1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Tak mi přila před chvilkou krásná sms
" TAK MÁME KLUKA, MATYAS 52CM A 4,2KG. CELKEM RYCHLOVKA, JSME OBA OK. P "
Pavko, jetě jednou moc gratuluju a přeju zdravíčko a moc mlíčka:hjarta:
Není tady
Pavko velika gratulace a uz se tesim na slohovku
Není tady
Pavlííí
Gratulujeme k narození Matyáka teda...pěkně se u tebe zakulatil
tak hlavně,e tentokrát to byla rychlovka
přejeme celé Tvé rodině hodně těstí a zdraví
u se těím na fotečku
Není tady
Tak i od nás veliká gratulace Pavce k Matyákovi! Hlavně hodně zdravíčka a a vám dělá jen radost!
Matyáek je teda kus chlapa
Není tady
Pavko, tak jetě jednou tady. Moc gratulujeme k Matyákovi, je to kluk jak buk
Není tady
Pavlí veliká gratulace k Matyákovi i sem jak jsem psala, je to kluk jako buk (aby ne kdy si dal tak na čas
)
Není tady
gratulujeme k Matyákovi, je to úctyhodný kus chlapa ... a přejeme celé vaí krásné rodině hodně radosti a co nejvíce společně proitých krásných chvil
Není tady
Pavko, i já moc gratuluju ke druhému klučinovi, je ho teda pořádný kus, se ani nedivím, e se mu od Tebe nechtělo, kdy se tam měl tak dobře
tak hlavně klidné sívání a a je stejně hodný, jako byl jeho starí brácha
Není tady
Jupí, moc gratuluju a přeju zdraví a vánoční pohodičku celé rodince
Není tady
Pavlínko -i sem moc gratuluju k druhému chlapečkovi - Matyáek je moc pěkný jméno! A jsem ráda, e u jste se dočkali a e jste to tak dobře zvládli! A je fakt, e míry má teda pěkné!
Přeju mooc zdraví a Tobě rychlé zotavení a spoustu radosti se vema Tvýma klukama
Není tady
Pavlínko, moc a moc gratuluju k "drobečkovi" Matyákovi , ale e nechal na sebe čekat. Přeju hodně zdravíčka a krásné vánoční svátky ve 4, nejkrásnějí dáreček u má u sebe.
Není tady
Pavlíísku z celého srdce gratuluji k narození Matyaska a přeju jen a jen to nejlepí po vech směrech!!!! a Ti chlapáci dělají jen a jen radost!!!
Jupííí
Páni to je dáreček
Není tady
Pavli moooc gratuluju ke koblizkovi Matyaskovi
At vam to doma s tema chlapama klape a hodne stesti ,zdravi a lasky malemu /velkemu
Není tady