|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Prosím máte pro mne někdo nějaký nápad?
Asi tak poslední 4 roky jsou používala různou hormonální antikoncepci. Prášky, pak injekce 1x za 3 měsíce, pak vaginální kroužky, pak opět prášky a výsledek byl, že má chuť na sex byla na bodu mrazu
. Jsem přesvědčená, že jsem byla takto utlumená právě díky HA. Manžela nebavilo mne stále přemlouvat, mne nebavilo se stále přemáhat, takže jsme se rozhodli pro vysazení HA. Teď asi po 2 měsících od vysazení už jsem úplně "ve formě" 
, jenže bych nějakou antikoncepci potřebovala, neb přerušovaná soulož není moc bezpečná a ani zábavná. Jenže - hormony nechci, tělísko mi nedají (mám 3x císařský řez a tím je to vyloučené), čípky se patlají a prezervativ občas používáme, ale mít ho pokaždé - tak to bych taky nerada.
Teď to vypadá, že jsem dost vybíravá a je to ode mne samé "nechci, nechci, nechci...". Ale já jen zkouším, jestli mi neporadíte nějakou antikoncepční variantu o které nevím. Budu moc ráda a díky.
Není tady

Takže jsem si zadala do vyhledávače a našla toto:
http://marketka.pise.cz/94035-nehormona … cepce.html
Ale vybrat si budeš muset sama....
Není tady
Rejko moc děkuju. Ale nevím, nevím, jestli si vyberu. Ach jo... Zkrátka nic není ideální a žádná antikoncepce není ideální. Vždy se tomu bude muset něco obětovat - zdraví, nebo peníze, nebo pohodlí. V mém případě tedy asi to pohodlí.
Není tady

erina napsal(a):
Rejko moc děkuju. Ale nevím, nevím, jestli si vyberu. Ach jo... Zkrátka nic není ideální a žádná antikoncepce není ideální. Vždy se tomu bude muset něco obětovat - zdraví, nebo peníze, nebo pohodlí. V mém případě tedy asi to pohodlí.
erino,tak zkus kombinovat - čípky+ neplodné dny+přeruš.soulož= snížení možnosti otěhotnění
nebo čípky + kondom.....
nebo zapojte s mužem fantazii a k vyvrcholení může dojít i "jinak",respektive za "jiných okolností".
Tak držím palce ať něco vymyslíte k oboustranné spokojenosti 
Není tady
Jestli už máš po 3 CS a jste si jistí, že další děti nechcete, můžete zvážit trvalou sterilizaci (u tebe podvázání vejcovodů, nebo vasektomii manžela - ta je dokonce vratná). Měli byste po starostech...
Není tady
O sterilizaci vím a žádné další přírustky do rodiny neplánujeme. Jenže - nechci toto podstoupit, neb chci mít možnost přirozeného oplodnění (umělé by mi nepovolili), kdyby se nejmladšímu juniorovi "něco stalo". Cítím, že je divné takto přemýšlet a samozřejmě si přeju, aby se žádná tragédie nestala, ale "co kdyby...". První dvě děti jsou z prvního manželství a se současným manželem máme jen jedno děcko - respektive manžel má jen jedno dítě.
Není tady