|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak mi přišla před chvilkou krásná sms
" TAK MÁME KLUKA, MATYAS 52CM A 4,2KG. CELKEM RYCHLOVKA, JSME OBA OK. P "
Pavko, ještě jednou moc gratuluju a přeju zdravíčko a moc mlíčka:hjarta:
Není tady
Pavko velika gratulace a uz se tesim na slohovku 

Není tady

Pavlííí 
Gratulujeme k narození Matyáška
teda...pěkně se u tebe zakulatil
tak hlavně,že tentokrát to byla rychlovka 
přejeme celé Tvé rodině hodně štěstí a zdraví 
už se těším na fotečku 
Není tady
Tak i od nás veliká gratulace Pavce k Matyáškovi! Hlavně hodně zdravíčka a ať vám dělá jen radost!
Matyášek je teda kus chlapa 
Není tady

Pavko, tak ještě jednou tady. Moc gratulujeme k Matyáškovi, je to kluk jak buk 
Není tady
Pavlí veliká gratulace k Matyáškovi i sem
jak jsem psala, je to kluk jako buk (aby ne když si dal tak na čas
)
Není tady

gratulujeme k Matyáškovi, je to úctyhodný kus chlapa
... a přejeme celé vaší krásné rodině hodně radosti a co nejvíce společně prožitých krásných chvil 
Není tady
Pavko, i já moc gratuluju ke druhému klučinovi, je ho teda pořádný kus, se ani nedivím, že se mu od Tebe nechtělo, když se tam měl tak dobře
tak hlavně klidné sžívání a ať je stejně hodný, jako byl jeho starší brácha 
Není tady

Jupí, moc gratuluju a přeju zdraví a vánoční pohodičku celé rodince

Není tady
Pavlínko -i sem moc gratuluju k druhému chlapečkovi - Matyášek je moc pěkný jméno!
A jsem ráda, že už jste se dočkali a že jste to tak dobře zvládli! A je fakt, že míry má teda pěkné! 
Přeju mooc zdraví a Tobě rychlé zotavení a spoustu radosti se všema Tvýma klukama 
Není tady
Pavlínko, moc a moc gratuluju k "drobečkovi" Matyáškovi , ale že nechal na sebe čekat. Přeju hodně zdravíčka a krásné vánoční svátky ve 4, nejkrásnější dáreček už máš u sebe.
Není tady
Pavlíísku
z celého srdce gratuluji k narození Matyaska a přeju jen a jen to nejlepší po všech směrech!!!! ať Ti chlapáci dělají jen a jen radost!!!
Jupííí
Páni to je dáreček 
Není tady

Pavli moooc gratuluju ke koblizkovi Matyaskovi
At vam to doma s tema chlapama klape a hodne stesti ,zdravi a lasky malemu /velkemu 
Není tady