Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#951 17. 1. 2011 22:42

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo

dusička napsal(a):

Element - říkej si, nějak bylo nějak bude, přece se kvůli tomuhle nebudu nervovat. gloria
Jsou horší věci na světě, mysli na něco hezkýho. Já vím, mně se to hezky kecá, ale uznej, že teorii znám na jedničku dumbom

Teorii také znám, ale ta praxe je ...no... ještě nevymakaná...

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#952 17. 1. 2011 22:43

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Njn, jsi jeste mlada no ... Az Ti bude tolik co mi, tak se uz nebudes stresovat ... roll

no to by bylo fajn...nešlo by to ale umět dřív?Jak jsem psala teorii mám zmáklou lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#953 17. 1. 2011 22:44

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

5. Element : Tak v tomto si asyk nebudeme rozumet. Ja do mediciny davam a davam rad, je to pro dobrou vec, stejne jako mi lide rikaji, ze jsem blazen, ze davam na charitu, na detske domovy, na opustene kočky, na opravy kostelu. Jedine co nepodporuju, je vyvoj leku proti rakovine ( nevymysli ho stejne si myslim ), lide jsou hovada a nevazi si svuj zivot, vsechno je to psychicka porucha, totalni nechut k sobe samemu a tim padem nadory a dalsi hnus.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#954 17. 1. 2011 22:49

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

5. Element : Tak v tomto si asyk nebudeme rozumet. Ja do mediciny davam a davam rad, je to pro dobrou vec, stejne jako mi lide rikaji, ze jsem blazen, ze davam na charitu, na detske domovy, na opustene kočky, na opravy kostelu. Jedine co nepodporuju, je vyvoj leku proti rakovine ( nevymysli ho stejne si myslim ), lide jsou hovada a nevazi si svuj zivot, vsechno je to psychicka porucha, totalni nechut k sobe samemu a tim padem nadory a dalsi hnus.

Je pravda, že já jsem na tohle hrozná.I přítel mě posílá kolikrát k lékaři a já stejně nejdu.Vlastně ani nevím proč...nebo teda vím, ale to sem nepatří....

Není tady

#955 17. 1. 2011 22:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

elementgirl napsal(a):

dusička napsal(a):

Aještě mě napadlo, nemáš jinou značku šamponu?

nene vlasovou kosmetiku střídám, ale pořád to samé (to zní nějak divně lol doufám, že je to pochopitelný )

jásně, chápu to, co tím chtěl člověk říct lollol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#956 17. 1. 2011 22:50

morpheus
Babinet Klub
Web

5. Element : Je to Tvoje soukromi, tak to nech tak, ale obcas je to vazne potreba zajit smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#957 17. 1. 2011 22:50

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Element - zahráváš si, jestli máš nějaké důvody nejít k dr, tak běž třeba k jinému, jen nic neodkládej, nevyplácí se to. Poslechni přítele kočko stolt

Není tady

#958 17. 1. 2011 22:53

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

5. Element : Je to Tvoje soukromi, tak to nech tak, ale obcas je to vazne potreba zajit smile

jojo vím.Jaký si měl dnes den?

Není tady

#959 17. 1. 2011 22:55

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Element - zahráváš si, jestli máš nějaké důvody nejít k dr, tak běž třeba k jinému, jen nic neodkládej, nevyplácí se to. Poslechni přítele kočko stolt

vím pussa

Není tady

#960 17. 1. 2011 22:56

morpheus
Babinet Klub
Web

Kasleme na medicinu, ona tu je a je to poslani a melo by se k ni takto i pristupovat - napriklad ja jsem jeste nemel zadnou pani doktorku smile To je muj sen stejne jako mit napriklad rusku v cervenem spodnim pradle smile cervenych botickach na vysokem podpatku a v kozisku smile

Není tady

#961 17. 1. 2011 22:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Přeju Vám krásné snění, já jdu zaplout do peřin, no stejně budu mít zítra problémy vylízt dumbom kapitulation

Není tady

#962 17. 1. 2011 22:58

morpheus
Babinet Klub
Web

elementgirl napsal(a):

morpheus napsal(a):

Tak ted jsem na to zrovna myslel, ze se zeptam ja Tebe to same, ale nakonec jsem si to rozmyslel a zacal o tech doktorkach a ruskach lol ja mel vcelku uhoneny, moje pritelka je nemocna a tak rano k lekari, dostala ATB, pak na nakup ovoce a tak a domu, ulozil jsem ji do pelisku a sel do prace, udelal jsem co je nutne a hned mazal domu, abych o ni mohl pecovat smile A co Ty ?

Není tady

#963 17. 1. 2011 22:58

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Kasleme na medicinu, ona tu je a je to poslani a melo by se k ni takto i pristupovat - napriklad ja jsem jeste nemel zadnou pani doktorku smile To je muj sen stejne jako mit napriklad rusku v cervenem spodnim pradle smile cervenych botickach na vysokem podpatku a v kozisku smile

Máš rád rusko?

Není tady

#964 17. 1. 2011 22:59

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Přeju Vám krásné snění, já jdu zaplout do peřin, no stejně budu mít zítra problémy vylízt dumbom kapitulation

Dobrou  a hezký sníky

Není tady

#965 17. 1. 2011 23:01

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

elementgirl napsal(a):

morpheus napsal(a):

Tak ted jsem na to zrovna myslel, ze se zeptam ja Tebe to same, ale nakonec jsem si to rozmyslel a zacal o tech doktorkach a ruskach lol ja mel vcelku uhoneny, moje pritelka je nemocna a tak rano k lekari, dostala ATB, pak na nakup ovoce a tak a domu, ulozil jsem ji do pelisku a sel do prace, udelal jsem co je nutne a hned mazal domu, abych o ni mohl pecovat smile A co Ty ?

Já byla ráno s prckem na kontrole u DOKTORKY ( lol ) a pak mazala do práce, tam jsme dali kafčo a pak domů smile)))

Není tady

#966 17. 1. 2011 23:18

morpheus
Babinet Klub
Web

Mam rad rusko, je to velka, krasna zeme, drsna priroda a tak trosku boj o preziti, nekde hluboko v horach smile
hehe : Ve ctvrtek vecer davaji 5. Element na Nove smile ted byla upoutavka.
Ale k odpovedi smile Pred dvema lety me napadlo, kdyz vyjeli ti borci pres zamrzly Bajkal. Irkutska oblast, teplota -40 stupnu, proste parada. Kde to zazijes krome nedostupne antarktidy ? Naprosta svoboda, jen Ty, Tvoje sane a nejakych 90 kg potravy + nejake veci na prespani, zatepleni, atd...Spis ale mam rad rusky, jsou pro me zajimave, ale nedostupne.
Tak vidis, ze jsi byla u doktorky smile A pak ze ne smile

Není tady

#967 17. 1. 2011 23:45

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Mam rad rusko, je to velka, krasna zeme, drsna priroda a tak trosku boj o preziti, nekde hluboko v horach smile
hehe : Ve ctvrtek vecer davaji 5. Element na Nove smile ted byla upoutavka.
Ale k odpovedi smile Pred dvema lety me napadlo, kdyz vyjeli ti borci pres zamrzly Bajkal. Irkutska oblast, teplota -40 stupnu, proste parada. Kde to zazijes krome nedostupne antarktidy ? Naprosta svoboda, jen Ty, Tvoje sane a nejakych 90 kg potravy + nejake veci na prespani, zatepleni, atd...Spis ale mam rad rusky, jsou pro me zajimave, ale nedostupne.
Tak vidis, ze jsi byla u doktorky smile A pak ze ne smile

Nojo tak to je teda náhoda:)))Byla jsem u doktorky,ale s prckem:)

Není tady

#968 17. 1. 2011 23:48

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Já bych teda šla k doktorovi s padáním vlasů jedině kdyby nepomohla léčba bylinkami a vitamíny a kdyby to padání bylo opravdu extrémní. tillfreds

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#969 17. 1. 2011 23:50

morpheus
Babinet Klub
Web

Dobrou noc koceny smile

Není tady

#970 18. 1. 2011 14:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

elementgirl napsal(a):

dusička napsal(a):

Element - mně moc nepadaj, takže to spíš jako prevenci, ale když mi padali po porodu , tak jsem dala 3x za sebou odvar a byl klid a dlouho

Takže normálně spařit horkou vodou a potom studeným na vlasy?

Pozor, stmavuje odtieň vlasov. wink teda, ak si blondína, inak nijako dramaticky.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#971 18. 1. 2011 14:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

morpheus napsal(a):

Vo vašich novinách písali, že za 70% úmrtí môže vlastne lekárska starostlivosť... to ma dosť šokovalo, mmch. Ak je to pravda, tak je fakt nejlepšie vôbec tam nechodiť a len im teraz zamávať rock , nech si idú zabíjať inam.

Upravil(a) Selima (18. 1. 2011 14:50)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#972 18. 1. 2011 14:57

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

elementgirl napsal(a):

dusička napsal(a):

Element - mně moc nepadaj, takže to spíš jako prevenci, ale když mi padali po porodu , tak jsem dala 3x za sebou odvar a byl klid a dlouho

Takže normálně spařit horkou vodou a potom studeným na vlasy?

Taky přicházím se svou troškou do mlýna a nevím, kam se zařadit. Přečti si něco o ayurvédských bylinách Shikakaj a Amla - tyhle jsou k dostání a regenerují vlasy, dá se zábal, jako když používáš hennu. Henna je také výborná. Nic proti kopřivám, ale myslím, že jsou slabé.

Upravil(a) Vějířovka (18. 1. 2011 14:58)

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#973 18. 1. 2011 15:13

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Mně padaly vlasy hodně v šestinedělí, když jsem porodila svoje první dítě. Upřímně jsem se zděsila a mazala jsem na kožní, kde mi MUDr. sdělila, že padání vlasů v šestinedělí je způsobeno poporodními hormonálními změnami v organismu. Nic mi na to nedala a časem se to opravdu upravilo samo. Nu a po druhém porodu mi vlasy nezačaly padat, ale rovnou šedivět (ve 27 letech hmm)
Jinak nedám dopustit na přírodní kosmetiku a tou je moje oblíbená květina kopřiva smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#974 18. 1. 2011 18:04

morpheus
Babinet Klub
Web

Vcera jsem zaslechl v jednom cinskem filmu takovy rozhovor v restauraci : Jdu objednat, ja si dam kočku, co ty ? Kočku ? va Ano, pecenou kočku. Dobre tedy, ja si ji dam taky. OK, takze pane vrchni 2 x pecenou kočku. S nadivkou ! lol
Drsne ...vissla
Je fakt, ze cinane si s temito zviraty moc starosti nedelaji, jak se to premnozi, klidne to snedi, je toho tam stejne asyk plno a mozna to umi lepe pripravit, nez my - Evropane.

Není tady

#975 18. 1. 2011 18:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Dneska jdu na toaletku a v bunky slysim, jak nekdo telefonuje. Rikam si, to mi pripomina jednoho meho sefa, kdyz mi volal, bylo slyset, jak moci do misy a pak splachuje. U toho chlapka bylo po hlase poznat jak tlaci a mluvi do telefonu, los dementos ... vissla Tak jsem radeji rychle vybehnul, abych se tam nerozchechtal, i kdyz vlastne by to mohlo byt jedno, pac on byl zaneprazdneny hned dvema cinnostma lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí