi si svuj zivot, vsechno je to psychicka porucha, totalni nechut k sobe samemu a tim padem nadory a dalsi hnus.
Je pravda, že já jsem na tohle hrozná.I přítel mě posílá kolikrát k lékaři a já stejně nejdu.Vlastně ani nevím proč...nebo teda vím, ale to sem nepatří....
Není tady
elementgirl napsal(a):
dusička napsal(a):
Aještě mě napadlo, nemáš jinou značku šamponu?
nene vlasovou kosmetiku střídám, ale pořád to samé (to zní nějak divně
doufám, že je to pochopitelný )
jásně, chápu to, co tím chtěl člověk říct 

Není tady
5. Element : Je to Tvoje soukromi, tak to nech tak, ale obcas je to vazne potreba zajit 
Není tady
Element - zahráváš si, jestli máš nějaké důvody nejít k dr, tak běž třeba k jinému, jen nic neodkládej, nevyplácí se to. Poslechni přítele kočko 
Není tady
morpheus napsal(a):
5. Element : Je to Tvoje soukromi, tak to nech tak, ale obcas je to vazne potreba zajit
jojo vím.Jaký si měl dnes den?
Není tady
dusička napsal(a):
Element - zahráváš si, jestli máš nějaké důvody nejít k dr, tak běž třeba k jinému, jen nic neodkládej, nevyplácí se to. Poslechni přítele kočko
vím 
Není tady
Kasleme na medicinu, ona tu je a je to poslani a melo by se k ni takto i pristupovat - napriklad ja jsem jeste nemel zadnou pani doktorku
To je muj sen stejne jako mit napriklad rusku v cervenem spodnim pradle
cervenych botickach na vysokem podpatku a v kozisku 
Není tady
Přeju Vám krásné snění, já jdu zaplout do peřin, no stejně budu mít zítra problémy vylízt

Není tady
elementgirl napsal(a):
morpheus napsal(a):
Tak ted jsem na to zrovna myslel, ze se zeptam ja Tebe to same, ale nakonec jsem si to rozmyslel a zacal o tech doktorkach a ruskach
ja mel vcelku uhoneny, moje pritelka je nemocna a tak rano k lekari, dostala ATB, pak na nakup ovoce a tak a domu, ulozil jsem ji do pelisku a sel do prace, udelal jsem co je nutne a hned mazal domu, abych o ni mohl pecovat
A co Ty ?
Není tady
morpheus napsal(a):
Kasleme na medicinu, ona tu je a je to poslani a melo by se k ni takto i pristupovat - napriklad ja jsem jeste nemel zadnou pani doktorku
To je muj sen stejne jako mit napriklad rusku v cervenem spodnim pradle
cervenych botickach na vysokem podpatku a v kozisku
Máš rád rusko?
Není tady
dusička napsal(a):
Přeju Vám krásné snění, já jdu zaplout do peřin, no stejně budu mít zítra problémy vylízt
![]()
Dobrou a hezký sníky
Není tady
morpheus napsal(a):
elementgirl napsal(a):
morpheus napsal(a):
Tak ted jsem na to zrovna myslel, ze se zeptam ja Tebe to same, ale nakonec jsem si to rozmyslel a zacal o tech doktorkach a ruskach
ja mel vcelku uhoneny, moje pritelka je nemocna a tak rano k lekari, dostala ATB, pak na nakup ovoce a tak a domu, ulozil jsem ji do pelisku a sel do prace, udelal jsem co je nutne a hned mazal domu, abych o ni mohl pecovat
A co Ty ?
Já byla ráno s prckem na kontrole u DOKTORKY (
) a pak mazala do práce, tam jsme dali kafčo a pak domů
)))
Není tady
Mam rad rusko, je to velka, krasna zeme, drsna priroda a tak trosku boj o preziti, nekde hluboko v horach 
hehe : Ve ctvrtek vecer davaji 5. Element na Nove
ted byla upoutavka.
Ale k odpovedi
Pred dvema lety me napadlo, kdyz vyjeli ti borci pres zamrzly Bajkal. Irkutska oblast, teplota -40 stupnu, proste parada. Kde to zazijes krome nedostupne antarktidy ? Naprosta svoboda, jen Ty, Tvoje sane a nejakych 90 kg potravy + nejake veci na prespani, zatepleni, atd...Spis ale mam rad rusky, jsou pro me zajimave, ale nedostupne.
Tak vidis, ze jsi byla u doktorky
A pak ze ne 
Není tady
morpheus napsal(a):
Mam rad rusko, je to velka, krasna zeme, drsna priroda a tak trosku boj o preziti, nekde hluboko v horach
hehe : Ve ctvrtek vecer davaji 5. Element na Noveted byla upoutavka.
Ale k odpovediPred dvema lety me napadlo, kdyz vyjeli ti borci pres zamrzly Bajkal. Irkutska oblast, teplota -40 stupnu, proste parada. Kde to zazijes krome nedostupne antarktidy ? Naprosta svoboda, jen Ty, Tvoje sane a nejakych 90 kg potravy + nejake veci na prespani, zatepleni, atd...Spis ale mam rad rusky, jsou pro me zajimave, ale nedostupne.
Tak vidis, ze jsi byla u doktorkyA pak ze ne
Nojo tak to je teda náhoda:)))Byla jsem u doktorky,ale s prckem:)
Není tady

Já bych teda šla k doktorovi s padáním vlasů jedině kdyby nepomohla léčba bylinkami a vitamíny a kdyby to padání bylo opravdu extrémní. 
Není tady

elementgirl napsal(a):
dusička napsal(a):
Element - mně moc nepadaj, takže to spíš jako prevenci, ale když mi padali po porodu , tak jsem dala 3x za sebou odvar a byl klid a dlouho
Takže normálně spařit horkou vodou a potom studeným na vlasy?
Pozor, stmavuje odtieň vlasov.
teda, ak si blondína, inak nijako dramaticky.
Není tady

morpheus napsal(a):
Vo vašich novinách písali, že za 70% úmrtí môže vlastne lekárska starostlivosť... to ma dosť šokovalo, mmch. Ak je to pravda, tak je fakt nejlepšie vôbec tam nechodiť a len im teraz zamávať
, nech si idú zabíjať inam.
Upravil(a) Selima (18. 1. 2011 14:50)
Není tady

elementgirl napsal(a):
dusička napsal(a):
Element - mně moc nepadaj, takže to spíš jako prevenci, ale když mi padali po porodu , tak jsem dala 3x za sebou odvar a byl klid a dlouho
Takže normálně spařit horkou vodou a potom studeným na vlasy?
Taky přicházím se svou troškou do mlýna a nevím, kam se zařadit. Přečti si něco o ayurvédských bylinách Shikakaj a Amla - tyhle jsou k dostání a regenerují vlasy, dá se zábal, jako když používáš hennu. Henna je také výborná. Nic proti kopřivám, ale myslím, že jsou slabé.
Upravil(a) Vějířovka (18. 1. 2011 14:58)
Není tady

Mně padaly vlasy hodně v šestinedělí, když jsem porodila svoje první dítě. Upřímně jsem se zděsila a mazala jsem na kožní, kde mi MUDr. sdělila, že padání vlasů v šestinedělí je způsobeno poporodními hormonálními změnami v organismu. Nic mi na to nedala a časem se to opravdu upravilo samo. Nu a po druhém porodu mi vlasy nezačaly padat, ale rovnou šedivět (ve 27 letech
)
Jinak nedám dopustit na přírodní kosmetiku a tou je moje oblíbená květina kopřiva 
Není tady
Vcera jsem zaslechl v jednom cinskem filmu takovy rozhovor v restauraci : Jdu objednat, ja si dam kočku, co ty ? Kočku ?
Ano, pecenou kočku. Dobre tedy, ja si ji dam taky. OK, takze pane vrchni 2 x pecenou kočku. S nadivkou ! 
Drsne ...
Je fakt, ze cinane si s temito zviraty moc starosti nedelaji, jak se to premnozi, klidne to snedi, je toho tam stejne asyk plno a mozna to umi lepe pripravit, nez my - Evropane.
Není tady
Dneska jdu na toaletku a v bunky slysim, jak nekdo telefonuje. Rikam si, to mi pripomina jednoho meho sefa, kdyz mi volal, bylo slyset, jak moci do misy a pak splachuje. U toho chlapka bylo po hlase poznat jak tlaci a mluvi do telefonu, los dementos ...
Tak jsem radeji rychle vybehnul, abych se tam nerozchechtal, i kdyz vlastne by to mohlo byt jedno, pac on byl zaneprazdneny hned dvema cinnostma 
Není tady