Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 12. 2010 9:04

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Dědičnost z trochu jiného pohledu

Tak nějak poslední dny přemýšlím, jak to vlastně je.
Když se člověk narodí s nějakou "vrozenou" vadou nebo jiným zdravotním problémem, který měl (má) i některý z jeho rodičů, lékaři řeknou, že to sdědil nedá se s tím nic dělat. No nevím, nějak se mi to nezdá. Existuje vůbec tahle dědičnost? Není v tom něco víc? Myslím samozřejmě z duchovního pohledu big_smile
Dokonce mi nedávno jeden člověk řekl, že to je celý nesmysl...ale bylo to při loučení, tak jsme to dál neřešili.
Jestli v tom někdo vidíte něco víc, než tvrdí lékaři, uměli byste to nějak vysvětlit? Já to tak čím dál víc cítím, ale vysvětlit, jak to vlastně je, to neumím kapitulation

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#2 14. 12. 2010 12:29

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Dědičnost z trochu jiného pohledu

S jakou vadou napriklad ?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#3 14. 12. 2010 12:29

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

no, lékaři neřeknou, že to zdědil a šlus...ten člověk má prokazatelně stejnou chybu třeba v počtu chromozomů, ve struktuře...to je jako říct, že downův syndrom je v něčem jiným..třeba je, ale stejně má člověk s tímto sy trisomii 21 páru chromozomu.
navíc, jak by se tohle dalo zdůvodnit u zvířat?třeba u skotu jsou naprosto běžné genetické testy třeba u býků, jejichž sperma se používá k inseminaci po celém světě....a třeba hodně onemocnění bylo diagnotikováno tak,že po celém světě byla telata, se shodnými příznaky, nebo se rodila mrtvá..a důvod byl jejich společný otec....takový složitý genetický kejkle se provádí,aby lidstvo mělo co nejvíce hovězího.
vím že to zdánlivě nesouvisí, ale je spousta onemocnění, kterým se dá předejít tím,že se dotyčný nebude množit.
ono to není tak,že by člověk s něčím narodil a dr mu řekne jen tak,že je to vrozené.
za úvahu by mi stálo čím to, že u někoho dojde k mutaci ve vajíčku,nebo ve spermii a vzniká u něj dědičně přenosná porucha...ale ta samotná porucha už je dokazatelná

Není tady

#4 14. 12. 2010 13:30

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

přemýšlím nad tím...a jak jinak vysvětlit i něco, co se dědí normálně(barva očí, krevní skupina)...proč rodiče s určitým znakem nikdy nemají dítě úplně jiné?vymyslím příklad, nějaký znak a rodiče maj ten znak třeba A, druhý C, proč potomek nemá třeba RZ?
tvoje otázka popírá vlastně jakoukoli dědičnost...popírá základy, o který by se opírala i evoluce. duchovno je pěkná věc, ale tohle jsou principy,který se zjišťují i u tvorů,který podle člověka duchovní život moc neprožívají.
kdyby nebyla dědičnost, člověk by se nemusel pohlavně rozmnožovat, stačilo by mu samoplození

Není tady

#5 14. 12. 2010 13:32

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

omlouvám se, že do toho šťourám z té doktorské strany, ale přijde mi to jako ptát se, co má člověk s rukou, když spadne z kola..proč ho bolí....doktor udělá RTG, zjistí frakturu a řekne, je to zlomený....ale takhle by se mohlo popírat že RTG existuje a že vlastně neexistuje zlomená ruka...že to musí být něčím jiným,že ta ruka bolí.

Není tady

#6 14. 12. 2010 13:43

Blossom
Host

Lúthien napsal(a):

Když se člověk narodí s nějakou "vrozenou" vadou nebo jiným zdravotním problémem, který měl (má) i některý z jeho rodičů, lékaři řeknou, že to sdědil nedá se s tím nic dělat. No nevím, nějak se mi to nezdá. Existuje vůbec tahle dědičnost? Není v tom něco víc? Myslím samozřejmě z duchovního pohledu big_smile
Dokonce mi nedávno jeden člověk řekl, že to je celý nesmysl...ale bylo to při loučení, tak jsme to dál neřešili.
Jestli v tom někdo vidíte něco víc, než tvrdí lékaři, uměli byste to nějak vysvětlit? Já to tak čím dál víc cítím, ale vysvětlit, jak to vlastně je, to neumím kapitulation

Myslím,že i z duchovního pohledu se u této věci nevymyslí nic jiného, než že dědičnost prostě existuje a funguje. Tečka.
Ale dědičnost je především o pravděpodobnostech, matematicky stanovených a praxí ověřených.

Jediný prostor pro duchovno, který v této otázce vidím, je, proč ten a ten člověk (ale i zvíře, rostlina) se narodil s tím a tím znakem, když pravdě podobnost byla (například) 20% ku 80%.

#7 14. 12. 2010 14:29

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

myslím, že i tohle by se dalo rozebrat do detailů(proto, že při vzniku spermie, došlo v dělení buněk k tomu a tomu, proč k tomu došlo, no protože tady se udělal ten a ten mechanismus..je fakt, že na počátku by asi byl prostor na proč. někde u molekul.
kdo tomu nerozumí,může uvažovat nad tím,proč...ale takový genetik má znalosti takových věcí, že by tohle dokázal logicky rozebrat. a vůbec to neznamená, že by vědci nebyli duchovního založení.někteří taky jsou.

Není tady

#8 14. 12. 2010 15:46

Johana50
♥♥♥♥♥--

Lú, s pochopením celé problematiky dědičnosti nemám žádný problém, když jednoznačně přijímám teorii , že duše si vybírá své rodiče sama a to podle všech možných  kriterií. Samozřejmě se výběr týká i dědičných chorob jako  prostředku  k růstu a k pochopení souvislostí.
Kde můžeš najít nejsnadněji potvrzení této teorie, jsou rodinné konstelace.  Zvláště, když  jdou do hloubky a je možnost postavit si třeba část své rodové ženské linie. Tam se pak krásně zjevuje , jak stejný způsob chování  nebo emocionálních projevů či duchovní vyspělosti v rodinné linii vede k opakování událostí nebo případně i  těch dědičných nemocí.
Dám příklad: klasická je třeba dědičná  lupénka.   Z duchovního pohledu  schopnost sebepřijetí a lásky, lze velmi snadno na konstelacích vystopovat, že všechny postižené žené v linii mají  v tomto ohledu nějaký problém. A moje duše, která bude právě řešit stejné téma vstoupí do této rodové linie a přijímá na sebe toto genetické poškození. V průběhu života jí nemoc vadí a tak může začít hledat i duchovní příčiny a odpovědi na otázky proč právě já, že ano? A nebo taky nehledat a pragmaticky mazat, mazat,,, a mazat... třeba  i za  pomoci škodlivých  kortikoidů grater

Není tady

#9 14. 12. 2010 21:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lu,
vidím to podobně jako Johana. Rodiné konstalace jsou fantastická meoda pro každého, kdo se chce na svůj rod PODÍVAT z jakékoliv stránky. Dědičné jsou podle mne především vzorce chování, které se odpovídajícím způsobem demonstrují ve fyzickém těle příslušníků rodu.

Po Novém roce s R a vyrazíme na konstalace, můžeš se přidat smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#10 14. 12. 2010 21:59

majkafa
Host

Napadla mě při čtení příspěvků taková otázka.
Rodinné konstelace. Rodová linie. Dědičnost.
A co tehdy, když člověk netuší, že např. jeho otec není jeho biologickým otcem? Nebo matka biologickou matkou? Co když je adoptovaný a rodiče mu to nikdy neřekli? Co když matka neví, kdo je otcem dítěte, neboť se v době početí milovala s více muži?
Pak jsou přeciž konstelace úplně zcestné. Nebo rodinné konstelace neberou v potaz biologický původ, ale rodinu, ve které člověk vyrostl? Pak ale nelze stavět rodové linie.

Laicky se zeptám, pozná se v rodinné konstelaci, že člověk má ve skutečnosti jiné biologické rodiče, než jaké si myslel, že má?
Nakolik je rodinná konstelace pomáhající a směrodatná, jestliže se vyjde z nesprávných předpokladů, že má člověk biologické rodiče, o kterých si to myslí a skutečnost je jiná?

Upravil(a) majkafa (14. 12. 2010 22:00)

#11 14. 12. 2010 22:23

haiel
♥♥♥♥♥♥-

mirka.. napsal(a):

myslím, že i tohle by se dalo rozebrat do detailů(proto, že při vzniku spermie, došlo v dělení buněk k tomu a tomu, proč k tomu došlo, no protože tady se udělal ten a ten mechanismus..je fakt, že na počátku by asi byl prostor na proč. někde u molekul.kdo tomu nerozumí,může uvažovat nad tím,proč...ale takový genetik má znalosti takových věcí, že by tohle dokázal logicky rozebrat. a vůbec to neznamená, že by vědci nebyli duchovního založení.někteří taky jsou.

U molekul ne. Molekula přeciž nemá vlastní vůli. Nemá ji ani atom, proton, neutron....Čeho jsou poslušny všechny ty složitosti jako např. tělesná biochemie? To se prostě nějaké buňky rozhodnou, že budou jednat tak a tak a už to jede? Vůbec nepochybuju o tom, že genetik to rozebere do mrtě a s bezchybnou logikou.Jenže svět nebyl stvořen lidskou logikou. Ona je jenom jedním z nástrojů k poznávání.  Věda umí přesně popsat co se v těle děje. Škoda jen, že to co je pro ni totéž, co protože. Odkud jdou povely k vývoji lidského plodu? Jak ví to tělo, co má dělat? Tohle by logika nedala. Když si představím prenatální vývoj  řízený logikou..vissla.. tak daleko naše rozumy nejsou a nebudou. Protože zkrátka nemohou přebrat funkci něčeho, co je přesahuje. Možná proto je čím dál víc vědců duchovního založení. albert

To nejsou, Mirko, otázky na tebe, to já jenom si tak brblám do luftu, opírajíc se o tvůj příspěvek big_smile
Lúthien, už je to hodně let a já si houby pamatuju, ale četla jsem kdysi Steinera a tuším, že bys v Okultním vývoji člověka nebo v Okultní fyziologii našla nějaké odpovědi.

Upravil(a) haiel (14. 12. 2010 22:33)

Není tady

#12 14. 12. 2010 22:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Napadla mě při čtení příspěvků taková otázka.
Rodinné konstelace. Rodová linie. Dědičnost.
A co tehdy, když člověk netuší, že např. jeho otec není jeho biologickým otcem? Nebo matka biologickou matkou? Co když je adoptovaný a rodiče mu to nikdy neřekli? Co když matka neví, kdo je otcem dítěte, neboť se v době početí milovala s více muži?
Pak jsou přeciž konstelace úplně zcestné. Nebo rodinné konstelace neberou v potaz biologický původ, ale rodinu, ve které člověk vyrostl? Pak ale nelze stavět rodové linie.

Laicky se zeptám, pozná se v rodinné konstelaci, že člověk má ve skutečnosti jiné biologické rodiče, než jaké si myslel, že má?
Nakolik je rodinná konstelace pomáhající a směrodatná, jestliže se vyjde z nesprávných předpokladů, že má člověk biologické rodiče, o kterých si to myslí a skutečnost je jiná?

majko,
pozná se to nejen v rodinných konstalacích, ale i například ti to vytestuje kinezioložka, terapeut EFT, poznám to i já za pomoci metody RUŠ....
Při těchto metodách vycházejí na jevo věci, které patří mezi "rodinná tajemství" či "prokletí".... Zažila jsem to nejednou a otevřené hovory v rodině pak potvrzují, že to, co vyšlo najevo, je pravda stolt Jen se pak rodiče děsně divii, kde to to jejich dítko zjistilo, vyhrabalo stolt

Není tady

#13 14. 12. 2010 22:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

mirka.. napsal(a):

myslím, že i tohle by se dalo rozebrat do detailů(proto, že při vzniku spermie, došlo v dělení buněk k tomu a tomu, proč k tomu došlo, no protože tady se udělal ten a ten mechanismus..je fakt, že na počátku by asi byl prostor na proč. někde u molekul.kdo tomu nerozumí,může uvažovat nad tím,proč...ale takový genetik má znalosti takových věcí, že by tohle dokázal logicky rozebrat. a vůbec to neznamená, že by vědci nebyli duchovního založení.někteří taky jsou.

U molekul ne. Molekula přeciž nemá vlastní vůli. Nemá ji ani atom, proton, neutron....Čeho jsou poslušny všechny ty složitosti jako např. tělesná biochemie? To se prostě nějaké buňky rozhodnou, že budou jednat tak a tak a už to jede? Vůbec nepochybuju o tom, že genetik to rozebere do mrtě a s bezchybnou logikou.Jenže svět nebyl stvořen lidskou logikou. Ona je jenom jedním z nástrojů k poznávání.  Věda umí přesně popsat co se v těle děje. Škoda jen, že to co je pro ni totéž, co protože. Odkud jdou povely k vývoji lidského plodu? Jak ví to tělo, co má dělat? Tohle by logika nedala. Když si představím prenatální vývoj  řízený logikou.... tak daleko naše rozumy nejsou a nebudou. Protože zkrátka nemohou přebrat funkci něčeho, co je přesahuje. Možná proto je čím dál víc vědců duchovního založení. albert

To nejsou, Mirko, otázky na tebe, to já jenom si tak brblám do luftu, opírajíc se o tvůj příspěvek big_smile
Lúthien, už je to hodně let a já si houby pamatuju, ale četla jsem kdysi Steinera a tuším, že bys v Okultním vývoji člověka nebo v Okultní fyziologii našla nějaké odpovědi.

Podepisuji.
Jen si myslím, že věda zatím ještě NEumí přesně popsat, CO se v těle děje. Je ale úžasná v tom, že se pořád zdokonaluje.
Své dnešní pravdy zítra prohlásí za politováníhodné omyly a pozítří už za zcestné bludy. V tom je pro mne úžasná - je schopná stále růst (narozdíl od dogmatických náboženství například....)

Není tady

#14 14. 12. 2010 22:43

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

..................Jen si myslím, že věda zatím ještě NEumí přesně popsat, CO se v těle děje. Je ale úžasná v tom, že se pořád zdokonaluje.
Své dnešní pravdy zítra prohlásí za politováníhodné omyly a pozítří už za zcestné bludy. V tom je pro mne úžasná - je schopná stále růst (narozdíl od dogmatických náboženství například....)

I věda má  své ďáblovy advokáty. Zrovna dneska se mi dostala do ruky kniha Nežádoucí účinek:smrt. Přiznání bývalého ředitele velké farm. společnosti. John Virapen.  Asi tušíš, k čemu se tam přiznává.

Není tady

#15 15. 12. 2010 7:53

majkafa
Host

Díky za vysvětlení, Pan.  To je moc zajímavé.

#16 15. 12. 2010 8:32

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

Pandorraa napsal(a):

Jen si myslím, že věda zatím ještě NEumí přesně popsat, CO se v těle děje. Je ale úžasná v tom, že se pořád zdokonaluje. Své dnešní pravdy zítra prohlásí za politováníhodné omyly a pozítří už za zcestné bludy. V tom je pro mne úžasná - je schopná stále růst (narozdíl od dogmatických náboženství například....)

Moc hezky a trefně řečené.godlike pussa

Crabat

Není tady

#17 15. 12. 2010 9:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

..................Jen si myslím, že věda zatím ještě NEumí přesně popsat, CO se v těle děje. Je ale úžasná v tom, že se pořád zdokonaluje.

I věda má  své ďáblovy advokáty. Zrovna dneska se mi dostala do ruky kniha Nežádoucí účinek:smrt. Přiznání bývalého ředitele velké farm. společnosti. John Virapen.  Asi tušíš, k čemu se tam přiznává.

Opět s tebou souhlasím. Bohužel i vědec je "jen" člověk a moc, sláva, peníze.... jsou velké lákadlo.
Můj názor je, že každý, pro koho se věda stala neomylným a jediným náboženstvím, si nese svou odpovědnost za své činy sám...stejně tak jako každý, kdo takhle upadne do nějaké sekty nebo jakéhokoliv jiného uskupení - průšvihu je možná trefnějsí slovo smile

Upravil(a) Pandorraa (15. 12. 2010 9:23)

Není tady

#18 15. 12. 2010 9:48

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Věda je jistě fajn, ale problém je, když se přijde na něco převratného, co ovšem boří domečky z karet jiných "kapacit", případně jde to proti zájmům jistých mocných lidí. Pak se tyto převratné objevy nemusí dostat vůbec na světlo světa a že si myslím, že takových objevů držených v trezoru je mraky a kdyby se uvolnili, lidstvo by v poznání poskočilo o několik generací kupředu. Něco jako hlad a chudoba by už nemuselo na světě být, přesto je to spíš norma než výjimka.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#19 15. 12. 2010 11:01

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Lúthien napsal(a):

Lu,
existuji dedicne vrozene vady a choroby (napr. polydaktylie-vice prstu,Downuv syndrom) s kteryma se proste uz neda nic delat. 

Pak jsou nemoci s kteryma se da delat,ale jasne ze to neni snadny. Male dite si jen tezko poradi s nejakou dedicnou chorobou. Myslim ze zmena v mysleni a s tim ruku v ruce jdouci -pravzory,vzory chovani a emocionalni projevy (jak uz psala Pan a Johana) musi zacit u rodicu aby dite nekopirovalo totez.
Dospelu jedinec je samozrejme zodpovedny sam za sve napravy v mysleni a tedy ve zpusobu zivota.

Pokud se nejaka nemoc ktera muze byt dedicna neprojevila (ale pravdepodobnosti tam v zarodku jsou) ,je cas jit jinou cestou nez rodice. Zmenit pravzory a vzory.
Takze souhlas s temi kdo to vidi stejne. smile

Za vsim stoji podle mne predevsim zvyk v mysleni. To co je kopirovano od rodicu a to je potreba najit a prestreihnout,rozpustit,uvedomit si. smile

Takze verim ze i nemoc kterou uz nekdo ma je mozne vylecit. smile

Upravil(a) hirondel (15. 12. 2010 11:03)

Není tady

#20 15. 12. 2010 11:12

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

no, a holky, vy se vyznáte v tom,co všechno věda ví?já taky nemůžu říct, že třeba matematici něco neví jen proto, že já se matematice nevěnuji.
kdo řídí vývoj plodu od moruly,zygoty až po fetus?geny. tím, že se různé zapínají a vypínají..tím se tvoří jiný proteiny, jiný enzymy, na povrchu buňky jsou jiný receptory.  to způsobuje to, že buňky reagují tak,že někde se dělí více, někde méňě, tak vzniká třeba ruka. stačí pár přehozených bazí ve struktuře DNA, a ručička nebude vypadat jako normální ručička. v genomu máme geny, podle kterých se buňky diferencují bud v jaterní bunky, kožní, nervové...je jich hodně.

kdo z vás,kdo tady mluví o genetice zná aspon gymnaziální základy toho,jak se bunky dělí a předávají si genetickou informaci?
mluvíte tady o vědě, vědcích a penězích...ale ne o dědičnosti.

haiel..buňky se rozhodnou...to je docela úsměvný. buňky se nerozhodují. buňka je řízena svým jádrem. jádro reaguje na vnější prostředí. třeba když maminka bumbá, kouří,fetuje, stresuje se....všechno působí na zárodek...opět, pokud je látka mutagen, dítě se narodí s nějakou malformací..to je ale není dědičnost.

molekula nemá vlastní vůli, ale reaguje na impulz.ten přichází z jádra buňky. a jaderná DNA reaguje zas na informace, které dostane prostřednictvím molekul z okolí....to snad nebudete popírat,že vidíte,slyšíte,máte nějaký kožní čití atd..ne?

zeptám se konkrétně...lupénka je zrovna docela multifaktoriální a taková nejasná,dá se o té dědičnosti polemizovat.
jak mi vysvětlíte hemofilii?to je učebnicový příklad. muži jsou nemocní, ženy jsou přenašečky(neb je porucha vázaná na X chromozom), ženy mají dva, jeden zdravý a jeden nemocný, tudíž nejsou nemocné, ale muž má jen jeden, a tudíž jen ten špatný,když má smůlu. že by žena přenašečka měla dítě s hemofilikem,který se většinou nedožije dospělosti je málo pravděpodobné,pak by i žena byla hemofilička a zemřela by brzo. funguje to u zvířat, funguje to u lidí (pozor,mluvím o hemofilii,ne jakékoli poruše srážení krve). ted už se tedy i hemofilici dožívají vyššího věku, protože chybějící faktor jim syntetizují bakterie. ale tahle choroba trápila i některé královské rodiny, kde jsou známy rodokmeny.
pokud tedy podle vás není dědičnost nemocí záležitostí chromozomů, jaktože tam funguje tenhle princip?jaktože se ta nemoc už dlouhá staletí přenáší tímhle popsaným způsobem? a to je jen jedna z mála. třeba achondroplazie, určitě znáte herce krytináře...třeba jezevčík má achondroplazii jakožto plemenný znak, nebo poníci.
mě prostě udivuje, že tohle není o názorech, ale o tom,že se tu řekne, vědci tohle neví, neví se jak to funguje. zajímalo by mě, kdyby se vám narodilo postižené dítě, nějak vážněji...dejme tomu, že by se narodil chlapeček s hemofilií (spontánní krvácení do kloubů,do orgánů...), šly byste s ním jako matky za dr, nebo byste se vykašlaly na vědu a nechaly ho zemřít?

Není tady

#21 15. 12. 2010 11:13

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

a v přírodě rozhoduje náhoda. ruleta...jinak by tu nebyla ta variabilita a o tu jde. jinak by se samice fakt mohly množit partenogeneticky,byli by z nás klony a bylo by to fuk

Upravil(a) mirka.. (15. 12. 2010 11:14)

Není tady

#22 15. 12. 2010 11:31

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

mirka.. napsal(a):

kdo řídí vývoj plodu od moruly,zygoty až po fetus?geny. tím, že se různé zapínají a vypínají..

kdo z vás,kdo tady mluví o genetice zná aspon gymnaziální základy toho,jak se bunky dělí a předávají si genetickou informaci?

Mirko, vypadá to, že o věci hodně víš.....prosím, jak ty geny způsobí, aby se teda v určitou chvíli různě zapnuly a vypnuly? Jak přesně se předává genetická informace v buňkách? Říct "předává se" je jednoduchý....ale jak? Chápu, že je to celá složitá věda - ale zná odpovědi?

Není tady

#23 15. 12. 2010 11:45

Johana50
♥♥♥♥♥--

Mirko, skláním se před tvými vědomostmi, ale Lú dala svůj dotaz na duchovní a z tohoto důvodu si troufnu tvrdit, že očekává    názory z pohledu celostního (tělo + duše) než ryze vědeckou diskuzi o  genetice.
Proto se nebudu zabývat tím, co všechno v této oblasti věda ví nebo ještě NEVÍ a dohadovat se, kdo má pravdu, protože se  neshodnem už v tom zásadním a prvotním tvrzení. Já přijímám totiž díky své životní filozofii , znalostem a zkušenostem jako jistotu, že náhody neexistují , a to především díky synchronicitě.

Není tady

#24 15. 12. 2010 11:54

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Mirko
podle mne Ti napriklad Haiel uz odpovedela (z pohledu jineho nez z toho jaky zaujima treba Ty)

Jsem na duchovnim vlakne Mirko. smile

pises: "....šly byste s ním jako matky za dr, nebo byste se vykašlaly na vědu a nechaly ho zemřít?

Tuhle otazku me hlava nebere. Proc bychom se mely vykaslat na vedu a nechavat zemrit. ?
Co to ma s tim co spolecneho?  va

Není tady

#25 15. 12. 2010 11:55

Johana50
♥♥♥♥♥--

Ráda si  ,Mirko,tvé názory přečtu, ale prosím tě o respekt k ostatním názorům  a zamyšlení , co je to vlastně ten JINÝ pohled, o který Lú požádala a který jí zde všichni společně můžeme nabídnout.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí