Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 12. 2010 12:12

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Co vás dnes nejvíc šokovalo

Zdravim,

hledam hledam a nenachazim mezi existujicimi tematy vhodne misto, tak jsem zalozil nove tema, pac denne me neco sokuje, asi nechnapu dnesni svet smile

Co me dnes sokovalo ? Stojim u kasy v jednom supermarketu a ze stojanu na me cuci casopis pro zeny s velikym napisem HOSTINA, nad nim Zena & Vareni Malem jsem se rozchechtal lollollol  protoze misto 100 strankoveho casopisu by stacila informace, kde dnesni emancipovane damy najdou v supermarketech polotovary, ze kterych pripravi nedelni obed ( v tydnu se ji v praci a doma se namaze rohlik, teda ja to tak mam a nehodlam na tom nic menit ). Zajimalo by me, ktera hospodynka bude tento casopis "opravdu" cist a "opravdu" podle toho varit. Kucharek je na trhu habadej, zeny si je s oblibou kupuji, ale pravdepodobne jim doma lezi v knihovne, asi pro paradu, nefim. A proc me to sokovalo ? Protoze zatim jsem potkal AZ JEDNU, ktera doma nevari z polotovaru a ze jsem jich teda poznal, holek ... visslavisslavisslavissla

Upravil(a) morpheus (18. 12. 2010 12:14)

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#2 18. 12. 2010 13:15

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo

Co mám děti, nemají u nás polotovary co dělat. U většiny (pravde ne u všech) mých známých je to podobné.

Mě šokovala samozřejmost, se kterou předpokládáš, že si nějaká holčina od tebe nechá v cukárně koupit ten největší zákusek. reta

Není tady

#3 18. 12. 2010 13:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.novinky.cz/krimi/220044-ured … -krku.html

Tohle me nejvic sokovalo,jak lidi dokazou byt zli.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#4 18. 12. 2010 14:01

barysek
♥♥♥----
Místo: Karlovy Vary Dvory

hele ty jsi zvyklý na něco ale někteří lidé si je vážně kupují kupříkladu já si pravidelně kupují jeden časopis čas od času vyzkouším další. vařím a vždycky jsem vařič jedno teplé jídlo denně a peču tak dvakrát do týdne ne není mi 60 ani 40 ani 30 a vážně nekupujt polotovary

Amélie:
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hpotos-ak-snc6/hs059.snc6/168920_1503936850227_1588419438_31030352_5159667_s.jpg
Madlen v porodnici: http://87.245.195.53/161/5/5/7/146375527/402254/t1262824613/402255_192.jpg

http://metriky.eu/img-m.php?barbuchacha=597&id=597

Není tady

#5 18. 12. 2010 14:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Kucharek je na trhu habadej, zeny si je s oblibou kupuji, ale pravdepodobne jim doma lezi v knihovne, asi pro paradu, nefim.
Mně šokuje to,že nějaký muž předpokládá, že ženy si je kupují.  Toje na to nějaký průzkum, že zůstávají ležet v knihzovně?
Mám kuchařky tři. První jsem si kupovala, coby svobodné děvče (to je let)tillfreds je tam hodně obrázků pro inspiraci
Druhou mám Kuchařku naší vesnice (tu jsem sdědila po babičce)
A třetí ted nevím název, ale tu jsem dostala od mamky taky když byli dítka malý- tam je psaný od nejzákladnějších věcí, jak se dělá kynuté těsté, např. jak se porcuje maso a tak.
Nakouknu i ted.
A na pečení moučníku a cukroví mám osvědčené recepty - rodinné - ze sbírky ,který se dědí. Takže já novinky nějak nepotřebuju.
Takže za mě - polotovary"? To by se mi pěkně rodinný rozpočet navýšil. Vařím teplé večeře, sem tam tedy někdy i ten rohlík k večeři je, ale ne jeden, dva, ale 15 stolt a to nejedí suchý. reta

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#6 18. 12. 2010 14:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Erem - to je fakt šokující, ty bláho, dumbom to je svinstvo
kuchařky dle mýho nejsou šokující, ale usměvný. Kdo chce,si je koupí, kdo nechce nemusí.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#7 18. 12. 2010 14:44

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

morpheus napsal(a):

Zdravim,

hledam hledam a nenachazim mezi existujicimi tematy vhodne misto, tak jsem zalozil nove tema, pac denne me neco sokuje, asi nechnapu dnesni svet smile

Co me dnes sokovalo ? Stojim u kasy v jednom supermarketu a ze stojanu na me cuci casopis pro zeny s velikym napisem HOSTINA, nad nim Zena & Vareni Malem jsem se rozchechtal lollollol  protoze misto 100 strankoveho casopisu by stacila informace, kde dnesni emancipovane damy najdou v supermarketech polotovary, ze kterych pripravi nedelni obed ( v tydnu se ji v praci a doma se namaze rohlik, teda ja to tak mam a nehodlam na tom nic menit ). Zajimalo by me, ktera hospodynka bude tento casopis "opravdu" cist a "opravdu" podle toho varit. Kucharek je na trhu habadej, zeny si je s oblibou kupuji, ale pravdepodobne jim doma lezi v knihovne, asi pro paradu, nefim. A proc me to sokovalo ? Protoze zatim jsem potkal AZ JEDNU, ktera doma nevari z polotovaru a ze jsem jich teda poznal, holek ... visslavisslavisslavissla

Morfe, asi lovíš ve špatných vodách wink . Polotovary nekupuju a tudíž z nich nevařím, brrrrrrrrrrrrrrrrr něco tak po*ného a nezdravého kapitulation .
A vařím každý den a rozhodně nejsem nezaměstnaná a ušplápnutá chudinka .

Není tady

#8 18. 12. 2010 15:44

HB
♥♥♥♥♥--

morpheus napsal(a):

taky by me fakt zajimalo, kde shanis ty svoje holky lol ja i vsechny moje kamaradky (pracujici i studujici) varime a to nikoliv z polotovaru...ono to totiz desne leze do penez a chutove to proste neni ono..
ale je fakt, ze tyhle casopisy nekupuju (jsou drahy) a kucharku nemam zadnou (ale shanim Magdalenu Dobromilu), na inspiraci staci net...sokovalo me totiz pred casem, kolik takova kucharka (napr. Jamie Olivier) stoji...yikes

Upravil(a) HB (18. 12. 2010 15:45)

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#9 18. 12. 2010 17:22

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Mě dnes nic nešokolalo, včera něco lehce. Jím jím a ségra si dávala čínskou polívku a říkala, jak někde psali, že ty nudle jsou plný hliníku. Povídám, tak dobrou chuť. Já mám zase v tom kuřeti samý antibitioka a všelijaké svinstvo, kterým slepičky krměj v drůbežárně.

Není tady

#10 18. 12. 2010 18:40

morpheus
Babinet Klub
Web

Aprill : Ja lovim ? Ja nic nedelam, to ony delaji, co mam potom delat ? va

Pouzivat Calgon, nebo mozek ? Spis ten mozek, nemyslite ?
Me sokuje denne asi tak milion veci. Napriklad ted vecer potentovany Calgon, nastesti ho spolubydlici nekupuje. Kdyz to propoctu, tak oprava pracky mi vyjde na tisicovku, mozna dve, po 10 letech provozu, pokud ta pracka neni totac smejd. Budu pouzivat predrazeny Calgon s nejistym vysledkem a za 10 let prodelam majlant. Fakt drsne...a vite co je na tom nejhorsi? Ze spousta zen to opravdu kupuje. Obcas premyslim, ze nekterym zenam se da prodat cokoli ( ne vsem, tak to neberte osobne, vy na BBN jste inteligentni babice a vite, ze Calgon je k nicemu ) smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#11 18. 12. 2010 20:22

Vanda
♥♥♥♥---

No,nemůžu říct,že by mě to dneska vyloženě šokovalo ,ale přinejmenším nadzvedlo.A byl jsi to ty  morphe a to  s kuchařkami přes polotovary až ke Calgonu.

Jo, jo život není peříčko..

Není tady

#12 18. 12. 2010 20:57

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

morpheus napsal(a):

Aprill : Ja lovim ? Ja nic nedelam, to ony delaji, co mam potom delat ? va

Me sokuje denne asi tak milion veci. Napriklad ted vecer potentovany Calgon, nastesti ho spolubydlici nekupuje. Kdyz to propoctu, tak oprava pracky mi vyjde na tisicovku, mozna dve, po 10 letech provozu, pokud ta pracka neni totac smejd. Budu pouzivat predrazeny Calgon s nejistym vysledkem a za 10 let prodelam majlant. Fakt drsne...a vite co je na tom nejhorsi? Ze spousta zen to opravdu kupuje. Obcas premyslim, ze nekterym zenam se da prodat cokoli ( ne vsem, tak to neberte osobne, vy na BBN jste inteligentni babice a vite, ze Calgon je k nicemu ) smile

Jejejejeje, chudinko malá lollollollol , Grinch občas  nosil na hlavě papírový pytlík, tak to zkus taky tak wink .

Není tady

#13 18. 12. 2010 21:07

morpheus
Babinet Klub
Web

Vanda napsal(a):

No,nemůžu říct,že by mě to dneska vyloženě šokovalo ,ale přinejmenším nadzvedlo.A byl jsi to ty  morphe a to  s kuchařkami přes polotovary až ke Calgonu.

Bud konkretnejsi, moje draha. Takze na kucharky a na Calgon nedas dopustit ? Nejak tomu nerozumim. A nerozciluj se, bo to skodi zdravi wink Budte rady, ze mate nove zajimave tema vy babice jedny dumbom na kterem muzete kvakat a stezovat si, on internet snese hodne. Pokud Te Morph nesokoval, tak naco to pises sem ? Proc to nepises na Co me dnes prinejmensim nadzvedlo ?

Není tady

#14 19. 12. 2010 6:57

HB
♥♥♥♥♥--

morpheus napsal(a):

proto si myslim, ze by se chemie na zakladnich skolach mela ucit uuuuuplne jinak...fuckyou aby vsichni vedeli, ze zmekcovac vody je uz v pracim prasku a calgon potrebujete jen v pripade, ze mate ultratvrdou vodu, protoze jinak to pradlo moc nevyperete (vodni kamen v pracce je az druhorady problem)..jake je slozeni SAVA a jak funguje (narazim na kauzu s vslekem MMS)...proc nepit destilovanou vodu...proste prakticke veci...
to je vec, ktera me sokuje stale...

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#15 19. 12. 2010 16:21

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

kucharky ani casopisy o vareni me vubec nesokuji. Kucharek mam asi metr. k tomu spousty casopisu, hoden cisel casopisu Apetit. Rada to ctu a rada si toprohlizim.

Z polotovatu varim bezne. reta

Napr. koupim nejak pripravene maso, ryby nebo testo na pizzu. Taky treba nalozeny syr nebo hotove salaty. Taky kupuji hotove lasagne , tortelini nebo sardinky v tomate, strudlove testo, nebo cinske nudle a spagety a omacky. nebo dorty a zmrzliny. tuhle jsem koupila jednu fantastickou a velice kvalitni s prichuti whisky. taky piskoty nedelam a le kupuji.

Jedine co nikdy nekupuji, na rozdil od tisice jinych , je hotove testo na vanocni cukrovi.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#16 19. 12. 2010 17:11

morpheus
Babinet Klub
Web

Sahleb, moje milovana Sahleb hjarta ani netusis, jak jsem rad, ze jsi mi konecne po dvou ( slovy 2 ) mesicich napsala !!! pussa
Takze mas asyk tak metr kucharek a varis z polotovaru ? A kucharky jen ctes ? Mno, abych se priznal, ja napriklad strasne nerad telefonuju, ale mam doma plnou spajzku telefonnich seznamu z ruznych okresu a po vecerch, kdyz to na BBN moc nezije si v nich s oblibou ctu. Nekdy je to velmi zajimave.

