6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
z mnoha důvodů bych ráda vyměnila svého stávajícího gynekologa za jiného s holistickým přístupem k pacient-
kám(alternativní medicína atd.). Neznáte některá, prosím, na někoho takového v Praze, ideálně na Praze 5 ?
A pokud ano, mohla bych dostat na něj/na ni dostat kontakt? Díky moc.
Prokeska
Není tady
prokeska napsal(a):
Ahoj,
z mnoha důvodů bych ráda vyměnila svého stávajícího gynekologa za jiného s holistickým přístupem k pacient-
kám(alternativní medicína atd.). Neznáte některá, prosím, na někoho takového v Praze, ideálně na Praze 5 ?
Prokeska
Jsem čekala,že setady budeš pohoršovat nad tím,že tě chtěl holit....
Není tady
Kuty napsal(a):
prokeska napsal(a):
Ahoj,
ProkeskaJsem čekala,že setady budeš pohoršovat nad tím,že tě chtěl holit....
Taky mě něco podobného napadlo
Není tady
Znám, ale na ph2 u Míráku. Umí, vysvětlí, poradí. Máš zájem?
Není tady
před chvilkou jsem tu od někoho četla, že o takovém doktorovi blízko mírkáku ví... prosím mohla byste napsat jeho/její jméno....právě také hledám...děkuji mockrát ;-) m
Není tady
Máš to tam.
Není tady
Ahoj,
mám úplně stejný pocit jako prokeska. Můj gynekolog se mnou jedná jako s někým kdo nemá právo klást žádné otázky a to se mi moc nelíbí. Mohla bych poprosti taky o ten kontakt ?
Díky moc
M.
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) tina (3. 3. 2011 14:12)
Není tady
Ahoj, mohla bych take poprosit o kontakt na nejakou gynekolozku s holistickym pristupem v Praze, zaroven peclivou a s ultrazvukem?(Existuje-li takova vubec)
Není tady