27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Crabat napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Proc se budes vracet do lidske podoby?
Tohle jsem neřekl. Jestli budu mít na to, abych u nemusel, tak si to rozhodně o své vůli nevyberu. Sem se budu vracet, k vám na Babinet.
Takhle to bylo mylené. Dokud.., dokud...
A jinak, nezaplétej se do toho, Arcanum, nebo Ti ani změna jména nepomůe. Nech to tak, nech to plynout. Také jsem se jenom ptal. Nevysvětluj to.., měla ses nad tím jenom zamyslet. Vnitřní informace, nic víc.
Vim preci ze tyhle slova jsi nevyslovil.Jsou to moje vlastni slova a moje otazka takto polozena Tobe. Rozumis?
Vim i to jak to bylo mysleno Tebou=ze sem se budes vracet na Babinet.
A tohle o tom vraceni na Babinet jsi nasledne napsal proto ze jsi nepochopil proc Ti pisu prispevek 289. Ale to neva,to ja v tom zamotana nejsem a to ani naaaahodou..... jojo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mě lhaní vytáčí jen u blízkých, tam bych to nesla těce. u ostatních je mi to jedno, lidi prostě lou. jen mě kolikrát překvapí, e zalou v nepodstatných věcech a nedochází jim, e to vichni ví. nerozumím proč, kdy vůbec o nic nejde
kdy takhle někoho chytnu několikrát, u ho pak neberu váně. protoe kdo ví, jak to nakonec je.
Dost mozna je to prave i tim,ze jim neco nedochazi.
Dost mozna to jinak neumi a ani to menit nepotrebuji. :)Mozna se jim zda ze jim to v zivote neprekazi. Kdo vi?
Není tady
Ty to schválně, rozpustilé Arcanum, točí do kruhu,
aby se v tom nikdo nevyznal.
A to od Tebe není pěkné.., ale vůbec ne.
I kdy jako sebeobrana je to moná účinné.
Míchá to tam a zase zpátky dokola
a ve výsledku z toho vznikne bramboračka.
Není tady
Ba ne. Nic netocim.
Prispevek 289. Te mohl nechat premyslet. Ty jsi na nej zareagoval tak ze vim ze jsi mu neporozumel.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Kdo vi - ten vi.
Kdo nevi, treba se dozvi pozdeji...
Nebo si odpovi sam.
Není tady
Ty arkánová Vědmo s bramboračkou,
chutná Ti polévka, cos uvařila?..
Jetě mám chvíli čas, nikam nechvátám,
chtěl jsem si nejprve pohovořit s vámi.
Je to rozkyv kyvadla, které jde pořád jednou drahou,
ale záhy se jeho polarita změní,
vechno se uvede do opačného pohybu.
Já nevím, kým budu, a to nastane,
tady se vydávám úplně do neznáma.
Proto moná, těsně předtím, ne mě ten pohyb vezme s sebou,
chvíli váhám, rozhlíím se kolem,
pak toti u nic nebude stejné,
i kdy se vrátím na známá místa.
Ano, nostalgie, to je ten správný výraz,
tak jako Frodo, ne odchází, loučí se s Krajem
a ukládá do srdce vechny ty výjevy,
které se rozprostírají před ním.
"No to jste tomu dal, pane Podhorský, jen tak si zmizet",
říká neznámý hraničář, dívaje se na Froda pronikavým pohledem.
Anebo jinými slovy:
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko u mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na lehkých nohou dám se vést,
a k cestě větí, neli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Není tady
Crabe, cesta přece nikam neutíká ... trpělivě čeká a ví, e jednou na ni vstoupí .... a u chystá cokoli ( je tady příli mnoho metafor, skrytých významů, filozofických úvah ...) přeju ti na tvých cestách těstí.
Tuhle jsem s kýmsi polemizovala nad zmizením Májů .... zmizeli, zůstalo tu po nich dílo, o kterém dodnes nevíme, jak jej vytvořili, nezůstalo tu ani jedno jediné "udělátko" pomocí kterého to dokázali ..... a dospěli jsme k tomu, e prostě vymikali do jiné dimenze. Moc se mi líbil ten výraz " vymikat někam" ... a tak tedy : hodlá-li "vymikávat " kamkoli ... drím ti palce ...
Vím, e tu jetě s námi pobude a jetě chvíli budu číst tvoje příspěvky ..... ale nechtěla bych to přání promekat......
Přeju krásný čas
Není tady
Crabat napsal(a):
Ty arkánová Vědmo s bramboračkou,
chutná Ti polévka, cos uvařila?..
----------------------------------------------------
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko u mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na lehkých nohou dám se vést,
a k cestě větí, neli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Rekla bych priteli muj ze se ted vlastne ani neptas,ze je to jen recnicka.
Rekla bych ze za nasi skutecnou podstatou. Ta vsak neni skutecne svazovana rozumem. To je me poznani.
A pokud ne za skutecnou postatou ,pak tedy stale dokola v clovecine. Nebo?
Není tady
Děkuji BB
To bylo moc krásné přání i zamylení. Ona "udělátka" leí přeci v input/ output zařízení naí mysli. Jaképak e nenechali?.. Nechali tu nás.
Není tady
Cesta skutečně vede dál, ale řekl bych, e z této úrovně ji můeme rozkrývat jen v člověčině.
Paradox?.. Ne, tak úplný. Souvisí to s vyími aspekty Vědomí a tudí naimi duchovními těly. Kauzální se jetě inkarnuje, ale dalí dvě nad ním ji ne. Jestlie přeneseme vědomí tam, nemusíme se vracet. Pozoruhodně to řeí Monroe svým Hemi-sync výzkumem.
Není tady
Crabat napsal(a):
Cesta skutečně vede dál, ale řekl bych, e z této úrovně ji můeme rozkrývat jen v člověčině.
Jestlie přeneseme vědomí tam, nemusíme se vracet.
Ano. Prenest vedomi na vyssi uroven Vedomi.
Neni clovecina jako clovecina.
Není tady