No a u me je to tak, ze jako muz a spravny lovec, si masicko ulovim a pripravim sam, takze nejake predpripravene maso, ktere uz je "ulovene" u me neprichazi v uvahu.

Jinak ano, piskoty taky kupuju a ovesne vlocky taky, neumim si predstavit, ze bych mel pred barakem zahradku s ovsem a na balkone kravicku, abych mel kazde rano cerstve mlicko do mnou vyrobenych ovesnych vlocek. Takze OKI, polotovary pouzivat s rozumem tummenupp

Není tady

#17 19. 12. 2010 18:05

morpheus
Babinet Klub
Web

No a abych nebyl OffTopic, tak dneska me asi nejvic sokovalo, kolik jsou majitele zviratek schopni zaplatit za zachranu jejich ctyrnoheho pritele. To jsou neuveritelne sumy, zrejme neexistuji zdravotni pojistovny pro zviratka ( jinak vyborny napad, ale tezko realizovatelny )a tak si majitele plati kes u pokladny na miste.

A pak me sokovalo, za jakou kratkou dobu dokaze diky naplastim proti oparum zmizet opar - nez skonci reklama smile = asi za 30 sekund big_smile

Není tady

#18 19. 12. 2010 18:15

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Na polotovarech mi nepřijde nic špatného.
Jasně, dětem to není potřeba cpát každý den.
Ale jinak, fakt nemíním demonstrovat svoji dokonalost zrovna na tom, že jsem úžasná hospodyňka, co vyvařuje a vyvařuje. Moje dítě to stejně nezajímá, to je radši, když si v ušetřeným čase zablbnem. A manžel je taky normální, díkybohu smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#19 19. 12. 2010 18:20

majkafa
Host

Želvička17 napsal(a):

Na polotovarech mi nepřijde nic špatného.
Jasně, dětem to není potřeba cpát každý den.
Ale jinak, fakt nemíním demonstrovat svoji dokonalost zrovna na tom, že jsem úžasná hospodyňka, co vyvařuje a vyvařuje. Moje dítě to stejně nezajímá, to je radši, když si v ušetřeným čase zablbnem. A manžel je taky normální, díkybohu smile

Jsem stejného názoru.
Dítě si bude pamatovat v dospělosti pár jídel, co mu opravdu od maminky chutnaly, možná jedno.
Ale víc si bude "pamatovat" a víc v něm uvnitř zanechá to, kolik času a jak kvalitně mu jeho rodiče skutečně věnovali. Stačí třeba jen trochu číst  moudrou literaturu a naslouchat svému dítěti. stolt

#20 19. 12. 2010 18:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Ty jsi dobra tummenupp A proc je dneska tolik ( dopln si vhodne sproste slovo ) kteri se neumi chovat, takova neucta, drzost atd...proste hnus a leckdy se neumi ani poradne najist priborem ? Staci se podivat u nas v jidelne, nebo si staci vsimat, co chodi po ulicich. Mlade maminky maji takovou techniku, o ktere se nasim maminkam ani nesnilo, vsechny pristroje pracuji za ne a z ditka vyroste neco velmi podivneho ? Trosku sokujici smile

Není tady

#21 19. 12. 2010 18:38

majkafa
Host

morpheus napsal(a):

Majkafa : Ty jsi dobra tummenupp A proc je dneska tolik ( dopln si vhodne sproste slovo ) kteri se neumi chovat, takova neucta, drzost atd...proste hnus a leckdy se neumi ani poradne najist priborem ? Staci se podivat u nas v jidelne, nebo si staci vsimat, co chodi po ulicich. Mlade maminky maji takovou techniku, o ktere se nasim maminkam ani nesnilo, vsechny pristroje pracuji za ne a z ditka vyroste neco velmi podivneho ? Trosku sokujici smile

Protože maminky vařily a vařily místo toho, aby se věnovaly dětem. Aby si s nimi kreslily, zpívaly, hrály, smály se.
Zaměnily uspokojení duše dítěte za naplnění panděra. Dost málo. sad

Dobře jsi to vystihl, ale špatně pochopil, proč to částečně dnes tak je.

Upravil(a) majkafa (19. 12. 2010 18:40)

#22 19. 12. 2010 18:46

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Já bych nezevšeobecňovala. Určitě je spousta takových jako já, co si dají jeden den v týdnu, někdy i v delším intervalu (jak to vyjde) - co prostě navaří různá jídla a pak to prostě dají do mražáku v takových těch dózičkách. Prostě základ je hotovej na spoustu času dopředu. A Morphe, Tvoje přítelkyně není přece Tvoje maminka a víš jak je to fajn, když si sám můžeš uvařit na co máš zrovna chuť ?smile Si to vezmi, přijdeš domů a máš na něco chuť a místo toho je tam třeba rajská, na kterou chuť nemáš. Ale ze slušnosti a úcty nad tím časem věnovaným přípravě, tak to tedy sníš, no ale není to úplně ono. smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#23 19. 12. 2010 19:02

morpheus
Babinet Klub
Web

Zelvicko, musim Te opravit : Pritelkyne ne, ale spolubydlici, momentalne nemam pritelkyni. Krasna *neznama*, kterou jsem mel, uz se mnou byt nechce a ja respektuju jeji rozhodnuti, bude mi vsak chybet *misto na severu cech*, bylo tam krasne. Spolubydlici vari vyborne, ale toto tema neni a nema byt o vareni, ani o polotovarech. Ma byt o sokujicich udalostech, protoze to, co zazivam denne, je minimalne nenormalni. Me jen zaujal casopis pro zeny s napisem hostina. Copak dnesni zena je schopna pripravit "hostinu", pokud se tim vylozene nezivi jako profik ??? Jiste ze muze, ale je jich tak malo, ze nema cenu se timto poctem ani zabyvat, presto je bezna zena schopna si ten casopis koupit a prolistovat, s hnusem odhodit s myslenkou, ze stejne nic varit nebude a hodi do pekace kure, okoreni ( jako to delam napr. ja ) uvari ryzy z pytliku a nedelni obed je hotovy. Zajimalo by me, co se one zene honi hlavinkou, kdyz u kasy plati tento casopis. No a co se tyce rajske, omacku nemusim, zatim se nenasla zena, ktera by mi uvarila rajskou omacku, u ktere bych premyslel, ze zadna noc se zenou se nevyrovna pozitku z jedeni teto dobroty, zato jsem to zazil u nas v praci s rajskou polevkou s chilli paprickama a mixovanym hovezim masem, jsem labuznik a to byla takova lahudka, ze me tam malem porazilo a malem jsem te kucharince co to varila dal pusu, kdyby nebyla ovsem vdana, ze ?

* OPRAVENO NA ZADOST NASI MILOVANE MAJKAFY * tongue

Upravil(a) morpheus (19. 12. 2010 19:16)

Není tady

#24 19. 12. 2010 19:04

majkafa
Host

Morphe, měl bys změnit lovný revír a ne furt lovit na babinetu.
A neprozrazovat intimity, jestli si to partnerka nepřeje. Není tak těžké si tady přečíst, kdo je Myrai. Co když z toho není odvázaná, žes to takhle vyplácl na sklo?

Upravil(a) majkafa (19. 12. 2010 19:04)

#25 19. 12. 2010 19:14

morpheus
Babinet Klub
Web

Majkafa : Mas pravdu, na BBN se dost blbe lovi. Same vdane, nebo mlade maminky, nebo zadane, to je uplne k nicemu gratergratergrater
Tak jo, tak ja tu budu uz jen psat, ano ? A slibuju, ze lovit tu uz nikdy nebudu, maximalne tak u nas ve meste.
visslavisslavisslavisslavissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí