29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Sefka s Alberta ceka,az konecne nastoupim.
Jestli je to jen na měsíc, pak by se to snad dalo zvládnout, zvláš´tjestli máš perspektivu trvalýho místa. Jestli je to ale jenom brigáda, bez další možnosti zaměstnání, tak by se snad dalo omluvit - třeba z rodinných důvodů.
Je to brigada na neurcito.Hlavni pracovni pomer mam.
Není tady
Daja : me se omlouvat za OT nemusis Moje vlakna jsou a budou OT, ja si na striktni dodrzovani tematu diskuse nepotrpim. Jsem dost svobodomyslny a i tento webik mi svobodu poskytuje a chci ji doprat vsem, co sem pisou. Takze smele do toho, klidne "Oteckuj"
Není tady
eremuruss, asi bych se rozhodovala takto:
1. ted mas praci ve firme se smlouvou prodouzenou na 3 mesice. Co pak? Mas jiste, ze budes mit praci i po uplynuti onech 3 mesicu? Pokud ne, tak bych si tuto brigadu nechala jako zadni vratka, co kdyby. Co kdyby ti za 3 mesice uz smlouvu neprodlouzili. Dnesni doba je nejista.
2. castka 15oo kc je hodne relativni. Muze to byt hodne, ale taky zanedbatelne mnostvi, zalezi na tvoji situaci. Posud, nakolik nutne potrebujes 1500 kc k stavajicimu platu.
3. deti uz mas velike a schopne pochopit, ze jezisek muze prijit o nekolik hodin drive nebo pozdeji. Nebudete prvni ani posledni, kdo vanoce neslavi presne na stedry den v 17hod (dosad jakoukoliv hodinu, ve kterou tradicne vanoce mivate) odpoledne. Reakci tveho pritele moc nechapu, podle meho nazoru by mel byt rad, ze se snazis prinest nejakou korunu do domacnosti. Nevim, jak se podilite na pripravach vanoc, jeho postesknuti, ze bude na vse sam? Jste tam 3 dospeli lide a skoro dospela dcera, kdyz kazdy z vas udela kus prace, neni problem vanoce nachystat, i kdyz v ten den budes praci.
Není tady
Dneska dalsi sok jaksvina
Jedu si busem, mam rad cestovanií busikem, divam se vetsinou z okna a pozoruji krajinu, jenze byla uz tma a tak koukam, kde maji v busiku ty kamery, kdyz tam cedule jako kra** ze jsme sledovani a najednou dve cedule. Znacka, ktera znazornuje, ze toto misto je urceno pro maminku s ditetem ( kocarkem ) a hned asi 1 cm vedle znacka, ktera znazornuje, ze toto misto je pro cestujiciho se psem.
Jsem zvedav, jak se ten pes snese s tim malinkym v kocarku na jednom miste Coz mista je tam tak akorat, ten pes se tam vejde, ale pokud by to bylo nejake dementni plemeno utocici na vsechno co se da ulovit, potes ...
Není tady
Jestli se Morphe budeš takhle moc ze všeho šokovat, tak Nového roku ve zdraví nedožiješ
Není tady
Ale notak holki Tak ve zdravi jsem se nedozil NR uz pred 15 lety
A co tyce toho dozivani, vsichni tam jednou pujdeme a jsem optimista, verim totiz, ze v nebi budou vyborne varit a jako labuznik si tam prijdu na sve. A pokud se dostanu do pekla, je mi to taky fuk, protoze tam jiste najdu par hezkych slecen, co slapaly na E55 a umrely na aids, ktere budou jen pro moje poteseni
Jojo
Není tady
Morfe-- Ty by si měl začít psát ze svých střípků šoků román
Není tady
morpheus napsal(a):
Ale notak holki
Tak ve zdravi jsem se nedozil NR uz pred 15 lety
A co tyce toho dozivani, vsichni tam jednou pujdeme a jsem optimista, verim totiz, ze v nebi budou vyborne varit a jako labuznik si tam prijdu na sve. A pokud se dostanu do pekla, je mi to taky fuk, protoze tam jiste najdu par hezkych slecen, co slapaly na E55 a umrely na aids, ktere budou jen pro moje poteseni
Jojo
Tak v pekle se na ty slečny koukat můžeš, to je pravda - ale jenom koukat. Nic víc. V tom je právě to peklo, morphee, víš ?!?
Není tady
Kiara : nene, cetl jsem to v katolickych novinach. Je to sodoma gomora, kazdy s kazdym, hotove "hro-be-so" ( kdo nevi co je to za zkratku, rad prelozim ) na vsem na cem se da, o takovych vecech se nam tu na Zemi ani nesnilo. To neni jen o divani, neboj
A jiste mi pani Moderatorka Ronja odpusti moje zvrhlosti, ale uz je po desate a tudiz decka uz spi
Není tady
Anna1 napsal(a):
eremuruss, asi bych se rozhodovala takto:
1. ted mas praci ve firme se smlouvou prodouzenou na 3 mesice. Co pak? Mas jiste, ze budes mit praci i po uplynuti onech 3 mesicu? Pokud ne, tak bych si tuto brigadu nechala jako zadni vratka, co kdyby. Co kdyby ti za 3 mesice uz smlouvu neprodlouzili. Dnesni doba je nejista.
2. castka 15oo kc je hodne relativni. Muze to byt hodne, ale taky zanedbatelne mnostvi, zalezi na tvoji situaci. Posud, nakolik nutne potrebujes 1500 kc k stavajicimu platu.
3. deti uz mas velike a schopne pochopit, ze jezisek muze prijit o nekolik hodin drive nebo pozdeji. Nebudete prvni ani posledni, kdo vanoce neslavi presne na stedry den v 17hod (dosad jakoukoliv hodinu, ve kterou tradicne vanoce mivate) odpoledne. Reakci tveho pritele moc nechapu, podle meho nazoru by mel byt rad, ze se snazis prinest nejakou korunu do domacnosti. Nevim, jak se podilite na pripravach vanoc, jeho postesknuti, ze bude na vse sam? Jste tam 3 dospeli lide a skoro dospela dcera, kdyz kazdy z vas udela kus prace, neni problem vanoce nachystat, i kdyz v ten den budes praci.
Brigada by zustala brigadou i po tech 3 mesicich.Vzit me nastalo chtela vedouci vzit ted,protoze ji jedna odesla na rizikove tehotenstvi.Ta prace me bavi,ale prece jenom nemuzu opustit docela dobre placene misto,kde se me vubec nelibi za misto,kde budu brat minimalku.
Tech 1500 kc zas tak nutne nepotrebuju,za cenu toho,ze se neuvidim s rodinou,ze pritel bude vecne sam doma.Co se tyce pomoci v domacnosti, tak me pritel pomaha hodne.Ktery chlap by zdobil a pekl cukrovi.Loni delal stedrovecerni veceri sam,uklid pro nej je samozrejosti.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Co se tyce pomoci v domacnosti, tak me pritel pomaha hodne.Ktery chlap by zdobil a pekl cukrovi.Loni delal stedrovecerni veceri sam,uklid pro nej je samozrejosti.
Napriklad JAAA ! Teda krome toho cukrovi, pac to nepotrebuju, stale se najde nejaka dobra duse, co mi ho upece a mam to bez zdobeni, bo ho nazdobi ona
A vis proc to delam ? Protoze napriklad zehleni me neskutecne bavi, pere pracka, na nakupy taky musim chodit, uklizim rad, protoze to delam pro sebe a kdyz se mi nechce uklizet, tak se sam sebe zeptam, Morfe co bys ted rad udelal pro sveho Boha ?
Radeji bys povysaval, nebo sel vygruntovat koupelnu ? Tim samozrejme davam jasne najevo moji ctene EX, ze by potrebovala doma poznat poradne hovado, aby pochnapala, o cem muze byt liny, smrduty a hnusny chlap
Není tady
Erem - jestli je to takhle, tak se na to vykašli a bud s přítelem doma
Upravil(a) dusička (21. 12. 2010 8:43)
Není tady
morpheus napsal(a):
Dneska dalsi sok jaksvina
Jedu si busem, mam rad cestovanií busikem, divam se vetsinou z okna a pozoruji krajinu, jenze byla uz tma a tak koukam, kde maji v busiku ty kamery, kdyz tam cedule jako kra** ze jsme sledovani a najednou dve cedule. Znacka, ktera znazornuje, ze toto misto je urceno pro maminku s ditetem ( kocarkem ) a hned asi 1 cm vedle znacka, ktera znazornuje, ze toto misto je pro cestujiciho se psem.
Jsem zvedav, jak se ten pes snese s tim malinkym v kocarku na jednom misteCoz mista je tam tak akorat, ten pes se tam vejde, ale pokud by to bylo nejake dementni plemeno utocici na vsechno co se da ulovit, potes ...
V našich prostriedkoch MHD sa to naopak nedá a moju sesternicu vyhodili z busu, keď nastúpila s kočíkom a zároveň SO SVOJÍM!!!!! vlastným psom. Povedali jej, že pes musí byť inde ako dieťa a nezaujímalo ich, ako to urobí. (Nehovoriac o otm, že doma spí dieťa v jednej posteli s týmto psom...
)
Není tady
morpheus napsal(a):
Ale notak holki
Tak ve zdravi jsem se nedozil NR uz pred 15 lety
Jojo
¨
Ale jestli i v tom nebi budou vařit polívky z pytlíku, tak nevim nevim...
Není tady
morpheus napsal(a):
Zdravim,
hledam hledam a nenachazim mezi existujicimi tematy vhodne misto, tak jsem zalozil nove tema, pac denne me neco sokuje, asi nechnapu dnesni svet
Co me dnes sokovalo ? Stojim u kasy v jednom supermarketu a ze stojanu na me cuci casopis pro zeny s velikym napisem HOSTINA, nad nim Zena & Vareni Malem jsem se rozchechtalprotoze misto 100 strankoveho casopisu by stacila informace, kde dnesni emancipovane damy najdou v supermarketech polotovary, ze kterych pripravi nedelni obed ( v tydnu se ji v praci a doma se namaze rohlik, teda ja to tak mam a nehodlam na tom nic menit ). Zajimalo by me, ktera hospodynka bude tento casopis "opravdu" cist a "opravdu" podle toho varit. Kucharek je na trhu habadej, zeny si je s oblibou kupuji, ale pravdepodobne jim doma lezi v knihovne, asi pro paradu, nefim. A proc me to sokovalo ? Protoze zatim jsem potkal AZ JEDNU, ktera doma nevari z polotovaru a ze jsem jich teda poznal, holek ...
ahojky Morphe, to je přeci super název ! A v názvu není ani slovo, že má vařit žena !!!! Nebo alespoň já ten název tak nechápu. Proč by podle něj nemohl uvařit chlap pro svou ženu ?
Není tady
Frigo napsal(a):
ahojky Morphe, to je přeci super název ! A v názvu není ani slovo, že má vařit žena !!!! Nebo alespoň já ten název tak nechápu. Proč by podle něj nemohl uvařit chlap pro svou ženu ?
Juuuuu. Nazdarek Frigo !!! Ja myslel, ze uz Te tu nikdy nepotkam
Jisteze ano, chlapi vari mnohem lepe, nez zeny, stan se moji zenou a budu Ti varit
Ale bacha, umim jen 1. kure., 2. Spagety a 3. kure trochu jinak
Pokud myslis nazev vlakna, tak nazev vlakna s varenim nema nic spolecneho, jen to, co me ten den udivilo a ono je toho denne hafo. ja nevim, ja uz vazne starnu holka moje
Dnes me sokovalo, ze jsem opet potkal Frigo a kuwa na tu kavu jsme si jeste nezasli a myslim, ze ani nezajdeme. Muzes mi Frigo nejak rozumne vysvetlit, jak je mozne ze mnohem snadneji se dostanu na kavu s Babinetkou, ktera je desitky, nebo stovky kilometru daleko, nez s holcinou z naseho krasneho mesta ? Zet uz se taky asi tak rok a pul se mnou chysta na kavu a pritom to mam k ni cca 20 minut mestkou, ale holt jste nejak vsechny vytizene ci co
Není tady
Selima napsal(a):
V našich prostriedkoch MHD sa to naopak nedá a moju sesternicu vyhodili z busu, keď nastúpila s kočíkom a zároveň SO SVOJÍM!!!!! vlastným psom.
Povedali jej, že pes musí byť inde ako dieťa a nezaujímalo ich, ako to urobí. (Nehovoriac o otm, že doma spí dieťa v jednej posteli s týmto psom...
)
Sel toto mi nedelej, kdyz piju caj, bo se zakuckam jaxvina
Není tady
ahojky Morphe, samozřejmě, že jsem myslela ten název časopisu. No, ono to vlákno tedy také.
Na to kafe také někdy určitě dojde To víš, nebudu mluvit za Zet, ale osobně hledám chlapa, který umí vařit víc než já.. to je víc než ty tři jídla
Protože mně to fakt neba. Co mi teda baví.. uvařit svařák
nebo vaječný koňak.. nebo marmelády, ale to je asi tak všechno.
Přemýšlím už od včerejška, co poslední dobou šokovalo mně (kromě dětiček) a nějak mi nic nenapadá.
Zvláštní. A myslím, že by mi asi nejvíc šokovalo, kdyby ex fakt nepřišel na štědrý večer i se svojí matkou.
Ale to nejspíš nehrozí, takže šokovaná zas nebudu.
Není tady
Frigo, hlavne to nelamat pres koleno Copak nam tu neco chybi na tom netu ? Muzeme si dokonce - mam to odzkousene - dat kafe kazdy ve svem a povidat si napriklad pres Skype, ICQ, nebo dejme tomu pres SZ a tvarit se, ze jsme jakoze spolu
No, tak to moje mila, aby si Te namluvil nejaky kuchar, jinak nevim. Dnesni chlap je schopny maximalne tak si namazat rohlik a najist se v praci, varit neumime a kdyz, zak jidla ktera se pecou sami, nebo rychlovku ( nesnasim rychlovky
) jako spagety. ba ne, umim toho uvarit dost, ale nechce se mi. Exa me naucila, ze varit nemusim a tak jsem spohodlnel. Ten svarak me rozesmal, ja totiz svarak asi pripravovat neumim, da se prevarit vino a myslim, ze se do toho nahazi kousky skorice a hrebicku, nevim kolik, ale asyk primerene
Predstav si, vcera vecer jsem se seznamil tady na BBN s jednou kocenou, i kdyz jsem sam sobe slibil, ze uz to delat nebudu. A Majkafe jsem slibil, ze uz nikdy nebudu "lovit" na BBN, vsak ani nelovim, pac toto asyk lov neni, nevim.. Chudinka mala, ma nejake trable a chtela po me muj osvedceny, rychly, bezbolestny zpusob sebevrazdy
Tak jako spravny zachrance, se ji pokusim zachranit
Co Ty na to ? To neni spatny napad, vid ? Ale problem je, ze ted ji 10 dni neuvidim, bo jedu na Slovensko, snad to holka prezije.
A zase pisni, vsak vis ze se na Tvoje zpravicky vzdycky tesim
Není tady
Morphe, sice na mně už ten zk..venej němec občas útočí, ale pamatuji si, že na slovensku dělali strašně dobrý bílý svařák a nikdy se mi nepodařilo zjistit, jak. Přiznám se, že mi hodně chutná už hotovej.. koupenej v lahvince nebo i z krabice (ale ten v lahvince je fakt dobrej a úplně bez práce, jen naleješ, ohřeješ, osladíš ).
Tak ti přeji hezké vánoce. Člověk to nesmí moc prožívat a pak je třeba i mile překvapený.
Není tady
Vitaj, Frigo, stratená dcéra! Aj mňa šokoval tvoj návrat.
Není tady
Selima napsal(a):
Vitaj, Frigo, stratená dcéra!
Aj mňa šokoval tvoj návrat.
ahojky Seli, jak se máš ? No, nemám sem co psát, takže sem ani moc nelezu. Občas si zavolám s Maruškou,
pokud někoho zrovna neo...kává a má čas.
i tobě hezké vánoce
Není tady
JJ, pekné sviatky a pozdrav ju, Nevernicu.
Není tady
Tak moji mili, neni to co by me skovalo, ale totac potesilo a privedlo k zamysleni, takze je to spis na Blossom vlakno. Nicmene uz mam tu svuj chliv, tak to vrznu sem.
At zije bezpecnost Firefoxu
Predstavte si prumerneho uzivatele, ktereho nuti okoli pamatovat si nejruznejsi hesla do nejruznejsich systemu. User to bud zapise do souboru, ktery ani nezasifruje, nebo si ho necha ulozit v prohlizeci. U MS to je jeste v pohode, Firefox je ale na tom mnohem hur ( pritom je oznacovan za NEJBEZPECNEJSI prohlizec ) Bezpecny je, dokud neprijde Morph a jemu podobni. Uzivatel se vzdali od sveho kompu, nabootoju Linux z mini CD, pripojim si jeho disk. Souborovy system samozrejme sifrovany nema, ze ? Strcim flashku a nakopiruji si kompletni profil. User prijde a netusi, proc se usmivam, tak napriklad ze jsem si na neco vzpomel
A pak zacne Morfikovi zabava
Není tady