Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 20. 12. 2010 14:06

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo

helena napsal(a):

Sefka s Alberta ceka,az konecne nastoupim.
Jestli je to jen na měsíc, pak by se to snad dalo zvládnout, zvláš´tjestli máš perspektivu trvalýho místa. Jestli je to ale jenom brigáda, bez další možnosti zaměstnání, tak by se snad dalo omluvit - třeba z rodinných důvodů.

Je to brigada na neurcito.Hlavni pracovni pomer mam.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#52 20. 12. 2010 16:04

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Daja : me se omlouvat za OT nemusis smile Moje vlakna jsou a budou OT, ja si na striktni dodrzovani tematu diskuse nepotrpim. Jsem dost svobodomyslny a i tento webik mi svobodu poskytuje a chci ji doprat vsem, co sem pisou. Takze smele do toho, klidne "Oteckuj" wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#53 20. 12. 2010 18:43

Anna1
♥♥-----

eremuruss, asi bych se rozhodovala takto:

1. ted mas praci ve firme se smlouvou prodouzenou na 3 mesice. Co pak? Mas jiste, ze budes mit praci i po uplynuti onech 3 mesicu? Pokud ne, tak bych si tuto brigadu nechala jako zadni vratka, co kdyby. Co kdyby ti za 3 mesice uz smlouvu neprodlouzili. Dnesni doba je nejista.

2. castka 15oo kc je hodne relativni. Muze to byt hodne, ale taky zanedbatelne mnostvi, zalezi na tvoji situaci. Posud, nakolik nutne potrebujes 1500 kc k stavajicimu platu.

3. deti uz mas velike a schopne pochopit, ze jezisek muze prijit o nekolik hodin drive nebo pozdeji. Nebudete prvni ani posledni, kdo vanoce neslavi presne na stedry den v 17hod (dosad jakoukoliv hodinu, ve kterou tradicne vanoce mivate) odpoledne. Reakci tveho pritele moc nechapu, podle meho nazoru by mel byt rad, ze se snazis prinest nejakou korunu do domacnosti. Nevim, jak se podilite na pripravach vanoc, jeho postesknuti, ze bude na vse sam? Jste tam 3 dospeli lide a skoro dospela dcera, kdyz kazdy z vas udela kus prace, neni problem vanoce nachystat, i kdyz v ten den budes praci.

Není tady

#54 20. 12. 2010 19:10

morpheus
Babinet Klub
Web

Dneska dalsi sok jaksvina hmm
Jedu si busem, mam rad cestovanií busikem, divam se vetsinou z okna a pozoruji krajinu, jenze byla uz tma a tak koukam, kde maji v busiku ty kamery, kdyz tam cedule jako kra** ze jsme sledovani a najednou dve cedule. Znacka, ktera znazornuje, ze toto misto je urceno pro maminku s ditetem ( kocarkem ) a hned asi 1 cm vedle znacka, ktera znazornuje, ze toto misto je pro cestujiciho se psem.
Jsem zvedav, jak se ten pes snese s tim malinkym v kocarku na jednom miste dumbom Coz mista je tam tak akorat, ten pes se tam vejde, ale pokud by to bylo nejake dementni plemeno utocici na vsechno co se da ulovit, potes ...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#55 20. 12. 2010 21:46

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Jestli se Morphe budeš takhle moc ze všeho šokovat, tak Nového roku ve zdraví nedožiješ smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#56 20. 12. 2010 21:49

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Želvička17 napsal(a):

Jestli se Morphe budeš takhle moc ze všeho šokovat, tak Nového roku ve zdraví nedožiješ smile

tummenupp lol

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#57 20. 12. 2010 22:24

morpheus
Babinet Klub
Web

Ale notak holki smile Tak ve zdravi jsem se nedozil NR uz pred 15 lety lol A co tyce toho dozivani, vsichni tam jednou pujdeme a jsem optimista, verim totiz, ze v nebi budou vyborne varit a jako labuznik si tam prijdu na sve. A pokud se dostanu do pekla, je mi to taky fuk, protoze tam jiste najdu par hezkych slecen, co slapaly na E55 a umrely na aids, ktere budou jen pro moje poteseni smile Jojo stolt

Není tady

#58 20. 12. 2010 22:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Morfe-- Ty by si měl začít psát ze svých střípků šoků román dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#59 20. 12. 2010 22:35

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

morpheus napsal(a):

Ale notak holki smile Tak ve zdravi jsem se nedozil NR uz pred 15 lety lol A co tyce toho dozivani, vsichni tam jednou pujdeme a jsem optimista, verim totiz, ze v nebi budou vyborne varit a jako labuznik si tam prijdu na sve. A pokud se dostanu do pekla, je mi to taky fuk, protoze tam jiste najdu par hezkych slecen, co slapaly na E55 a umrely na aids, ktere budou jen pro moje poteseni smile Jojo stolt

Tak v pekle se na ty slečny koukat můžeš, to je pravda - ale jenom koukat. Nic víc. V tom je právě to peklo, morphee, víš lol ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#60 20. 12. 2010 22:41

morpheus
Babinet Klub
Web

Kiara : nene, cetl jsem to v katolickych novinach. Je to sodoma gomora, kazdy s kazdym, hotove "hro-be-so" ( kdo nevi co je to za zkratku, rad prelozim ) na vsem na cem se da, o takovych vecech se nam tu na Zemi ani nesnilo. To neni jen o divani, neboj smile
A jiste mi pani Moderatorka Ronja odpusti moje zvrhlosti, ale uz je po desate a tudiz decka uz spi smile

Není tady

#61 21. 12. 2010 8:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Anna1 napsal(a):

eremuruss, asi bych se rozhodovala takto:

1. ted mas praci ve firme se smlouvou prodouzenou na 3 mesice. Co pak? Mas jiste, ze budes mit praci i po uplynuti onech 3 mesicu? Pokud ne, tak bych si tuto brigadu nechala jako zadni vratka, co kdyby. Co kdyby ti za 3 mesice uz smlouvu neprodlouzili. Dnesni doba je nejista.

2. castka 15oo kc je hodne relativni. Muze to byt hodne, ale taky zanedbatelne mnostvi, zalezi na tvoji situaci. Posud, nakolik nutne potrebujes 1500 kc k stavajicimu platu.

3. deti uz mas velike a schopne pochopit, ze jezisek muze prijit o nekolik hodin drive nebo pozdeji. Nebudete prvni ani posledni, kdo vanoce neslavi presne na stedry den v 17hod (dosad jakoukoliv hodinu, ve kterou tradicne vanoce mivate) odpoledne. Reakci tveho pritele moc nechapu, podle meho nazoru by mel byt rad, ze se snazis prinest nejakou korunu do domacnosti. Nevim, jak se podilite na pripravach vanoc, jeho postesknuti, ze bude na vse sam? Jste tam 3 dospeli lide a skoro dospela dcera, kdyz kazdy z vas udela kus prace, neni problem vanoce nachystat, i kdyz v ten den budes praci.

Brigada by zustala brigadou i po tech 3 mesicich.Vzit me nastalo chtela vedouci vzit ted,protoze ji jedna odesla na rizikove tehotenstvi.Ta prace me bavi,ale prece jenom nemuzu opustit docela dobre  placene misto,kde se me vubec nelibi za misto,kde budu brat minimalku.
Tech 1500 kc zas tak nutne nepotrebuju,za cenu toho,ze se neuvidim s rodinou,ze pritel bude vecne sam doma.Co se tyce pomoci v domacnosti, tak me pritel pomaha hodne.Ktery chlap by zdobil a pekl cukrovi.Loni delal stedrovecerni veceri sam,uklid pro nej je samozrejosti.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#62 21. 12. 2010 8:20

morpheus
Babinet Klub
Web

eremuruss napsal(a):

Co se tyce pomoci v domacnosti, tak me pritel pomaha hodne.Ktery chlap by zdobil a pekl cukrovi.Loni delal stedrovecerni veceri sam,uklid pro nej je samozrejosti.

Napriklad JAAA ! big_smile Teda krome toho cukrovi, pac to nepotrebuju, stale se najde nejaka dobra duse, co mi ho upece a mam to bez zdobeni, bo ho nazdobi ona smile A vis proc to delam ? Protoze napriklad zehleni me neskutecne bavi, pere pracka, na nakupy taky musim chodit, uklizim rad, protoze to delam pro sebe a kdyz se mi nechce uklizet, tak se sam sebe zeptam, Morfe co bys ted rad udelal pro sveho Boha ? smile Radeji bys povysaval, nebo sel vygruntovat koupelnu ? Tim samozrejme davam jasne najevo moji ctene EX, ze by potrebovala doma poznat poradne hovado, aby pochnapala, o cem muze byt liny, smrduty a hnusny chlap tummenupp

Není tady

#63 21. 12. 2010 8:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Erem - jestli je to takhle, tak se na to vykašli a bud s přítelem doma

Upravil(a) dusička (21. 12. 2010 8:43)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#64 21. 12. 2010 13:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

morpheus napsal(a):

Dneska dalsi sok jaksvina hmm
Jedu si busem, mam rad cestovanií busikem, divam se vetsinou z okna a pozoruji krajinu, jenze byla uz tma a tak koukam, kde maji v busiku ty kamery, kdyz tam cedule jako kra** ze jsme sledovani a najednou dve cedule. Znacka, ktera znazornuje, ze toto misto je urceno pro maminku s ditetem ( kocarkem ) a hned asi 1 cm vedle znacka, ktera znazornuje, ze toto misto je pro cestujiciho se psem.
Jsem zvedav, jak se ten pes snese s tim malinkym v kocarku na jednom miste dumbom Coz mista je tam tak akorat, ten pes se tam vejde, ale pokud by to bylo nejake dementni plemeno utocici na vsechno co se da ulovit, potes ...

V našich prostriedkoch MHD sa to naopak nedá a moju sesternicu vyhodili z busu, keď nastúpila s kočíkom a zároveň SO SVOJÍM!!!!! vlastným psom. big_smile Povedali jej, že pes musí byť inde ako dieťa a nezaujímalo ich, ako to urobí. (Nehovoriac o otm, že doma spí dieťa v jednej posteli s týmto psom... tongue )

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#65 21. 12. 2010 14:36

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

morpheus napsal(a):

¨
Ale jestli i v tom nebi budou vařit polívky z pytlíku, tak nevim nevim...storstark

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#66 21. 12. 2010 14:46

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Zdravim,

hledam hledam a nenachazim mezi existujicimi tematy vhodne misto, tak jsem zalozil nove tema, pac denne me neco sokuje, asi nechnapu dnesni svet smile

Co me dnes sokovalo ? Stojim u kasy v jednom supermarketu a ze stojanu na me cuci casopis pro zeny s velikym napisem HOSTINA, nad nim Zena & Vareni Malem jsem se rozchechtal lollollol  protoze misto 100 strankoveho casopisu by stacila informace, kde dnesni emancipovane damy najdou v supermarketech polotovary, ze kterych pripravi nedelni obed ( v tydnu se ji v praci a doma se namaze rohlik, teda ja to tak mam a nehodlam na tom nic menit ). Zajimalo by me, ktera hospodynka bude tento casopis "opravdu" cist a "opravdu" podle toho varit. Kucharek je na trhu habadej, zeny si je s oblibou kupuji, ale pravdepodobne jim doma lezi v knihovne, asi pro paradu, nefim. A proc me to sokovalo ? Protoze zatim jsem potkal AZ JEDNU, ktera doma nevari z polotovaru a ze jsem jich teda poznal, holek ... visslavisslavisslavissla

ahojky Morphe,  to je přeci super název !  A v názvu není ani slovo, že má vařit žena !!!!  Nebo alespoň já ten název tak nechápu.  Proč by podle něj nemohl uvařit chlap pro svou ženu ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#67 21. 12. 2010 19:47

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

ahojky Morphe,  to je přeci super název !  A v názvu není ani slovo, že má vařit žena !!!!  Nebo alespoň já ten název tak nechápu.  Proč by podle něj nemohl uvařit chlap pro svou ženu ?

Juuuuu. Nazdarek Frigo !!! hjarta Ja myslel, ze uz Te tu nikdy nepotkam gratergratergrater Jisteze ano, chlapi vari mnohem lepe, nez zeny, stan se moji zenou a budu Ti varit wink Ale bacha, umim jen 1. kure., 2. Spagety a 3. kure trochu jinak smile Pokud myslis nazev vlakna, tak nazev vlakna s varenim nema nic spolecneho, jen to, co me ten den udivilo a ono je toho denne hafo. ja nevim, ja uz vazne starnu holka moje hmm
Dnes me sokovalo, ze jsem opet potkal Frigo a kuwa na tu kavu jsme si jeste nezasli a myslim, ze ani nezajdeme. Muzes mi Frigo nejak rozumne vysvetlit, jak je mozne ze mnohem snadneji se dostanu na kavu s Babinetkou, ktera je desitky, nebo stovky kilometru daleko, nez s holcinou z naseho krasneho mesta ? Zet uz se taky asi tak rok a pul se mnou chysta na kavu a pritom to mam k ni cca 20 minut mestkou, ale holt jste nejak vsechny vytizene ci co smile

Není tady

#68 21. 12. 2010 19:49

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

V našich prostriedkoch MHD sa to naopak nedá a moju sesternicu vyhodili z busu, keď nastúpila s kočíkom a zároveň SO SVOJÍM!!!!! vlastným psom. big_smile Povedali jej, že pes musí byť inde ako dieťa a nezaujímalo ich, ako to urobí. (Nehovoriac o otm, že doma spí dieťa v jednej posteli s týmto psom... tongue )

tummenupptummenupptummenupp
Sel toto mi nedelej, kdyz piju caj, bo se zakuckam jaxvina big_smile

Není tady

#69 22. 12. 2010 8:30

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky Morphe, samozřejmě, že jsem myslela ten název časopisu.  No, ono to vlákno tedy také.
Na to kafe také někdy určitě dojde  vissla    To víš, nebudu mluvit za Zet, ale osobně hledám chlapa, který umí vařit víc než já.. to je víc než ty tři jídla  vissla   Protože mně to fakt neba. Co mi teda baví.. uvařit svařák
nebo vaječný koňak..   nebo marmelády, ale to je asi tak všechno.
Přemýšlím už od včerejška, co poslední dobou šokovalo mně (kromě dětiček) a nějak mi nic nenapadá.
Zvláštní.  A myslím, že by mi asi nejvíc šokovalo, kdyby ex fakt nepřišel na štědrý večer i se svojí matkou.
Ale to nejspíš nehrozí, takže šokovaná zas nebudu.

Není tady

#70 22. 12. 2010 8:47

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo, hlavne to nelamat pres koleno smile Copak nam tu neco chybi na tom netu ? Muzeme si dokonce - mam to odzkousene - dat kafe kazdy ve svem a povidat si napriklad pres Skype, ICQ, nebo dejme tomu pres SZ a tvarit se, ze jsme jakoze spolu smile No, tak to moje mila, aby si Te namluvil nejaky kuchar, jinak nevim. Dnesni chlap je schopny maximalne tak si namazat rohlik a najist se v praci, varit neumime a kdyz, zak jidla ktera se pecou sami, nebo rychlovku ( nesnasim rychlovky vissla ) jako spagety. ba ne, umim toho uvarit dost, ale nechce se mi. Exa me naucila, ze varit nemusim a tak jsem spohodlnel. Ten svarak me rozesmal, ja totiz svarak asi pripravovat neumim, da se prevarit vino a myslim, ze se do toho nahazi kousky skorice a hrebicku, nevim kolik, ale asyk primerene smile Predstav si, vcera vecer jsem se seznamil tady na BBN s jednou kocenou, i kdyz jsem sam sobe slibil, ze uz to delat nebudu. A Majkafe jsem slibil, ze uz nikdy nebudu "lovit" na BBN, vsak ani nelovim, pac toto asyk lov neni, nevim.. Chudinka mala, ma nejake trable a chtela po me muj osvedceny, rychly, bezbolestny zpusob sebevrazdy grater Tak jako spravny zachrance, se ji pokusim zachranit smile Co Ty na to ? To neni spatny napad, vid ? Ale problem je, ze ted ji 10 dni neuvidim, bo jedu na Slovensko, snad to holka prezije.
A zase pisni, vsak vis ze se na Tvoje zpravicky vzdycky tesim wink

Není tady

#71 22. 12. 2010 9:29

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Morphe, sice na mně už ten zk..venej němec občas útočí, ale pamatuji si, že na slovensku dělali strašně dobrý bílý svařák a nikdy se mi nepodařilo zjistit, jak.    Přiznám se, že mi hodně chutná už hotovej.. koupenej v lahvince nebo i z krabice (ale ten v lahvince je fakt dobrej a úplně  bez práce, jen naleješ, ohřeješ, osladíš  reta).
Tak ti přeji hezké vánoce. Člověk to nesmí moc prožívat a pak je třeba i mile překvapený.

Není tady

#72 22. 12. 2010 10:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Vitaj, Frigo, stratená dcéra! storstark Aj mňa šokoval tvoj návrat.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#73 22. 12. 2010 10:27

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Vitaj, Frigo, stratená dcéra! storstark Aj mňa šokoval tvoj návrat.

ahojky Seli, jak se máš ?  No, nemám sem co psát, takže sem ani moc nelezu. Občas si zavolám s Maruškou,
pokud někoho zrovna neo...kává a má čas.   
i tobě hezké vánoce  storstark

Není tady

#74 22. 12. 2010 10:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

JJ, pekné sviatky a pozdrav ju, Nevernicu. big_smile

Brita

Není tady

#75 22. 12. 2010 13:43

morpheus
Babinet Klub
Web

Tak moji mili, neni to co by me skovalo, ale totac potesilo a privedlo k zamysleni, takze je to spis na Blossom vlakno. Nicmene uz mam tu svuj chliv, tak to vrznu sem.

At zije bezpecnost Firefoxu smile
Predstavte si prumerneho uzivatele, ktereho nuti okoli pamatovat si nejruznejsi hesla do nejruznejsich systemu. User to bud zapise do souboru, ktery ani nezasifruje, nebo si ho necha ulozit v prohlizeci. U MS to je jeste v pohode, Firefox je ale na tom mnohem hur ( pritom je oznacovan za NEJBEZPECNEJSI prohlizec ) Bezpecny je, dokud neprijde Morph a jemu podobni. Uzivatel se vzdali od sveho kompu, nabootoju Linux z mini CD, pripojim si jeho disk. Souborovy system samozrejme sifrovany nema, ze ? dumbom Strcim flashku a nakopiruji si kompletni profil. User prijde a netusi, proc se usmivam, tak napriklad ze jsem si na neco vzpomel smile
A pak zacne Morfikovi zabava smile tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí