27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Oivuji vlákno
Chtěla bych se s Vámi podělit. Nedalo mi to a nechala si vypracovat výklad mailem. Prostě kdy musí tak musí
Stále toti přemýlím, zda utéct a odstěhovat se do podnájmu s dětma, ale stále mi něco říká ne. Já nevím, co to je, ale prostě se bojím. Bojím se, zda utáhnu předraený podnájem, zda se se třema dětma vejdu do malinkého bytu, co kdy mě propustí ze zaměstnání.
No sice jsem se nedozvědělo přímo odpovědět ano nebo ne, take zatím tu zůstanu, nechci se vrhnout někam, kde bych mohla být rok a pak mi řeknou papa a já budu schánět dalí bydlení.
Ale ve výkladu jsem se dozvěděla (mou redukcí) jednu důleitou věc, a obrovsky mi spadl kámen, spí utr ze srdce.
Výklad není psaný, co bude, co se stane, ale takovou tajemnou formou. To mám ráda.
V tomto roce mám karmický úkol : Posunout se o kus dál, nastavit si nový ivotní směr. čeká mě změna. Velký úklid mého ivota. Přijdou nové lidi, nové situace.
Ty mě přivedou k psychotronice, tajemnu. (Co mě láká u hodně dlouho dostat se do tajů vědomí)
Té mi kařtářka napsala, e jsem schopná se ponořit do hlubin podvědomí, mám vyvinutou intuici. Se sklonem k intenzivní proívání emocí a silnou pohlavní energií.
Já stále v sobě hledala, jaký mám úkol na tomto světě. Trpět toto manelství, zůstat v něm, i kdy nechci , nebo odejít. A díky tomu, e jsem si přečetla karmický úkol mého manela u vím. On toti mě u v tomto roce nebude potřebovat, má mi dát volnost, moje cesta je prý vedena jinam ne ta jeho.
A tak vám tak čtu o psychotronice, a narazila jsem na tarotové karty. Výkladem pomáhají říct, co nám chce naznačit podvědomí, jsou nápomocny k tomu pochopit nae podvědomí. Tady na těchto stránkách http://www.oranzovestranky.cz/view.php? … 2007042601
Moc se mi líbí tyto karty, ale jsem fakt uplný začátečník, tak si ráda nechám poradit od Vás, jestli nějaké vlastníte
http://www.artbos.cz/zbozi/4484/Astro-T … arkana.htm
Upravil(a) dusička (15. 1. 2011 17:22)
Není tady
Hm. Ze by v tomhle měla Rozmarila taky pravdu? Ona je vůbec poměrně dobrý pozorovatel, pokud nesklouzne ke svému podivnému způsobu psaní. Byla jsem zvědavá, jestli se odstěhuje, nebo bude mít Rozmarila pravdu.
Majkafo - odstěhuju se, ale nechci nic tahat za vlasy. Kdo ví,třeba seenu lacinějí podnájem, zatím co jsem sehnala,je vechno drahý.Navíc chtěj kauci, tu ted v hotovosti bohuel nemám. Musím se dívat jen u náv s mením městečku kvůli kolce, take jsem straně moc omezená. Vdyt hledám od října, to není zas tak dlouho. Navíc - moje teta pronajímá byt po babičce a má zatím s podnájemníky smlouvu na dva roky (ne dostaví barák) a slíbila mi,kdybych nic nesehnala, e tam můu.
U mám podaný u soudu svěření dětí do mé výchovy plus výivné, to potřebuju k tomu,abych mohla podat ádost o rozvod. Já vím, mohla jsem to u dávno udělat.
Upravil(a) dusička (15. 1. 2011 18:06)
Není tady
kadý máme své tempo i svůj čas a svou cestu. Jen mě překvapilo, e přesně tohle Rozmarila psala, e se teď neodstěhuje. I u Rosamundy měla v mnohém pravdu.
Já jsem se na můj vkus taky straně dlouho dostávala z toho, e mě opustil můj BM. Jinak jsem se vím rychle hotová, jsem ohnivý beran.
Jasně, já vím, e rozmarila v něčem měla pravdu a to v tom, e jsem si na alkoholikách stěovala a dělala ze sebe chudinku. Já to vím. Ale pak psala, e mě to takto vyhovuje a e dělat nic nebudu, e si jen furt stěuju.
Co o to, já to chci změnit, a změním.
Nejhorí pro mě byli vánoce, kdy jsem na oko dělala před rodinou, jak je to u nás vechno fajn. Vánoce jsou přeci svátky klidu. Manel ví e končíme a ani se nijak nesnaí to dávat dohromady, take já mám ruku volnou.
Kdybych neměla děti, u v malinkém podnájmu sem, ale právě mám zodpovědnost za ně, fakt ted momentálně na to jetě nemám. Zatím tu máme zázemí, já vegetím s dětma v pokojíku, take v rámci moností to jetě jde.
Není tady
A já jsem vánivý tír
Přitom kdy něco chci, tak se s tím nepářu a raz dva jsem hotová. Co potřebuju to zjistím,udělám. Nekecám skutek,utek
Ale to bydlení fakt tápu.
Upravil(a) dusička (15. 1. 2011 18:33)
Není tady
dusičko, jestli to má být, tak to přijde a puzzle se krásně poskládají do sebe a ve začne fungovat, neboj Jen neměj strach. Strach člověka ničí a nedovolí mu jít dál.
Majkafo - děkuju
Proto nechávám to bydlení otevřený a a si budu stropro jistá,(jistá si sem,e chci odejít) e to tak má být, tak půjdu.
Není tady
dusička napsal(a):
.............
A tak vám tak čtu o psychotronice, a narazila jsem na tarotové karty. Výkladem pomáhají říct, co nám chce naznačit podvědomí, jsou nápomocny k tomu pochopit nae podvědomí. Tady na těchto stránkách http://www.oranzovestranky.cz/view.php? … 2007042601
Moc se mi líbí tyto karty, ale jsem fakt uplný začátečník, tak si ráda nechám poradit od Vás, jestli nějaké vlastníte
http://www.artbos.cz/zbozi/4484/Astro-T … arkana.htm
Velký výběr je např. tady:
http://www.esoterikshopping.de/Kartenle … d60aab30bf
mnohé z nich se dají koupit u nás, jedny karty jsem si ale nechávala poslat z Německa, občas je jetě pouívám.
a někdy jenom tak ze zvědavosti nakouknu i sem:
http://www.aeclectic.net/tarot/
K těm, které se ti líbí - neznám,jen se domnívám, e 22 karet VA ti brzy přestane stačit. Vybrala bych si, být tebou, kompletní Tarot.
Upravil(a) haiel (16. 1. 2011 0:43)
Není tady
Hail - děkuju
Já myslela pro začátek e by stačilo 22 karet. Tak myslí, e by bylo lepí jít do toho rovnou? Díky
Není tady
Ahoj, dusičko nehledejte radu v kartách, ale ve svém srdíčku, tam je vá cit. Kdy se budete v něčem rozhodovat, dejte přednost tomu, co vám radí vá cit, ne to, co vám radí rozum. Nic není náhoda, osud si kadý dělá sám, svými mylenkami, slovy i činy.
Zdeněk
Není tady
Zdenku, má jistě pravdu, ale existují lidé, kteří svoje srdce neslyí.... jejich cit je hluboko potlačený, empatie spí.
Právě takovým lidem moudrost skrytá v kartách můe pomoci probudut jejich intuici a konečně uslyet jejich srdce...
A o tom to také je
Není tady
Karty nic neřeí a intuici neprobudí. Člověk má svobodnou vůli a je pouze na něm, zda se bude řídit citem, nebo rozumem. Kdy udělá chybu, můe se z ní poučit. Jen citem můe dosáhnout moudrosti, nebo-li osvícení, to je toti smyslem ivota člověka. Větinou ale jeden ivot zde na Zemi na to nestačí. Rozum má být podřízen citu, ne naopak. Tak jako člověk nikdy nevstoupí dvakrát do stejné řeky, protoe tam bude vdy ji jiná voda, tak nikdy nemůe nastat stejná situace v ivotě člověka, proto jen cit mu poradí, co má dělat. Cit je projev ducha. A ducha má kadý ve svém duchovním srdci, které je uprostřed hrudi. Člověk, který dal přednost rozumu, můe být chytrý a mít spoustu peněz, ale bude studený jako psí čumák. A pokud si někdo myslí, e je nejlepí mít rozum a cit v rovnováze, tak bude ít v nejistotě a nebude vědět, čemu má věřit.
Zdeněk
Není tady
Já jsem pro rovnováhu, aby jedno nevládlo druhému, ale spolupracovaly.
Není tady
Rovnováha mezi citem a rozumem nikdy nemůe existovat, vdy si musí člověk vybrat některou monost v dané situaci. To co nám radí cit a rozum, tak tyto monosti bývají větinou naprosto rozdílné. V kadé situaci vdy víme co nám radí cit, to jen rozum nám zdůvodňuje, proč to máme udělat jinak A pak následuje kolotoč příčin a následků. Protoe člověk má svobodnou vůli, tak si svůj dalí osud mění kadou svou mylenkou, slovem a činem. A odpovědnost má kadý člověk sám za sebe, za nikoho jiného. Pouze za své děti, ne-li dospějí
Přeji hezký den Zdeněk.
Není tady
Zdeněk5 napsal(a):
A pokud si někdo myslí, e je nejlepí mít rozum a cit v rovnováze, tak bude ít v nejistotě a nebude vědět, čemu má věřit.
Zdeněk
"Stačí" věřit sobě.
Myslím, e rozum a cit spolu nemohou spolupracovat....Rozum vychází úplně odjinud ne cit, pracuje naprosto jiným způsobem a to platí i naopak.
Souhlasím se Zdeňkem
Není tady
Zdeněk5 napsal(a):
Karty nic neřeí a intuici neprobudí. Člověk má svobodnou vůli a je pouze na něm, zda se bude řídit citem, nebo rozumem. Kdy udělá chybu, můe se z ní poučit. Jen citem můe dosáhnout moudrosti, nebo-li osvícení, to je toti smyslem ivota člověka. Větinou ale jeden ivot zde na Zemi na to nestačí. Rozum má být podřízen citu, ne naopak. Tak jako člověk nikdy nevstoupí dvakrát do stejné řeky, protoe tam bude vdy ji jiná voda, tak nikdy nemůe nastat stejná situace v ivotě člověka, proto jen cit mu poradí, co má dělat. Cit je projev ducha. A ducha má kadý ve svém duchovním srdci, které je uprostřed hrudi. Člověk, který dal přednost rozumu, můe být chytrý a mít spoustu peněz, ale bude studený jako psí čumák. A pokud si někdo myslí, e je nejlepí mít rozum a cit v rovnováze, tak bude ít v nejistotě a nebude vědět, čemu má věřit.
Zdeněk
Tohle, co říká, to je sice větinou pravda, ale takhle sesumírované to jsou jen bezduché nic neříkající poučky.
Ono toti nestačí jen VĚŘITT - to snad stačilo ve věku Ryb - ale je třeba i VĚDĚT. Nyní jsme toti u ve věku VODNÁŘE.
Ten, komu stabilně převauje cit nad rozumem, bude nejspí ít v neustálém stresu nad "bídou tohoto světa" neschopen ji jakkoliv změnit.
Ná duální svět je zařízen tak, e potřebuije cit i rozum. Pokud má obojí v rovnováze - to jest neřídí se jen jedním - má velkou anci měnit věci.
Příkladně: chtěla bych tě vidět, jak podřízen citu, řeí situaci, kdy se tvoje děti topí a nebo jsou uvězněny v hořícím domě.
Nejspí se na citové proívání vykale, rozumově zhodnosí situaci a udělá vechno proto, abys je zachránil. A a budou v bezpečí, tak teprve pak se zhroutí, protoe A PAK si zpětně dovolí proít situaci citově - dolehne na tebe hrůza, e jsi o děti mohl přijít. A kdybys svůj rozum nepouil před svým citem - prvotně se jím neřídil, tak bys o ně nejspí i přiel.
Tohle je ivot, ví. Nikoliv jen moudré přiručky.
Není tady
Lúthien napsal(a):
Myslím, e rozum a cit spolu nemohou spolupracovat....Rozum vychází úplně odjinud ne cit, pracuje naprosto jiným způsobem a to platí i naopak.
Souhlasím se Zdeňkem
Rozum a cit spolu MUSÍ spolupracovat, jinak bude v háji zeleným. Jen si například vzpomeň, co s tebou dělají tvé city - emoce "zatuhlé" ve tvém energetickém systému. Zablokují ti téměř vechno, dokud ROZUMOVĚ neusoudí, e s tím konečně musí něco udělat.
Právě e oboje vychází úplně odjinud a pracuje úplně jinak, je třeba umět zacházet s obojím. I tomu se říká CELISTVOST.
Dodám: rozum nám pomáhá ivot přeít, cit nám umoňuje ho tvořit. Obojí je důleité.
Upravil(a) Pandorraa (24. 4. 2011 10:48)
Není tady
Majkafo vysvětli mi prosím, co je to : "Stačí" věřit sobě.
Pandorro plete si CIT s pocitem a emocemi, ty jsou výplodem mozku, tedy rozumu. Uvedla jsi příklad hořícího domu a dětí uvnitř. Cit nepotřebuje hodnotit situaci, je rychlejí ne-li rozum!!! První co tě vdy napadne je Cit. pak teprve přicházejí nápady vytvořené rozumem. A po vypjaté situaci se nemusí hroutit, protoe jsi udělala maximum a i to nejlepí, co v dané situaci bylo potřeba udělat.
Člověk, který se řídí Citem a ne emocemi, bude ve, co k němu přichází přijímat a nebude před tím zavírat oči, tak nebude ít ve stresu! Nebude si brát odpovědnost za to, co sám nemůe změnit. Odpovědnost má sám za sebe.
Zdeněk
Není tady
Co znamená "stačí" věřit sobě?
Kdy jsi celistvý, jak píe Pan, vůbec nemusí přemýlet, jestli cit nebo rozum. Protoe má ve v rovnováze. V souladu a spolupráci.
Věří si. Tie, klidně si věří, vychází to zevnitř, z due. Neije - jak ty píe - v nejistotě, čemu má věřit. Protoe ádná nejistota není.
"Stačí" je v uvozovkách proto, e to není málo, jak vyjadřuje slovo stačí. e je to prostě ve.
Nejen rozum a cit, ale celé energetické pole člověka je ádoucí mít v rovnováze, bych řekla. ...
Upravil(a) Daphné (24. 4. 2011 13:54)
Není tady
Ano, souhlasím.
Jak u jsem psala, ve v rovnováze. A v souladu.